12892
KAL Online Enciklopédia :
Magyar nyelvű segítség :
Hivatalos oldal :
Angol fórum
<\\br>
HungarianARMY - Hanin :
TurulBird - Naraeha
Regisztrálás leírása a #7422 hozzászólásban!
-
Cnensus #12492 bocs elfelejtettemmondani, hogy ha 3 éve játszol már ezzel akkor elég kelett h. legyen az idő h. kicsit felnyiljon a szemed, nem azt mondom h. hagyd abba a játékot de nemkell magasztalni az inixet h. leszálltak közénk s átadták az élvezetek gyümölcsét. -
Cnensus #12491 Azért csinálok hozzá mert élvezem ha valami értelmeset alkothatok és sajátkezüleg csinálok a saját szájizem szerint valamit.
Vasi cserélünk karit? odadom a lvl 17esemet ^^, -
#12490 probáltad a régi telepitővel is feltenni? nekem azzal jo volt, csak az ujjal nem.. -
ThedarkmanHUN #12489 A probléma még mindig fenn áll ...
Now Loading kép után kidob windowsba ...
Valaki valami ötlet esetleg? ( Reinstall kilőve mert installer nem indul el Oo )
Másik accounton nemtudom kiprobálni mert regelni sem enged ...
Esetleg ha valaki regelne nekem egyet azt megköszönném ^^ -
#12488 A skin csinálás néha nagyobb fun mint maga a játék. Én is moddoltam skilleket... -
Nardon #12487 megsúgom közel 3 éve játszom kallal mind3 szerveren játszottam eddig...
és oO voltak gondjaim mint mindenkinek ha épp nem tudtam játszani megkértem valakit hogy loggoljon be accomra néha néha igy megmaradnak dolgok...
nem mondtak ezzel semmi különöset ez télleg nem az ő problémájuk, nem csak te accodat törölték így... de nagyrészt 1 c/s után viszarakták ettől függetlenül.. végső soron meg ott van hívás amivel gyakran még perm-ből is ki lehet szedni karikat.
de ha ennyire szarnak tartod minek foglalkozol vele? minek csinálsz hozzá skint stb...?
-
#12486 Amúgy ha mellém adnak 19embert én bulizok egy mocsok nagyot és nem foglalkoznék egy játékkal -
#12485 Vasi megveszem a g50 chest és kesztyűdet
pálinkában fizetek -
#12484 látam elég sokan "menekülnek".. esetleg vki aki eladja a kariját kölcsönadná amig sikerül h gyüjtögethessek pár cuccot? semmi droppom nincs és még medire sincsen pénzem :/.. magasabb karival könnyebben ütnék magamnak g42öt.. -
Ascyra #12483 Sziasztok ismét.
Nardon te vagy nem jáccol régóta a kallal, vagy nem volt még valami sok problémád.
blbogus a Haninon nagyon sok magyar, aktív játékos van. Azonban lehet hogy kerülik ezt a fórumot, vagy csak ritkán postolnak.
Cnensus te meg felejtsd el a kalt, én is azt teszem. Már minden határt túllépett az Inix. Eddig valami kis koreai hetente egyszer penről felnyomta a cuccot a szerverre a franciáknál, most meg max nagyobb pent visz. Ennyi, nem több...
Lvl 55 commander eladó a Haninon (minden szükséges adat megvan hozzá és Dzsonynak nem adom el:) ) -
Cnensus #12482 és hamár annyira a tökük alá nyalsz, az milyen dolog h. 3 honap után, azügyből h. nemvolt netem ők fogták és az összes accom, összes cuccát törölték? egy olyan 2év cumoi hopp eltuntek, s mikor tisztán leirtam h. miért nemvoltam aktiv ők annyit mondtak h.:
"Thats not our problem."
ennyi. -
Cnensus #12481 hát velem nagyon nem is fox találkozni xD
hát elég szomoru dolog h. még 20 ember teljes (?) erőbedobása sem elég h. valamicskét fejlődjön grafikailag egy 8 éves játék :)
és szivesen csinálok neked jobbat ha edsz mellém 19 embert ^^,
és arrol h. nem fizetős? hmm, a kalkest miért cserébe adják? savanyúcukorkát küldesz nekik postán?
egy pillanat és csinálok másik reget ide h. leolthassam magamat :)
amúgymeg kabbbé:D -
Silversting17 #12480 A következőkben leírtakkal senkit nem szeretnék megbántani
Bocs Nardon, de én teljesen egyetértek vele. 2 év után végre rájöttem, hogy nem érdemes több időt vesztegetni rá, mert semmi nem változik. Igazából tényleg lesz@rják az embert. Utóbbi 5 üzenetemre C/S-n semmi választ nem kaptam, továbbra is "progression" állapotban vannak. Meg ez az új skin...kár, hogy más ingyenes MMO-k ennél szebb HUD-okkal jelentek meg már évekkel ezelőtt. Legutóbbi eventjükön is - ami megjelent kalcomon, majd bevonták 2 nap után - nem tudtam hogy röhögjek vagy inkább felháborodjak-e?
