7264
MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE ÉS OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN!
FlatOut2 Multiplayer/Lan Topik
A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK, HA LETÖLTÖTTED ÖRÜLJ ÉS JÁTSSZ, NE FLÉMELJ!
Csak 1919 Ft az origi FlatOut2!!
-
Neoncsoves #3095 Vagy éppen az lesz a gond hogy lehet, és ha megtudják az amcsi hamburgerzabálók, meg a környező országok hogy ilyen occsón,ropogossan,király game-el játszunk 3szor olcsobban mint ők, asszem kitör a nagy botrány, szal nem reklámozni, jah és ha az elkövetkező néhány napban megnövekedik a túristák száma, és az 576ok tele lesznek akkor azért van mert jönnek a japcsik meg németek meg osztrákok meg ukránok meg bosnyákok meg mindenki :D Jön a péz az országnak :D Jah és ha az 576ban láttok sok Japcsit akkor ne csodálkozzatok biztos betévednek az 576ba... :D mekkora botrány lesz ott ha elkezd beszélni japcsiul. Szal srácok nagy tömeg lesz -
Neoncsoves #3094 az lenne a nagy suxx ha nem lehetne multizni az evmessel -
Neoncsoves #3093 Srácok minnyá itten a nagy nap!MEGYEK MADZSARUL TANULYNI :D Neeem...
Minnyá itt a flatout2 aztán megvenni... :D Nem rendeltem elő, várok amíg csillapodnak a kedélyek...
OFF
MEnnyi értelmetlen topic, fifa 2007 Asszem nyitni kéne egy Flatout 3-at + 4-et :D
ON -
#3092 még mindig ilyen kockaság van itt?^^ nekem is azon kevés játékok közé tartozik, amit várok, de van élet ezen kívül is;) oszt ha majd olyan helyre tévedek, megveszem.
ez a zoli122 meg... madár powa. szívesen tartanék egy ilyet itthon-.- -
#3091 A Györibe!!:D
Komárom esztergom megye!! -
#3090 joéjt neked is! -
#3089 melyik tescoba mész? hol van? -
#3088 jaja 2000 forint egy ilyen játékért nem pénz!! -
#3087 Nah én megyek aludni!:)
Jó várakozást kivánok a telefonokra és a Flatout-okra!:D
Jó 8 mindenkinek!
Csátok! -
#3086 Mar 1 honapja van warez verzio (FlatOut.2.SFCloneDVD-Unleashed, 2006.07.06.). De szerintem, 2000 (!) forint alatt nem is erdemes vele foglalkozni! Aki ennyit sajnal egy uj es eredeti jatekert, annak mas "baja" van:) -
#3085 én is -
#3084 én étem -
#3083 jaja amugy nem holnap megyek tescoba hanem ma!Én is megyek lassan!:D -
#3082 ja :D de ilyenkor nekem olyan érzésem van mintha (ugye hamarosan megyek aludni mer néha azt is kell :D) és mire felébredek még csak szerda :s pedig most is az van :D szal érted XD -
#3081 Jó neked!!:D
Be szarok ha holnap lesz tesco-ba:D
De kit érdekelne nem vennmém meg ha egyszer meg rendeltem!!:D
Majd nyomolunk neten!!:D -
#3080 aha. az holnap van és azt mondták teloba hogy akkor hozzák -
#3079 CSütörtökön?:D -
#3078 igy már mindjárt jobban érzem magam hogy holnap jön mint amikor halogatták... -
#3077 :D nekem meg holnap jön!!!!! el se hiszem! -
#3076 Nem tudom!
REMÉLEM MAAAA HÍVNAK!!!!!
Öröm táncot fogok járni!!:D:D
-
#3075 japán nincs? :D:D -
#3074 akkor lesz német :D -
#3073 Ha ott nincs akkor nincs!:D -
#3072 angol még nincs? mert németet közben én is találtam de angolt nem -
#3071 Itt a borító akinek kell!!:)
http://www.dudakbirodalmakepup.jetpage.biz/users/public/t40321Flat_Out_2_Dvd_German-frontx33.jpg -
moralosan #3070 De azért nincs hariii ugye?
köszpusz -
#3069 ITT van keress rá. -
#3068 nevetségesek vagytok, a warez verzió már jöhetne... -
#3067 van angol borito a játékhoz? vagy vmilyen más csak ne evmes :D -
#3066 Na holnap nagy nap megyek a drágaszágomért! -
#3065 Sorry 2* ment -
#3063 :D:D -
Gabe18 #3062 Tehát ha holnap odamész reggel,akkor megkaptad volna 2000-ért tok+számla mellett.
Nagy üzlet volt...
-
#3061 nem unjátok ezt a mikor jön dolgot ? :) -
#3060 én nem fogok sorbaállni nekem névreszolo és elhozzák! :D:D
-
#3059 nah léptem jáccani holnap megmondom hogy van-e kamion+busz és rakok fel képeket is csáztok mikor ilyen állapotban leszekabba hagyom a gamét nah sziasztok -
Newfronter #3058 Itt Bp.-en mondjatok egy boltot ahol holnap lehet kapni! Nekem eddig aug. 7.-ét mondtak csak. Jó lenne már hétvégén tolni! -
moralosan #3057 Hehheheee!
De Te már játszol a tok- és számlanélküli, duplaáras verzióval, miközben röhögsz a sorbaálló lámákon!
Hehhehehhheeee! -
#3056 ÉS TE???? -
#3055 holnap szerintem kígyózni fog a sor a bolt elött