12892
  • Makma
    küld át fl-ben, majd egyik este fogadom.
  • Makma
    @Sliversting: most
  • xHeDex
    lehet örülni,mégsem lesz új UI, marad a régi
  • xHeDex
    szabad megtudnom mennyiért kelt el a kari?
  • Silversting17
    Makma, légyszi írd meg mikor leszel fent kalon 2-3 napon belül, mert visszaadom a cuccaid.
  • blbogus
    off

vazzeg ien csajt csak kivánni lehet amiet ma ismertem meg.. kár h nem beszélek horvátul meg h ő alig angolul.. de gyáááárek.. nah mind.. oh anna.. oh anna.. pöppet vok bebaszcsizva.. sry a helyesirási hibákér ha van..

/off gyáááá
  • Chamber

énmeg itt
    bár már elég régóta csak párhetente felnézek 5 percre hogy ne töröljék a karit xD
    lv70 után gyorsan uncsi lett :/
  • Brutal
    OFF

toxic wow-on vagyok

ON
  • Nardon
    nem téged akartalak leosztani... de elég nagy arányban vannak kalon akik rednszeresen játsznak de esetleg munka vagy suli vagy bármi miatt nem tudnak (nem akarnak?) napi 10 órát kockulni... és szerintem simán lehet úgy is élvezni... nem csak azt a részét hogy vadul fejlődsz hanem akár azt amit megadnak játékban a haverok...
  • Cnensus
    hát figyeld ha te végighallgatnád a ts-es beszélgetéseket... :D
    megaztán mekkora fless volt anno mikor zoli, dodo meg vasival 4en összeálltunk azt az egész erdőt összeluroltuk azt forthoz mentunk :D
    én fetrengtem a röhögéstől ^^,
    meg assaöldöklések anno amikormég assavadászatok voltak, huuu
    na akkor jó volt a kal!
    meg összeáltunk s vért hgyozva leöltünk nehezen 1 darab skorpiót és már az örömöt okozott.
    vagy az amikor megnyilt a d3 és elhatároztuk hogy felmegyunk a legtetejére és szintenként halt egy ember s a végén én maradtam egyedül s miután behaltam kb a 7dik szinten screenshotokban mutathattammeg elesett bajtársaknak hogy mi is van feljebb :)
    na az élvezetes volt, s akkor ég csak álmodoztunk a d3rol... ugyanis végig futottunk mint állat :)
    én ezért élveztem, nem nem magát a játékot hanem hogy együtt ökörködtünk.... arról nem is beszélve hogy hányszor próbáltunk guildot alapitani... xDDDD
    és silk is qrvajo, ha megnézed magát a játékot 3000xer ubereli a kallt, az amikor hawerokkal visztek egy tradet és van aki bevéd, megvan előre az útvonal, ki mit visz, ki véd, ki figyeli hogy jön e játékos thief, 1 hátránya van az hogy manapság pénzért már mindent s xétvan botolva az egész játék... -.-
  • Cingar
    nah ha mar mindenki 2-3 eve kalozik itt akkor mondjatok meg ( nekem még nem sikerult ) mi a fene oylan nagy szam a kalban? mi vitt ra hogy annyi idot kidobj az ablakon? mert az teny hogy elvezetes egy game es ra lehet fuggni de mi az ami benne megvan? es pl silkben vagy 2moonsban nincs de lehet ez csak nalam van
  • DamageAdept
    Héhéhé kispajtás azért tudjad már kivel beszélsz
    Nem akarlak kiábrándítani de nem kalozok közel 2 éve, 2 év alatt összehoztam 1 szintet (53ról 54re) nyár végén, poénból... mielőtt leosztassz valakit azért nézz körül legközelebb
    azt meg hogy ki mennyit szórakozik szerintem ne firtassuk
  • Nardon
    bocs én kipróbáltam milyen napi 10 órában kockulni és nekem nem jött be...
    inkább elvagyok azzal hogy versenyszerűen sportolok és szórakozok haverokkal...
    és bőven elég az az esti 1-2 óra és nem halok meg ha egyszer nem vagyok fönt...
    egyszer majd rájössz hogy hoppá 2évet végig kockultál kallal és mire volt jó? szarra se...
    nekem bőven elég a napi pár óra és nem egy embert ismerek aki csak esténként tolja kicsit... (nem csaka top100 létezik szervereken...)
  • DamageAdept
    Most akkor próbáld meg bemagyarázni nekünk, hogy a kal napi fél órában is élvezhető...had nevessünk egy keserveset.
  • Nardon
    hát.. nem kell függővé válni... ahhoz hogy élvezd a játékot nem kell napi 10 órát játszani... és hoppá máris van időd mindenre...
    én ki nem hagynám a budin olvasást csak egy kis cw-ért vagy valami :D
  • Silversting17
    Ember, ilyenkor mi tör rád, amikor ezeket kitalálod? XD
  • blbogus
    te olyan hülye vagy :D
  • DamageAdept
    Az online játék mint olyan egy dologra tanítja az embert, nem arra hogy viselkedjünk embertársainkkal akikkel közös kedvtelésnek hódolunk, nem arra hogy tiszteljük mások elért sikereit hanem hogy : hogyan szarjunk 8.3 másodperc alatt. Komolyan az életem ment tönkre az mmorpg-k miatt, régebben még jókat olvasgattam a budin most meg leülök és alig van időm a napilap hátulján az egy sor garfield rovatot elolvasni. És lassan az embernek retro feelingje lesz egy rendes hasmenéstől mert akkor legalább eltölthet egy kis időt régi hobbijának szentelve. Egyszerűen rettenetes mennyire eltorzítják az embert az ilyen játékok.
    Nem tudom ti hogy vagytok ezzel de én elmorzsoltam pár könnycseppet
  • ThedarkmanHUN
    Köszöntem :)
  • xHeDex
    LINK
    GL
  • ThedarkmanHUN
    És akk vmi topikba illőt--->

