Kal Online MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nagynehezen sikerült felraknom kalt ...
Accountomra lépnék fel de engine.exe ... valaki valami ötlet?
Esetleg megadom az id+pw+2nd pw-met és legalább a store-bõl átadná a cuccokat nekem?😊
Elõre is kösssze

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

Hát nekem van ...
Probáltam reinstallt ... azóta nem tudom feltenni a kal-t Oo
Nem indul el az installer -.-

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

nekem ez a bug akkor jön elõ mikor ingame megbököm a select charactert és akor néz ki igy a screen, de semmi gáz nincs nekem olyankor...

Alienware m14x

Az milyen hogy kaptam ezt a bugot, azóta login után engine.exe hibát észlel?? Nemtudok karit se választani mer engine.exe Oo vki vmi ötlet?

ugye nem karidat akarod eladni? btw én hasnáltam ebayt vagyis csak vettem rajta, ha még mindig kell segítség dobj egy privit, aztán adok msn-t vagy nem tom 😄

Alienware m14x

Makma
olvasom a fórumot, de nincs msn-em.

Makma, ha olvasod a fórumot légyszi írd meg privát üzenetben az msn címedet. Némi segítségre lenne szükségem, nem értem a hülye ebay mûködését^^ De bárki más is, amit tud, azt írhatja. Mindent készségesen meghallgatok/elolvasok. 😛

KalOnline: Silversting - lvl 69 Vaga| Naraeha | BadTasteClan - Eladva, befejezve WoW: Lydo - lvl 80 Human Warlock | Ragnaros Neero - lvl 80 Night Elf Death-knight | Order of Watchers | Ragnaros

Brutal
Köcce csekkolom

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

Bent vannak a Kal könyvtárban csak egyedi formátumban 😛
Ha konvertáló progi kell, hogy meg is tudd nyitni vmelyik népszerûbb 3Ds szerkesztõ progival akkor vki olyat kérdezz meg aki csinál(t) privát szervert és szerkeszt hozzá ilyeneket.

KalOnline (FREE MMORPG): (Hanin) ChamberHUN (Lvl77 Mage/Ascetic Restore/Lightning/Ice) Thani (lvl41 Archer), HotarubI (lvl35 Thief) KalEncy letöltés - http://www.filefront.com/user/ChamberHUN

Brutal
Chamber cimbi honnan lehetne megszerezni a mobok és a karakterek 3D-s modelljét?

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

Huh de régen írtam ide XD Történik valami említésreméltó?

KalOnline: Silversting - lvl 69 Vaga| Naraeha | BadTasteClan - Eladva, befejezve WoW: Lydo - lvl 80 Human Warlock | Ragnaros Neero - lvl 80 Night Elf Death-knight | Order of Watchers | Ragnaros

Sikerült belépni ^^

nektek jó a kal? én miután beírom az ID-t+pass-t nem dobja fel a secondary passot ablakot és nem tudok belépni

blbogus
a kal gonosz..

a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline

szememben csak azért gagyi mert kal-t vmi gonosznak nézi<#wink>

Alienware m14x

Spybotot mindennek nevezném csak gagyinak nem 😛
Kb 5 éve használom és eddig nem csalódtam benne 😊
De jogos a felvetés körülnézek kalhqn, kösz a tippet.

nem kõ betojni, a hibát a spíbotban kell keresni...
ezer ilyen topic van kalhq-n, egy két gagyibb virusírtó néha feldobja kalt veszélyforrásnak.

Alienware m14x

Érdekes. Most raktam fel újra a klienst <#idiota>

Ja, félreérthetõ volt :o
Thiefhez még nincs semmi infó cuccokról/skillekrõl.

KalOnline (FREE MMORPG): (Hanin) ChamberHUN (Lvl77 Mage/Ascetic Restore/Lightning/Ice) Thani (lvl41 Archer), HotarubI (lvl35 Thief) KalEncy letöltés - http://www.filefront.com/user/ChamberHUN

jaj bocs félreértettem a dolgot <#szomoru1>

'Már jópár hónapja van neve: Thief
És némi infó angolul is van róla: upcoming updates
Valamint kikerültek az új skillek leírásai is az angol Kal oldalra'...

