Kal Online MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

re all
Chamber elöször is kösz a cuccokat sajnos eddig sem idöm sem lehetöségem nem volt nagyon gamelni de most itt az idõ!
elöször is van olyan magyar vonatkozásu guild a Haninon ahova befér egy 49 vagának készülõ knight?
blbogus
látod egy iennek oan szivesen lettem volna én is részese 😊 naon jo kép !!

a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline

sp5
Szép, szép. TirandA amugy ilyen attacker cjb féle?
Bango-n most egy lovagra várunk, hogy végre 50 legyen, és akkor beállna egy masszív 6 fõs party esténként.

Alienware m14x

Full magyar party, ilyen is rég volt már. Gondoltam felrakom...

KalOnline (FREE MMORPG): (Hanin) ChamberHUN (Lvl77 Mage/Ascetic Restore/Lightning/Ice) Thani (lvl41 Archer), HotarubI (lvl35 Thief) KalEncy letöltés - http://www.filefront.com/user/ChamberHUN

Én is inkább a szint/cuccokra lennék kiváncsi 😄

Alienware m14x

Pl. új G60 pajzs, vagy a karakterinfónál frissíthetnéd a szinted meg a cuccaid 😉

KalOnline: Silversting - lvl 69 Vaga| Naraeha | BadTasteClan - Eladva, befejezve WoW: Lydo - lvl 80 Human Warlock | Ragnaros Neero - lvl 80 Night Elf Death-knight | Order of Watchers | Ragnaros

Nemtudom... nemigazán van új dolog amit bele kéne rakni 😛
GMek is lusták meg énis 😄

KalOnline (FREE MMORPG): (Hanin) ChamberHUN (Lvl77 Mage/Ascetic Restore/Lightning/Ice) Thani (lvl41 Archer), HotarubI (lvl35 Thief) KalEncy letöltés - http://www.filefront.com/user/ChamberHUN

Re <#wave>

Furcsa <#idiota>

Chamber
Mikorra várható KalEncy új verziója?

KalOnline: Silversting - lvl 69 Vaga| Naraeha | BadTasteClan - Eladva, befejezve WoW: Lydo - lvl 80 Human Warlock | Ragnaros Neero - lvl 80 Night Elf Death-knight | Order of Watchers | Ragnaros

aha! csak sajna az elso flakon baromi gyorsan elfogyott 😞 nem tok a szeken ulni egyszeruen lecsuszok...

blbogus
akko még jo üzletet is kötött

a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline

DamageAdept
Cingar igaz hogy eladtad a karidat két flakon análsíkosítóért?? <#wow1><#wow1>

Ambition is the enemy of success. Combat Arms: kinyirlak LeaderOf MelledreFosok

hm?

nem igazan jatszok te is tudod

na mivan egyik erõs karakter se indult el? 😄 :gonoszszmájli:

Nemkell azt összekaparni, inkább a lét kell összekaparni xDD
De ez ma elmarad holnap suli 2 tz... nem lenne jó másnaposan dolgozatot lerokázni xDD

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

DamageAdept
Ha így kell összekaparni az okokat akkor az már rég rossz <#vigyor><#vigyor>

Ambition is the enemy of success. Combat Arms: kinyirlak LeaderOf MelledreFosok

Végre egy ok az ivásra mi? XD

Grt<#eljen>
Erre inni kell<#pias><#integet2>

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

Na végre ma megnyertem a kategóriám Duel Tournament-jét 😊)

Hogyhogy? Mé nem adtad nekem s2-n? XD

Eladtam a g62 kardom meg már a vagámmal sem játszok
Igen ic-k szoktak la-t misselni rajtam. Még 62es is 😄
Elkezdtem Boss-tourt D4 F3-on napi 1-2 órát fönt vagyok és reménykedek. Meglássuk ^^

Alienware m14x

nem tudjatok esetleg hogy icnek befolyasol e az otpje hogy hat e az LA az ellenfelen?

tegnap képes voltam 1 órát játszani, mostanában ez nagy szó 😄 erre pont belép egyik kedvencem a guildba: lordi 😄 jó helyen vagyok úgy érzem, nagyon jó ez a német kocka alakulat.

