Kal Online MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát jah csa egyelõre nem vagoyk elég gazdag, hogy jól pimpeltet vegyek, meg bango-n a G56 elég ritka, ha meg felbukkan, elég durván fölviszik árát a kc-sek.
Szal vettem egy közel clean impet és aztán idõvel majd felhúzom...

Alienware m14x

Ja, ahogy cingar írta: ha pirossal írja a szöveget mikor rákérdez hogy tényleg ezt akarod-e csinálni? akkor törhet, ha fehér akkor nem.
(1 kivételt tudok ez alól stickeknél: ha már fel vannak húzva a magic talik rajta +4 fölé, és utána el akarsz kezdeni rá rakni attacktalit is, akkor 1bõl pirossal ír már az elsõnél is, pedig az elsõ 4 attacktali is 100% siker úgyhogy nem törhet)

Szal, attack/magic talinál +4 fölött kell poli minden egyes próbához. ToI kapásból nem törheti a fegyót, de ha fail akkor -5 endurance... szóval legyen a fegyó 5 endurance fölött mindenképp 😛

Amúgymeg nem éri meg magadnak fegyvert húzkodni, a végén drágább lesz mintha vettél volna készen 1et! Hacsak nemvagy nagyon szerencsés...

KalOnline (FREE MMORPG): (Hanin) ChamberHUN (Lvl77 Mage/Ascetic Restore/Lightning/Ice) Thani (lvl41 Archer), HotarubI (lvl35 Thief) KalEncy letöltés - http://www.filefront.com/user/ChamberHUN

Egyelõre nem vagyok gazadg szal azok az 500k-k polira nekem sokat számítanak 😛

Alienware m14x

ha rahuzod a talit es pirossal irja ki a szoveget akkor törhet! DE az a biztos ha mindig raksz polit abba a par geonba nem halsz bele nem ugy mint a szivinfarktusodba amit kapsz miutan meglatod a revisionkoveket az inventoridban. ha nagyon tutira akarsz menni akkor pimpelt fegyvert vegyel ^^

énnemértemeztavistát :S viccbõl nem akar más partícion lévõ dolgokkal törõdni...lehet ugy lesz h a D re nyomok 1 Xp-t 😊

Igen, ujra kell polizni minden egyes alkalommal mikor ráhuzod a talikat,
TOI-ról hallottam ezt-is azt-is személyes tapasztalat hogy endurance 5 alatt ne toi-zz mert akk törik, nekem az felett még nem tört toitol 😊

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

Lenne egy poli köves kérdésem.
ráhuzom poli követ fegyverre,a kkor úgy csillogni fog. Aztán ráhuzom mondjuk attack talit. És ha sikerül ha nem mindenképp eltûnik poli effekt? Magyarul ujra kell polizni következõ próbához?
És a TOI-knél ugye nem tud törni a fegyó.

Alienware m14x

Beszéltem rolla hogy valakitõl is koppincsoltam volna a vistát?:S Kb amióta meg jelent a meg vehetõ verzió azóta meg van :p és nem, nem hamis EREDETI szóval nem értem miért nem adnak ki 1 rohadék updatet a hülye vistához hogy mennyen rajta ez a sok szenny... cod2 pl. 4 perc alatt áll fel a vistán, viszont a crysis tök jól megy... van ami nem megy van ami megy ...

Ezért nemkell oprendszert cserélni csak azért mert "fúú ez a legújabb, biztos tök jó! nekemis muszáj felrakni!" meg mert egy csomó (idióta) havernak már rég megvan.
Én maradok az XPnél amíg lehet. Játékra jobb mint a példák mutatják, és nemis zabál fel annyi erõforrást 😛

KalOnline (FREE MMORPG): (Hanin) ChamberHUN (Lvl77 Mage/Ascetic Restore/Lightning/Ice) Thani (lvl41 Archer), HotarubI (lvl35 Thief) KalEncy letöltés - http://www.filefront.com/user/ChamberHUN

na, félig mint sikerült! D:/ re raktam a kal-t így már nincs hiba csak az anti-hackinges dolgot nem rakja fel :S a vista átka....

