FlatOut 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Starforce-al kapcsolatban:
Van 2 eredeti SF-os játékom(TM, TMSunrise) és mióta fent van a sf drivere, sokszor leállításkor elég furán viselkedik a windows:
Amikor régebbi sf-os játékok mountolt image-et ellenõriznek, akkor 1 percig eltart az ellenõrzés, és közben a proci terhelés 100%, az egérmutató akad. Nekem sokszor ugyanezt az akadást csinálja a gépem, pont ugyanannyi ideig, amikor a leállítás beállítások mentése részénél tart a win. Letöröltem a sf drivereket, és csináltam 10 restartot, és a 10 restart leállításainál egyszer sem csinálta. Ezután visszaraktam a drivereket, és azóta megint minden 2.-3. leállításnál csinálja. Szóval 100%, hogy a sf okozza.
mikor az üzlet elé értek, kiragasszátok 😛
mondjuk lehet megnéznek páran a nagy sorban 😄
Next PC upgrade: 2022
\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"
Ja .. és a Lock On Flaming cliffs-et nem tudták ... (Mellesleg megjegyzem nem is bánom ... így is elég hülye van, hátmég ha lehetne törttel is játszani ...)
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Ha van itt olyan aki meg akarja venni, és satán van a rendeszere, majd ossza már meg a tapasztalatait.
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
Triathlon for life
\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"
de lehet, elvégre "várható" megjelenés 15, lehet késõbb/elõbb lesz 😛
de mondjuk szólnak telón ha van, azt mondták...
Suzuki Swift GL 1.3
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Suzuki Swift GL 1.3
Nohab sose tegyél semmilyen játékot, egyéb felhasználói prgt vindózos partícióra😊 aszittem ez alap.
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
Én a FO2 új particióra fogom rakni ahol nincs rajta az xp.Tán így jó lesz vele...
Anno SF-ék is kiírtak egy pályázatot, hogy mivel elég sokan írják hogy SF miatt így meg úgy megdöglik a gépük, aki élõben tudja reprodukálni a hibát az kap 1000 dodót ... arról viszont semmi hír hogy kapott-e valaki ...
Az az oprencer amit "szétgányol" az SF az szvsz olyan is ...
Jó konfig.
oldschool.trance.techno.rave
Remélem sok ember rendszerét szétbassza az SF4 (nem rosszból) és akkor egyre nagyobb lesz a felháborodás és rájönnek végre hogy Sf-nélkül kéne kiadni a cuccokat!
Next PC upgrade: 2022
vagy
Geforce 6600 GT 128MB TV out PCI-E
29 220
nem tom eldönteni meik legyen!!
Várom a válaszokat😄
Forca Barca
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
oldschool.trance.techno.rave