Kal Online MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szal vettem egy közel clean impet és aztán idõvel majd felhúzom...
Alienware m14x
(1 kivételt tudok ez alól stickeknél: ha már fel vannak húzva a magic talik rajta +4 fölé, és utána el akarsz kezdeni rá rakni attacktalit is, akkor 1bõl pirossal ír már az elsõnél is, pedig az elsõ 4 attacktali is 100% siker úgyhogy nem törhet)
Szal, attack/magic talinál +4 fölött kell poli minden egyes próbához. ToI kapásból nem törheti a fegyót, de ha fail akkor -5 endurance... szóval legyen a fegyó 5 endurance fölött mindenképp 😛
Amúgymeg nem éri meg magadnak fegyvert húzkodni, a végén drágább lesz mintha vettél volna készen 1et! Hacsak nemvagy nagyon szerencsés...
KalOnline (FREE MMORPG): (Hanin) ChamberHUN (Lvl77 Mage/Ascetic Restore/Lightning/Ice) Thani (lvl41 Archer), HotarubI (lvl35 Thief) KalEncy letöltés - http://www.filefront.com/user/ChamberHUN
Alienware m14x
TOI-ról hallottam ezt-is azt-is személyes tapasztalat hogy endurance 5 alatt ne toi-zz mert akk törik, nekem az felett még nem tört toitol 😊
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
ráhuzom poli követ fegyverre,a kkor úgy csillogni fog. Aztán ráhuzom mondjuk attack talit. És ha sikerül ha nem mindenképp eltûnik poli effekt? Magyarul ujra kell polizni következõ próbához?
És a TOI-knél ugye nem tud törni a fegyó.
Alienware m14x
Én maradok az XPnél amíg lehet. Játékra jobb mint a példák mutatják, és nemis zabál fel annyi erõforrást 😛
KalOnline (FREE MMORPG): (Hanin) ChamberHUN (Lvl77 Mage/Ascetic Restore/Lightning/Ice) Thani (lvl41 Archer), HotarubI (lvl35 Thief) KalEncy letöltés - http://www.filefront.com/user/ChamberHUN
Alienware m14x
de ha mégis kockulni akarsz akkor Hanint vagy Naraehát javaslom.
ha gyors sikerekre vágysz, akkor meg privát szerver, Pl: Xiu.
Alienware m14x
Kis helyreigazítás: a G65 Stick nem Engeltjes-é hanem zuO-é, csak õ nemtudott ittlenni mikor ment az aukció szóval Engellel vetette meg. Amúgy zuO csak 63 vagy 64-es, használni még nemtudja... szóval gondolom egy darabig marad Engelnél kölcsönben.
Ettõl függetlenül J0E-nak már imp is meg db is van rajta.
Btw J0E hányas?
Alienware m14x
A G65ök már elkeltek:
Stick_____Engeltjes___700M
2H Sword__lido________800M
Bow_______J0E_________950M
Amúgy ja, J0E íja már Imp volt a tournamenten, stone nemtom van-e már rajt, de alapból is van vmi effektje az íjnak. Azt irogatták sokan, hogy "G65 Bow is breathing" (lélegzik vagy mifene 😊
Még nemvolt idõm megnézni mert XPzek ezerrel... meg kell lépnem a szintet a Hanin Lordkill-re 😄
De állítólag ez nem db effect rajta, hanem a G65-nek alaból van valmilyen efektje. Kalhq-n van egy vid is, de suliból még nem tudtam megnézni.
Alienware m14x
KalOnline: Silversting - lvl 69 Vaga| Naraeha | BadTasteClan - Eladva, befejezve WoW: Lydo - lvl 80 Human Warlock | Ragnaros Neero - lvl 80 Night Elf Death-knight | Order of Watchers | Ragnaros
Alienware m14x
Tudnál adni nekem valamilyen msn/skype vagy e-mail címet? 😛 Lenne jó pár kérdésem, de nem itt akarom õket leírni 😊)
KalOnline: Silversting - lvl 69 Vaga| Naraeha | BadTasteClan - Eladva, befejezve WoW: Lydo - lvl 80 Human Warlock | Ragnaros Neero - lvl 80 Night Elf Death-knight | Order of Watchers | Ragnaros
Alienware m14x
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
http://files.filefront.com/cw20080419mpg/;10047338;/fileinfo.html
a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline
Mégis ma kaptam meg 2. G50 armor droppom managertõl xD
Alienware m14x
asszem most kiderült h az internetes cég sem az övé már mert most jött a levél h fizetnem kell havidijat, illetve már a számla jött, azér majd reklamálok.. meg le is mondom ezt a netet, kéccer ennyiér upc kinál már 20 megás netet.. uristen nem lesz netem :o
a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline
a videokari cserélve lesz 8600gt.re, de mivel nem akarom tulbonyolitani a lap marad.. megteszi.. egyelõre.. hát a táp.. FSP.t lenne de egyelõre nem lesz, mivel a konfig nagyrésze megmarad és ezáltal lenne pár plusz ezres amit kikéne adnom.. 1--2 honapot sztem kifog birni ez a táp mig összeszedem a diegho által irt 6k.t..
köszi mindenkitõl a segiccséget, a végeredmény megirom a hétvégén v a jövö hét elején 😊
Hát vagy véletlenül írt AGPs videókarit, vagy sok éve nem foglalkozik már a piaccal xD
AGPs videókarit semmiképp se vegyél már (van egyáltalán alaplap még amibe belemegy?)
Codegen tápot szerintem is kerüld. FSP tápok most amik jók és viszonylag olcsók amennyire én tudom.
Nekem amúgy AMD konfigom van ATI videókarival, úgyhogy gyártanak olyanokat :o
Még így utoljára offként le tudnád írni hogy hogyan mûködnek a 2 magos processzorok, és mi a különbség az Intel Dual Core sorozata és a Core2 Duo sorozata között (az árán kívül persze<#bee1>#bee1>)?
<#worship>#worship>
a "darab kõ" dologrol.. aki összeállitja sok éve van már a szakmában, saját bolttal rendelkezik, gondolom érti a dolgát.. akiket másokat eddig kérdeztem azok inkább csak a videokari márkáját kritizálták..
2. codegen tápból tavaly cseréltem csak 40 körül ezek közül 20-25 ölt gépet
3. abba a lapba nem megy bele agp-s videokártya.
140bõl:
gigabyte p31-ds3l 15k
e2180 15k
2*1giga kingmax 800 7.5k
pioneer 112/115d 6k
xfx 8600gt 18k
250gb wd 16mb 13k
coolermaster elite 331 ház 8.5k
fsp 350w pnf 6k
asus vw195s 19" 41k
microsft wheelmouse optical 3k
logitech ultraflat bill 5k
ha ezt veszed jó minõségi cuccokat kapsz a pénzedért, ha azt amit írtál akkor low cost válogatott szmétbõl összetákolt szarkupacot, aki azt a konfigot összeállította az látszólag egy darab kõ szintjén van informatikából, szóval azt semmiképp ne vedd meg!