Fenix, láttalak MineS CW videóján. Nem azt mondtad, hogy G62 imped van? A videón csak G53 volt nálad meg 1 G55 helmet.

Láttam Chambert is, aki öngyilkosjelölt módjára befutott a támadók hada közé, és halomra lövette magát MineS oldalán XD

Hogy ha veszel egy ilyen skill bookot, akkor annak van effektje pl perfect eva 10->11 az vmi szárny fejed fölött, ice mastery az meg vmi hópehely szerûség. Nagyon én se értem, hogy ez mindig ott van vagy csak néha jelenik meg... Érdemes belesni kalhq-n SS részhez és meglátod majd topicot.

Alienware m14x

Nekem még nincs de arra gyûjtök. És mi az a dolog?

@Chamber
Köszi

Valakinek van már honor pontokból vett skill bookja? Mert kalhq-n egy érdekes dolog ütötte fel a fejét ezzel kapcsolatban...

Alienware m14x

az absorb elég sokat tud csökkenteni ez tény. múltkor pont árultam cop-ban amikor egy 69-es vaga meg két 65 körüli commander duelezgetett és pont az absorbról beszélgettek, hogy az egyik comma dobja már ki a +6hp-s shortot mert nem ad absorbot és az duelben sokat számít. waron nekem is sikerült egy 428x critet bekapni egy g60-tól (de túléltem és közben meghalt aki ütött) 287deffel, egy mage-re mennyit üthet már az ilyen? 5000 felett simán.

Az absorb rate a sebzéselnyelés mértéke. 10es absorb rate = -10% sebzés
Azt nemtudom hogy milyen sorrendbe mûködnek ezek a dolgok...
Pl ha kapnál 1000es sebzést, de van 10es absorbod meg 300as defed, akkor
- vagy 1000 - 300 = 700 - 10% = 630
- vagy 1000 - 10% = 900 - 300 = 600
Azt szintén nem tudom, hogy milyen támadásoknál ellen számít (phys/magic/E😎, de szerintem mindegyiknél kéne.

A lényeg az absorb rate-nél is, hogy "minnél több annál jobb!" xD

blbogus
nekem speciel fogalmam sincs.. de csak van vmi köze ahhoz a scrollhoz amiko enemy's attack absorbed izé van.. többször csinálja v vmi..

haha Xiu.n beindulni láccik a félig magyar félig nemzetközi guild.. erõs ally lesz holnaptol és 90+osok is érdeklõdnek a csatlakozásrol ^^ aki már ott van de nem ismerjük v jönne oda jáccani csatlakozzon.. pm Squill (nem én vok 😛 ) nevem lent olvashatok..

Tudja valaki mire jó/mi ellen véd/van-e haszna az "absorptiom rate" -nek?

sp5
Hát cham igazat megvalva nem jáccom már nagyon semmivel motorozok a városba vmeik nap lábodon is voltam 😄(donor lessz belõlem is <#bdead>) .Hát spy...nemtom õ meg most
az autó vizsgára készül😊

13/13/5 king imp
Elsõ ok: 3 hét alatt 3db G55-, + 2db G56 -solo drop
Második ok: 1 hét alatt 6db G62 fegyver esett a szerveren, ezért kb. 100 millát estek a G59 fegyók árai pár nap alatt...
Szval így jött össze. Most semmi pénzem nincs^^

@ronesz
Kösz az infót, még mindig tanulok újat 😛

Szóval silver milyen G59-el is rohangászol? ÉS mitõl lettünk hirtelen ilyen gazdagok? 😄

Alienware m14x

az a 100% csak a sima evara vonatkozik, de attol fuggetlenul a perfect eva es a parry ugyan ugy mukodik...

jah és g56 kardot mikor is kapok? 😛

aha. érdekes. mondjuk engem abszolút nem érdekel se a tirgis skill, se a 200eva, se a g60, se a kal, de azért érdekes dolog 😄

Az lényegtelen, ha benyomod a g31-s tigris skilljét (100% acuracy). Mert ha az illetõ 5 szinttel nagyobb nálad, akkor se fogod eltalálni. Kipróbáltam MidNightCat-n, és semmi hatás. Volt olyan is, hogy amikor lvl61 voltam még nyáron, egy 62-s vaga jobb cuccokban elnyomta a tigris skilljét és úgy próbált meg megütni: az eredmény 1 rakás miss volt.

de lehet 5000 evája is mikor animalal 2 hiteled bármikor. ez a lényeg.