A másik meg, amiért azonnali Harakiri-t érdemelne mindegyik Inixes hülye, az pedig a skin változtathatatlansága. Nem egy esetben blockoltak már érte felhasználókat, vagy pl. én ez miatt nem kaptam vissza a szerver hibájából eltűnt G59-s kardomat, vagy CW-n elvesztett XP-met. De ugyanígy említhetném a szerintük illegális windows módot. Az a baj, hogy ez is egy alap dolog minden más játékban.
Amikor nekiálltam Kalnak persze nagyon tetszett, mivel viszonylag friss internetes felhasználó voltam és első szerepjátékomról lévén szó nem sokat tudtam az MMORPG-kről és alig tudtam felállni előle. Viszont mai szemmel nézve inkább nem mondom mit gondolok róla. Az elmúlt 2 hónapban pedig mindent sikerült még jobban tönkretenniük a G65 armorok bevezetésével és az EB update-tel(legalábbis a legtöbb játékos számára).
Én már csak 1 Visa kártyára várok és aztán remélhetőleg nem kell vele többet foglalkoznom...
THE END -
#12479 Most tele vagyok köszi -
#12478 Simi kapsz két vodka energiaitalt ha megdobsz pár g42vel.. mit szolsz? :PPP -
#12477 Hangos veszekedés helyett csendes verekedés! Get a life noobs! -
Doma #12476 Flame on! Fight :P Ronesz gyere! -
Nardon #12475 először is szeretnék gratulálni ehhez a posthoz... most biztos nagyon rajnak érzed magad... nem tetszik? ne játszd! remélem nem is fogok veled találkozni ingame sehol...
És utólag megsúgom hogy kalon mindössze 20! ember dolgozik, a játék ingyenes... wow és társai fizetősek! és több 100! fős gárda dolgozik rajtuk...
Csinálj jobbat és akkor megtapsollak...
De addig is örülnék ha leülnéla szobádban és egy lapon oltogatnád magadat, mert ahogy elnézem több nem tellik ki tőled... -
#12474 jol látom h a legtöbben naraeha.n vannak? egyedül nem akarok kalozni.. :S meik szerveren van magyar guild amiben vannak is azér aktivan..? -
xHeDex #12473 kal még egy ideig ugyanaz is marad, eddig csak a koreai szerveren van meg az új hud.
én szerintem:
- 11.18. <- új HUD
- 11.25. <- thief -
ThedarkmanHUN #12472 Neked legalább elindul ...
UI: irták majd egy hete hogy kijavitjuk ezt a now loading utáni bezárulást ... látom csak ugy kijavitották ... 2. hete nemtudok játszani ... én nekem ez a kiábrándito a kalban -
#12471 Dozen inkább igyál... -
#12470 nah a régi telepitővel sikerült felrakni.. amig updatelt az hosszu volt de kibirtam.. ez a 2ndary password kikészit, amugy ugyanaz a kal még mindig ahogy elnéztem.. de most végre felhuzok egy karit legalább 30ig.. már van tanárom is aki lvl 17 xD
(i accept gifts) -
Cnensus #12469 * amugy bármilyen skinnelést lehet használni ha nemveszik észre
ha joltudom nincs benne a szerződésben mikor letöltöd a játékot hogy nemváltoztathatsz rajta semmit, de azért nyálazzátok át, csak olyan változtatások nem szerepelhetnek amik előnyhöz juttatnak benneteket -értsd. pl. 1hh-
mert hogy te milyen hp csikkal játszod a játékot szerintem ahoz nekik vajmi közuk van...
azzal meg h. a modderek ellen bszakodnak csak maguk ellen dolgoznak, lehet talán elkéne lesni néhány 5letet.. ja bocs már sikerült meglátták a silkroadot..
azé ennyire még játékból nem ábrándultam ki soha mint a kal, vagyis inkább a készitőitől..
ja és ha már annyira odafigyelnek a játékosokra;
ti nektek feltették a kérdést hogy szeretnéd e skilleket alulra? szeretnéd ha átmennénk silkroadba? szeretnéd ha fasza lenne a hud viszont maga a játék olyan mintha a 3hete döglött terhes macskát hozzábszták volna a képernyődhöz?