mákotok van :p vistám van és !!!32!!! es nem 64es és folyton valami hülye text mappa hibávat dob ki a patchelés után aztán start gamera kattintás után rá kattolok az 1ik szeróra be irom nevem jelszavam erre Connection izébizé with server.minden indításkor ujra patchelné az egésszet szóval sztem valami nem igazán jó a vistámmal 😊

Ha sok laggot, tömeget, sok high lvl-t akarsz akik cw-n leirtanak akkor irány S1 vagy S2. Amugy meg S3

Alienware m14x

Makma
sztm egyikre sem 😊
de ha mégis kockulni akarsz akkor Hanint vagy Naraehát javaslom.
ha gyors sikerekre vágysz, akkor meg privát szerver, Pl: Xiu.

Sry hogy megint írok de a regelés sikerült 😊 levélszemétnél volt a levél 😊 meik szerverre mennyek majd?

Hi.Valaki nem tudja hogy regisztrációnál miért nem küldik el az aktivációs e-mail-t?

Hát akkor még kell egy kicsit fejlõdnie, hogy ütõs legyen 😛

Alienware m14x

Nem tudom konkrétan, mert már nem nálunk van guildban, de a G65höz lvl65 kell szóval minimum annyi, de nem sokkal nagyobb szerintem 66 max 67.

Kis helyreigazítás: a G65 Stick nem Engeltjes-é hanem zuO-é, csak õ nemtudott ittlenni mikor ment az aukció szóval Engellel vetette meg. Amúgy zuO csak 63 vagy 64-es, használni még nemtudja... szóval gondolom egy darabig marad Engelnél kölcsönben.

Szóval bármi nélkül a G65 olyan mintha halvány kék/szürke cuccot lihegne a fejnél a fegyver.
Ettõl függetlenül J0E-nak már imp is meg db is van rajta.
Btw J0E hányas?

Alienware m14x

Még nem lett szétosztva 😛 Legalábbis én még nem kaptam meg a részem (asszem a BoF meg DB-ket még nem adták el).
A G65ök már elkeltek:
Stick_____Engeltjes___700M
2H Sword__lido________800M
Bow_______J0E_________950M
Amúgy ja, J0E íja már Imp volt a tournamenten, stone nemtom van-e már rajt, de alapból is van vmi effektje az íjnak. Azt irogatták sokan, hogy "G65 Bow is breathing" (lélegzik vagy mifene 😊
Még nemvolt idõm megnézni mert XPzek ezerrel... meg kell lépnem a szintet a Hanin Lordkill-re 😄

SS Haninról kalhq-n. A test szerveren amelyik csapat nyert az kapott 3 g65-öt 20 db, 20 mystery stonet, meg még dolgokat. Azt eladták és szétt lertt osztva. Bowot J0E vette meg olyan 900kk-ért.
De állítólag ez nem db effect rajta, hanem a G65-nek alaból van valmilyen efektje. Kalhq-n van egy vid is, de suliból még nem tudtam megnézni.

Alienware m14x

Honnan szedett az G65-t?

KalOnline: Silversting - lvl 69 Vaga| Naraeha | BadTasteClan - Eladva, befejezve WoW: Lydo - lvl 80 Human Warlock | Ragnaros Neero - lvl 80 Night Elf Death-knight | Order of Watchers | Ragnaros

Bazeg ez a J0E zúz Haninon épp hogy megvette G65-öt azt már db-s is meg imp is gondolom... Úgy néz ki mint vmi priv serveren...

Alienware m14x

@diegho
Tudnál adni nekem valamilyen msn/skype vagy e-mail címet? 😛 Lenne jó pár kérdésem, de nem itt akarom õket leírni 😊)

KalOnline: Silversting - lvl 69 Vaga| Naraeha | BadTasteClan - Eladva, befejezve WoW: Lydo - lvl 80 Human Warlock | Ragnaros Neero - lvl 80 Night Elf Death-knight | Order of Watchers | Ragnaros

a baj hogy nem tudok jobbat.a problema az hogy ha full minosegben veszek fel frapsel akkor sem teljesen tiszta mint amilyennek kellene lennie.

nájsz, mondjuk egy jobb qualityt kibírtam volna.

