Kal Online MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
téged minõsítelek erõsen a béka segge alá.. olvasd el mégeccer.. szegény ember.. v mi
a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline
Ezekszerint ez az idióta oldal akkor csak az évszámot nézi... igaz hogy 82ben születtem, de még nemvok 25 sem, nemhogy 25-30 😛
Énmeg mint már mondtam ha fizetnék akkor egy normális játékért, nem egy ingyenesért 😛 Azt gondolom mindenki belátja hogy a Kal-al csak azért játsszanak mert ingyenes. Amúgy fényévekkel le van maradva a normális fizetõs MMORPGktõl (persze azért fizetõsben is vannak ritka szar példányok bizonyára).
@visor pontosan. Kalból pl nagyon hiányoznak az online GMek is többekközött. Ryzomban pl elõfordult hogy egy questért nem kaptam meg a jutalom armorom. Írtam egy GMnek, aki rögtön visszanézte a logokat hogy tényleg leadtam a questet és tényleg nemkaptam meg a cuccot érte -> szólt hogy relogoljak és ottlesz az invemben, és ott is volt 😊
Kalban lenne online GM akkor pl a hackerek nemigazán tudnának mit csinálni mert egybõl blokkolhatnák az accountjuk, de kalban ilyen úgysemlesz.
KalOnline (FREE MMORPG): (Hanin) ChamberHUN (Lvl77 Mage/Ascetic Restore/Lightning/Ice) Thani (lvl41 Archer), HotarubI (lvl35 Thief) KalEncy letöltés - http://www.filefront.com/user/ChamberHUN
"kicsi a lvl, nagy a pofa" OMG WTF LOL (hogy "divatos" kifejezésekel éljek xD)
Freezproof | KalOnline - Hanin server | lvl 71 God of Bow
kicsi a lvl, nagy a pofa dehat ez igy megy mar manapsag... (oh igen szoljatok vissza h a lvlre lehet verni mert azzal kb kitorolhetem a seggem es h mekkora kocka vagyok stb)
már elõre szóltak az ismerõseim, hogy így 5 év sg fórumba nem írás után nem érdemes visszajönni mert olyanokkal fogok itt találkozni hogy inkább nem is mondom az itt használt kifejezéseket... sajnos igazuk volt, semmit nem változott a helyzet. kár, pedig az oldal sokat fejlõdött 2001 óta, reménykedtem hogy a fórum is... ez van egy hatalmas csalódás ért 😄DD
1. 19 éves vok, nem tartom magam pisisnek, az intelligenciámmal nincs baj, odafigyelek mások szavaira, befogadom amit mondd, de azt eccerûen nem tom elviselni, ha vki csak rácsap a hasára és negativ illetõkkel diszkriminál egy csoportot, ez esetben egy egész korosztály.. diegho én elhiszem h ennyi idõs korodban te pisisnek és elmaradottnak tekintetted magad a szellemi képességeidben, de azér nem kéne másoknak is ien jelzõket adnod, mert még kiderül, h nem léptél tul ezen a 20. életéved betöltése után se..
2. A server nem rossz ötlet.. gondok vele viszont vannak. itt van megint a 20 éves korosztály limit.. a kalosok nagyrésze ha hiszed hanem 14-16 éves. kizárásukkal még azt a 20-30 embert se érnétek el amirõl Chamber beszélt.
3. Törvénytelen programom van, hacker programom nincs. a kettõ nem ugyanaz.
4. Mire ezeket leirtam a többit elfelejtettem, majd késõbb probálkozok még, de az még a fejemben van, h tényleg lennének hackerek csak annyi a különbség az eredeti és a tört között, h az eredetin oan manusok védik a servert, akik értik is a dolgukat..
Nem tom kéne e még vmit mondanom..
totál felesleges azon filózni, hogy hûûû, mekkora jó lenne egy teljesen magyar fizetõs tört szerver...
egyrészt van külföldi fizetõs tört szerver. 0 magyar játszik rajta.
a kal azért nem lesz havidíjas soha, mert annyira nem jó. ezt a fejlesztõk is tudják. no, nem mintha a pl. a wow jó lenne, én kifejezetten utálom. de ott az adminok, gm-ek dolgoznak, hibát javítanak, odafigyelnek, stb. ezek mit csinálnak? jóesetben 3-4 havonta idedobnak egy csontot, hogy nesztek örüljetek. ja, a hibák megvannak ugyanúgy, azokat nem javítjuk ki. sok a hacker? elmehetsz nyugodtan, nekünk õk több pénzt hoznak, mint te.
