12892
KAL Online Enciklopédia :
Magyar nyelvű segítség :
Hivatalos oldal :
Angol fórum
<\\br>
HungarianARMY - Hanin :
TurulBird - Naraeha
Regisztrálás leírása a #7422 hozzászólásban!
-
Chamber #10331 Gondolom vmi illegál szerverről. Legalábbis sztem túl sok rajt a G62 Bow hogy official legyen :P
-
Silversting #10330 Jó kis kép :) -
#10329 ez oan.. ki a rák az a quitted?? áhh nem izgat.. -
diegho #10328 jah amúgy az is érdekes quitted-el kapcsolatban hogy feljön. beszélgetünk guild chatben. odajön hozzám cop-ban duelezünk, dumálunk. majd kilép 20 perc múlva visszajön és meg se ismer senkinek nem ír semmit guild chatben, ott van előttem cop-ban de semmi reakció arra amit írok csak futkorászik. vagy tudathasadásos a srác vagy ketten nyomják az accal... -
diegho #10327 egy guildben vagyok shok-al és ő mondta hogy valami rudolf(vagy hasonló nevű német) kapott minden droppot és nem ő és amikor ő átvette a karaktert már nála volt a g59 imp. szóval nem tudom mi hogy van, de most shok játszik az tuti, de hogy a másik az ki akit emleget azt nem tudom. amúgy a sellsell nevű kari is quitted, de ez szerintem egyértelmű, más nem használ el 1000 horn-t egy nap :D és igen őt is feltörték, mesélte azt is hogy kipucolták rendesen. ma viszont még1 haveromat kipucolták vagyis nem a fő karakterét hanem az árusát és az árusnál az egész guild cuccait árulta...
az imp cuccokról annyit hogy eddig alig voltak most meg mindenki azt árul, most mentem ki fort rámpára és ott egy gyerek a levegőben és hírdeti hogy ilyen hack meg olyan teleport meg repülés ennyi meg annyi geon.
jah amúgy prince is fel lett törve. múlt héten asszem. online voltam mikor valaki fellépett a nevével. és már "csak" 3. a rankban.
hozzám 3 gyanús egyén jött oda eddig. első trade-el mondom megnézem mit akar. betesz full pride g50 cuccokat és giant kings g50-et. mondom nincs rá pénzem. elkezdi adjam oda neki a csizmámat a chest-ért, mert mindkettő 50-et ér. na mondom persze. ott is hagytam. másik futkorászik hogy árul 13/13/4 kings 2h-t. odajön megmutatja és elkezdi 5.9kk, mondom csinálj shop-ot és megveszem. erre elfut :D harmadik meg amikor a csizmámat árultam akkor jött hogy cseréljünk ő ad kesztyűt én adom a csizmát és elejti a szöveget hogy nem bízik ő se senkiben meg hogy sajnos sok a hacker stb, de bennem bízik... aztán 5 percre rá látom ott futkározik semmiben tag nélkül... nyílván nem hacker. ugyan... -
Silversting #10326 Igen, ma rengeteg trade-hackről meg imperial fegyó hackről hallottam, amit másnap törölnek is a GM-k. Már lassan játszani sem merek, mert engem is megkörnyékeztek többen is. Egyik csávó ilyet ír nekem: need tradehack? :S
A másik meg hogy cseréljem el a kesztyűmet 53-s kétkezes kardra. Nem cseréltem volna, de unokaöcsém szólt hogy előtte tradehackelte meg Tottit az a kis geci :S
Na ennyit a szerveren uralkodó állapotokról. -
Cingar #10325 ugy tudom SHOKot feltortek es lepucoltak azt a par g55ot es a g56imp 2kezeset.ez tipikusan jellemzo hogy ha van egy "nagyarc" kalon akkor elkezdenek terjedni ilyen kosza hirek :) kb Princerol 5szor hallottam hogy abbahagyja es hogy egy egesz barati kor jatszik a karakteren stb.mikor meg egy szovetsegben voltam vele egy hetig akkor azt meselte hogy 17 eves es a testverevel szokta nyomni a kalt es rengeteget tud jatszani mert daniaban ugye mas az iskolarendszer es o mar 16 eveen befejezte a sulit es majd munkat keres meg stbstb.ebbol nem tudom mi az igaz.Xanderrol meg anno azt terjesztettek hogy azert fejlodk ilyen gyorsan mert a vilaghalon oszeallt 3 kalos egyik az amerikai kontinensen a masik europaban a harmadik azsiaban el ezert 24/7 vki jatszik a karin az idozonaeltolodas miatt.rengeteg sok baromsagot kitalaltak mar amiken lehet rohogni :)