Alienware m14x

Fasza kis vidi 😊)

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

ha vkit erdekel a mult heten sikerult feltornom Silver accuntjat csinaltam is gyors egy warmoviet

http://files.filefront.com/cw20080419mpg/;10047338;/fileinfo.html

sp5
hehe diegho csurgóra járok suliba 😊

blbogus
nah megvan a gép, és ugyfest remekül müxik.. ha vmi gondom akad akko majd értekezünk diegho 😛

a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline

Nah Chamber, ideje frissíteni a KalEncy-t 😄 Kiváncsi vagyok majd az új kardokra meg íjjakra is, ha egyáltalán csinálnak.

Ez a D4 F3 bossolás kezd vicces lenni, 2hete csücsülök ott és kizárólag bosst ölök, hacsak nem néha megzavar egy egy manager.
Mégis ma kaptam meg 2. G50 armor droppom managertõl xD

Alienware m14x

blbogus
inkább végülis letenyét mondanék.. letenyétõl második falu, tótszentmárton..
asszem most kiderült h az internetes cég sem az övé már mert most jött a levél h fizetnem kell havidijat, illetve már a számla jött, azér majd reklamálok.. meg le is mondom ezt a netet, kéccer ennyiér upc kinál már 20 megás netet.. uristen nem lesz netem :o

a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline

na konkrétan kanizsától merre felé? Én csurgón.

blbogus
a-a.. Laci 😊

jah bocs unokatesód 😄

na nebassz 😄 én is. várjálcsak... nagybáttyád nem véletlenül Gyula?

blbogus
pont délnyugat magyarországon.. ^^ nagykanizsa környékén..

merre is laksz? gondolom nem délnyugat magyarországon.

intel core2 duo az a 2 magos conroe architektúrás procik elsõ elnevezése volt, ezek 1066fsb 2-4mb l2 cache-el jöttek (E6x00 néven). ezután jött a "butított" verziójuk 800fsb 2mb l2 cache. ez konkrétan 1% teljesítmény csökkenést okozott, ezek ugyanúgy core2 duo néven futnak (E4x00 sorozat) ezek után gondolt egyet az intel és ezt kidobta a 800fsb 1mb l2-es szériát ugyanazzal a conroe maggal mint az E4x00 széria de úgy gondolták ezt már pentium dual core néven fogják forgalmazni ennek E2xx0 a számozása. Ezek után jött a conroe frissített változata 1333fsb 4mb l2 cache-el E6x50 számozással. Na ennyit errõl. a lényeg az, hogy egy E2xx0 és egy E4x00 között 1-2% teljesítménykülönbség van tehát E4x00 procit nem éri meg megvenni az E2xx0 és az E6x50 között már helyenként akár 10% különbség is lehet, nagyon szélsõséges esetekben ennél több is, de pl egy E6750-et nem éri meg megvenni szintén mivel alig többért van már E8x00 ami meg már a core arch. alapjaira épülõ conroe frissített változat és wolfdale néven fut ez 1333fsb és 6mb l2-vel jön és nem mellékesen 95%-uk megy 4ghz-et egy normálisabb léghûtéssel.

blbogus
igen.. érdeklõdtem nála mailben errõl és akkor monta h jo ideje nem foglalkozik már gépekkel.. internetet üzemeltet, vagy üzemeltetett, már abban se vok biztos, de az tény h amiko csucson volt akko profi gépeket rakott össze.. beleive me 😉
a videokari cserélve lesz 8600gt.re, de mivel nem akarom tulbonyolitani a lap marad.. megteszi.. egyelõre.. hát a táp.. FSP.t lenne de egyelõre nem lesz, mivel a konfig nagyrésze megmarad és ezáltal lenne pár plusz ezres amit kikéne adnom.. 1--2 honapot sztem kifog birni ez a táp mig összeszedem a diegho által irt 6k.t..
köszi mindenkitõl a segiccséget, a végeredmény megirom a hétvégén v a jövö hét elején 😊

"aki összeállitja sok éve van már a szakmában"
Hát vagy véletlenül írt AGPs videókarit, vagy sok éve nem foglalkozik már a piaccal xD
AGPs videókarit semmiképp se vegyél már (van egyáltalán alaplap még amibe belemegy?)
Codegen tápot szerintem is kerüld. FSP tápok most amik jók és viszonylag olcsók amennyire én tudom.

