Kal Online MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Indítsd el a TSt. Keress rá a magyar szerverekre.
Ott van jópár public szerver amit bárki használhat.
Menjetek fel az egyikre és máris tudtok dumálni.
Így nem fog sávszélességet a gépeden a szerver, ami esetlegesen lagokat okozhat.

ja sikerült servert csinálnom mostmár csak az a bajom hogy mért nem tudnak feljönni a heverok nekik aszt írja hogy nincs server pls help
sry tom ez nem ide tartozik de nemtudtok adni egy linket vagy egy leírást hogy honnan kel ts2 szervert csinálni úgyhogy az én gépemen fusson a ts szerver vagy egy linket ahonann ts2 server készítõs progit lehet leszedni? elõreis thx
hmm kal exe meg exception exe és woila le is frissítet lol...

Alienware m14x

eljöttt következõ nap is... update még mindig nem megy nekem... ég jel hogy quit kéne lol?

Alienware m14x

nálam is 15 sec volt a frissítés kb. és tegnap este megléptem az 53-at végre. kimentünk emokra, az xp nagyon jó, így hogy végigbeszélgettük még így is többet szereztem, mint d1-ben szoktam fél óra alatt. pénzügyileg eléggé csõdben vagyok 700k-m van 😄 no de megvan az új kard és használni tudom +9otp +200hp +2 evasion lett az eredmény. most pénzt kéne szerezni, hol tudok a leggyorsabban pénzhez jutni? d3f3 mondjuk?

Másis írta már hogy az eheti frissítés vmi szép nagy lehet mert sokáig tölti... nekem kb 15-20 sec volt, úgyhogy a Kalosok csesztek el megint vmit és néhány embernél szar csak sztem.

KalOnline (FREE MMORPG): (Hanin) ChamberHUN (Lvl77 Mage/Ascetic Restore/Lightning/Ice) Thani (lvl41 Archer), HotarubI (lvl35 Thief) KalEncy letöltés - http://www.filefront.com/user/ChamberHUN

pff ez röhej... általában nekem is 2 perc... most meg... nyomtam egy net reconnectet semmi... ugyanugy szar...

Alienware m14x

nekem általában 2 perc alatt megvan,nálad lehet valami

Csak nekem patchel kall immáron közel két órája?? Sé még csak fél úton jár... Nem emlékszem hogy valaha is lett volna ilyen hosszú...

Alienware m14x

Clean G55 arch gloves a legolcsobb G55 darab a játékban perpill, az 45-50M. Helm 50M, Shorts 60-65M ilyesmik, de még mostis lefele megy a G55 archer ára még mindig. A G56-al az a probléma hogy sok ember viszi mixelni, úgyhogy viszonylag drága. Clean Bow 6-7M körül talán.
Visszanéznél Kalozni vagy mi?

Ja, 3 hónapot pihiztem 66on 0 XPvel, de mostmár 66,5 vagyok és elkezdtem zöldülni 😛
(G55 gloves van meg eddig prideful)

KalOnline (FREE MMORPG): (Hanin) ChamberHUN (Lvl77 Mage/Ascetic Restore/Lightning/Ice) Thani (lvl41 Archer), HotarubI (lvl35 Thief) KalEncy letöltés - http://www.filefront.com/user/ChamberHUN

QuickHUN
Persze ,mind az 5 nek megvan még 😊
Vagyis 2 hónapja még volt még😊

Ejnye SP5 😊 te kis lusti 😊
Menyiért mennek a G55 ös cuccok,és a G56 os fegyók ?Sima nem + os árakat is mondhatsz.
Ijjra és archer rucira gondolok😊

Látom te is leragadtál 66 nál 😊

Kalonline LVL 58 Thief / Best of Warrior Guild Silkroad LVL 99 Warlock/Clerick / Goodteam Guild Silkroad LVL 95 Warrior/Cleric / Infamous Guild

Quick! Csá! 😄
Toljuk még mindig páran 😛
ML még megvan, pont most adtam oda VeresPenge-t a volt SP5knight-nak, õ fog rajta most játtszani, mert újra megjött a kedve Kalhoz, de lusta új karit kezdeni 😛
Tiri, Zan, meg az én nubkarim is MLben van még mindig.
Neked megvan még a karid egyáltalán Kalban? 0o ill a cuccaid rajta?

