Kal Online MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shaime01
az angolos témára visszatérve -> én nem rég tettem le a középfokumat és most tavasszal készülök letenni a felsõfokut és ezt nagyrészt az mmorpg-knek köszönhetem! lehet hülyén hangzik de mégis más ha valaki angol ul tanul xy ideig iskolában/különtanárnál mintha mindenap közvetlen kapcsolatott tart ventrin angol emberekel átveszi a szlenget meg mindent.. ok azt bevallom ,hogy irásbelin ami szeirntem hülyeség mivel egy angolul tudo ember inkább tudjon beszélni mint irni.. ~.~(arra értem ,hogy 70%-t ér egy irásbeli még a szóbeli csak elenyészõ nah szóval abban sosem voltam jó.. de a kiejtésem az elmult 2 év alatt durvan ezidõben kezdtem el mmorpgezni 80%-al javult 😊) szóval aki nem tud angolul és elkezd mmorpgezni az kis idõ után megfog tanulni egy bizonyos szinten angolul.

szvsz mmorpg ftw xD

Hogy itt hogy pörög az élet 😊 Zajlanak az események 😊 Legalább ne mkihalt a fórum 😛 De azért beszélhetnénk a játékról is és nem egymás értelmiségi szinvonaláról 😊

Server : Naraeha Name : Systemo lvl 52 EA Guild : LegendaryHeart

Dodokacsa
"Már múltkor is akartam szólni, ha van valami bajod, azt nem a fórumra kell beírnod, hanem fogod magad és elmondod mobilon keresztül vagy ott a ts. Nem szeretem, ha olyanok akarnak lejáratni, akik máskor meg teszik a szépet. Remélem érted."

hehe, bagoly mondja verébnek...
amúgymeg nem veled van bajom, hanem azzal amit írtál.
de mind1. tudtam, hogy úgyse gondolkocc majd el azon amit írtam, hanem személyeskedni fogsz... de azért próbálkozni szabad, talán majd legközelebb<#wilting>

amúgy meg a stílus amit említessz pont, hogy a te beírásaidra a legjellemzõbb...

Freezproof | KalOnline - Hanin server | lvl 71 God of Bow

Curb, diegho csereljetek mobilszámot pribátban és beszélgessetek el egymással, ez it nem fog sehova vezetni <#shakehead>

- Mások szólásszabadságának csorbítására alkalmas hozzászólások, fenyegetés, személyeskedés, rágalmazás, emberi méltóság megsértése, a vitapartner lejáratása, szidalmazása, minõsíthetetlen hangnem.

Ezt azt hiszem kimerítettétek mindketten és szeretném kérni hogy most fejezzétek be!
Köszönöm.

@Dodo

Már múltkor is akartam szólni, ha van valami bajod, azt nem a fórumra kell beírnod, hanem fogod magad és elmondod mobilon keresztül vagy ott a ts. Nem szeretem, ha olyanok akarnak lejáratni, akik máskor meg teszik a szépet. Remélem érted.

@diegho

"ezért tart ott az életben ahol, és ezért nem fog elõrejutni soha, az ilyent csak sajnálni kell, vagy inkább szánni?"

Ad-1, tüntesd fel az adatlapodon az életkorod.

Ad-2, a helyedben nem próbálnám meg megfejteni mások jellemét, illetõleg légbõl kapott következtetéseidet tartsd meg magadnak, hiszen a szólás szabadsága ugyan sokmindent megenged, de nem a mások közszemle elõtt való kifigurázását. Nem mintha ez téged érdekelne, csak szólok szerencsés esetben vagy hogy ez csak egy fórum, odakint sem fogják ezt díjjazni.

Ad-3, valahogy most butának érzem magam. Nem is tudom felfogni, miért nem léptem be hetente csak 1x a kliensen keresztül. Talán majd te kifejted, miért is olyan jó az az embernek, ha éjjel-nappal megy a számítógép.

---> Nem azt mondtam, hogy nem szabad kérdezõsködni, hiszen alapjáraton erre való egy fórum. Hanem hogy amit te is megtudsz nézni, hiszen igen erõs mennyiségben hangoztatod, milyen érett gondolkodású és felnõtt egyén vagy másokhoz képest, azt miért nem teszed meg saját magad? Ki is fejtetted milyen nagy angolos vagy, hoppá hol okoz gondot elolvasni a fõoldalon leírtakat?

A szánalom, max neked járhat, tekintve, hogy amióta betetted ide a lábad, azóta egy dolog megy, de az nagyon. Milyen vagyok én, mim van nekem, te olyan buta vagy, bezzeg én vagyok itt az értelem. Ember ha te annyival okosabb vagy nálam, akkor necsak a billentyûzetet koptasd naponta százszor, van hogy 4 perc késésekkel, hanem próbálj meg egy normális nem provokatív stílusban íródott szöveget írni.

