Kal Online MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline
Amúgy az illetõ whahazhutou és lvl 71 XD Szval eképzelhetõ, hogy 3500-t sebzett neked, mivel 17 szint a különbség.
KalOnline: Silversting - lvl 69 Vaga| Naraeha | BadTasteClan - Eladva, befejezve WoW: Lydo - lvl 80 Human Warlock | Ragnaros Neero - lvl 80 Night Elf Death-knight | Order of Watchers | Ragnaros
a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline
de kitudja lehet hogy egy ic elverné bár nem hiszem az attacker cjb is erõs
engem például SEFIROT2 70 es cjb (minesweper cuccában) lenyomott de azért párszor én is nyomtam le de akkor én csak 69 es voltam^^
persze azonos cucban lenne esélyem ellene <#nyes>#nyes>
sõt szerintem akkor én nyernék ellene
amúgy ahogy én vettem észre, hogy duelben a legerõsebbek a cjb-k, legalábbis aki már full g55-ben van és van g60 stick-je az szinte megölhetetlen.
Engem 5 szinttel kisebb vaga is agyoncsap 2 ütésbõl (ha van elég OTP-je hogy eltaláljon, általában van). Hameg csak 2-3 szinttel kisebb akkor 5bõl 4szer a rush-stun is bejön neki és akkor aztán totál semmi esélyem 😛 Ráadásul még a Cold Bindingem sem mûködik rendesen mert jégkockaként is simán csúszkál rush-al -_-
Na de majd ha full G60 BoFban leszek 150+ eva-val :>
KalOnline (FREE MMORPG): (Hanin) ChamberHUN (Lvl77 Mage/Ascetic Restore/Lightning/Ice) Thani (lvl41 Archer), HotarubI (lvl35 Thief) KalEncy letöltés - http://www.filefront.com/user/ChamberHUN
KalOnline: Silversting - lvl 69 Vaga| Naraeha | BadTasteClan - Eladva, befejezve WoW: Lydo - lvl 80 Human Warlock | Ragnaros Neero - lvl 80 Night Elf Death-knight | Order of Watchers | Ragnaros
Alienware m14x
elõbb volt egy failed mans topom 😞 remélem mélyen együttéreztek velem 😄 buktam 1kk-t, de ha az 5. belemegy akkor is ugyanott vagyok mintha megvettem volna a megcsináltat, de a sikerélmény megfizethetetlen 😛 ezért is nem vettem 50+ vagát, hanem csinálom a commandert és költök 7k huf-ot, hogy legyen egy sob-om a többin meg g50 mans cuccokat veszek és bõven elvagyok d1-ben 56ig. a kc-zõk közül meg tényleg nem mindenki tirpák.
Ha valaki megengedheti hát mért ne. Mondjuk ha gazdagnak látszol elszaporodnak a beggerek rajtad, persze lengyelül...
Alienware m14x
de persze a gmek felemelték a mask árakat hogy ne hogy meglehesen engedi hogy assázunk egy lvl up után^^
visszatérve a duelhez ea vs vaga
g62 2h val már szerintem lenne esélyem mert az +11 otp a g56 hoz képest ami azért sokat számit <#wave>#wave>
sztem nem gaz ha valaki milliokat kolt kalcashre.az o penze azt csinal vele amit akar.mas se baszogatna sztem ha minden nap vennel valamit amit mas esetleg nem tudna megvenni.attol meg nem hulye es ugyan olyan jo arc esetleg tudat alatt piszkalja a csorod hogy neki semmi teher kirazni a zsebebol azt a penzt amiert te pl honapokig dolgozol.ott van a klan leaderunk teljesen rendes mindenkivel es az osszes cucca KCböl van.most attol meg nem pöcs hogy etterme van Barcelonaba amit a batyja iranyit de amugy meg orvos egy korhazban.persze van aki nagykepu is de nem azert mert kc-zik.ott van headshot a vilag legnagyobb baromja es sztem o sem nagyon koltott kalra.de mondjuk német szal nem lehet tudni az ilyeneknel 😄
Azt nem tudom hogy a saját partyjával osztozott-e vagy tök egyedül tartotta meg az 1600 millát. De azt hiszem a healerük (paneens) Elfen kiskarija, szóval vele nem kell osztóznia 😛
Más: Énis full G55 + G59 vagyok és énsem vettem soha kalcasht (ezért sikerült csak lvl 67-re összehozni és nem 55-60-ra mint egyeseknek) 😄
Kedden végre ráment az utolsó darabra is a Prideful (kb 10. próba volt), úgyhogy mostmár full Prideful... már csak a BoF hiányzik 4 darabról, de arra nem mostanában lesz keret, hogy felhúzzam :/
Lényeg hogy kalcash nélkül is lehet játtszani, csak tovább tart elérni ugyanazt. De ha nyersz a lottón és veszel egy lv70 karit full G60 + G62vel, akkor azzal mit fogsz csinálni ? 0o Mert játtszani már nincs értelme vele, nincs miért... max war 2óra/hét :o
KalOnline (FREE MMORPG): (Hanin) ChamberHUN (Lvl77 Mage/Ascetic Restore/Lightning/Ice) Thani (lvl41 Archer), HotarubI (lvl35 Thief) KalEncy letöltés - http://www.filefront.com/user/ChamberHUN
Alienware m14x
ha milliomos lennék én is kal casheznék <#nezze>#nezze>
Alienware m14x
Viszont mostmár sin-partyt is kell szerveznünk bosshoz, mert Elfenlied még mindig jön, hogy lenyúlja a droppokat (pedig már 1,6 milliárdot scammelt 3 hete). Bár a legutóbbi 2 db sin (mage + vaga) nem volt túl eredményes, de mégcsak most kezdtünk sineket bérelni, lesz abból még többis 😄 Szerencsére most nem Elfen kapta a droppokat ígysem 😛
Ambition is the enemy of success. Combat Arms: kinyirlak LeaderOf MelledreFosok
silver keresd meg a kakukktojást a képen, jó party volt mi csak néztünk meg ilyenek lordi meg osztotta õket 😄
Ambition is the enemy of success. Combat Arms: kinyirlak LeaderOf MelledreFosok
Alienware m14x
Amugy milyen G55-öd esett?
Alienware m14x