Hát ez attól függ, hogy a leader adott-e jogot a chiefeknek új tag meghívására 😛
Ha adott, akkor a nagyon bonyolult /invite név paranccsal tehetsz ilyet 😄
Próbáld ki, ha nincs rá jogod akkor ki fogja írni 😛 (online-nak kell lenni a meghívottnak)

QuickHUN
Toljátok még ?

Sárkány ?
Jól le vagyok maradva 😊
Egyedûl vagyok a Magyarok klánban ? vagy annak már anyi?

Kalonline LVL 58 Thief / Best of Warrior Guild Silkroad LVL 99 Warlock/Clerick / Goodteam Guild Silkroad LVL 95 Warrior/Cleric / Infamous Guild

nálunk s2-õn is alig volt dropp, én pont csajoztam, de többiek mesélték hogy összesen 1.95kkk-t sikerült összeszedni a cuccokból.

jah guildem megválasztott chief-nek. ne kérdezzétek miért, talán azért mert minden nyelven tudok amit beszélnek nálunk, fogalmam nincs, pedig szóltam hogy ne szavazzon senki rám. most már csak az a kérdés, hogy chief-ként tudok guildbe hívni embereket? ha igen akkor hogyan? mert fingom nincs 😄

kardból sikerült szerezni egy 12/12/3 kings diamondot, asszem 56ig elleszek vele 18kk volt, igaz kölcsön kellett kérnem (köszi Totti). 200% és 53-as vagyok, tegnap sikerült 200%-ot haladnom úgy hogy délben keltem fel és xp kövem sincs. r10 soloban nagyon jön az xp, jobban mint bárhol máshol.

blbogus
nem akarok rosszat :'(

a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline

Dodokacsa
ez is vicces 😊 elsõre dobott 2-3 60as armort meg kitudja mennyi fegyót, most meg alig vmit... mint a sziget nyitásánál. elsõ nap 3-4 60, aztán azóta kb semmi... a kis sárga ördögök csavargatják a dropratet sztem, mert ha túl sok jó cuccot ütnek ki -> nem váltanának annyi kalcash-t, mivel minden sokkal olcsóbb lenne

Freezproof | KalOnline - Hanin server | lvl 71 God of Bow

Hát ja, ha CCF/hack/scammelni akarsz akkor rosszhelyen jársz 😛
Ha jóltudom akkor ^^ilyesmikhez szoktak kiskarikat venni, amit nembaj ha blokkolnak.

Amúgy grat S2nek a sárkányöléshez! 😉
Miis kiírtottuk tegnap megint, az össz értelmes drop egy G62 bow volt 😞

v150r
😞

kaladdict combat arms: d1rtdiver [the movement] - second lieutenant 1 http://radikalmod.hu | http://wp7.hu

blbogus
ez nem esett jol 😞 mégha csak vicc is volt..
amugy a hack már télleg megvan de kicsit se arra akarnám használni.. de feleljcsétek el az egészet.. utolso proba volt itt nem véletlenül.. és lám.. 😛

a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline

s2 tegnap kinyírta a sárkányt, csak gondoltam beírom 😄

DamageAdept
Megígérem ha kész lesz az öltönyöm akkor felmegyek és berúgom az ajtódat <#vigyor><#vigyor>

Ambition is the enemy of success. Combat Arms: kinyirlak LeaderOf MelledreFosok

v150r
hack már megvan, mostmár csak kari kell hozzá.
lehetõleg másé, hogy ne az õ ajtaját rúgják be a feketeöltönyös úriemberek 😄

kaladdict combat arms: d1rtdiver [the movement] - second lieutenant 1 http://radikalmod.hu | http://wp7.hu

elöször hacket,most meg karit kunyizol...hová süllyed a világ xD

blbogus
üdv emberek ismét marhasággal fordulnék hozátok.. 😉
keresek oan karit 45+ mind1 meik serveren, ami a kutyának se kell és van hozzá secret number.. clean is jo természetesen.. ha vki ismer oan embert aki szivesen átadná a már neki nem kellõ kariját az kérem jelezzen felém.. karácsonyi ajándéknak is fel lehet fogni és utána becs szo többet itt nem offolok 😄 kaszt nem számit.. knight archer persze elõnyben 😊
köszönöm türelmeteket
öszinte hivetek: blbogus 😉

nah war elõtt leállt a szerver...