(Provokatív: ~Fenhéjjázó, mindenttudó, pökhendi, tenyérbemászó stílus. Hadd ne kelljen most belinkelnem, hogyan szóltál vissza már nem egy embernek ezen a fórumon.)

Dodokacsa
@ diegho
erre igazán nem volt szükség. nem akartál lesüllyedni "arra a szintre", pedig sajnos sikerûlt.

az életkornak sztem nincs semmi köze ahhoz, hogy ki mennyire "normális". golndolkodhat vki már pl 15 évesen is felnõtt fejjel, és ugyan úgy lehet valaki 40 évesen is egy 10 éves szintjén.

te is most kb egy 10 éves gyerek szintjén kezelted ezt a "konfliktust". ha annyival többre tartod magad (ahogy a kommenteidbõl kiderûlt 😄), akkor minek kellett lehülyézni, legyökerezni? szépen, normális szóhasználattal is el lehet küldeni valakit a francba 😉

peace

megnéztem az életkorát az infójában, innentõl szerintem nincs több kérdésem, az ott látható intervallum tökéletesen beleillik abba a képbe, amennyinek a hozzászólásai alapján meg lehet ítélni, nem kell bántani majd felnõ õ is egyszer, talán...

jajj ezt nem is láttam, ebben benne vagyok 😉

biztos komolyan gondolta, ezért tart ott az életben ahol, és ezért nem fog elõrejutni soha, az ilyent csak sajnálni kell, vagy inkább szánni? nem is tudom melyik a jó kifejezés rá, mindenesetre jókat lehet röhögni az ilyen gyökereken, imádom õket, fõleg mikor felhúzzák magukat és kitiltatják magukat a fórumról, az a legjobb... 😉

hogy te milyen buta vagy... miért kellene elindítani a klienst? másfél éve megy a gépem... ergó mióta feltettem a kal-t azóta megy, csak hetente egyszer kell belépni kliensbe... de tudom ezt te felfogni se tudod a parányi agyaddal... nem baj, legalább te is bemutatkoztál, ugye nem baj ha nem süllyedek le a szintedre?

Jól beszélsz 😄

Dodokacsa
ezt te így most komolyan gondolod, vagy mivan?
ha meg csak pojén, akkor lemaradtak a smájlik, és így eléggé félreérthetõ. így olyan mintha te okosabbnak éreznéd magad mindenkinél<#ejnye1>
kérlek nyugtass meg minket, hogy csak vicceltél. ha esetleg mégsem, kérlek tárcsázd a 104-et, és beszélj az illetékesekkel az új fehér pólódról<#nezze>

Ok abban tényleg igaza van hogy a fórum általában azért van hogy kérdéseket tegyünk fel.... de a hivatalos honlapot nem árt néha olvasgatni vagy amikor elinditod a klienst ott lent le van írva hogy mik a frissítések... mondjuk én ált. mind a kettõt megnézem hetente legalább egyszer 😄

v150r
curb... egy picit azért visszavehetnél néha

kaladdict combat arms: d1rtdiver [the movement] - second lieutenant 1 http://radikalmod.hu | http://wp7.hu

Brutal
Szép jó reggelt drága barátaim :-)
Minek veszekedtek mikor verekedni is lehet 😄DDDDDDD

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

Örömmel látom, hogy minden egyes nap boldogítod eme kies fórum köreinket. Netán a második otthonodat találtad meg itt mellettünk? Esetleg nem volna kedved beszámolni arról, hogy mibõl is készítetted el a szakdolgozatodat, melyet ráadásul angol forrásból dobtál össze? Oly becses tudással rendelkezel, mégis arra nem veszed a fáradtságot, hogy ellátogass a hírek oldalára. Hidd el, talán még kevesebb erõfeszítésbe kerül, mint elindítani a klienst, no meg ugye be is kell jelentkezni.

Ebbõl nem volna kedved egy szakdogát összedobni? A címet rád bízom, egy két kulcsszó azért szerepeljen benne, mint a lustaság, lámaság és a noob-izmus. A stílusodból eredendõen, véletlenül nem ismered Mr. Lekvár bátyót? A hasonlóság rémisztõ.

jah amúgy megkerestem mit ír a honlap nehéz lett volna ám leírni azt hogy egyik kezdõknek másik meg rég nem használt karaktereknek van ott és kap cuccot az aki belefér elsõ 1000-be...

most is pl ott ülök és horgászok, idõ nagy részében megy a gép és horgászok vagy árulok...

blbogus
van igaz abban amit mond..

a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline

Bucser
nincs idod elolvasni az oldalt de jatszani van... ÉÉÉÉÉÉrdekes...

