Kal Online MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
KalOnline: Silversting - lvl 69 Vaga| Naraeha | BadTasteClan - Eladva, befejezve WoW: Lydo - lvl 80 Human Warlock | Ragnaros Neero - lvl 80 Night Elf Death-knight | Order of Watchers | Ragnaros
a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline
KalOnline: Silversting - lvl 69 Vaga| Naraeha | BadTasteClan - Eladva, befejezve WoW: Lydo - lvl 80 Human Warlock | Ragnaros Neero - lvl 80 Night Elf Death-knight | Order of Watchers | Ragnaros
Alienware m14x
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
Egyszerûen igy csináltak server crasht... Szerver nem bírta el a sok studentet és bumm leállt... ezt takarták gmek egy "szolgáltató probléma" felirattal...
Alienware m14x
gratula
a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
KalOnline (FREE MMORPG): (Hanin) ChamberHUN (Lvl77 Mage/Ascetic Restore/Lightning/Ice) Thani (lvl41 Archer), HotarubI (lvl35 Thief) KalEncy letöltés - http://www.filefront.com/user/ChamberHUN
amugy sztem csak unatkozik es ez jo szorakozas neki
Vettem 3db g48 bowot 125k/db áron fel +10-eztem mind a 3-at ( egyet elsõre ) és be npc-nek.
Tiszta üzletember vagyok 😊)
Igy most 625k-nak örülhet a fejem 😄
Holnap lv 30 megles és végre irány d1 <#finom>#finom>
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
Bár azt ne a kalban tegye <#buck>#buck>
Vki bevett mindenkit studentjánek legyen az 1-es vagy 70es, ha kiszedted ujra visszavett, kitelztem fortbol most ott nem baszogat ez a bot...
Alienware m14x
@Chamber még így is kaphatsz g60 at csak kevesebb az esély rá
Úgyhogy ma akartam menni emok-ra G60ért. Erre most visszaveszik a dropratet =/ Mert tuti hogy vmi ilyesmit állítgattak ha maintance volt... és még az extra bosskillt is lekéstem tutira -_-
KalOnline (FREE MMORPG): (Hanin) ChamberHUN (Lvl77 Mage/Ascetic Restore/Lightning/Ice) Thani (lvl41 Archer), HotarubI (lvl35 Thief) KalEncy letöltés - http://www.filefront.com/user/ChamberHUN
meg szerintem nálatok nincs minden area ban strom party emokon,ott esik a legtöbb g60
ütöttem ma 9k át nagy tüz elementál ba,lelakatoltam erre miután kinyirtuk nem birtam vissza nézni mert buggos lett vagy nem tudom miért.vagyis vissza huzni vissza tudtam csak már jóval hamarabbit adott be,pedig meg akartam mutatni nektek is <#rinya>#rinya>
amugy eb vel volt 9k,de szép ütés volt,de azért elmondom a körülményeket hogy elképzelhesétek,Én BOWSIE Ryu1 és MAGEIKA volt ott,mageika 69 es és õ refe volt rajtam az nem tudom g hányas de aránylag jó sok +damage pontot add,g6 os serket használtam ami +41 % damage pontot add.más nem volt rajtam.
BOWSIE ma kapott g60 decot soloban nem hogy akkor kapta volna mikor velünk partyzott <#gunyos1>#gunyos1>
Szerintetek lejebb fogják vinni a dropp ratet? Chambert kérdezném meg a haninon játszokat mert õk tudják mennyi g60 esik
gondolom ezzel egyutt az arak is zuhannak. adjatok el miden cuccot amig nem keso!<#vigyor5>#vigyor5>
Kaptam ma egy bound elemental firet, chamber az mért bound item?
50 darab olyan küldi cuccbol csak az egy lett bound és máshogy is néz ki,az valami speciális cucc vagy mi?Szoval az nem impefect, hanem sima és bound item
Alienware m14x
@Chamber bangon az a fél boss mob dobott most g60 archer glovest, aminek van vagy 100k élete vagy mi...
Alienware m14x
Amúgy mi dobta? minor vagy a rendes nagy elementál?
Lehet ez volt az elsõ haninon,g60 knight helmet amugy
Archer egy olyan solos falyta knight meg mondjuk partizós...
Alienware m14x
Viszont ha knight is evázni fog +ott van parry is, archer PE,PE2-je nem jobb annyival, mint amennyit ér knight közel 2x def,hp-ja...
Alienware m14x
te meg foleg nemtom miert sirsz mikor te igyis ugyis megutod sot meg jo is lenne neked ha lennenek agi knightok :p (gy.k ismet: tobb agi = kevesebb str vagy hlt)
Amúgy meg Knightoknak a parryt kéne fejleszteni minimum 18%-osra, mint EA-k Perfect Evája. Meg a G65 knight cuccoknak nem ennyi evát kéne adni, helyette inkább otp-t, mivel ha azonos cuccban( full g55 bof, G62 imp, G31 állat) megnézzük a 2 kasztot(EA-Vaga) egy átlagstattal ugyanolyan szinten (pl lvl70) akkor még a Vaga az erõsebb. De ha fullg60 bofra vátunk mindkettõnél az csak +3 OTP a knightnak, de kb +20 eva az íjásznak ha nem több, és ez marhára nem egyensúlyi állapot. Kb ugyanez lenne G60-G65-nél is a helyzet, csak ott több eva a knightnak, de attól még uyganannyi otp-ja marad, mint ellõtte és nem fogja megütni az íjjászt. A mágusarmorok meg sztem úgy jók ahogy vannak, adnak elég eva-t is mind mobok mint játékosok ellen. Elég ránézni SEFI2-re...
Szval nekem ez a véleményem...
Ui.: Chamber, mikor lesz új KalEncy? XD
A knight set +36 evat ad a G60hoz képest! Úgyhogy itt vmit vagy nagyon elírtak vagy a knightokat akarják erõsíteni megint túlzottan a mocskok -_-
+9-10 evat kéne hogy adjon a set a G60hoz képest ha megnézed hogy növekedtek eddig a statok.
És csak a knightoknak adnának ilyen kiugró növekedést, az másik 2 kaszt statjai úgy mennek szépen felfele ahogy addigis tették.
Remélem javítják, vagy akkor a mageknek is adjanak +50 evat a +18 helyett 😛
Mert ez így eléggé nem fair.
A passzív skilljeid meg baromságok Fenix xD
UI.: Ha annyira gyengék a vagák, akkor mért van az hogy engem egy kisebb vaga is PvP-ben bestunnol és lecsap mielõtt meg tudnák mozdulni?
(nem azért mert szarul játszom, mivelhogy meg sem tudok mozdulni x)
4 Nap munkája 😊
Ambition is the enemy of success. Combat Arms: kinyirlak LeaderOf MelledreFosok
#12294-gyel egyetertek ra kene mar lassan jonniuk a gmeknek h ha setenkent kap a mage es az archer teszem azt 15 evat a kap a bow meg a kard 3 otpt akkor az egy ido utan kvara nem lesz jo
knight evat meg feldughatjak a seggukbe igy se er szart se pvpben max pveben (mage lesz a nyero itt hamarosan mint pseken)