@Silversting
van egy program az a neve hogy Fraps .rakeresel es letoltod,felrakod elinditod es mikozben fut ez a fraps elinditod a kalt es fel tudsz venni jeleneteket akkar ss-t is csinalhatsz.a videoreszleteket meg osszevagod egy programmal. en sony vegas 7-t hazsnaltam.frapsben probalj regeltet leszedni mert kulonen tesztverzioban csak 30 masodperceket tudsz felvenni -
diegho #10324 na szóval kicsit zavaros az egész quitted ügyben. egy biztos prince-el sokan játszanak állítólag 7 ember. john-al ketten (john és del ők testvérek) -
diegho #10323 igen ő shok és két ember játszott a karakterrel egyik akié most másik meg aki átírta quitted-re. most perpill shok játszik vele újra. ma beszélgettem vele kicsit, meg dueleztünk is :P 5 ütésből haltam csak meg(2blokked :P), azt hittem 2ből megleszek a g59 imp-el, de nem. a lényeg hogy most perpill shok játszik vele, de játszott vele más is, mert mondta hogy jobbára csak a másik srác kapta a dropokat. amúgy most adta el a g59 imp-et, nem tudom mit vesz belőle. guild társamat most tradehackelték meg 75kk+14/14/4 kings imp g53-ra... kicsit ideges, a másikat csak 1.7kk-val haveromat meg totál kitakarították, semmi nem maradt az inventoryban. tele van a szerver hackerekkel. nem igaz nem csinálnak ellenük semmit. -
Silversting #10322 Mint nálunk :) -
Chamber #10321 Az attacker allyk alapból a defenderek és egymás ellen is (ezértis tudják támadni egymástis) vannak, mivelhogy mindegyik saját magának akarja a kastélyt elvileg :P Szal mért csodálkozol ha egymást is ölik? xD Az más kérdés hogy így szegény defenderek halálra unják magukat a kastélyban. Ha van vmi összebeszélés a támadó allyk között akkor előbb leverik a defendereket és csak azután mennek egymás ellen hogy most akkor kié is lesz a kastély :>
A rangokról meg annyit, hogy hiddel akkoris ugyanígy öltétek volna 1mást ha mindenki 1értelműen átírja a rangját ATTACKER-re :P
Amúgy ha bejuttok kastélyba akkor fel kell menni a piramis tetejére és ott leverni a defenderek zászlóját, ha ez megvan akkor el kell kezdeni feltenni a sajátot... asszem 5 percig kell bírni védeni, és utána megy fel a saját zászlótok. Onnantól pedig ti vagytok a védők.
Haninon is jó war volt. Védőként kitámadtunk és megszereztük mind a 2, külső kapuk feletti spawnt is. A piramis tetjére csak a nagyritkán felbukkanó EE partyk jutottak fel jóformán :D
-
Silversting #10320 Ezt nem is tudtam, hogy Shok = QUITTED. Azt hittem, hogy őt feltörték és kitörölték a karakterét. Gondolom NameScroll volt. -
#10319 hát igen XD régi szép idők :P haninon is volt pár ien szitu =) -
diegho #10318 egyszer se láttalak war közben, csak makmát. de ez olyan szar war volt hogy az eszméletlen. kezdésben party-ba voltam quitted-el megyünk szépen, erre a chaos-os nyomik elkezdenek minket támadni (ők is támadók) hát mondom ez csodás. quitted megvágott párat aztán mentünk tovább. aztán mindenki megállt de ez jellemző... elöl megyek jönnek mögöttem 500-an erre mindenki megáll és engem szednek ki a varázslók elsőnek :D csodás mondom. aztán szétszéledt a party. néztem quitted mikor hol van és mikor hal meg. 43 perc után halt meg először. hát mondom ez beszarás. (amúgy ő már nem az aki régen shok volt, már más játszik a karkterrel) na amikor meghaltam megyek vissza. megen minket támad a chaos guild, jönnek a vaga-k rush-al ijjászok