Aszittem a thief skillekrõl beszélsz és azt nem találtam meg azért kérdeztem rá <#taps>

Nem jártál még a Kal oldalon? 0o KalOnline.com
Fenti menüben Introduction >> Skills

blbogus
köcce

a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline

tudnál adni linket a skillek leírásáról? Kerestem mindenhol de nem találtam <#szomoru1>

Az tuti...

Már jópár hónapja van neve: Thief
És némi infó angolul is van róla: upcoming updates
Valamint kikerültek az új skillek leírásai is az angol Kal oldalra + berakták a játékba is õket. Persze az NPCk akiknél lehet majd tanulni még nem mûködnek... viszont Pub-ban a CJB trainerhez bekerült az egyik Ascetic skill! x) (vmi bugot mindig kell csinálniuk, bár ezesetben nem súlyos)
Kár hogy nincs még senki aki befejezte volna a jobchange questet, és nemis lesz még jódarabig szerintem.

blbogus
csak kiváncsiságbol.. hogy hivják? ha van már angol neve..

DamageAdept
Ha még nem látta volna mindenki, itt az új kaszt a koreai barátainknál:
http://href.hu/x/76tn
<#lama>

Ambition is the enemy of success. Combat Arms: kinyirlak LeaderOf MelledreFosok

blbogus
jah commanderrel nem kell jelszo.. win rarhoz kell ha ki akarja vki csomagolni.. azé oan sokat nem tanultam szerverkészitésbõl 😊 uj itemek, armorok, npc.k meg a teljes kal leforditása magyarra oszt ott meghalt 😊 meg el is felejtettem egy csomot miota 2 hete le kellett állitanom 😊

Énmeg biztos vagyok benne, mert kipróbáltam mielõtt leírtam tegnap 😛
Átneveztem egy akármilyen txt-t egy olyan filenévre ami létezett az e.pk-ban. Total commander: 1ik oldalt belemásztam az e.pk-ba, másikon az átnevezett file-ra, aztán másol >> biztos felülírja? Igen >> felülírta simán jelszó nélkül. (csak most visszacsinálni nemtudom, mert nincs meg az eredeti file amit felülírtam, de ez csak egy másolat volt az e.pk-ról amivel szórakoztam szal tökmind1 x)

Lényeg hogy bármit bele tudsz rakni, de semmit nem tudsz kiszedni, úgyhogy nincs mit módosítani.
Amúgy az a jelszó nemjó már.

blbogus
én az utolso sorban sem vok biztos 😊 minden izéhez amit a pk.val akarsz csinálni kell a jelszo.. JKSYEHAB#9052.. ez régi jelszo.. de bizti nem ez már azé ki lehet probálni.. és igen az e.pk tartalmazza a beszédeket 😊

A quest (és minden egyéb NPC) szövegek szerintem a data\hypertext\e\e.pk-ban lévõ .dat file-ok.
A .pk file viszont jelszóval védett, meg a .dat file-okban sem simán vannak beírva a szövegek. Szóval kéne hozzá egy jelszó meg egy konvertáló progi ami érthetõ formára alakítja a .dat-okat. Valaki olyannal vedd fel a kapcsolatot aki privát szervert üzemeltet, max az tud segíteni. (bár nekik is csak konvertáló progijuk lesz sztem, az új jelszót nem fogják tudni a .pk-hoz)
De belepakolni/felülírni tudsz a pk-ba jelszó nélkül is x) Csak kimásolni/ovasni nem.

jajj meg egy olyat esetleg hogy holl lehet átirni a játékban lévõ szövegeket -pl. quest dumákat
na ezt majd kiprob
lom, tyty
amugy kalency nagyon sokban megkönnyiti a texezést ^^,
blbogus
ha két héttel elõbb kérdezel.. akkor még naon benne voltam ezekbe.. átnevezés a tuti.. de már nem emlékszem a többire :S moboknál tom h meg kell hexelni vmeik fájlokat h meik texturát "olvassa" v mi.. hülye infos nyelv 😊 fegyoknál dunsztom sincs..

