Kal Online MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez valahogy az én fejemben is megfordult már 😊

Alienware m14x

Nem gondolkodtál vmi SoC-on, mert ahogy skilljeidet elnéztem... 😄 Sztem egy SoB sem ártana, túl kevés HP-d van^^

KalOnline: Silversting - lvl 69 Vaga| Naraeha | BadTasteClan - Eladva, befejezve WoW: Lydo - lvl 80 Human Warlock | Ragnaros Neero - lvl 80 Night Elf Death-knight | Order of Watchers | Ragnaros

Igen, csak kevesebbet mint régen 😛
Most hogy óraátállítás volt meg el lehet kezdeni a kertben dolgozni, ált 7-8 után kerülök géphez és max éjfélig vagyok ha van party/kedvem. Ha nincs akkormeg vmi filmet nézek. De azért meglesz a 68 elõbb-utóbb... utána meg a 69 G5 refihez 😄

KalOnline (FREE MMORPG): (Hanin) ChamberHUN (Lvl77 Mage/Ascetic Restore/Lightning/Ice) Thani (lvl41 Archer), HotarubI (lvl35 Thief) KalEncy letöltés - http://www.filefront.com/user/ChamberHUN

Chamber, még mindig aktívan játszol? Ezalatt azt értem, hogy naponta-e?

KalOnline: Silversting - lvl 69 Vaga| Naraeha | BadTasteClan - Eladva, befejezve WoW: Lydo - lvl 80 Human Warlock | Ragnaros Neero - lvl 80 Night Elf Death-knight | Order of Watchers | Ragnaros

Nemár 😛
Ne kezdj új karit lol... tuti tovább tart a 1->50 mint a 49->50 😛
Csináld meg az 50et gyorsan vmi partyban! Mennyi kell még? 0o
Azt ha megvan kerítek én neked vmi használható 2H kardot 😉

Ha nem lenne már minden worker szürke D4ben akkor még G50et is vadásznák, de sajna már nemtudok :/

KalOnline (FREE MMORPG): (Hanin) ChamberHUN (Lvl77 Mage/Ascetic Restore/Lightning/Ice) Thani (lvl41 Archer), HotarubI (lvl35 Thief) KalEncy letöltés - http://www.filefront.com/user/ChamberHUN

Nekem is vannak néha ilyen rushok, van idõm, azt elvagyok egy 10 órát (múlt péntek <3)fent, de sokat rohangászok pl fortban. Volt hogy 2 órán keresztül ez ment.
És persze nekem ebbe benne van az, hogy hétvégén kevesebbet érek rá, és olyan több mint 1 hónapot voltam géptõl távol. Pontosan 8 és fél hónap lenne - a szünetek szal kb 7 alatt van meg.
Meg hát örültem, hogy lvl30ra öszeszedtem egy full g42-õt meg egy 4/1 G40 bowot xD Jah meg G11 pantherem olyan 45 körül lett...

Alienware m14x

Nekem két és fél hónap volt, de nagyon alap cuccokkal. Mondjuk én játszottam napi 7-8 órát,de lehet volt az több is. 😛

átlagra vegyünk ugy 3 óra játékot..tételezük fel a rosszab esetet hogy te napi kerek 1 órát játszottál (!!!CSAK!!! amit kétlek ) 😄 igy 8 honap osztva 3 mal mert ugy 3 szor annyit tolom elméletileg az valamivel kevesebb mint 3 honap tegyük hozzá hogy vagárol van szó az az kinght ról ami ha jól emléxem nem a solozás király... igy igy legyen durván 3 honap... hmmm... elgondolkodtató...
Nekem konkrétan ilyen napi 30-60 perc játékkal 8 hónapig tartott xD

Alienware m14x

Mennyi ideig tart 50re vinni? Menyire vagy kocka? Meg lehet azt 20 napon belül is csinálni...

Alienware m14x

siránkozó szavaim megértõ fülekre találtak .... kösz elöre is
blbogus
hát anno segiccséggel én is ujra keztem volna.. 😉

a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline

format volt nem rég kéne nekem olyan hogy IP meg minden ... 😄
Corti, holnap beszéljünk már lehet tudok egy kis kezdõ tõkét biztosítani az újrakezdéshez 😉 Megkereslek, TSt addig ízzítsd be 😊

Kb mennyi ideig tart egy lvl 50 es vagát összepakolni ... nem emléxem..<#szomoru1><#szomoru1>
hat szerintem én jöttem-láttam-feladtam... iszonyatosan levagyok maradva... uj karit kéne kezedenem hogy oké legyen de karakter fejlesztésröl valki tud valamit ajánlani?
A hp csík mást mutat party ablakban mint a sajat kijelzõn <#idiota>

nem érzem ugy .... de az kicsit gáz hogy fegyomat csak a klántársak jóindulatával tudtam megjavitani
gyengébbek kedvéért elmondanád mi a lényeg .... esküszöm nem látok semmi különöset....
Nem, Harp egy ismerõse, de nem is ez a lényeg a képen 😛

Bucser
te ez ugyanaz a Harpoon? (mármint ugyanaz az ember játszik a karival?😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

DamageAdept
ha úgy érzed errõl szól az élet, nyugodtan. akárhogy is, rossz befektetés <#shakehead>

