Kal Online MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De azért az a +10-15 otp is még kevéske mert bof nélkül van neki egyelõre 200 evája...
Alienware m14x
KalOnline: Silversting - lvl 69 Vaga| Naraeha | BadTasteClan - Eladva, befejezve WoW: Lydo - lvl 80 Human Warlock | Ragnaros Neero - lvl 80 Night Elf Death-knight | Order of Watchers | Ragnaros
Alienware m14x
Amúgymeg én ezeket nemtudom kiegészíteni, mert qrvára nem érdekel hogy ki hányas szintû meg milyen cucca van a top100ban (meg hogy egyáltalán ki van top100ban x)
Ezeket te tartod számon 😛
@SP5 Ja én még ittvagyok 😛 <#wave>#wave> És te mikor térsz vissza legközelebb ? Nem kunyiztad még el spy kariját? :> Elég rég nem láttam már fent...
KalOnline (FREE MMORPG): (Hanin) ChamberHUN (Lvl77 Mage/Ascetic Restore/Lightning/Ice) Thani (lvl41 Archer), HotarubI (lvl35 Thief) KalEncy letöltés - http://www.filefront.com/user/ChamberHUN
KalOnline: Silversting - lvl 69 Vaga| Naraeha | BadTasteClan - Eladva, befejezve WoW: Lydo - lvl 80 Human Warlock | Ragnaros Neero - lvl 80 Night Elf Death-knight | Order of Watchers | Ragnaros
a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline
a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline
A hermit ring is necklace a sima ring és belt helyett van. Csak ezeket +7 -ig lehet tuningolni honor talizmánokkal, de nehéz és drága mulatság. Eddig én is feladtam 5-nél. Van 1 másik fajta ring és necklace is: azokban alapból van már vmi, és egyszerre 2 tulajdonságponot adnak pl 3hp-3str vagy 3str-3agi és ígytovább... Ezeket nem lehet tovább húzni. Ja és bounded mindkét típus (mint bármi más ami reward pontból van). Ha akarsz még vmit tudni írj pm-t eredetin.
amugy sztem xiu se rossz.. lehet h a fejlõdés nem 10x (amugy fogalmam sincs mennyi, állitolag 25x, de én télleg nem tom), de ezt ugy kompenzálták h egyes cuccokat, mint pl a g62 és magasabb fegyokat (g65 nincs droppba) illetve a g60 armorokat nem akkor lehet használni mint eredetin v más törtökön.. a komplett g60 szett pl csak 85ön használhato.. sztem ez jo kis ujitás a tervezõktõl, nekem naon bejött..
meg már azér is ott maradok mer a 83as vagám mellé most kaptam társtulajdoni jogot egy 94es vagához is ^^ bár tudnám mér vett be a srác.. szinte nem is ismer.. nah mind1 azé örülök 😊
Jah és ez is el tud törni, ettõl nem polival hanem hermit's water nevû kalcash cuccal. Jah és +7re felvinni sztem kb olyan nehéz mint egy weapon-t 16-ra.
Ha ilyen poli cucc nélkül akarod akkor 5ig elég egyszerûen elmegy.
Egyesek szerint ugy kevesebb az esélye a törésre ha mindig más talit használsz és mondjuk 5re a hpsat. (szal elsõre int,agi,wisdom,str és végül hp) Nem tom mûködik e, biztosabb a 3/3 sztem...
Private rangodnak kell lennie ahhoz hogy viselni tudd.
Alienware m14x
aszem 1500 euro ért adta el a full g60 bof despo setjét
Killer61 nek már csak helmet kell full g60
Infernojerez nek egy boots kell
MsChina nak is aszem 3 om van meg talán MrOschi nak 4
TheDemonQueen nek 3 van half set aszem J0E nak is 3 van
ugy ennyi jut eszembe 😛 chamber kipótolhatod
10es XP is még mindig sok mondjuk, a dupla XP eventek pont jók eredetin 😊
KalOnline (FREE MMORPG): (Hanin) ChamberHUN (Lvl77 Mage/Ascetic Restore/Lightning/Ice) Thani (lvl41 Archer), HotarubI (lvl35 Thief) KalEncy letöltés - http://www.filefront.com/user/ChamberHUN
sztem ez az xp server fasza lett.sokan vannak nem olyan mint a tobbi privat hogy 1 het jatek utan megvan a 70+ es total megunod.cuccokat is nehezebben kapod. szal sztem tokre eltalaltak mi az arany középut privat es int kozott.atlagban 600-700 ember online.az jart jol aki az elejen eltudott huzni mert most kb lehetetlenseg d1ben olni mert nagyon zsufolt. rengeteget fejlesztettek a jatekon. rendes gmek.sztem fasza csak minden kezdet nehez :p. ma lett meg az elso lvl 65ös persze mage.ezen a serveren ha elersz 70+ szintet sztem az mar teljesitmeny mert az exp 10szeres szoval minden szintbol megcsinalni 1kockat sem konnyu foleg 60 felett.
Haninon kinek van effig full G60ja? MineSweeper, TheDemonKing még valaki?
És S2-n BieGal-t láttam hogy 1 kell neki, de vki elérte már fullt?
Alienware m14x
Alienware m14x
Alienware m14x
Ezért is mondtam, hogy csak lowlvleknek van.
amúgy nem tudom, hogy vagy vele, de én a copa-t egy oltári nagy baromságnak tartom soloban, mert alig ölök vele gyorsabban, de elõbb futok r10-ben. cw alatt meg végig cootp-vel megyek így vagákra alig misselek és a pain karddal már egész jókat ütök.
a commának két dologra kell figyelni:
1 defense
2 HP
az evát felejtsd el, úgy sem lessz belöle annyi ami megvédene a fizikai támadásoktól.(inkább a defenset növeld)
azaz : 90 str.
50 agi.
a többi meg HP
a sok HPjó:
warban , hogy kitartson amig megjön az erõsítés
partyban healelni a többieket.
sóló-ban , hogy futásnak eredj ha "szorúl a hurok"
a cuccok legyenek pridések ( azok adnak sok-sok HP-t és defenset), és ha telik rá akkor bof-os.
ha otp kell akkor nyomj COOTP-t. ha attack pont akkor kapj be egy eel fõzeléket.
de az agira nem érdemes 50-nél többet tenned mert amivel több evát-otp-t ad neked azzal nem sokra mész mint commander.
Ambition is the enemy of success. Combat Arms: kinyirlak LeaderOf MelledreFosok
Segítsük a lowlvleket fejlõdni, ez a lényege. Kb annyira hasznos mint múltkor a "Boost your lvl up" event volt lv1-20ig.
Repeatable Quests System
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
@Többiek.. én anno olvastak a kalhun.lapja.hu-s stat elosztásos izét (gondolom mint itt majdnem mindenki), és aszerint knightnál minden 3,5-edik str ad 1 otp.t, ami azt jelenti 120 str fölött 4 stat pontba kerülve összesen +1 otp felemészt 14 stat pontot.. az agi alapbol 8ba kerül, 50 agi fölött 2be kerül ami összesen 16ot emészt.. aki otp.t akar akkor annak str mindenképp.. de ott van a többi tényezõ is.. nem tom alap sebzést str meg agi miképp ad, meik a jobb.. az evába knightnál nem igen hiszek.. de mindenkép cuccokhoz igazitson mindenki h ne legyen felesleges +stat egyiken másikon.. kalenci az hasznos ehhez..
<#wave>#wave>