nah ha nem találok g53 kardot akkor guild leader ad egyet ingyé, vagyis mindenképpen ad 10/10 steely közép. azzal addig elleszek amíg nem találok.

mondjuk egy ötlet 54 és 56 között IR-nek lure az meg elég gyors 😊

Alienware m14x

emok meg nem tom, amig d1ben van piros addig az gyorsabb, meg commaként nem tom neked mennyire gyors egy 4-5k hp-val rendelkezõ mobot... Meg ugye rangtól függõen tuddsz ott maradni, vagy perkálni kell... Szal sztem ha comma vagy 54ig d1, aztán meg d3 partik, 56tól meg ugyis jöhet f6, ami meg elég gyors 😊

Alienware m14x

most egyelõre d1-ben szórakozok, de tegnap sikerült meghalni egy szaros padlóban mászkáló lurer miatt. örültem neki. most kardot nézek, de senki nem árul semmit. konkrétan még clean sincs, nemhogy megcsinált. 3 napja kint a nevemben cop-ban hogy g53 1h-t veszek, egy ajánlatom volt egy 15/15/5 leg imp valami 80kk-ért. hát kösz ennyibõl 56-ost veszek lazán. szóval necces lesz ez a dolog. d3-ba tudom hogy kell az otp, de 53-as szinttõl majd emokra akarok menni, utána jöhet d3f3.

@diegho ez is egy megoldás, mondjuk kevés embert láttam g50 1hval nyomulni 56ig. Viszont ha d3azni akarsz, oda viszont nem árt az otp, viszont ha egy 6os partiba eggeltek, egy hét és szépen meg lehet gazdagodni d3ban....
Amugy végre elértem 53-at és viríthatok full g50-ben és pain bowwal 😄

Alienware m14x

Szombati cw után az ally-m ki akarja nyírni a sárkányt, hát nem tudom... szerintem nem fog sikerülni. én szerintem nem leszek itthon szóval nem veszek részt benne, de ha valaki résztvesz csináljon videót.

jah és megoldottam a g50 vagy erõs g53 fegyver kérdést. vettem egy chest-et meg egy sisakot és szerintem egy kesztyût is veszek. sokkal jobban tudok így haladni solo-ban r9-ben. 6 mask-al is elbánok ha rámjönnek és mivel g53 kardot nem látok, ezért azt csinálom, hogy még kesztyût veszek és utána gyûjtök kardra, másnem 53-as szinten végig d3-ban party-zok tali droppért, abból meg lesz majd kard. de ha megnézem mostani kardot 11/11/2 bf steely 163-203(+35) ha vennék egy 11/11/2 diamondot akkor 167-207(+35) lenne a sebzésem. ergó +4 damage és +6 otp, viszont otp-re nem nagyon van szükségem még itt d1-ben, így inkább ujjítok armort.

Ehh, kicsit le vagyok maradva 😊
@diegho "mondjuk múlt héten nem voltunk sokan 10-12en de most voltunk bõven, 20 felett"
Lol, nálunk sírnak ha egy guildból 40nél kevesebben vannak war-ban xD 60ból a 10-12 rohadt kevés, meg a 20 is sztem.
CWn nem jár honor a leölt emberekért!

@Tömi Teljesen ingyenes alapból, de ha akarsz akkor vehetsz pénzért cuccokat a Kal oldalon (Item Shop). A kliens kb 400MB (de elég lassan bírja csak tölteni általában), aztán patchelgetés után lesz kb 800MB a full játék. Ha nemszeretsz emberekkel találkozni akkor menj a Bango szerverre (bár akkor mért MMO-zol? 😊 mert ott tényleg kevesen vannak.

