23376
  • crazyclone
    en nemtom mi baja van a gamenak a gepem: AMD Athlon XP 2500+, ATI Radeon 9200 SE,
    512 DDR, tovabb nem reszletezem me sztem ennyi is eleg szal az a gond hogy 800x600-as felbontason, minden minimumon es megis mindig 25 alá sujjed az FPS-e
    plííz help mi lehet a gond???
  • Atkamon
    Hát ahogy vesszük.... Az Undergroung 2 nekem is jobban teccett mert ott jókat lehetett tuningolni! Ennek viszon elég jó a grafja és izgalmas is... Azt azért nem mondanám hogy nagy rakás ****...
  • Rider 92
    egy rakás **** ez a játék,az underground 2 sokkal jobb mint ez
  • Aldrin
    hi! hogy lehet megnyerni a chevrolet camaro ss-t??? nekem a HKZonda verzió van meg! az oldalon, ahonnan szedtem, azt írták, h ez a black edition verzió! még csak egyszer tudtam ezzel az autóval menni, de akkor is csak abban a kihívás sorozatban. ogy lehet megnyerni ezt az autót? végig kell tolnom a karriert?
  • morreau
    Need Help!!
    Razor elleni 5. futamon állandóan kidob az asztalra progit lezárja...
    Falramászom tőle!!!
  • ffxi
    THX!!
  • k8bal
    Kerestem keresőben gúglin is mindenhol de nem találtam működő linket a fullos OST-re! valaki esetleg tudna linkelni egy helyet ahonnan leszedhetném? (privátba inkább)
    előre is kösz!
  • Csaba
    Antialiasing.
  • ffxi
    Help! Melyik videó beállítás az amelyik símítja az éleket a gémben? THX!!!

• RelakSfromhome
    Ilyen zaj mögött te is csúnya lennél
  • Atkamon
    Szerintem valami jobb minőségü kép kellene meg valami jobb minőségü csaj... Elég csunyácska szegény...
  • MerlinW
    soknak tűnik az az 1%:))
  • VRSDM
    énsem leszoltalak... mind1 reménykedjünk valami hasonlóban (aminek az esélye, kb. 1 % )
  • Web mester
    Jovan!
    Én csak a képet néztem meg!
    Kicsit késöbb görgetem le!:)))
  • VRSDM
    ezekből sztem elég egyértelmű hogy csak a fantáziám, ha nem akkor menny el orvoshoz:
    " elkalandoztam " - " gondolkodtam " - " elgondolkodtam milyen is lehetne " - " arra az álláspontra jutottam "

• Web mester
    Jaj!
    Igazi hireket mondjál!!!
  • VRSDM
    persze...
  • Web mester
    Ezt most csak te találtad ki?
  • VRSDM
    EZ MÁR JÓ KÉP - NFS TOP TEN
  • VRSDM
    hát ezt nem értem... :S
  • VRSDM
  • VRSDM
    mi az anyámért nem jó?
  • VRSDM
  • VRSDM
    Hi...
    kicsit elkalandotam ma reggel az ágyamban, és gondolkodtam hogy mikor jön a köv. NFS... aztán elgondolkodtam milyen is lehetne...
    És arra az álláspontra jutottam hogy végig lehetne haladni egy amolyan nosztalgiavonatként az eddigi részeken eleinte, csak az 1-el kéne menni, aztán igy tovább, hogy lássuk a fejldőést, minden részből. 10-20 verseny...

aztán mikor elértünk a mw-végéhez, akkor valammi nagy dobásként bezuzni az uj DIRECT-X 10-es NFS engine-t... hogy mindenkinek leeshessen az álla.
    azaz csinálni uj részként egy játékstilusban totál a régiekre hajazó, de inkább egy tech-demo jellegűt, 20e poligonszámú kocsik stb... uuu maga lenne a mámor..

