23376
-
nem csak úgy kell bemenni FreeRide-ba.. hanem rendesen mission-t kell cisnálni... -
piamania #22089 HEllo!
tesóm tegnap legyőzte Razort,és utána az van,hogy menekülni kell a zsaruk elől.
Na most ő egyszer megpróbálta és utána kilépett a játékból, el is mentette.De amikor ujra játszani akarna,akkor nem üldözik a zsaruk,és nekem sincs lövésem,hogy hogy csinálja azt meg.Valaki akit tud erre a bajra orvosságot,az plíz segítsen.
Köszi -
lehet csak a zene CD volt... 
de omolyra fordítva a szót: ez tényleg szörnyű és akinek nem fogadja be az agya az ilyen dolgokat azt nagyon félre nevelték... mert ez is csak nevelés kérdése! nem? -
Valaki feltenné vhova az 1.1-es magyarítást mert a magyaríto oldalakrol nem jön ? :( -
Toroco #22086 Hát mindig vannak olyanok akiknek nem jut el az agyáig hogy ezek, meg a tv ben látott dolgok a valóságban nem ugy múködnek mint ezekben a realitás szegény játékokban. Akinél meg mégis az már profi autó versenyző. -
LeePí17 #22085 "Csütörtök éjszaka halálos autóbaleset történt a tengeren túlon. A kanadai nyomozóiroda illetékesei a Need for Speed-et okolják a két fiatal őrült viselkedéséért.
A két 18 éves srác szerda este vette kölcsön a szüleiktől azt az 1-1 csúcskategóriás Mercedes-t, mellyel nem sokkal később halálos balesetet okoztak Torontoban. A fiatalok a nyílt utcán versenyeztek, melyet egy szabályosan balra kanyarodó taxi szakított félbe. A pakisztáni 2 gyermekes, 46 éves taxisofőr a helyszínen azonnal életét vesztette, miután az egyik srác 140-el találta telibe. A roncsok eltakarításakor a rendőrök a balesetet szenvedő Merciben egy Need for Speed: Most Wanted CD-t találtak, ezért jutottak arra a következtetésre, hogy a srácok valószínüleg a játékban látott versenyeket utánozták. A karambol okozó Alexander Ryazanov pár karcolással megúszta a dolgot, de társa, Wang-Piao Ross ellen is eljárás indult, aki a baleset után elmenekült a helyszínről. A két fiatalt péntek este óvadék ellenében kiengedték, így mostantól szabadlábon védekezhetnek" nemrég találtam gondoltam beteszem hátha érdekel titeket -
PeeVee #22084 hát a 21998 as hozzászólást nem találom lol kitörölte valaki vagymi.. :S na de 22001... baz hát más pályán :D van olyan palya ami 2 perces gondolom van ami 1:45ös nem mindegyik ugyanolyan hosszu és gyors eh.. oda is le van irva! én amugy leirtam hogy melyik pályán mentem annyit! szal nem vok hülye...
"City régióban, a City Perimeter" .. -
#21998 , #22001
De xal döntsön amugymeg az Elton John...

-
Hát vajon mit csináljál??? Csináld meg a mérföldköveket... 
-
PeeVee #22081 hát painttal nem is annyira, de csalással könnyebb! hm ez a baj az embrekkel, nem lehet megbizni bennük:S na de lenyomtam pár kört és 1:26.42 lett a legjobb időm, xal erre büszke vagyok
szal döntsetek meg:P amugymeg, aki csal, az vessen magára!!! -
Tibcsók #22080 plz!!!
-
Tibcsók #22079 csá naon cool a játék! 5.-ik vok és nem tok továbbjutni. már csak a mérföldkövek vannak. mit csináljak? -
ok akkor htx -
Igen, nem.
Lásd #22066 -
vki konkrétan emgtudná mondani h érdemes felrakni a patchat? és hogy kell e vele vmi felesleges dolgot csinálni telepítés után???
semmiyle nmod nincs a game-hez felrakva -
Richard90 #22075 Semmi értelme...
Vagy painttel megrajzolja... vagy trainert használ... inkább hívd ki egy multiba, ha megvan eredetibe -
PeeVee #22074 höhö ! :)) City régióban, a City Perimeter. na szal ez a map amin csak autopályán megyunk majdnem! hhehe! hogy legyen vmi kihivás csináljunk rajta rekordokat hm? mer itt csak punnyad 1-2 beirás néha-néha... aztán legalább lenne vmi kihívás! na ha vki rekordot akar dönteni az irja meg a legjobb idejét, meg mittomén! na szal :P poén! :))) ja és screenshotot is ajánlott betenni ne gyanusitson meg senki 

