Kal Online MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

blbogus
én is keztem x-p.n.. lvl 25 knight.. de sztem ott is hagyom mer az átlag 600-700 emberrel naon laggol.. bár van akinek nem.. furi ^^

a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline

ahhoz képest hogy oltári nagy láma guildben voltam (most léptem ki mert 5 ember volt waron) ez volt egyik legjobb warom. hiába lvl 55 már kezd alakulni és ha rámjön egy vaga akkor nem feltétlen kell elrohannom, hacsak nem 60++. jah és büszke vagyok magamra, elmenekült elõlem egy g56 impes vaga 2 perc misselés után 😄 szerintem 56-57 lehetett mert shield-el mindig stunoltam. persze a végén levágtak mert odajött még 3 másik defender is és a többiek körülöttem már mind kihullottak.

én is unatkozok, csak én melóhelyen még 12 percig.

DamageAdept
unatkoznak

Ambition is the enemy of success. Combat Arms: kinyirlak LeaderOf MelledreFosok

pedig elég sok commát látok 2h-val, igaz vagákat is 1h-val.

Commának marhaság a 2h, lassabban fogsz ölni vele, mint a saját 1kezeseddel.

KalOnline: Silversting - lvl 69 Vaga| Naraeha | BadTasteClan - Eladva, befejezve WoW: Lydo - lvl 80 Human Warlock | Ragnaros Neero - lvl 80 Night Elf Death-knight | Order of Watchers | Ragnaros

szerinted minek? hogy nagyot üssek wazze 😄 d4 f1-en ez a lényeg.

Én már ott is vagyok, LVL 26-s lovag^^ Eddig 55. helyezés volt a legjobb de reggelre benne se leszek top-ban 😛

KalOnline: Silversting - lvl 69 Vaga| Naraeha | BadTasteClan - Eladva, befejezve WoW: Lydo - lvl 80 Human Warlock | Ragnaros Neero - lvl 80 Night Elf Death-knight | Order of Watchers | Ragnaros

hát yaa ^^ (14 vok)
ki jön X-P-re?

Véded a magadfajtát?xDDD Ne vegyéééé komolyan'

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

blbogus
130as iq nem kevés lol.. rendesen átlag feletti 😛 de az jo kérdés mér mindenki a 13 éveseket kapja elõ (de télleg mindig pont ezt az évet szidják ^^) hisz mondom én a legtöbb nagypofáju inkább a 17 év körül van.. hormonok meg kutyaf*sza és õk a nagylegények.. szegény kicsik max buták de nem "nagymenõek"

a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline

Minek neked 2 kezes? Te comma vagy 😛 Amúgy belement a 4-ik kõ(Flame, sajnos Strength nem volt), szval villog mint a karácsonyfa XD

nem baj, lennénk 1500-an de normálisak 😄 elõbb meghaltam 😞 már nem is tudom mióta az elsõ halálom. kurva router újracsatlakozott, de már kettétörtem 😄 (ingyen van 😛) most másikkal megy.

silver ha 56-os leszek megkapom majd néha a kardod amikor te nem játszol? d4-ben szeretnék kicsit droppokra menni.

Erre Te vagy az élõ példa <#mf2>

Azért sztem ez általában igaz 😛

Szerintem rohadtul meglepodnel kik maradnanak akkor(mas kerdes h 130 felett kb a jatekosok 5%a ha van), mert attol h vki egy fasz, meg nem jelenti azt hogy buta is

jajj istenem... a holaco gyerek akirõl beraktam ide az ss-t most megint problémázik csak most másokkal 😄 írtam a líderjének hogy ha kell küldöm az ss-t arról miket ugatott nekem. tököm televan már hogy az ilyen 13 éves kis pöcsök ezt is tönkreteszik... komolyan mondom úgy kéne beengedni a barmokat ilyen online játékokba hogy elõtte iq tesztet töltsenek ki és 130 alatt lehet menni legózni.

Semmi se lett vele csak csináltam egy új at.Amugy kössz <#vigyor2>
pinaszomi felhasználó hová lett?^^ Amúgy grat a g62-höz.

Jaj az a leaderem nek valami rokona <#wow1>
Vettem g62 2h imp 14/14/4 kinges kardot <#violent>
Over igazad volt téleg sokkal többetér mit a full g55 meg egy g59
blbogus
az a pár száz ezer annak a pár száznak biztos nem jön rosszul..

TESO haninról leshoutolta az accját és most több 100 csávó próbál belogolni a 66-os Hermitjébe.Csak clean G46 + G48 11/7 Stick van rajta meg pár hulladék és képesek ezért a pár szár ezer geonért egész délután a belogolással szórakozni xD

Nekünk mákunk van, mert a legtöbb ember nem európai, hanem vagy amcsik (náluk akkor még hajnal van) vagy a távol keletrõl vagy ausztráliából származnak (szval kb. este 8), vagyis általában mindig full a létszám 😊

szerencsed hogy nem voltam! ( bar sose vagyok 😄 voltam eddig 2 pvp-n)
de mar azt is csodalom hogy volt aki elment mert altalaban van 5 ember aki raer ilyenkor.

