Kal Online MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amugy egy kérdés kalcashrõl: elutaltam pénzt mult hét szombaton (nov 3), azt irták egy részben, hogy 6 munkanap és megjön, továbblépek és ott az volt kiirva hogy nov 19-re tervezik lebonyolítani... És még télleg nem jött meg... Vmi szünet van koreában?
Alienware m14x
az is erdekes hogy se hanin se bango nem szart be veletlen megint csak naraeha <#beka3>#beka3>
csak azert mert kalrol van szo meg nem minden mindig hack :p
jó taktika csak nagyon undoritó.
ezzel csak azt érik el hogy kiröhögik öket mivel nyiltan (szemtöl-szemben)nem képesek elfoglalni a várat.
Sõõt még így sem. XD
hagy abból a rengeteg beküldött kalcash-bõl nem tudnak valami normális szervert meg netett összedobni és azt megfelelõen futtani ez röhely.
valszeg magyar mentalitással csinálják: lovét lenyúljuk azt összedobuk valami szart a bontóbol.
diamond dmg: 167-207 (+41) 208-248
ez a -4 dmg nem vmi sok ahhoz mérten hogy kapsz +5otp-t diamonddal.
Szal én is arra szavazok.
Alienware m14x
a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline
"még azt a 10%-ot is elveszi akkor nem kell"
erre irtam, hogy keverted... a 10% az a sacrifice, a mana meg a survivalhoz kell. mind1, értjük mind2en, hogy mirõl van szó, ez a lényeg
csak egy jótanács: inkább az okos hülyéskedjen, mint a hülye okoskodjon...
látom kicsit kevered a dolgokat xD
Sacrifice,
G1 : lvl52, az életed 10%-át veszi el, és a másikon ennek a 10%-nak a 75%-át gyógyitja
(pl: 5000 HP * 10% = 500 HP * 75% = 375 heal)
G2 : lvl61, az életed 15%-át veszi el, és a másikon ezt teljesen 100% gyógyitja
(pl: 6000 HP * 15% = 900 HP * 100% = 900 heal)
Én Zan-al 1060-at healelek, és elmondhatom, hogy sokszor jön jól, még ha van healer, akkoris.... a G1 nem nagy durranás, de a G2 már nagyon hasznos!
Survival Instinct,
nah, ezaz, amelyik a manádat alakitja életté... sztem nem sokat ér, elvileg életmentõ skill, de mégis van casting time-ja... ha szarban vagyok, akkor ált. nincs idõ még castolni is xD akkor már ES sokkal jobb xD
@boss
kinyirtuk megint a boss Haninon, de most a DT allyval(régi KU ally)
gyakorlatilag megint mi(VSB ally) öltük meg, a stormerek és a cjbk 90% tõlünk volt, a támadóik meg szart sem értek, ugyhogy a végén a VSB allybol ment 2 csapat segiteni nekik, az aggrot is átvették, ugyhogy a droppok is oda estek! Szerencsémre pont abban a csapatban voltam énis, kaptam 22%-ot lvl60-on a bossért xD
Sajnos G60 armort nem dobott, de 2x G62 fegyvert igen
nah játszatok sokat, aludjatok keveset, bb
ez a lvl 52-es gyógyítás féle dolog használható valamire? néztem skilleket de ahogy látom pl a túlélési hajlam vagy mi az egy rakás sz@r, nekem akkor szokott a manám 10% körülre menni mikor felteszem fod, cod, +3otp és mondjuk nem volt teljesen maxon, most ha nekem ilyenkor még azt a 10%-ot is elveszi akkor nem kell.
Alienware m14x
a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline
Alienware m14x
Freezproof | KalOnline - Hanin server | lvl 71 God of Bow
marad, az idõk végezetéig 😊
annyi lesz, hogy csinálunk egy +50-es nemzetközi guildet név: SpartanS 😛 (vagy vmi hasonló)
a Hungarians meg megmarad, mert vhol fel kell fejlõdni 50ig...