focus-al (jó sokat blokkolok meg anyázok) aztán lefagyaszt egy varázsló. hát mondom csodás, miután lefagytam látom jön totti mondom köszönök neki erre rámrush-ol majd elkezd ütni (ő is attacker) hát mondom ez nagyon szuper. majd megyek tovább megint jön pár 65+ hermit azt storm-al levág mindenkit. aztán újra indulok akkor meg az addiction (régi guildem) tagjai támadnak minket. ott áll az 5x-es varázsló attacker-ként és írtja a többi attacker-t... hát mondom ez beszarás. de jött john és levágta. akkor megint megyek újra és most egy ijjász lövöldöz rám focus-al hát mondom ilyen nincs, de akkora szerencsétlen szegény hogy 5ből 5öt blokkolok :D azt odamentem megöltem. persze ő is attacker volt ugyanúgy mint én. ezután kezdett elmenni a kedvem az egésztől mondom mindenki mindenkit üt kivéve azt akit kéne. majd kiléptem party-ból és elmentem egyedül hátra ott meg két full g50-es vaga kezdett el kergetni, egyik megállt másik jött mögöttem de látom jön egy ally tigrissé változva na mondom remélem nem valami 40-es szar és akkor megöljük a vaga-t átváltozik full g55 és 59 imperial kard :D jah mondom bocsi, akkor mi kergettük a vaga-t utána a vaga mellé beléptek páran akkor ők kergettek minket :D szóval elvoltunk. majd a végén mikor bementünk a várba engine error-al kifagytam :S majd újra bementem és újra lefagytam engine error-al. hát mondom ez csodásan jó így. ha pár nyomi guild leader be tudta volna írni az elején a tag-ba hogy attacker akkor minden jó lett volna de volt ott atacer atacier attakier ataker stb... szóval nagyon jó volt. majd legközelebb talán jobb lesz.
a várban amúgy mit kell csinálni? mert ez volt a 2. war-om és eddig még a kapukat se tudtuk levágni nem hogy bemenni :D -
Silversting #10317 Én :)
Támadás
Manager
Betérdeltem :P
Csak hogy megmozgassam az állóvizet :) -
diegho #10316 pont megkerestem a g46 csizma árát, szóval jól is jártam. pénzt rakom félre szépen. -
diegho #10315 g50 elment 47.5-ért 42.5-ért vettem :P g46 árak nagyon fent vannak pride 10kk asszem mans-t veszek vagy feathery-t. -
Silversting #10314 Lehet én is jobban járok, ha félrerakom a pénzem? Pedig tudnék venni 1 man-s kesztyűt. Csimbi te is Naraehán játszol? Mi a karid neve? -
diegho #10313 én is gondolkodtam hogy 42.5-ért vettem az 50-et és 50-ért el lehetne adni szerintem. szóval keresnék is rajta és veszek kesztyűt max. -
Csimbi #10312 diegho:
- g50-et add el mielőbb, a g50-es árak CSAK LEFELE mennek, vegyél belőle pimped g46-ot és a többi lóvét rakd félre! (+statos accessoriet ne vegyél, felesleges) később majd veszel jóval olcsóbban, de glovessel kezdj, az a legolcsóbb de érdekes módon az adja a legtöbb defense-t is (szal számomra furcsa a helyzet)
- fejlődni 54-ig D1 eggparty, legjobb és leggyorsabb xp eggnek és neked is (és a legolcsóbb kari fejlesztés az egget tápolni! :P)
- solozni a legkisebb narancson, vagy ha jó cuccaid lesznek, legkisebb piroson érdemes, lilát felejtsd comm-al...
- statokról annyit, hogy 90-90-70 legyen a cél, és először HP kell, sok parti miatt neked kell majd lurolni stb, az meg nem megy HP nélkül !
sok sikert :P -
diegho #10311 mert olyan mail-re nem küldi el. citromail-re elküldi ez biztos. -
dragonfighter #10310 valaki megmondaná mért nem kapom meg a secret numbert az e-mail címemre?
-
diegho #10309 én r9-ben 3 madness-t tudok megölni perpill egyszerre, igaz most már változtak a cuccok lehet menne több is, nem tudom. -
Silversting #10308 "de hogy 4 desire-től el kell futnia (g46-ban) az tuti én meg vígan állok ott majdnem full hp-val."