én egy rekesz sört adok ugyanennyiért <#crazya>

aki nekem vesz full g60-at + g65 bowot annak en is adok egy csokit 😄

HUNdekrid | lvl 61 Expert Archer | Hanin server | Guild: PTF

Dodokacsa
ha már szóba került 😊
hasonló téma: szeretném kicsit átszabni én is a klienst, mégpedig úgy, hogy a g50 modelleket kicserélném a g60-al, valamint az 59-es bowot is a 65-el 😊 ha sikerülne az jelentõsen növelné a játékélményem 😊 mivel többségében szólózom... aki segít benne, annak fel tudok ajánlani érte egy csokit<#beka3>
átnevezés nem megoldás, azzal csak a textúrákat lehet cserélni, magát a modellt valamiért nem 😞

Freezproof | KalOnline - Hanin server | lvl 71 God of Bow

Hát egy picit foglalkoztam a textúrákkal is mikor megfejtettem a KalEncyhez hogy hogyan is tárolja a Kal a 3Ds modelleket, de az átlátszóságot még nem volt kedvem /nem bírtam/ megoldani a 3DViewerben x)
Az animációkat meg fõleg nem.
Szóval akkor helyesbítek: nem nagyon értek hozzá.

hat igen aki informatikus annak ennyit jelent a nem ertek hozza <#crazya>

Én nem csináltam még saját textúrát kalhoz nagyon 😛
Buff ikonokat cseréltem le 1x, azoknál elég annyi az átlátszósághoz hogy feketére (nem a totál fekete színre, hanem RGB 15,15,15 vagy 0F0F0F hexában) színezed az átlátszónak szánt részt.
A textúráknál viszont valószínûleg az "alpha channel" adja meg hogy hol mennyire átlátszó, tehát olyan progival szerkeszd ami eztis kezeli.
De ez csak tipp, nem értek hozzá.

aki ért a kalnak a skinneléséhez -pl. szerintem csambi vagy valaki
az mondjamármeg nekem hogy hogyan tudom megcsinálni h. a játékban a nemlátható texturák nemláthatóak maradjanak? mert miután retextezek valamit akk a nemlátható az nekem fekete lesz... pl. a compass_t.gtx
valami 5let?
Makma
opppsz , mégis megtaláltam magamat. csak rossz helyen kerestem.

Makma
adnám de sztm törölték a karimat mert nem tok beloggolni még a weblapra sem, és minden próbálkozásomra az a válasz hogy "nem létezem". 😊

enyémrõl bármit vihetsz, bár szerintem már vitted 😄 nem kezdem újra, nincs értelme, viszont eladhatnád az összes cuccát jó áron a kardon kívül és ha netán valamikor újra játszani akarok akkor ugyanannyi pénzbõl jobb cuccokat kapok.

Hajrá hajrá 😛 Egy ideig jó de én 108-n meguntam^^
Amúgy addig nem adod kölcsön armorjaidat? Perpill naked vagyok, meg kardnélküli XD Megköszönném 😊

Makma
fél éve nem játszom és máris kibasznak.
ezt a felelõtlen kapkodást. 😄
(most az aláírásom második sorát tolom)

Yayy csak most 😄 De frissíthetnéd, mert nem vagy az NWA-ban ^^

az fasza , van egy fire elementem,jó áron eladom.
chamber a tied lehet 100m ért <#eplus2>
Makma
ahoj Silver , láttad az aláirásomat ? 😄

De, sztem leírták :o
"Requirements
Level 70, Stage of 2nd job
Jega’s letter of recommendation
each 20 elements from all spirits
Each one purified element from all spirits
4 evil sacrifices
Emoogy’s pure scale, Doggebi’s horn"

Amúgy a mai "update" az lesz hogy a "normál" elementek (az amelyik qrva ritkán esik) sem lesznek már boundok... szal a gazdagok már jobchange-t is vehetnek mostantól -_-