12892
  • diegho
    mi? most arra vagy kiváncsi mit jelent egy 6/2 toi? talán vidd rá az egeret és olvasd el hogy +6-ra x% esély +2-re meg y% esélyed van hogy összejön. ennyi.
  • VagabondX
    Sziasztok

Próbáltam keresni a ToI-ra, és sok okosságot találtam is, de arra nem jöttem rá, hogy a ToI két értéke (pl. 6/2) mit jelent. Egy-két mondatban összefoglalná nekem valaki?
  • diegho
    akkor ez 2db sob lesz nekik de már mondtam hogy tök feleslegesen játszanak... mindegyiknek 2. karaktere és nem úgy néz ki mintha tudnák mit csinálnak 40-et egyik se fogja elérni mert csak haldokolnak: 30-as mage 900hp 1500mana ez azért már elég nevettséges szerintem... 3 ütésből ölik meg.
  • v150r
    nem.
  • diegho
    srácok haverom kérdezi hogy ez a fájl másolgatós statreset ez működik még? kicsit okosan osztotta ő is a pontokat meg barátnője is: archer iq 16, mage erő 28 :D
  • v150r
    még pótolhatod... :D
  • ThedarkmanHUN
    Nem ártott volna:DD
  • Silversting
    Köcce.Még csak 54 vagyok. Lehet be kellett volna járni matekórákra?
  • blbogus
    jah én is akartam irni, de mondom kit izgat :D az a fő h GRATZ!! ;D
  • Chamber
    Ha most vagy 54 akkor csak az 53. :P
    Mivelhogy lvl 1-ről és nem lvl 0-ról kezdtél ha jólsejtem. De azért grat! ;)
    Hameg már 55 vagy akkor írd át az aláírásod mert félrevezető :P
  • Silversting
    Ja és LVL UP XD Már az 54-ik :P
  • Silversting
    Jujj!!! Milyet deadlureoltam Makmával XD Sok-sok doggit temp elé :D Jobb mint assasint ölni :)
  • v150r
    mi is a bonyolult?
  • Silversting
    Köszi Dodo, de nem lettem sokkal okosabb. Nekem ez kicsit bonyolult, ráadásul még délelőtt bannoltak arról a szerverről, csak nemtom miért.
  • ThedarkmanHUN
    azé :P :DDD
  • DamageAdept
    Nyugi van itt valaki aki értékeli a humorod...TE
  • ThedarkmanHUN
    ^^ :P Tod h nem beszélek komolyan ^^ (ne vágd be a durcit =)
  • Dodokacsa
    sztem no comment
  • ThedarkmanHUN
    Gagyi vagy Csak codos oldalrol tudsz ts-t linkelni? mennyé inkabb logopédushoz
  • Dodokacsa
    TS
    (a google jóbarát^^)
  • blbogus
    jah télleg mokás volt olvasgatni a régieket :)
  • Silversting
    Vki légyszi magyarázza el a TS működését és használatát.
    Köszi.
  • diegho
    tegnap a legolas irogatott de elküldtem a fenébe úgy hogy remélem elfelejt örökre... makmának meg írtam hogy mondja meg a nyomiknak nem miattam lépett ki. remélem békén hagynak, de már egyiknek se köszönök vissza pm-ben remélem észreveszik magukat.
  • ThedarkmanHUN
    Ne nézz pliz hulyének >) köszi^^
  • Silversting
    Emberek!!!! Hogy én mekkorákat röhögtem az elmúlt 10-15 percben XD
    Elolvastam e topic kezdeteit és legelső hozzászólásait. Innen visszatekintve elég mókás, főleg amikor az állat átváltozásáról vitatkoztak :)
    JAKUZA él még? :)
  • Dodokacsa
    " " valóban nem kell... az kell ami azon belül van, így szokták elkülöníteni általában a lényeges szövegrészt...
    a kalmappában sem "system.ini" van, hanem system.ini
  • Silversting
    1. Nem te üldözted el. Saját magától lépett ki, és most nálunk van NWA-ba.
    2. Mindenkit, aki high lvl és kilépett azt vissza akarják venni, de ez eleve halva született ötlet.
    3. Nem lole2007 írogat véletlenül? (egyszemélyben: SleeperHUN, ArchelMaster és még kitudja kicsoda)
  • diegho
    hallod silver!

mi ez a szarkeverés a szerveren? állítólag én üldöztem el makmát a turulból de engem be akarnak venni mert nincs senki high lvl... ez miez már? jövő héten name scroll vásárlás lesz már látom, a tököm televan már a napi 4 magyarral aki azt irogatja hogy menjek már turulba meg én miért üldöztem el makmát meg miért blokkoltattam xy-t... ezek tényleg ilyen szánalmasak? makmával először akkor beszéltem mikor már kilépett és senkit nem blokkoltattam pedig sokan megérdemelték volna, mégis én vagyok a köcsög? ráadásul egyiket se ismerem soha nem is beszéltem velük. akkor ki keveri a szart? ha tudsz valamit léci írd már meg a nevét a többit majd én megoldom.
  • ThedarkmanHUN
  • ThedarkmanHUN
    Mennyé máááá^^ télleg muxik=) amugy "MODE_WINDOW=1" kell csak "-jelek nélkül
  • ThedarkmanHUN
    Thanx majd meglesem^^ (honnét tudtad h nubiai vok?:P)
  • Dodokacsa
    pontosan nem tudom megnézni, mert melóban vok, de megpróbálom felidézni
    kal mappában van egy "system.ini" vagy egy "settings.ini" valamelyik össz 2-3 sor... ennek a végére kell odabiggyesztened, hogy "MODE_WINDOW=1" vagy "WINDOW_MODE=1"
    ezután ezt elmented, restart kal, és voálá
    sok sikert te núbiai hercegnő
  • ThedarkmanHUN
    Hogy lehet aztat megoldani hogy ablakban nyomuljon a kal?
  • ThedarkmanHUN
    Megprobálok ovatos lenni ^^
  • Silversting
    http://www.freewebs.com/jamesrahal/
  • Cingar
    jo csak ne fajjon
  • ThedarkmanHUN
    Amugy a szükségállapotot ha b@szok 1 msn cimet áttod kuldeni?
  • ThedarkmanHUN
    XD te hülye vagy XD
  • blbogus
    nem hinném h iet megcsinálnának.. de jah, nők :) vmiko még mind panaszkodott h nincsenek jogaik meg ien szarságok most meg az egész világ körülöttük forog :D
  • VagabondX
    Most nőnap alkalmából a következő eventet vizionálom: A női karakterek dupla xp-t kapnak. A lovagok meg.. hogy is mondjam.. beszopják..