@Freez Te szegény, most elite majd jól felhackeli az egész Sp4rt4ns guildot <#idiota> Amúgy gratz a dropphoz darknes 😉

mért van az hogy felrakom a kalt,bepeccseli elindiom,beirom id pass LOG IN és CL? Utánna meg nem akar belépni me azt a hibát adja hogy nem javítják a kalt és csekkoljam le a netet de az mûxik ahogy kell -.-

/me megcsipi dodokacsát xD

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

DamageAdept
Nah most mért kell elkezdeni az osztást, szegénynek van elég problémája magával...
Amugy meg ha kicsit belegondolja magát a helyzetünkbe rögtön rájön hogy normális ember ha ilyen névvel találkozik akkor reflexbõl röhög egy jót...
jaj! csak engem ki ne írjatok...összeomlok XD

Ambition is the enemy of success. Combat Arms: kinyirlak LeaderOf MelledreFosok

v150r
elite, te nagyon hülye vagy.
a szánalmas jelzõ mostanában közhellyé nõtte ki magát, de erre nem tudok mást mondani. szánalmas amit csinálsz. és az a vicc, hogy ezt te komolyan is gondolod. engem is "fel fogsz most hekkelni"?
infantilis vagy.

Dodokacsa
ááááááá, ezt nem hiszem el! valaki csípjen meg! visszatért!

aki nem tudná, 1-2 hónapja páran meg lettünk fenyegetve, hogy fel leszünk hekkelve<#hehe> (az, hogy miért az most mindegy, pedig az is vicces)
feltettem a nevét, az igazit! egy nyilvános fórumra. tejóóég! és, akkor mi van? kérdem én.
az iwiw nem nyilvános? ott véletlen nem Elitewarrior szerepel becenévként? a copy-paste is tilos? vagy hogy?<#nezze>
Elite ha ezt olvasod... lécci. nem vagy már gyerek, lécci ne viselkedj úgy... gondolkozz, gondold át az életed, nézz magadba, ne mindig másban keresd a hibát, ésatöbbi...

Freezproof | KalOnline - Hanin server | lvl 71 God of Bow

pedig elvileg kapni kéne.

Makma
nemigazán
én mindig 1000 honort kaptam a CW után.
függetlenül attól hányat öltem és hányszor haltam.

oO s2-n jár pont a cw-n megölt emberekért? oo

Alienware m14x

jah tömi, ha megvan game, bango szervert válaszd mert ott kevesen vannak ^^ és kell a sok magyar 😊

Alienware m14x

Bango elõnye, hogy szinte nem elhet elérni 50et ugy hogy ne ismerne a szerver. Pl volt egy csavo aki el 1hh-zott 68ig, és este törlte kariját, regel meg visszaûllította, igy nem volt benne top 100ban 😊 A lényeg az volt hogy megjelent egy ismeretlen nevû karakter fortban (a név stílusa hasonlított egy hackerére) Gyorsan vki fölkérte 3v3 pvpre és engedte az npc vagyis 50+-os. A gyerek azt csinálta, hogy ssziget végére rohant speed hackel, és ott stormolt coold down hackkel, ha pedig nem esett neki g60 gyorsan ujraindította szervert, nehogy vki odaérjen és észrevegye...
Ezért bango pl játszhatatlan volt pár hétig...
De köszönhetõen a kis létszámú közösségnek, gyorsan le lett fülelve (vki el speedhackelt sziget végére és csinált róla egy két kompromitáló ss-t)
másnapra bannolva volt.. Mondjuk még egy hónapig tartott mire leszedték toplista elejérõl, de legalább meglett...
btw most meg kinai guild-é bango castle... (érdekes egy guild egyszercsak megjelennek 50esen... soloba hullik nekik g62, (persze 2h a vagának) és mondjuk cw-ben egy comma meg egy mage ugy támadt meg, hogy kb egy ea tud onnan...

Alienware m14x

blbogus
hát kinek mien nete van.. meg én még talán a régi klienssel jáccottam v mittom én.. utoljára bango indulásakor voltam fent.. 3 napot :p

nem tudom ki csinálhatja, mi guildünkbõl senki az tuti. meg elég sokan sírtak ally chatbe is hogy már csak 3-4 kill kell nekik a kapitány ranghoz és a tökül televan ezzel.

az új klienst nem kell sokáig patchelni, nekem 2 perc se volt.

blbogus
nem fizetõs.. tök ingyenes.. és hát fogalmam sincs mekkora.. 400 mega sincs ha jol emlékszek.. :huh: viszont peccselés nekem mindig jo sokáig szokott tartani 😛

tom505
ja es meg h mekkora a game azaz kb mennyi ido alatt toti le?

tom505
ebbe a gameba kell vmit fizetni?
vagy csak eleg letoteni?<#help><#conf>