én nem emléxem ilyesmire, bár lehet elkerülte a figyelmemet -
Cnensus #12468 azér mert mcskos xar koreaiak és ha valami jobbat csinálsz akk kibasznak veled, képzeld el ha a wowosokat bannolnák amiatt mert addont használnak....
az inixsoft egy hlye xar fos cég tudásuk kimerul abben h. elolvastak pár programozási könyvet, kezd te is igy átskinnelgetni és meglátod hogy milyen magasrol xarnak az egészbe, pl: gondolták mekkora fless lenne ha a demon warriorok mind máshogy néznének ki, s elkezdték csinálni azt mondták h. wazzeg há mi a fsznak fárasszam magamat, összedobok gyorsan valamit azt kiverem 3xor- mondta a grafikus...
...és kiverte 3xor..
hát a demon warrioroknak igy lett az h. 5 kulönböző tex file-ja van de mind az 5 ugyanaz... vagy a bodytex-je meg annyiban különbözik h. rábztak 2! piros csikot a karjára.
a levelek közt is nagy ám a különbség: ugyanaz csak az egyik kicsit barnább. tod mennyi idő photoshopban megcsinálni? hmmm... 2 kattintás.. ja bocs 3 mert le is kell okézni...
énmárcsak azokat sajnálom akik pénzt is költenek a kalra :)
nincsbajom a játékkal csak legalább értelmes emberek csinálnák és nekem ne verjék itt a mellüket h. mennyire igazságosak a karakterlopásokkal szemben meg stb, mocskos álszent bagázs akik közé lezuhant egy nemzetközi járat a rizsföld közepébe és sikerült megmenteni a roncsok közül egy laptopot és megtanulták kezelni...
és most csináltak uj menüt meg uj hudot, fasza, adj egy 5öst -.-
már alapjábavéve a mostani menüt ha megnézed.. pfff.. a loginrol beszélek... KI A FSZOM VOLT AKKORA BAROM AKI AZT A QRVA, NEM FORGATHATÓ, FIX BEJELENTKEZÉSNEK KITALÁLTA HOGY LEGYEN 3D-S? KI?
amikor szimplán egy képpel meglehetett volna oldani...
hát monjuk a karakterek texturázásárol ne beszéljunk ^^ szerintem maguk se tudták h. mit csinálnak :D
-
#12467 értem ezt.. de nekik ez mér baj? há hadd jáccak már ugy ahogy nekem jobb nem? -
xHeDex #12466 nekem bejön az új skin :P
és kedden jön a thief is koreai tesztszerókra ^^ -
xHeDex #12465 arról van szó hogyha valami bajod van (mittomén,ellopják a karidat és megvan a párbeszéd ahol a fickó bevallja hogy ő volt) és elküldöd nekik a képet akkor ki is bannolhatnak mert nem az 'eredeti' skin-t használod. -
#12464 nem szabad használni iesmiket? nem nő tőle a kapott exp nem? vagy mi az egyáltalán? -
Nardon #12463 nekem nem szóltak érte =)
meg gyakrna ugy küldöm el ss-t hogy kivágom azt a részt ami kell nekik chat, honor box vagy vmi... eddig nem szóltak érte sose... -
Cingar #12462 csak ovatosan mert ha barmi bajod van kalon es csinalni kell screenshotot es elkuldeni gmeknek nagy valoszinuseggel blockolnak egybol -
Cnensus #12461 hát énszerintem kitörölhetik ezzel az uj skinnel... -
Cnensus #12460 nah kijavitottam a hibát szval mostmár müködni is fog :D az oldalrol letölthető a fix -
Nardon #12459 hát nem tom naruto geekoknak biztos bejön :D
én inkább most kivárom az új kal interfacet... most gyütt meg koreai test clientre... -
Cnensus #12458 nah emberek feldobtam netre a modocskát ^^,
akit érdekel az letöltheti a www.limpidity.extra.hu -rol
még csak egykét dolog változott meg -hát olyan 1500 textúra ^^,
azért dobtam fel előbb mert nemtudommég mennyire fogja befolyásolni a munkálatokat az uj menu és hud érkezése kedden... -
Silversting17 #12457 Visszaadom őket, megvannak még. -
#12456 ha igy müxik akko: kapsz egy ezrest nah :D -
#12455 és a cuccaim ? -
Silversting17 #12454 Amennyit fizetnek érte :D -
xHeDex #12453 mennyiért árulod? [ csak kíváncsiságból ]