ez mehet kb.
lehet még rágódni dolgokon, hogy milyen jó lenne, ha ez lenne, az lenne.
nem lesz úgysem.
mellesleg, ha külföldön az újgazdag német fiúkák nem bírják el a vadiúj "apuci vette" eszközökkel a szervereket, meg a filléres 15 mb-es netekkel, akkor valszeg itthon menni fog...
ja és törtön ugyanúgy vannak hackerek...
kaladdict combat arms: d1rtdiver [the movement] - second lieutenant 1 http://radikalmod.hu | http://wp7.hu
Ne játsz.
Szerintem ezzel rövidre is lehet zárni a vitát ésa felesleges szófosást.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
oroszlán 25-30 között mérnök infó 😄
Bocs, de hamár fizetni akarok akkor inkább egy legális sokkal több tartalommal megáldott rendes fizetõs MMORPG-ért fogok 😛
100 magyart sztem nemfogsz összeszedni. Haninon 2 év alatt nemsikerült 1 60fõs magyar guildot összehozni. Sztem kb összesen van 100-150 magyar aki most Kalozik, de õkis mind különbözõ idõpontokban érnek rá, máshol akarnak ölni, stb. Ha csak magyarokból akarsz privát szervert akkor sztem örülhetsz ha 20-30 ember összejön rá xD
De lehet ezt csak én látom így, és 2000 magyar kaolzik amibõl fele szívesen átmenne fizetõs illegális szerverre inkább xD
Valószinûbb hogy aki Kalozik az pont azért Kalozik mert nemakar havidíjat fizetni és itt nemkell.
Azért sok sikert a megvalósításhoz 😉
KalOnline (FREE MMORPG): (Hanin) ChamberHUN (Lvl77 Mage/Ascetic Restore/Lightning/Ice) Thani (lvl41 Archer), HotarubI (lvl35 Thief) KalEncy letöltés - http://www.filefront.com/user/ChamberHUN
és azt tudtad, hogy a vulgár meg droppol g60-at és g62-t is?
de sajnos csak viszonylag ritkán xD
vagy csak azért maradsz, mert a te kimagaslõ intelligenciád megdobja a guild átlagot? 😛
két tök ártatlan (és jogos) kérdést tett fel...
Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.
hogyan jellemezném magam? sehogyan, mivel aki akar az megismer és eldönti milyen vagyok a számára, aki meg nem akar megismerni azzal meg nincs mit foglalkozni.
Server : Naraeha Name : Systemo lvl 52 EA Guild : LegendaryHeart
Képes voltam World of Warcraft szertvert is csinálni.Beszélhetünk korról, de szerintem nem feltételnül egyenesen arányos a kor és az inteligencia.Inkább ember kérdése.Az tud feltörni egy szervert aki fel akar törni egy szervert.És higyjétek el nem egy 20 feletti tagot kellett anno WoW-ról bannolni mert nem volt képes betartani a leg alapabb szabályt, vagy hogy visszatérjünk Kal-hoz nemhiszem hogy anno meg mostis az összes assasin aki abban lelte örömét hogy olyanokat gyilkolt akik mégcsak else tudták találni.Ezaz ami gyerekes.
Game:Xiah Server: Phoenix 2 Name/Class/LVL:XazaXHUN/Warrior/28
A másik, hogyha muszáj volna, te hogyan jellemeznéd a te korosztályodat, ezen belül is önmagadat?
aki csinálja a servert, azt le is csukhatják érte... ha pl felmegy a 12 éves K. Pistike jáccani, ott noobozik, és az admin bannolja, és egy kósza ötlettól vezérelve bemártja az admint, vagy az egész szervert...
1. mindenkinek van legalább 1 törvénytelen programja, szóval +1 nem oszt nem szoroz.
2. szerinted ki foglalkozna vele?
3. hát ha 150-en megvagyunk már bõven jó
4. ilyen embert szerintem simán lehet szerezni
1. privát servert csinálni törvénytelen
2. pénzt kérni azért, hogy vki játszhasson rajta szintén az
3. sztem nem lenne rá akkora érdeklõdés, ha csak magyarokkal számoltok
4. nem árt, ha az, aki csinálja keni-vágja a programozást (a jelenlegi privát szerver üzemeltetõk nagy része "kalos ex-hacker")
szép ötlet, de nem lenne nagy jövõje