Nekem amúgy AMD konfigom van ATI videókarival, úgyhogy gyártanak olyanokat :o

Köszi a segítséget. Megtaláltalak ám LOGOUT.hu fórumán is 😊 Ahogy tudtam végigolvastam mindent, majdnem mindenki ugyanezt a combot ajánlja.

Még így utoljára offként le tudnád írni hogy hogyan mûködnek a 2 magos processzorok, és mi a különbség az Intel Dual Core sorozata és a Core2 Duo sorozata között (az árán kívül persze<#bee1>)?
<#worship>

asus szintén felejtõs. az összes P35 chipsetes asus lap tervezési hibás. a tápellátó körük el van cseszve, egy feszstab túlmelegszik rajta állandóan ezért hamar halnak, kettõvel volt dolgom, egyik alapból halott volt második 10 napot bírt, de fórumokon olvashatsz róluk eleget. intelhez jelen esetben gigabyte lapot érdemes venni.

blbogus
amugy nem azér kérdeztem h utána ne foglalkozzak a véleményekkel, szoval a tápot cserélem akko.. az alaplapot más is monta, ASUS.t ajánlottak helyette (p5kc).. a többi részére sokan azt monták h OK.. összességébe csak ez a két dolog érik cserére.. ha bármi más észrevétel van szivesen várom.. sok évig vártam uj gépre, ha már sikerül vennem akkor legyen jo 😊

blbogus
unokatestvérem..

2000óta foglalkozok informatikával olyan szinten, hogy évente 1000+ gépet látok, van olyan nap hogy 10nél több gépet rakok össze, nem fontos elhinni a tényeket, nekem nem érdekem, hogy belõled gazdagodjak meg, de neki igen. remélem átérzed a különbséget, a döntés a tiéd. codegen 2001-ig fsp belsõvel adta a tápjait, a 7 éves codegened azért ment olyan sokáig, de sok sikert a codegen táphoz, kb 35 deka lehet se kondikban se hûtésben se nyákban nem megfelelõ egy modern gép hajtásához és persze semmi védelemmel nincs ellátva. de felmehetsz az ország legtöbbet látogatott informatikai fórumára: prohardver.hu és ott is megkérdezheted tõlem, ugyanezt fogom mondani minden más szakértõvel együtt. egy dolgot jegyezz meg: üzletben nincs barátság. ahogy te hasznot hozol valakinek õ azon lesz, hogy te minél több hasznot hozz neki, nekünk a fórumon nem érdekünk, hogy átbasszunk, mert semmi hasznunk nem származik belõle, viszont egy számtekboltban aki nem ért hozzá, azt bizony komolyan átverhetik.

blbogus
amugy köszi a véleményeket és bocs az OFFér..

blbogus
nekem codegen tápom volt ebben 7 évig.. azután cseréltem h fura hangokat kezdett kiadni.. de még mindig müxik.. azé meggondolom..
a "darab kõ" dologrol.. aki összeállitja sok éve van már a szakmában, saját bolttal rendelkezik, gondolom érti a dolgát.. akiket másokat eddig kérdeztem azok inkább csak a videokari márkáját kritizálták..

1. msi platinum és diamond szériás lapjain kívül a többi egy rakás fos
2. codegen tápból tavaly cseréltem csak 40 körül ezek közül 20-25 ölt gépet
3. abba a lapba nem megy bele agp-s videokártya.

140bõl:
gigabyte p31-ds3l 15k
e2180 15k
2*1giga kingmax 800 7.5k
pioneer 112/115d 6k
xfx 8600gt 18k
250gb wd 16mb 13k
coolermaster elite 331 ház 8.5k
fsp 350w pnf 6k
asus vw195s 19" 41k
microsft wheelmouse optical 3k
logitech ultraflat bill 5k

ha ezt veszed jó minõségi cuccokat kapsz a pénzedért, ha azt amit írtál akkor low cost válogatott szmétbõl összetákolt szarkupacot, aki azt a konfigot összeállította az látszólag egy darab kõ szintjén van informatikából, szóval azt semmiképp ne vedd meg!

nem ertek a monitorokhoz de nekem eddig azt mondtak a dell az nem rossz nekem olyan van.