Kal Online MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
KalOnline: Silversting - lvl 69 Vaga| Naraeha | BadTasteClan - Eladva, befejezve WoW: Lydo - lvl 80 Human Warlock | Ragnaros Neero - lvl 80 Night Elf Death-knight | Order of Watchers | Ragnaros
Ez az amd nem gyárt procit az ati meg nem gyárt videókairit- dologgal teljes mértékben egyetértek.
Alienware m14x
1 db Core2 Duo-2,2GHz/800MHz LGA775 2MB Box (E4500) 1év
1 db Samsung 320GB 7200rpm SATAII 16MB 3év
1 db Kingmax 1GB PC2-6400/800MHz DDR-II
1 db Kingmax 1GB PC2-6400/800MHz DDR-II
1 db Samsung 20x oem SH-S203P/BEWN belsõ SATA LSC 2év
1 db MSI NX7600GT-TD512Z nVidia 7600GT 512MB AGP
1 db Codegen 3331-CA P4 350W ATX 12cm fan
1 db Genius KB600 vezeték nélküli billentyûzet+egér, fekete, USB, Bbox
1 db BENQ 19" G900 5ms DVI LCD 3 év
nekem ezt fogják elvileg összedobni 140ér.. véleményeket elfogadnék mer nem vok naon képbe a piaccal mostanság.. leragattam a P3.nél.. meg egyébként is lehetne véleményezni a konfiguráciot mer kiváncsi vok..
a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline
120-ból:
gigabyte ep35-ds3 22k
e2180 15k
2*1gb kingmax 1066 memória 9k
xfx 9600gt 512mb 35k
wd 250gb 16mb 13k
pioneer 212/215d 6k
coolermaster elite 331 ház 8.5k
fsp 400w pnf 8k
117k és minden minõségi cucc. procit felhúzod 2800mhz környékére az már kihajtja ezt a videokártyát és boldog vagy. ha amd-t veszel nem leszel az.
KalOnline: Silversting - lvl 69 Vaga| Naraeha | BadTasteClan - Eladva, befejezve WoW: Lydo - lvl 80 Human Warlock | Ragnaros Neero - lvl 80 Night Elf Death-knight | Order of Watchers | Ragnaros
Na gyuli tudsz nekem mondani komplett konfigot AMD procival, ATI kártyával, 200GB-s winyóval, jó házzal+táppal, dvd íróval, 2 GB rammal? 😊 Monitor nem kell, az van faxa.
a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline
Alienware m14x
Ambition is the enemy of success. Combat Arms: kinyirlak LeaderOf MelledreFosok
Alienware m14x
ahogy egyre többen jönnek be képemre, ugy fogy fps. Pl cw-n egy rush-nál ez olyan 5-10 szal szerencsém van ha fs-t nem missclickelem lagg miatt.
Alienware m14x
Azon kívül hogy nagyon szép <#nevetes1>#nevetes1>
Nem baj talán egy 18. szülinap is elég lesz egy cw-n is használható gépre.
Alienware m14x
most vagyok túl életem legjobb partyján. r9ben soloztam, lejárt speed mondom elmegyek keresek, r7nél egy valag mage guild társak is és rögtön bevettek lure-olni. lure-oltam nekik 1 órát, majd jön egy healer, elkezdi r3 üres menjünk oda, én pick-elek. 😄 hehe +40% 2 óra alatt kõ nélkül 😄
elmeletben nem lesz 24/7 online csak ha lesz valami tesztelni valo mielott berakjak rendes szerverre. ami azt jelenti hogy kb felevente egyszer. ilyen gate meg karacsonyfa eventeknel nincs mit tesztelni emberekkel.berakjak meg a 3.3 pvp-t azutan mit akarnak testelni? remelem nagy valtozasokat terveznek amit ezzel a testserverrel akarnak alapozni ...
Alienware m14x
Azt írták KalHQ-n, hogy koreai tesztszerver ugyanúgy mûködik mint a rendes, csak nem ment 😛 Vagyis ha relogolsz akkor ugyanaz az állapot visszaáll mindig mint ahogy át lett másolva a kari.