Ahogy mondod Mondjuk 54-n már egész jól bírok mindent: egyszerre 4 lapátos workert, R10-ben 2 angert vagy madnesst, 2 guardiant. szval kezdek erősödni :) De D4-ben még mindig semmi G50 droppom nem volt :(
Ui.: Cingar, mivel vetted fel a múltkori videot? Légszi rakd be a linket honnan lehet leszedni, és írd le pls hogyan kell használni. Én is kedvet kaptam ahhoz, hogy csináljak 1-t :) -
diegho #10307 most voltam fél órát d1 r1 maszkoknál egyedül, reggel senki nem volt, 6 maszkot egyszerre megeszek reggelire és az xp is jó volt, nekem is egg-nek is, de semmi drop, aztán jöttek többen hogy nehogymá egyedül álljak ott bent és party-ban 1 4/1 str tow ez csak az enyém, 1 glorius top, 1 toa. egész jó volt. highland-en a species warrior ölése nem olyan tetű lassú mint a traitor és egész jó xp-t ad, oda egy 3 fős partyval megérné menni szerintem. d4 f1-f2 meg olyan unalmas hogy a hajam égnekáll tőle. már órákat voltam ott és semmi drop, de majd megyek még. persze mákos köcsög társak 4. manager-től g50 armor... ráadásul chest... másik meg d4 f3 5 perc alatt g55... hú de idegesítenek az ilyenek :P egyelőre maradok d1-ben ha szólnak hogy van party akkor d3 drunken/black crow-ok, ott mindig volt valami 5kk+ drop a partynak 1 órán belül és mindig 4-5en szoktunk lenni, nekem az már bőven jó ha napi 2 milla megvan tisztán dropokból. ma vettem mans g46 kesztyűt már csak sisak kell feathery és minden pimped.
amúgy voltam már d3f7-en meg is öltem egy doggit fél óra alatt :D a legjobb kill speeed meg xp arány d1-ben van még mindig. r6 fele piros azokat pillanatok alatt ölöm és jó az xp is. 15% jön fél óra alatt ez szerintem egész jó.
jah és abszolút nem bántam meg a commander-t sőt. az lehet hogy g50 nélkül duel-ben megöl egy vaga ha criticalozik eb-vel, de hogy 4 desire-től el kell futnia (g46-ban) az tuti én meg vígan állok ott majdnem full hp-val. -
Chamber #10306 " igazából valami jó drop kellene ami 10kk felett ér, mert eléggé le vagyok gatyásodva."
D4F1 workers ;)
Hidd el hogy egyszerre nem fog menni a jó XP karinak, jó XP eggnek, jó pénz nekem felállás :P
- Ha egg XP kell mész D1be (ami még elég jó XP a karinak is, ha nem te vagy a partyban a legnagyobb és csak te bírsz ölni normálisan =). Ott viszont nemlesz drop, hameg lesz azis osztódik 6fele.
- Ha kari XP kell akkor vmi piros/lila mobokon PARTY (mivel commal szólóban sztem lassú XP, majd javítson vki ha tévedek). Itt megint nemlesz pénzed mert ha van is drop, megint osztani kell.
- Ha pénz kell D4 workerek szolóban. Dobhatnak G50 armort és G53 (akár pain) fegyót is! Itt viszont vszínű XPd nemlesz túl jó, mert ugye commanderrel 1esével bírsz ölni, és nemtom milyen szinűek de vhol sárga körül sztem nekedis :)
Szal válssz mit akarsz elérni és oda menj ahol ez sikerülhet ^^
P.S: 60-65 körül a D4F4+ illetve D3F7+ partykban jó az XP is meg még pénz is jöhet (G55+ droppok még 6fele osztva is érnek vmit =) De ezmeg pl az eggnek nem a legjobb...
De asszem te még nem jársz ilyen helyekre.