Vki tud egy működő installerhez linket adni?:D
  • Silversting17
    Hát most fogom elkezdeni, de nekem pont ez a lényeg, hogy én kezdjem el és én vigyem fel 70-ig mindent felfedezve, kipróbálva, átélve. Most a játékélményre fogok rámenni és nem az egész napos kockulásra, amit elég gyakran műveltem a Kalban és nem is élveztem túlzottan. Eddig vagy human warit vagy draenei warit szeretnék, de sztem előtte én is elmegyek majd törtre kipróbálni 1-2 kasztot és fajt. A 10 napos trial accot már végigtoltam, nagyon tetszett és azért döntöttem így hogy én most WoWozni fogok. A gépigény meg nem akadály, mert végre vettem újat :D
  • blbogus
    lál.. mongyuk igaz :D
  • DamageAdept
    Inkább törtözz, ha azt a pénzt piára is lehet költeni akkor nem kérdés.
  • Brutal
    Én meg kipróbálom wow-ot törtön előbb
    Lehet megkövezni :-)
  • Brutal
  • DamageAdept
    Picit...
    El tudom képzelni ahogy egyszer pesten jársz és épp valami tüntetés van vonulnak az utcán, hirtelen szembetalálod magad 300 nyugdíjjassal és elkiáltod magad FOR THE HOOOOOOORDE! mindenhol műfogsorok sétapálcák belek...
  • Ascyra
    Nemtudom hogy már van e terved, hogy melyik klánba akarsz menni. Ha nincs akkor szerintem inkább fórumozz egy hónapot(megéri, mert nem kell új karaktert kezdened, vagy szervert váltanod). Mi egy picit ráfáztunk, mert a Balnazzaron nemigazán van magyar guild, illetve van csak elég érdekes csaj a leader:) Gondolom a ragnán allys leszel. A játék tényleg csak 70en kezdődik el, a PvP és a cuccok miatt, nagyon nagy játékélménye van az egyes küldetéseknek, kisebb instáknak, raideknek, és nem elhanyagolható az ally vs. horda város ostrom sem:) A gáz az h még a raid csakcsak megy, de az ilyen ostromokhoz elég erős vas kell.(egy ilyen ostromon akár 5000-en is lehetnek ez szerverfüggő)A legjobb mikor jön vagy 2500 allys és egyszerre üvöltik h FOWARD TO THE GLORY... THE ALMIGHTY ALLIANCE. És erre szembetalálják magukat egy 3000 fős hordával akik egy emberként üvöltik FOR THE HOOOOOOOOORDE! Na mind1 picit elragadtattam magam, meg ez amúgy is Kaltopic.

Sok sikert a WoWhoz!
  • Chamber
    WoW... az túl könnyű
    A lv 70 ott gyorsan megvan és utána lehet halálra unni magad (bár egyesek szerint csak 70en kezdődik a játék a sok PvP-vel) x)

• Silversting17
    Asszem, hogy majd Ragnaros.
  • Ascyra
    Hm... WoW? Super:) Melyik szerverre mész?
  • DamageAdept
    Meg a kidobott pénz se jön rosszul... valakinek
  • Silversting17
    Következő hónapban én már a WoW előfizetői táborát erősítem Hát na, szükségem van valami minőségire is
  • DamageAdept
    Mit szólsz bele? - Köszönöm a lehetőséget
  • Brutal
    Na végre világi a téma :-)
    Élvezet volt az elmult 30 postot végigolvasni.
    Én már régen abbahagytam szal lehet mondani hogy mit szólok bele, de világi barátom,aki 62 asszem, hogy ha játszik TÉNYLEG nem sokat fejlődött a gém.
    Mindenkinek igaza van a saját szemszögéből egyébként.
  • Dodokacsa
    cc... attól még béna vagy
  • Ascyra
    Mielőtt még valaki azt mondaná h béna vagyok, a gép illetve net miatt nemtudok lurolni.
  • Ascyra
    Én voltam olyan függő, és még mindig csak 55 vagyok mert nemtudok lureolni, illetve mert commanderem van. Azon is elgondolkodtam h ha lenne kavicsom akkor már min 57 lennnék, de mégsem. Túrtam neki nagyon ... blokkoltak, aztán megint és lecuccoltak, most meg már elegem van meg amúgyis elég szar a commander mert semmi nagy játékélmény nincs mint az ea nál vagy a vagánál. Jó tény h azok is unalmasak egy idő után de azokkal legalább sokmindent lehet csinálni. 3 év... szerintem azon mi már picit túl vagyunk:) a régi szép idők mikor még az ML ben tengettük napjainkat:) Nade mind1 múlik az idő, és a kari hogy úgymondjam el is kelt meg nem is. Szóval most elég holtponton vagyok.

Cnensus valamit találj már ki mert kellene vissza a kessem is, nemcsak a karid:)

blbogus egyszer keress meg a játékban lehet megtudlak dobni fullg42 vel:) (TeNK)
  • Nardon
    sose voltam függő hogy napi 10+ órában bent öldöklök minden nap... sose leszek az. néha napján fogom magam ölök egy pár órát aztán annyi nekem elég is meg cw-k meg ilyenek.
  • blbogus
    nah a lagg az uj.. laggos volt hanin régen is, de ennyire azér nem.. naon durva..