3 nap és meglátjuk 😛
KalOnline (FREE MMORPG): (Hanin) ChamberHUN (Lvl77 Mage/Ascetic Restore/Lightning/Ice) Thani (lvl41 Archer), HotarubI (lvl35 Thief) KalEncy letöltés - http://www.filefront.com/user/ChamberHUN
Alienware m14x
Ha tényleg lehet majd a karikat másolni mindegyik szerverrõl 1 szerverre, akkor Chamber majd nyomhatunk 1 duelt 😄
A héten eltolták a szokásos szerverkarbantartást csütörtökre 😛
Mégpedig azért mert jön a nemzetközi tesztszerver!
KalOnline - Notice
Accountonként 1 darab 41+os karit lehet majd átmásolni oda és nekiállni assa... akarom mondani tesztelni! <#idiota>#idiota>
+ Apr. 17-18-án "Vadásszuk le a Doggebi Lodot!" event is lesz a tesztszerveren! <#violent>#violent><#ticking>#ticking>
KalOnline (FREE MMORPG): (Hanin) ChamberHUN (Lvl77 Mage/Ascetic Restore/Lightning/Ice) Thani (lvl41 Archer), HotarubI (lvl35 Thief) KalEncy letöltés - http://www.filefront.com/user/ChamberHUN
@Gyuli
Van webcíme a boltotoknak? Néznék rajta 1 árlistát^^ Légyszi írd ki 😊
OFF
Alienware m14x
Alienware m14x
A sok wisdom/mana ahhoz kell hogy használni is tudjam a cure skilleket.
Az 5K HP elég a mobok ellen (ha freeze vagy lag van akkor persze nem, de akkor a 7K sem lenne az vszínû).
Nekem szimplán kell a cure ág, ennyi 😛 Tudok magamtól is életképes kerit csinálni, nemcsak "választani" az 1 db legnépszerûbb (szerintem továbbrais PvP-re való) build közül.
De felesleges ezen vitatkozni, nincs "legjobb build"! Ahhoz kell igazítani, hogy milyen stílusban szeretsz játtszani, és mennyire jó cuccokra van geonod.
UI. hogy egy konkrét példát is mondjak GC hasznosságára:
BossDropList 31.03.08
^^Nézd meg a 27es partyt, nemtudott jönni a 2. CJBnk, szóval átvettem a helyét és TirandA-val szépen végighealeltük a BossKillt. 1 halál volt összvissz a partyban, azis azért mert Haninak nemvolt flagje. Akármilyen partyban ha a CJB DCzik át tudom venni helyét amíg visszajön/lesz másik. (vagy pl D4ben sem rossz az extra GC a virágok ellen)
Alienware m14x
Buildról meg annyit, hogy mobok ellen is jól jönne az EVA meg a HP is, szóval intet levenném 70-ig,wisdomot 55-re, a többit meg HP-n és AGI-n elosztanám. Sokkal élvezhetõbb lenne a CW is és az IR partyk sem lennének neccesek. A madár ad elég intet, meg 2k wisdom sztem bõven elegendõ. 😊 De ez csak az én véleményem.
De
1. még szeretnék fejlõdni, ahhozmeg a PvP build nem az igazi 😛
2. PvP arról szól hogy kinek van több pénze... szóval minek csináljak PvP buildet ha semmi esélyem 999,999,999 geon nélkül? 😛 Full G60 BoF + G62 Imp + Scrollok + Potionok + HB Salmon fog nyerni. Hasonló cuccok nélkül nemsok esélyem van függetlenül a saját statoktól/skillektõl.
Sztem akármilyen buildet csinálsz, mindig cuccokkal együtt kell tervezni.
Sok HP = leecher build 😛 Az olyanokat partyban sem szeretem, nemhogy énis olyan csináljak xD Alig van intje -> keveset sebez, úgyhogy nemnagyon mennek rá a mobok, de ha véletlen mégis rámennek akkormeg a sok HP miatt túléli... ez neki biztos tök jó, de a partynak egyáltalán nem -_- Vicces mikor az ilyenek nyomják a thunderstormot, énmeg iceot és rámjönnek a mobok.
A skilljeimmel meg mibajod? 😛