DamageAdept
Köszi a helpet, elég fáradt lehettem mert összekevertem Yoo-Sang ot Ja-Sang al<#vigyor5>

Nah, ma jól megvertük az LH-t pvp-n^^ Kaptam kb. 4500 honor pontot. Csak 2 tornyunkat sikerült ledönteniük, nekünk 2 kivételével mindet 😛 Igaz uccsó 10 percben már csak az ellenséges mágusok hentelése folyt.

Tuti jó NPChez mentél? 0o Fortban kezdõdik, nem Pub-ban.

KalOnline (FREE MMORPG): (Hanin) ChamberHUN (Lvl77 Mage/Ascetic Restore/Lightning/Ice) Thani (lvl41 Archer), HotarubI (lvl35 Thief) KalEncy letöltés - http://www.filefront.com/user/ChamberHUN

próbáld úgy hogy odamész a gang man-hez utána fortban a ja-sang-hoz majd vissza gang man.

Sztem menny el az askétához, az majd megmondja melyik küldi következik. Ha az sem segít akkor passz.

DamageAdept
Van egy kis gond... lvl 53as quest, elsõ tomb-os, nem tudtam felvenni. Minden leadva, jó npc-hez mentem oda... nah most akkor hogyan tovább<#conf>

akit nemrég linkeltem hogy milyen gyökér megint scammernek és hackernek nevezett valakit ráadásul újra magyart... hogyan tudom blockoltatni?

Jaja, nekem is narancs volt, és 56-n is az lesz a maid of honor.

lehetséges az hogy lvl 55 quest mobja narancs és nem citrom? ministert kellene ölni elvileg de azok narancsok, akkor hogy van ez mostan?

ma láttam megint a kisgyereket aki tegnap rinyált nekem. elõtte party chatbe azt kérdezgette, hogy jó-e a BTC guild, megvárom még felveszik és kivágatom onnan a francba.

Grat 😊

végre 55 lettem 😄

en sztem jo a 90 agi 70 str maradek hp stat
de ha jo statot akarsz akkor a cuccaidhoz igazitsd.persze alacsonyabb szinten mikor egy drop utan mar masik cuccod lehet akkor nem eri meg cucchoz igazitani max kesobb mikor mar g55 bof meg ilyeneid lesznek.

Én sztem már 70-ig sem érdemes feltolni a str-t , max 60-ig, utána meg agi, ha agis íjjász akarsz lenni vagy nincs elég evád. Ha kevés HP-d van akkor pedig HP-ra tegyél.

Télleg felötlött bennem, hogy EA-ként 70/80/90 build után 70/90/90 vagy 70/80/100 menjek. Ha télleg sose unnnám meg akkor végcél úgyis 70/90/100 lenne.
Vagy vmi más ötlet buildre?

Alienware m14x

Imádom az ilyen profi angolosokat. 😄

Alienware m14x

Itt az én statom:

Kard: 14/14/5 King Imp G56
Armor: Full G50 Despo BoF (plusz defense nélkül)
G34 Tigris, 5 HP gyûrû-öv-knight trinket

XD Ez durva, több ilyet kéne ide kirakni, legalább lesz min röhögni XD Az még haggyán, hogy 1 nub, de még rendesen angolul sem tud 😄

ma r1-ben partyzok én lettem a leader és volt egy gyerek aki 5 percenként connection lostozott, már unta az egész party, hogy bejön, lagol mint a szar öl 5 mobot és cl. 10. elõtt szóltam neki hogy nem hívom vissza ha megint cl-je lesz. azt írja okés megjegyzi és kérdi hány éves vagyok. mondom neki mennyi, erre jó õ nem kötekedik a magasabb szintû idõsebbekkel. kapta is a cl-t 2 perc múlva, majd 10 percre rá visszalép. és ez a beszélgetés folyt le 😄
kép1
kép2
kép3
kép4

közben megállt r1 bejáratban, levette a g50 chestjét és elkezdett futkorászni hogy én f/l scammeltem tõle és hackeltem, majd mikor leszarta mindenki a fejét felvette a chestet és elment 😄
felrakjam ezt a szerencsétlen kisgyereket had röhögjenek rajta a gm-ek?

de a clean statom 103 healths 100 str és 40 agi ha jól tudom <#vigyor3>
most ne kérdezd eladtam a half settem ^^ egy 68-69 es ea le is nyom
de persze más lenne a helyzet ha lenne a g62 2h ám azzal felveném velük a versenynt duelben megkockáztatom duel torunamentben is
amugy full g55 despo bof lesz +14 es g56 2h val g39 tigerel ennyi a settem
statot azt nem mondok még mert nem olyan jó <#gun> de majd az lesz <#hehe>
Egy g56-os fegyó még elég szépen tud misselni egy full g55 bof ea-n ~180 eva-val.

Alienware m14x

@FENIX
Milyen cuccaid vannak és mi a statod? (alap stat, fegyver stat, armor stat, állat, kiegészítõk) Én el nem tudom képzelni, hogy egy 68-69-s íjjász leverjen egy 70-s vagát.

Blow-up arrow

Ahh tényleg azt én is tudni szeretném^^

blbogus
jah azt meg akartam kérdezni mi is az az aggrós skill mer dunsztom sincs Oo xD

blbogus
shockwave robbanással akko talán aszondom simán sebez akkorát