Mindegy.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

el se hiszed mennyire nem bír érdekelni az hogy mit gondolsz 😉 nem azért játszok mert 80-as szintû ultratápolt karaktert akarok, ebbõl úgy 15 éve kinõttem, azért játszok mert tetszik maga a játék... tudok angolul mivel informatikai cikkeket publikáltam angolról magyarra fordítva, sõt a szakdolgozatomat is teljesen angol forrásból írtam, de ez a rühes fórum azért van hogy kérdésekre válaszoljon az aki tudja a választ és nem azért hogy basztassák a másikat mert mondjuk nem volt ideje elolvasni a honlapot. stb. inkább ezen kellene neked elgondolkodnod, errõl meg ennyit...

Dodokacsa
ha valaki nem tud angolul az már ne is jáccon?
vagy mire gondolsz?<#fejvakaras>
(ezt a "4 ilyen ember" védelmében)

Újra és újra felütik a fejüket a játszom, de nem tudom a szabályokat, sem pedig az értelmét típusú játékosok. Nem megbántani akarlak, hiszen a közvetlen környezetemben 4 ilyen emberrõl is tudok. <#wave>

A Recommendation npc egy most érvényben lévõ event része. További hasznos információkat tartalmaz a hivatalos honlap. a Notice-t pedig érdemes olvasgatni.

a recommendation npc eddig is létezett és mindig elmentem mellette vagy most került be?

szerinted miért léptem ki? az ilyen szintû nyomorékság már alaphangon zavar... remélem olvasták páran a guild logot és jót röhögtek szegényen...

blbogus
hihhhetetlen<#lama><#finom>

a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline

Dodokacsa
alul a keresõbe beírod, h: #7422 s lõn világosság<#worship>
max az e-mail-lel lehet para, hogy nem mindenhova küldi (hotmail-re elküldi, csak a 'junk' mappában keresd! elvileg citromail-re is elmegy, a többi passz, 50-50%<#vigyor2>)

v150r
konkrét problémákat kérünk.
pl miért nem tudsz regisztrálni, vmint a többi apróság

kaladdict combat arms: d1rtdiver [the movement] - second lieutenant 1 http://radikalmod.hu | http://wp7.hu

Sziasztok.Még új vagyok a Kal online-ba és kellene egy kis segítség.
Pl: nem tudok regisztrálni meg ilyen apróságok már az ideg majdszétvet<#violent>.Kérem valaki segítsen.
Elolvastam és így már minden világos, örülök, hogy nem kell erõltetnem a "csoportos" szörny-ölést :-)

v150r
mert? 😊

Ezt pont töled nem vártam<#wow1>

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

Ha jól sejtem akkor vagy a Kalencyben vagy vmilyen droplist.txt-ben találtál csoportokat (group) hogy melyik szörny milyen cuccokat dobhat.
Ha ez érdekel akkor írd be itt alul a keresõbe hogy group % és olvasd el az ehhez kapcsolódó hozzászólásokat (az #5886-ost pl én írtam hogy amennyire én tudom, így mûködik a drop kalban).
De amúgy tök mind1 hogy hányasával szeded össze a szörnyeket 1xre akkoris egyet ölsz ha 5 másik üt (max az 5 másik agyonüt és akkor nemlesz drop mert behalsz xD
Szal ez így baromság ahogy te elképzelted, azok a csoportok egyáltalán nem arra vonatkoznak hogy csoportokban kell ölni a szörnyeket.

KalOnline (FREE MMORPG): (Hanin) ChamberHUN (Lvl77 Mage/Ascetic Restore/Lightning/Ice) Thani (lvl41 Archer), HotarubI (lvl35 Thief) KalEncy letöltés - http://www.filefront.com/user/ChamberHUN

v150r
nem hozzád, te núb <#love12>

DamageAdept
te mostanakkor kihez beszélsz?<#vigyor>

Ambition is the enemy of success. Combat Arms: kinyirlak LeaderOf MelledreFosok

v150r
az ilyen elmebeteg elborult hülyegyerekeket ott kell hagyni a faszba.
jellemzõ, hha esetleg tévedett, vagy nem nyer, vagy valami, akkor azonnal láma, núb, stb.

de végülis igazad van, egy igen és egy nem beírása sokkal rövidebb lett volna mint az amit írtál... nem baj, azért ne sírj, végülis te vagy itt az agy 😉

kösz látom te vagy az agy! ennyit rólad...

Egy egyszeru szo! FAQ!!!!!!!!!