-
Fel kell dobni egy unlockert! De az a gáz hogy én már belezavarodtam hogy mellik autó lett unlockolva végülis az összes! Csak tök szar amikor optikai tuning szar pl.: a merci nem látszik hogy ráraktad a spoilert meg ilyesmik! Nem változik a motorháztető! Szal én már nem értem melyik autót hozta jól elő melyiket nem! Lehet hülyeséget írtam de én valszeg letörlöm feldobom újra azt kezdem előröl! :S -
Aldrin #22072 tehát hogy tuodom előhoznio a camaro ss-t? -
na akkor érdemes felrakni? -
OFF: Látom még mindíg szép számban érkeznek hozzászólások!! :D! -
htx:) -
A Pursuit Breaker-ek azok a piros héromszögek a térképen üldözés közben! Azokat kell "aktiválni" és minden rendőr aki belemegy, annak totál tönkremegy a kocsija! Aztán ha az "evade" rész betöltődött, akkor el tusz bújni oda ahol azok a kék körök vannak a térképen! -
Hi,
duplaklikk rá -
hi all!
itt SG-n keresgéltem játék patchek között és találtam egy Most wanted 1.3-as patchet. Azt szertném megtudni, hogy vki letöltötte e már ezt a patchet és hogy semmi gond nem volt e utána (ezt úgy értem, hogy nem kell szenvedni vele míg feleakom vagy elindítom)???
htx -
Toroco #22064 HA a NFS U, meg a NFS U" fent van a gépen akkor nem lehet feltelepíteni a MW-et? Mikor bemountolom a MW imaget, akkor előjön az autorun, és nincs install lehetőség, hanem Play, meg uninstall. Ilyenkor mi van? -
Aldrin #22063 hi! az lenne a kérdésem, h hogy tudom előhozni a chevrolet camaro ss? mert nekem elméletilk a hkzonda verzió van meg, és az asszem black edition-ös verzió! plz segítsetek -
"Használsz pursuit breakert... AZtán hide"
-ezt,tegnap előtt kezdtem a gamet,szal nincs sok fogalmam eféle dolgokról. -
Mit kell ezen világosabban elmondani? -
igen?ezt kicsit világosabban elmondanád???:DD -
trükk van! Használsz pursuit breakert... AZtán hide -
hy
arra nincs valami megoldás (csalás/trükk) hogy amikor a rendőr missziót csinálom,és vége, akkor a zsarukat hogy tudnám lerázni????
kész a misszió,és rajtam maradnak,aztán busted:( -
Cső!
Ki lehet szedni valamilyen programmal a játékból a textúrákat? -
szerintem pedig ez tul hosszas lenne hogy itt osztogassam a merevlemezt egyikre ezt masikra azt igyis van eleg szal inkabb megmaradok ahogy vagyok de hogy erre me nem gondoltag a keszitok???? 

-
megneztem a tweak guidet de ha full magyarul is lenne volna neheny aprosag amit nem ertenek szal asszem inkab nem b**** el a gepem 

-
OFF
Jaj, elnézést:) Úgy emlékeztem, hogy ATI-nál az SE-k 64 bitesek...
ON
Hm, csodát a patch sem tesz...a "beakadás" az swappelés miatt van (az 512MB RAM); 1 gigánál is csinálja (és olvastam, 2 grammnál is). Amit lehet tenni, hogy fix lapozófájl méret, lehetőleg egy üres partícióra (így nem lesz az is szanaszét töredezett, mert a defrag nem rakja össze), aztán töredezettségmentesíteni azt a partíciót, ahol a játék van. ÍGy is fog swappelni, de tán kicsit kevesebbet. -
nono nem 64 bit hanem 128
amugy a patch nem sokat segitett ien szempontbol naon elb****k a gamet amugy mar keccer vegignyomtam a jatekelmeny naon jo de masoccor jobban orultem volna ha csak 10 feketelistas lett volna igy egy picit hosszas -
Meglehet, hogy volt már korábban, egy teljes finomhangolási útmutató NFS MW-hez (angolul); a prohardver Nvidia 7800GTX topikból a link, vigasztaljon (mindenkit), hogy ilyen kártyával + kétmagos erőművel + tonnányi RAM-okkal is hasonló a problémája sokaknak. Sőt, egyesek szerint Radeonon nem produkálja ezt, csak NVIDIA-val, (oké, a 9200SE az egy 64 bites, alsó kategóriás videovezérlő, szóval sajnos ővele nem lesz tartós 40 FPS feletti átlag semmiképpen, az 512 MB RAM is sajnos a mai játékokhoz már nem sok - de vigasztaljon, hogy lassan az 1 giga sem...)
Feltettem tegnap este én is újra, mert elképesztően szép...a fizikáját meg az AI ellenfeleket, zsarukat lehet nem szeretni, de a hangulata az remek.
-
kössz megprobalom amugy nemis az FPS-el volna a gond hanem telleg lathato a kolomseg miko simman megy es miko beszaggat -
A 9200SE. Meg olvass vissza, sokan küzdenek combos géppel is beszaggatással. 1.3 patchet próbáld ki.
Ne mérd az FPS-t, és akkor nem aggódsz majd miatta...