ösze is dobtam egy laza bannert...
    term. ingame kép :D
  • Atkamon
    Elég szar Faq...
    pl: "Az Undergroundokhoz volt music extractor! Az MW-hez is van?"
    És ez a válasz: Igen!
    pff

• trackmaniac
    Itt találsz egyet! A fenti szerintem nem jó!

http://www.gportal.hu/portal/needforspeedmw/
  • Cairass
    El van b***va a rendörös rész! Gyakorlatilag nem tudok olyan lassan menni, hogy le ne rázzam véletlenül a fakabátokat...
    A Suprámon van vagy 40 millányi vérdij, de fél óránál tovább nem tudom játszani, mert nem birják a rendörök! A készítök nem hallottak olyanról, hogy leszorítás? Kicsit vicces, hogy tolom neki 250-el, oszt olyan mintha versenyeznék a zsarukkal: nyomják neki, de hogy minek? A kordonokat még a nagyi is meg tudná kerülni járókerettel...
    Mindig örülök ha össze tudok szedni 15-20 üldözöt, de exponenciális csökkenést mutat ez a szám amint 200 fölé megyek az autópályán. Egyszer tudtak csak lekapcsolni, de azt is csayk azért mert beakadtam egy betonkorláthoz és nem volt nitrom a sumozáshoz. Amúgy jó a game, de a kamikaze rendörök mellé egy kevés intelligenciát is adhattak volna a tucatjáröröknek!!!
    javítva a hozzászólás, mert keveset aludtam...

• Cairass
    El van b***va a rendörös rész! Gyakorlatilag nem tudok olyan lassan menni, hogy le ne rázzam véletlenül a fakabátokat...
    A Suprámon van vagy 40 millányi vérdily, de 30 óránál tovább nem tudom játszani, mert nem birják a rendörök! A készítök nem hallottak olyanról, hogy leszorítás? Kicsit vicces, hogy tolom neki 250-el, oszt olyan mintha versenyeznék a zsarukkal: nyomják neki, de hogy minek? A kordonokat még a nagyi is meg tudná kerülni járókerettel...
    Mindig örülök ha össze tudok szedni 15-20 üldözöt, de exponenciális csökkenést mutat ez a szám amint 200 fölé megyek az autópályán. Egyszer tudtak csak lekapcsolni, de azt is csayk azért mert beakadtam egy betonkorláthoz és nem volt nitrom a sumozáshoz. Amúgy jó a game, de a kamikaze rendörök mellé egy kevés intelligenciát is adhattak volna a tucatjáröröknek!!!
  • lordjanek
    valaki adja meg a faq linkjét plz mert nem nyílik meg
  • Toroco
    serial number:

PL33-NKML-S49X-DR7W-6MY9
    YY4U-P4SD-TQHA-W3SY-XQWC
    J3N6-67ZK-WSU3-JUKS-JCCN
    22E6-WR9D-WK8Y-3YT8-PRHX
    4ZS2-JPSD-LZUL-X4U9-QSQU
    Y68Y-CENV-35KQ-8AZ5-KAKV
    WNSA-RC8E-NUDV-GHTY-PCKT
    U5QY-C62G-2NGQ-RDMQ-DZSX
    JMMV-XTXT-RSUQ-JD8Q-L9UW
  • Gyboy
    az nfs mostwanted indítókódját mondja már meg valaki
  • zsomborm
    faq- val mivan?
  • TomBond
    Ezt: 50 Extra Cars for NFS Most Wanted.
  • BIZ0906
    mit?
  • TomBond
    Hogy kell ezt telepíteni?
  • Chester1
    nem.csak career ben
  • KapuBen
    én igen
  • Web mester
    Arcadébe jönek rendörök?Nekem soha nem jönnek!
  • BIZ0906
    Most Wanted betűtípusa, van valahol és ha van belinkelnétek ?
  • Bullitt
    Jelentem lehet orvosolni. épp most húzom a 6.3-as catalystot. A Gamestaron írták, hogy a bf2 illetve a mw hibái ki lettek javítva..