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

trinket-be milyen tali való? tow?

jah ha arra a kérdésemre gondolsz akkor az kérdés volt nem kijelentés és mivel itt mindenki csoportokról beszélt hogy akkor több az esély ezért kérdeztem, de mint látható kérdõjel van a mondat végén.

nekem sikerült félreértelmezni? én semmit nem olvastam errõl és semmit nem értelmeztem félre mivel a semmit amit nem olvastam el azt nem lehet félreértelmezni... szóval nem értem mirõl beszélsz :S

asszem a kalencyben mar fel van dolgozva az a szoveges fajl amit droplistkent terjesztenek es amit neked sikerult totalisan felreertelmezni...
csak azert nem mondom meg h h mukodik mert en se tudom/nem is erdekel 😊
egyebkent meg oljel ha nem esik akkor olj tovabb ha pedig esik akkor orulj h esett ne ugy allj hozza, h na most megolok 5000 ilyen mobot, mert akkor mar esnie kell a % szerint, mert akkor oruletesen sok csalodas fog erni ebben a jatekban 😊

DamageAdept
Ezt a dropp ügyet senki sem tudja hogy mûködik, gondolom hol találtad a csoportokról a leírásokat...de nem ilyen egyszerû...csak a készítõk tudják ott messze...találgatni felesleges

Ambition is the enemy of success. Combat Arms: kinyirlak LeaderOf MelledreFosok

engem is érdekelne hogyan van ez a dropp dolog... ha több monstát gyûjtök magam köré és egyszerre ütnek akkor nagyobb az esély a droppra mintha egyesével ütöm le õket?

biztos velem van a problema de nagyon nem ertem h mit ertesz te "2-es csoport" alatt szal ha ugy erzed akkor bovebben is belemehetsz a dologba mert azt hiszem te vmit irtozatosan felreertettel 😊

inkább leszek guild nélkül mint ilyenekkel egy csapatban... aki nem tud normálisan egy mondatot elmondani azt csak sajnálni tudom... a többiekkel nem volt semmi bajom.

tegnap éjjel léptem ki. gyulimuli a karakterem neve

már nem tudom ki okoskodott, de nem tud érdekelni. segített valami küldetést megcsinálni, mert a mission logba nem az volt írva amit csimálni kellett volna. nem kértem tõle segítséget, 1 órát mászkáltunk mire kiderült mi a gond, utána megkaptam a küldetést lvl 30 government amikor a 3 petíciót össze kell szedni, na ott nekem nem változott a quest ablakban semmi, mintha megse kaptam volna... szóval ott a 3 embert meg kell keresni kettõhöz odavitt akik egymás mellett állnak... de láttam valami árusnál ott mellettük hogy árul valamit ami nekem kell gondoltam elnézek hozzá a 3.-at úgyis tudom hol háll odatalálok, erre elkezd oltani hogy mekkora gyökér vagyok hogy nem megyek vele, mondom tudom hol áll, azt mondja lófaszt és ha már ennyit szenvedett velem akkor csimáljam amit mond, ezt kb olyan stílusban mintha a kutyájával beszélt volna... poénra vettem nem érdekelt, majd megkérdezem tõle mennyit érhet a kardom. megmutatom neki azt mondja ez fos... mert nem ad +4 erõt +3 health-ot és +2 agi-t mint az övé, viszont jóval többet sebez :S hát mondom mire jó a +4 erõ? mikor 60 felett sok pontonként van csak +1otp/attack? ekkor elkezd oltani hogy milyen lúzer vagyok mert minden egyes erõpont ad +1 otp-t és +1 sebzést és +12 életerõt 😄 mondom akkor ha kiveszem a tigert ami ad bõven akkor sokat csökken a sebzésem ugye? elkezdi igen. kiveszem. csökkent 1-et a sebzésem... mondom videót vegyek róla ahogy kiveszem? hogy lássa mi változik. akkor megint jött az oltás hogy milyen láma vagyok mert nem értek hozzá... Vertigo volt vagy melyik. na itt mondtam hogy bocs de túl gyökér vagy és nem süllyedek le a szintedre és kiléptem a fenébe... jah meg azt mondja hogy a kardja 12% blowot ír de valójában 17%... na ennyi

A droppról még annyit, hogy ez partyban is így mûködik? Ha 2 mod droppol valami, partyban 2 személy 2 különbözõ mobot öl egyszerre, akkor az is 2-es csoportnak számít?

Diegho mikor voltál TurulBird-s? Mert amióta én itt vagyok mindenki korrektuk viselkedik velem és a többiekkel is. Volt egy pár rossz arc, de õk pár nap múlva repültek is, vagy önszántukból távoztak.

Silversting - LVL59 Vagabond Sword-Man @ Naraeha Guild: NewWorldArmy Ennyit játszom: http://profile.xfire.com/silverstinghun