FlatOut 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jah 😊
a gtr sajnos(!) sztem nem populáris eléggé ahoz, h EVM legyen ... pedig sztem 2 ezerért azon sem gondolkodnánk sokan 😊
a gtr sajnos(!) sztem nem populáris eléggé ahoz, h EVM legyen ... pedig sztem 2 ezerért azon sem gondolkodnánk sokan 😊
Forza.
Tényleg bocsi! Már meghülyültem a sok "nem hiszem el hogy annyi lesz" szövegtõl. Ne hari!
<#zavart1>#zavart1>
<#zavart1>#zavart1>
Jah látom már... Bocs akkor... A flatout2 viszont annyi lesz...
Ha nem vettétek volna észre, arty a GTR 2-re gondolt a hozzászólásában, nézzétek meg, hogy mire válaszolt!
2. Igazold az állításod, mert nem hisszük el. Ha nem iagzolod azzal csak a magad hülyeségét hajtod!
Mér nem lehet elhinni hogy 1919 lesz EVMben?
1. nem jelent meg
2. 10k lesz az ára, nem EVM, az tuti ...
miért nincs még flatout2 demo ?????????????????????????? empire a legköcsögebb kiadó az EA után 😞
2. 10k lesz az ára, nem EVM, az tuti ...
miért nincs még flatout2 demo ?????????????????????????? empire a legköcsögebb kiadó az EA után 😞
Forza.
Nem igaz, mert nem írtam, hanem lenyomtam két gombot és hírtelen megjelent!<#eplus2>#eplus2><#vigyor3>#vigyor3>
Ja és elfelejtettem említeni, van benne 9 körverseny szerû pálya, ahol nem az ütközés a fõszerep, az idõ múlásával kapod ebben a módban a nitrót. Ez a mód "Single Event" független a többitõl.
Nem jelent meg.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Pl kézikönyv. Vagy bármi más, de ezek engem sohasem izgattak. Magáért a játékért veszem meg.
Oda van írva hogy magyar nyelvû útmutatóval nekem elég körités ez is ,nem tudom mire gondolsz még 1ébbként..
Hát ha az itt leirtakat pl Newfronterét akkor láthatód semmi buktató nincs benne!
Next PC upgrade: 2022
Hagyj ezzel a hülyeséggel. Nem lesz rajta körítés(kis füzetek, stb.). Ennyi.
Mondjuk engem a GTR nem nagyon izgat. Nekem ez az év autós játéka, hanem a következõ 2 évé.
Valami buktató lessz benne sztem is,a mai árak mellett elég hihetetlennek tûnik egy iylen kedvezõ összeg...de bízunk benne <#buck>#buck>
a nyár autós gamae a GTR 2 lesz azt a grafikát semmi nem éri utol már amerikában megjelenet
Nincsenek? Csak úgy mondom akik szeretik az autós gémeket, ismerõseim közül azok mind megrendelték. Ennyit errõl.
1919 FT JA és tuti a 2 cd verzió lesz 1.5 gb de az eredeti az 4.5 és az a jóóóó bocsi az USB kábel hülyeség nekem simán megy és semmit nem csináltam vele ennyi csak jó gép kell neki ja és a legjobb ATI kártya ami megvan hehehe
FAQ-ban az van írva DVD-n jelenik meg. Az EVM-es borítón meg ez áll: PC CD-ROM.
Please edit Beaver! 😊
Please edit Beaver! 😊
nem hiszem, azért annyian nincsenek rákattanva a gamere... mo.n
Elõre látom hogyha személyesen megyek 576-ba az fogad hogy már el is fogyott 😄
Next PC upgrade: 2022
másnap nem, hétvégén nem szállítanak
köszi
\\__/) (O.o) ( } { )
Hát hétvégén elvileg nem megy csomag a postán és kb. 2 vagy 3 nap kell hogy elküldjék pestrõl egy kis faluba.
nem gagyi csak árkád, sztem eeket a billen jobb tolni (bár nekem is van a jó öreg logitech formula force gp) mint például a need for speedeket
az 576 -nál a játék megjelenését követö nap szállitják ki? nem tudja vki?
\\__/) (O.o) ( } { )
Asszem ezt én is megveszem! Bár az irányítás miatt, még elgondolkodom rajta...én kormánnyal szeretem játszani az autós játékokat, de hallottam, hogy gagyi az irányítása! :'((
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Egyszerüen nem hiszem el, hogy még mindig téma az ára!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Van SF topik ott lehet errõl beszélgetni.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Jaja
Többe, mint amennyibe a Flatout2 kerülne legálisan, boltban megvásárolva.. <#wink>#wink>
Suzuki Swift GL 1.3
Viszont 15-20 sorral nem látsz messzeb?
Igen, megy másolva SCSI-n is.
Igen, megy másolva SCSI-n is.
es Hacked savegame: http://m0005.gamecopyworld.com/games/pc_flatout_2.shtml
😊
😊
http://fileforums.com/search.php?s=f395ce0be1df58d10c1c25b64189f48f&searchid=2062920
Tök jó lenne, ha a legtöbb játékkészítõ és kiadó így gondolkozni, mint a Flat out-é. Felmérné a piacot és aszerint cselekednének. Csak elég visszaolvasni, hogy hányan fogják ezt megvenni! Ha ennyibe kerülne minden, nem lennénk felháborodva a védelem miatt.
Az USA-ban meg vegyék csak meg 29$-ért (igaz, még így is olcsóbb, mint amennyibe nálunk szokott a többi kerülni az ÁFA+... miatt)
Az USA-ban meg vegyék csak meg 29$-ért (igaz, még így is olcsóbb, mint amennyibe nálunk szokott a többi kerülni az ÁFA+... miatt)
Köszi.Már el is küldtem a rendelést az 576 magazinnak.
Ha tényleg 2000 Ft a játék akkor komolyan megveszem az eredetit.
War. War never changes.
Érdekes, akkor én a bárkik alá nem tartozom.
Néztem én is olyan lemezen, és nem ment. 😞
Néztem én is olyan lemezen, és nem ment. 😞
direkt mutatják a ott a kábelt hátul szal azzal van vmi szvsz!