23376
-
en nemtom mi baja van a gamenak a gepem: AMD Athlon XP 2500+, ATI Radeon 9200 SE,
512 DDR, tovabb nem reszletezem me sztem ennyi is eleg szal az a gond hogy 800x600-as felbontason, minden minimumon es megis mindig 25 alá sujjed az FPS-e
plííz help mi lehet a gond??? -
Hát ahogy vesszük.... Az Undergroung 2 nekem is jobban teccett mert ott jókat lehetett tuningolni! Ennek viszon elég jó a grafja és izgalmas is... Azt azért nem mondanám hogy nagy rakás ****... -
Rider 92 #22046 egy rakás **** ez a játék,az underground 2 sokkal jobb mint ez
-
Aldrin #22045 hi! hogy lehet megnyerni a chevrolet camaro ss-t??? nekem a HKZonda verzió van meg! az oldalon, ahonnan szedtem, azt írták, h ez a black edition verzió! még csak egyszer tudtam ezzel az autóval menni, de akkor is csak abban a kihívás sorozatban. ogy lehet megnyerni ezt az autót? végig kell tolnom a karriert? -
Need Help!! 
Razor elleni 5. futamon állandóan kidob az asztalra progit lezárja...
Falramászom tőle!!!
-
THX!!
-
Kerestem keresőben gúglin is mindenhol de nem találtam működő linket a fullos OST-re! valaki esetleg tudna linkelni egy helyet ahonnan leszedhetném? (privátba inkább)
előre is kösz! -
Csaba #22041 Antialiasing. -
Help! Melyik videó beállítás az amelyik símítja az éleket a gémben? THX!!!
-
Ilyen zaj mögött te is csúnya lennél
-
Szerintem valami jobb minőségü kép kellene meg valami jobb minőségü csaj... Elég csunyácska szegény... -
soknak tűnik az az 1%:)) -
énsem leszoltalak... mind1 reménykedjünk valami hasonlóban (aminek az esélye, kb. 1 % ) -
Jovan!
Én csak a képet néztem meg!
Kicsit késöbb görgetem le!:))) -
ezekből sztem elég egyértelmű hogy csak a fantáziám, ha nem akkor menny el orvoshoz:
" elkalandoztam " - " gondolkodtam " - " elgondolkodtam milyen is lehetne " - " arra az álláspontra jutottam "
-
Jaj!
Igazi hireket mondjál!!! -
persze... -
Ezt most csak te találtad ki? -
EZ MÁR JÓ KÉP - NFS TOP TEN -
hát ezt nem értem... :S -
-
mi az anyámért nem jó?
-
-
Hi...
kicsit elkalandotam ma reggel az ágyamban, és gondolkodtam hogy mikor jön a köv. NFS... aztán elgondolkodtam milyen is lehetne...
És arra az álláspontra jutottam hogy végig lehetne haladni egy amolyan nosztalgiavonatként az eddigi részeken eleinte, csak az 1-el kéne menni, aztán igy tovább, hogy lássuk a fejldőést, minden részből. 10-20 verseny...
aztán mikor elértünk a mw-végéhez, akkor valammi nagy dobásként bezuzni az uj DIRECT-X 10-es NFS engine-t... hogy mindenkinek leeshessen az álla.
azaz csinálni uj részként egy játékstilusban totál a régiekre hajazó, de inkább egy tech-demo jellegűt, 20e poligonszámú kocsik stb... uuu maga lenne a mámor..
ösze is dobtam egy laza bannert...
term. ingame kép :D -
Elég szar Faq...
pl: "Az Undergroundokhoz volt music extractor! Az MW-hez is van?"
És ez a válasz: Igen!
pff
-
Itt találsz egyet! A fenti szerintem nem jó!
http://www.gportal.hu/portal/needforspeedmw/ -
El van b***va a rendörös rész! Gyakorlatilag nem tudok olyan lassan menni, hogy le ne rázzam véletlenül a fakabátokat...
A Suprámon van vagy 40 millányi vérdij, de fél óránál tovább nem tudom játszani, mert nem birják a rendörök! A készítök nem hallottak olyanról, hogy leszorítás? Kicsit vicces, hogy tolom neki 250-el, oszt olyan mintha versenyeznék a zsarukkal: nyomják neki, de hogy minek? A kordonokat még a nagyi is meg tudná kerülni járókerettel...
Mindig örülök ha össze tudok szedni 15-20 üldözöt, de exponenciális csökkenést mutat ez a szám amint 200 fölé megyek az autópályán. Egyszer tudtak csak lekapcsolni, de azt is csayk azért mert beakadtam egy betonkorláthoz és nem volt nitrom a sumozáshoz. Amúgy jó a game, de a kamikaze rendörök mellé egy kevés intelligenciát is adhattak volna a tucatjáröröknek!!!
javítva a hozzászólás, mert keveset aludtam...
-
El van b***va a rendörös rész! Gyakorlatilag nem tudok olyan lassan menni, hogy le ne rázzam véletlenül a fakabátokat...
A Suprámon van vagy 40 millányi vérdily, de 30 óránál tovább nem tudom játszani, mert nem birják a rendörök! A készítök nem hallottak olyanról, hogy leszorítás? Kicsit vicces, hogy tolom neki 250-el, oszt olyan mintha versenyeznék a zsarukkal: nyomják neki, de hogy minek? A kordonokat még a nagyi is meg tudná kerülni járókerettel...
Mindig örülök ha össze tudok szedni 15-20 üldözöt, de exponenciális csökkenést mutat ez a szám amint 200 fölé megyek az autópályán. Egyszer tudtak csak lekapcsolni, de azt is csayk azért mert beakadtam egy betonkorláthoz és nem volt nitrom a sumozáshoz. Amúgy jó a game, de a kamikaze rendörök mellé egy kevés intelligenciát is adhattak volna a tucatjáröröknek!!! -
lordjanek #22020 valaki adja meg a faq linkjét plz mert nem nyílik meg
-
Toroco #22019 serial number:
PL33-NKML-S49X-DR7W-6MY9
YY4U-P4SD-TQHA-W3SY-XQWC
J3N6-67ZK-WSU3-JUKS-JCCN
22E6-WR9D-WK8Y-3YT8-PRHX
4ZS2-JPSD-LZUL-X4U9-QSQU
Y68Y-CENV-35KQ-8AZ5-KAKV
WNSA-RC8E-NUDV-GHTY-PCKT
U5QY-C62G-2NGQ-RDMQ-DZSX
JMMV-XTXT-RSUQ-JD8Q-L9UW -
Gyboy #22018 az nfs mostwanted indítókódját mondja már meg valaki
-
faq- val mivan? -
TomBond #22016 Ezt: 50 Extra Cars for NFS Most Wanted. -
BIZ0906 #22015 mit?
-
TomBond #22014 Hogy kell ezt telepíteni? -
nem.csak career ben -
én igen
#21048 -
Arcadébe jönek rendörök?Nekem soha nem jönnek! -
BIZ0906 #22010 Most Wanted betűtípusa, van valahol és ha van belinkelnétek ?
-
Bullitt #22009 Jelentem lehet orvosolni. épp most húzom a 6.3-as catalystot. A Gamestaron írták, hogy a bf2 illetve a mw hibái ki lettek javítva..