Ambition is the enemy of success. Combat Arms: kinyirlak LeaderOf MelledreFosok

ahogy elnézem muszály leszek beállni kallernek mert valahonnan sürgösen lét kell keritenem guild be megjöttem maris Fix tool ért kunyiztam ...
megvan az esõ jópont a többieknél tuti szivesen látnak 😄
DamageAdept
forintér veszel csecsét-becsét aztán kiülsz és eladod, közvetlenül geon is van eBay-en de érdekli a kalauzt...

na alakul 😄 csak az a gaz hogy nincs tul sok lém koldulni meg nincs pofám meg amugy sem kapnék annyit amennyi kéne...(1.5 k val rendelkezem ) 😄
Szóval hogy lehet valahonann genyot szerválni?
Pl én tolom a Silkroad ot is ott lehet USD ért vagy forint ért játékbeli fizetöeszközt venni itt is van ilyen lehetöség? Vagy van valami gold farm recept?
DamageAdept
shift + enter ha jobban emlékszek, ha rosszabbul akkor ne szóljatok had érezzem magam a toppon 😛

nekem nincsennek emlékeim de amugy THX
v150r
shift+space, ha az emlékeim nem csalnak

kaladdict combat arms: d1rtdiver [the movement] - second lieutenant 1 http://radikalmod.hu | http://wp7.hu

mit akell ahoz csinálni hogy PM be ne kelljen mindig leirnom ujra a nevét?
blbogus
hehe ezekben a percekben töltöm le az eredeti klienst 😄 lehet felviszem 30ig a 25ös ijászomat xD

a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline

Bangon kevesen vagyunk olyanok akik aktívan tolják, épp kijön belõle egy 6os party ^^ meg még egy két ember, de alacsonyak nincsenek nagyon. Egy ideig tolják aztán eltûnnek.

Alienware m14x

LoL felét nem értettem amirõl beszéltetek, de csak azért, mert mire megnéztem a fórumot, az a hsz. már törölve lett. 😛 Naraehán van 1 már nem mûködõ guild, de a honlapja még mindig él, tudtommal elég forgalmas.
TurulBird

Nah elvileg kész is.
Ha Naraehán és/vagy Bangón van magyar guild betolom azokat is banner alá! Csak szoljatok.

Lol
Fenét rólad! Bocs, sõt annyira lehet hogy már tegnap le akartam cserélni azt a linket a banner alatti Magyar Lovagok guild linkre 😄
Csak elfelejtettem... De most megteszem 😉

Ugye nem rólam beszéltek ???
Vagy nem lehet linket berakni ???
blbogus
igen ez télleg engine.. én lesz*rom a keyloggereket és bevállaltam csak miattatok ;D

Te meg kapni fogsz ezért egy bant a forumról, ha nem hagyod abba!
Nincs cheat ez tisztázva lett már korábban ebben a topikban.
Továbba amit linkelsz keyloggert tartalmaz.
2008.03.26. 17:50:45 Malicious HTTP object <http:/***********.rar>: detected Trojan program 'Trojan-Spy.Win32.Ardamax.n'.

blbogus
jaja ieneket ne töltsetek le mer nem az aminek mondják.. cheatengine a nyerõ, olvassatok forumokat !! ha iesmiket akartok.. télleg még eredetin nem is teszteltem :o

huh?

Alienware m14x

No cheat!

Aki letöltötte számoljon a benne levõ keyloggerrel.

thx
Jah és amúgy naon is örülnének neked ,mert mostanában mindig emelik a min. LVL-t mert "csak így tud fejlõdni a guild" ( most is min. LVL 40 )
Cortez Lovag !
Itt van egy pár név a HungarianARMY tagjai közül(csak a legfontosabbakat sorolom akik be tudnak venni) : ACTRobiHuN,Zeus11,Joe1977HUN,mariskaHun,AngelHuN

Amúgy ITT van az oldal ha érdekelne. (vagy valaki mást <#vigyor2> )
át fogalamazom 😄
Nem , én kértem a cuccokat szoval nem történt scamm.. egyszerüen nem tudtam játszani ennyi
nem én kértem a cuccokat semmi scamm csak a kal-ba a solozas esélytelen és egyenlöre nincs társaságom.... igy meg ugye nem nagyon lehet mit kezdeni.... szal akkor van olyan guild ahova befér egy lvl 49 es party képes knight
THeArrow
offline voltál ha jólMléxem 😄 fuu bakker azok a régi jó d3 f-nemtom hányas partyk mekkorák voltak 😊

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... &#9835; &#9835; &#9835;

Ehh, ezen nemvagyok rajta! Szerintem tuti ezerrel IReztem valahol akkor mikor készült 😄
De jó kép 😉 Még csak Arrow, Nati meg Zannak van 1-1db G50e 😄

Ehh, akkor tényleg Cortez vagy? 0o
Én azthittem csak lescammelt vki, mert már jó régen kérte el Penge cuccait (clean G46), hogy újra tuja kezdeni aztán eltûnt velük és azóta sem láttam/hallottam róla.

Magyar guild van olyan hogy HungarianARMY, de most konkrétan egy tagjuk neve sem ugrik be. Szerintem oda beférnél, más most nem jut eszembe... de ettõlmég lehet hogy létezik 😄 (ML is megvan még de csak inaktív karik vannak benne, azsem sok)

FENIXCOMANDER akart nemrég új magyar guildot csinálni, de még nem hallottam hogy megvalósult volna.

THeArrow
lol 😄

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... &#9835; &#9835; &#9835;

Re kisgyerek! 😄