és igen, van akinek a honor-al volt baja (én pl 5-bõl 5x nem kaptam meg... ebbõl 4x végig bent voltam) van akinek a kevés aktív taggal volt baja (10-15 hétköznap, 15-20 hétvégén) van akit meg az zavart, hogy nincs aktív leader...
és ezt találtuk a legjobb megoldásnak, és ha már új guild, akkor legyen kövér<#eljen>#eljen>
hungarians:
hát, sajnálom, hogy felbomlotok, de megértem az indokokat normális szint és ally nélkül nehéz honort gyüjteni 😞 sok sikert a továbbiakban, ha kell vmi help, tudjátok kinek kell irni xD
boss:
66 emberrel pucoltuk ki 2. ra a bosst, és abbol 4 magyar volt xD ez azért nem rossz, ott lenni a top-ban (ChamberHUN,HelenaHUN,Over,TirandA)
diegho:
ha solozol, akkor über g53 imp kard + full pimp g46, és ahogy lesz drop, cseréld g50-ekre
ha partyzol, akkor szutyi kard, full pimped g50 és majd 56 után kard...
véleményem szerint egy jol huzott g53 impet már nem éri meg lecserélni sima g56-ra sem, max egy agyon huzott generalsra, vagy g59-re, viszont elmondhatom, hogy amiota Zan-nak g62 1h-ja van, azota vmi iszonyatosan darál... (skillek nélkül, ha csak az alapsebzést nézzük, jobban sebez a g62 1h(átl:670), mint a g62 2h(átl:590) xD)
bango:
az árak röhelyesek, a multkor benéztem, 3M ér már g50-et lehet venni, viszont szerintem nehéz játszani, mert kevesen vannak -> kevés a parti
persze legalább nincs annyi lagg
Új playerek meg nemsokan vannak sztem lv50+ hogy hozzászóljanak 😄
Amúgy a leader meg névcsere volt az egész lényege? DUGIMACA még mindig 53 körül van és senkisem játtszik rajta?
Sok sikert a tagtoborzáshoz! 😉
KalOnline (FREE MMORPG): (Hanin) ChamberHUN (Lvl77 Mage/Ascetic Restore/Lightning/Ice) Thani (lvl41 Archer), HotarubI (lvl35 Thief) KalEncy letöltés - http://www.filefront.com/user/ChamberHUN
kaladdict combat arms: d1rtdiver [the movement] - second lieutenant 1 http://radikalmod.hu | http://wp7.hu
Most jöhet az oltás hogy ki mért nemszereti bangot...
Alienware m14x
Hát ja a ló alatt nem safe, viszont sok szobában van safe sarok ami tényleg az, hamár nincs kedved messze menni akkor legalább addig mássz el legközelebb.
KalOnline (FREE MMORPG): (Hanin) ChamberHUN (Lvl77 Mage/Ascetic Restore/Lightning/Ice) Thani (lvl41 Archer), HotarubI (lvl35 Thief) KalEncy letöltés - http://www.filefront.com/user/ChamberHUN
Vonatkozik az AFK-ra is 😊
Alienware m14x
abból a nagyszerû okból írok, mert van vmi készülõben a HANIN szerveren...
(bár úgyse olvassák annyian mint szeretném 😊)
egy új Guilddel fogunk megpróbálkozni, ami nem csak magyarokból áll majd, PvP meg War meg egyebek miatt (Honor)
Mivel csak magyarokból nem lehet kiállítani ilyen guildet azért lesz "nemzetközi"
Viszon mivel a vezetés magyar lesz, ezért természetesen minden 50+-os magyart szívesen látunk <#beka3>#beka3>
Név még nincs meg, de 10-15 ember már összeállt
ha minden jól alakul ma kilépünk és jövõ héten megalakulunk 😊
to be continued... <#hehe>#hehe>