Baszod én már a 170 evával rendelkezõ archereket se tudom megütni, nemhogy 195-tel rohangálókat 😮 Amúgy a szint is marha sokat számít. Egy velem 1 szintû full g55-ben g59 imp íjjal mászkáló archert örülök ha megverem duelben, az ugyanilyen cuccal rendelkezõ pl. csak 61-s íjjászt meg 2-3 ütésbõl lecsapom, és nem misselek.

akkor mond meg hogyan csinálsz olyan archert aminek 200 evája van g60-ban bof nélkül és nem 1hit g62-nek? mert az a 21x def rohadt kevés, még rám is simán ütnek 4000 körül a g62-õk pedig nekem 287 defem van. az archer addig király amíg valaki nem használ 15sec 100%accot ellenük, mert onnantól max 2 hit a g62-nek, de így szerintem egy jófajta g53 imp is levágja õket. tény, hogy ha cw-n rámegy egy rakás "okos" vaga akkor nem fognak hozzáérni se, de amint egyik 61+ ellõ egy tuti találati esélyt onnantól vége mint a botnak, persze kérdés ki fog cw-n ezzel szórakozni, lehet hagyják a fenébe és majd valamelyik cjb elintézi gyorsba.

A legnagyobb hyüleség hp acc és base agi... LE miatt...

Alienware m14x

6.2k hp és 168 otp jön ki concentration-el g55 full despo bof-ban 5otp-s g62vel str 90, hp 90 agi 78 +7 hp egyik acc másik 3/3 hp/str +5 str trinket hp:6327 otp:163(+5) eva:117 mellesleg ugyebár g60-as archerrõl van szó akinek a cuccai ennél jóval többe kerültek. direkt nem írtam +6 otps kardot, pedig ilyen rohadt olcsó poli/toa árakkal nem hiszem hogy 100ból egy ne menne bele. de felesleges ezen vitázni, egy null otp-s g62-es vaga is simán megvágja cw-n ha használ animalt.

amúgy megnéztem archert: full g60 revenges, 70-70-114 stattal (lvl 66) 192 eva-t hoztam ki és 4173hp-t +7hp-s accal. ez 2 hit, vagy jó esetben brutal crittel 1 hit egy g62nek. ha meg hp-ra gyúrom akkor 70-90-94 stattal akkor meg 51xx hp és 185 eva. sehogy nem jön ki az a 200 eva.

te burzsuj geci te meg milyen g59-et vettél?

Sejtem hogy csináltál te 170 OTP-t annak a vagának 😄 Minden kiegészítõ str-s, hp csak 90-n van, agi 50-n, a többi mind str-n; életpontja meg nincs is szegény karakternek. Nekem kijött 167 otp, 5800 hp, ami megvallva enyhén alacsony. Nekem már most 6,3k hp-m van, igaz "csak" 150 OTP-m 😄

Hát nemtom mikor fogsz te +6 OTP-t beletenni egy fegyverbe 😄 A 4 vagy 5 reálisabb.

Hamarjában vettem ma G59 fegyót is 😊 Byebye jól kinézõ, de semmit nem érõ flame mix ;P

na gyorsan ránéztem kalencyvel 170 otp hozható 68-as szinten vagával (g55 despo bof, g62 12/12/6, g35 tiger). ehhez hozzájön egy hasonló szintû commander +20 callja az már 190, amúgy meg animal átváltozik, 15 sec 100% acc és meg is van oldva a dolog 😛

200 eva mondjuk már elég kemény, de 62-es ex guild társam vaga 159otp-vel futkorászott, akkor szerintem 190-re felvihetõ 66+on egy commander segítségével, az meg már azért elég lesz szerintem.