-
diegho #10305 még egy kérdés. hol gyakjak? voltam rotten-eknél, ott egész jól elvagyok, voltam highland-en ott a traitor kicsit erős kettőt már nem tudok egyszerre megölni, de a gigantic-ból kettő is megy egyszerre. d3f3 black crow-oknál is voltam abból is egy megy egyszerre. igazából valami jó drop kellene ami 10kk felett ér, mert eléggé le vagyok gatyásodva. -
#10304 -
diegho #10303 tudok haladni egész jól sokat erősödtem 49-ről 50-re, úgy gondolom hogy most csak hp-ra teszek és akkor pár szint alatt meglesz a 4500hp, plusz ugyebár a kesztyű és sisak együtt adni fog még +4hp-t. -
#10302 SzaSza 71 Archer SaKRo
visszakapta a kariját? mijaszösz :) -
#10301 nézd, sztem ez így rendben van.
jobb lenne, ha pont fordítva lennének a hp/str statok, de olyan sokat nem nyom a latba. felesleges eladnod a g50-et is. nézd folyton a piacot, és ha van zs-d eg +5ös hpringre, akkor azt mindenképp vedd meg. azt azért nem árt, ha beleszámolod, h neked panthered van, így a tigris statjai nem jönnek hozzá, agira nem kell majd raknod, az hozzáadja.
ha nagyon nem tudsz haladni sehogy sem, akkor érdemes lesz ezt átgondolni, de sztem rendben vagy. -
diegho #10300 közben rájöttem hogy nem éri meg, +200hp lenne az egész eredménye és semmi más, viszont elveszne a g50-em és az összes pénzem is rámenne. -
diegho #10299 másik dolog meg az hogy eladjam a csizmát és vegyek belőle pimped kesztyűt, csizmát meg sisakot és +5 gyűrűt meg övet? lehet jobbak lennének a statjaim. -
diegho #10298 egy szakmai kérdésem lenne:
ez így nagyából okés? arra gondoltam hogy sob-al átteszek sokat hp-ra, de makma lebeszélt róla, hogy ő is így csinálta kb ahogy én és ez a jó út, viszont a többi commander teljesen mást mond, azt mondják rakjam 90-re a hp-t és a többit osszam el agi-ra meg erőre. most sincs semmi bajom, r9-ben 4mobot tudok megölni egyszerre szóval tudok haladni,ez nem gond csak fura hogy mindenki ezt a 90hp-s dolgot mondta nekem commandernek.
cuccok: kesztyű, sisak clean; armor despo; short, csizma feathery, pajzs mans. belt 3hp; ring 4hp; trinket 4agi. kard 11/11/2 kings. panther 16-os.
alap értékek: 89 erő, 74 health, 10iq (ezt még az elején csesztem el) 10 wis, 59 agi.
nagyából úgy van ahogy ezt írták itt és más fórumokon. pénzem ahogy azt a mellékelt ábra mutatja nem van, de ott a g48 kard amiből tudok 6-7 millát szerezni, szóval a kesztyű meg sisak mans vagy feathery lesz. -
VagabondX #10297 Köszi, Dodo :) -
Silversting #10296 Emberek ez hihetetlen!!!! Naraehán már van 2 G62, meg ma láttam már 59-s impes botot is, meg előbb íjjat is. Már annyian rohangálnak full zöldbe, hogy már nem is tudjuk számolni :) -
#10295 arra még figyelj, ha nem megy bele a ToI, lemegy a fegyver endurance-ja. ezt fixing tool-al mindig maxold vissza (NE! dogebbi's, hanem normál fixing-el), akkor tuti nem törik el. (ha lemegy 0-ára az endurance, akkor a fegyver volt, nincs =D)
egy sikertelen kísérlet asszem 1-5 között vesz le, de ebben nem vagyok biztos -
VagabondX #10294 Köszönöm. -
Chamber #10293 A 6/2 taliknál 24% esély van arra hogy a +6 jöjjön be, és 37% arra hogy a +2. Ha ráhuzol egy ilyen ToI-t egy fegyverre akkor generál a progi egy számot véletlenszerűen (mondjuk 1-100-ig ha már százalékokról van szó), ha ez a szám kisebb 24nél akkor ráment a +6 a fegyóra (enchanting succeed felirat), ha nem akkor jön a 2. kör: újabb véletlenszám ami ha kisebb 37nél akkor ráment a +2 a fegyóra(enchanting succeed felirat). Ha ezsem jött össze akkor van az "enchanting failed" eset, és a fegyód marad ahogy volt a tali meg eltűnik.
-
VagabondX #10292 Ezt értem. De mitől függ, hogy mi jön össze? Berakod a talizmánt, aztán véletlenszerűen lesz valami érték? vagy a második talizmán 6-ot ad?