Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
loribee: próbálj drivert meg directxet frissíteni, bár nekem nem kellett :-)
Mi az a windows?
Mindig azt töröld le amelyikkel nem akarsz játszani!<#vigyor2>#vigyor2>
elõre is köszi a választ
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
1.7 AMD,1GB.RAM.GEFORCE TITÁNIUM4..128RAM! akadozva megy a játék,és nem jövök rá,hogy miért!!Csak egyszer indult el jól,és többet soha!!Ha valaki ismeri eme prb.akkor segíthetne plz!!!!!KÖSZI!!!
Nem árulok el titkokat!!!Hehe!
Futtatás után szoktál neki Restore-t nyomni?
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Van egy aprócska problémám.
Már tök régóta játszok a játékkal és egyszer indítanám el a játékot mount image-hide-és indít és erre kiírja, hogy nincs cd. szal a sd4hide nem rejti el a cdt. Leszedtem egy másik hider progit azzal ment másnap indítom el megint nem mûködik.Leszedtem még egy programot azzal megint ment és most el akarom indítani de kiírja, hogy nincs cd. Olyan mint ha a játék napról napra imunisabb lenne a hider progikra. Szerintetek mitõl lehet? és mi lehet e megoldás?Több ilyen progit már nem nagyon tudok :s Amúgy a hkzonda verzió vna meg.
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Nem tudjátok véletlen, ho9gy a játék hová ment? Letoltam a C-t, és most nem indul, gondolom ez a baja.
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
TX - Mi a te kedvenced Most Wanted jellemzõi közül? Hogyan érzed, tudtok majd jobbat alkotni a következõ címben?
LP - Óh ez egy nagyon jó kérdés. Szerintem a Most Wanted-ban a legjobb a rendõrségi üldözések izgalma ... Mikor dolgozol egy játékon, mint ez vagy bármi máson, azt mindig látni kell hogy a dolgok lehetnének potenciálisan jobbak. A zsarutapasztalat még mindig sokkal jobbá válhat.
TX - A véleményeket, amit kaptatok a játék megjelenése óta és a fejlesztõgárda ötletei alapján, mire számíthatunk a következõ Need for Speed részétõl?
LP - Tudtok számítani pár új dologra. Lesz néhány vadonatúj játéklehetõség és az élmény még jobb lesz.
TX - A zsaruk miért maradtak ki a Most Wanted multiplayer módjából? Számíthatunk arra, hogy a következõ NFS-ben a különféle többjátékos módok között lesz rendõrségi üldözés?
LP - A zsaruk nagyon költségesek, néha éppen ezért nem tudtuk mindem módban alkalmazni õket. Amikor fejlesztesz egy játékrendszert, neked végesesek a forrásaid. Mi megpróbálunk eleget tenni a különféle követelményeknek, amit ránk bíztak.
TX - Lesz letölthetõ Most Wanted tartalom? Ha igen, akkor mikorra várható?
LP - Meg fogjuk nézni a DLC lehetõségét egy jövõbeli megjelentetéshez.
TX - Köszönöm az idõdet és gratulálok a Most Wanted jól sikerült munkálataihoz. Alig tudjuk kivárni azt, hogy láthassuk hogy ti fiúk, mit fogtok belerakni az új Need for Speed szériába.
LP - A csapat szintén köszönetet mond neked!
(FMP)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
mentem a szokásos autópályán üldözésbe és ott a teherautó biztos dupla védelem hogy be ne menjek

LAMBORGHINI THE BEST CAR
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Please check that you enterend the code correctly.
Ezt miért írja ki?Rosszul írom be a kódot?Igaz az 1-hez tartozik ez a kérdésem.MÁrmint az Undergroundhoz.Lehet,hogy a rokon mindig elcseszi a kódokat?Rosszul írná be?VAgy mi?
Ma is 20 próbálkozás, de amikor sikerült akkor még maradt is 3 másodpercem... <#smile>#smile>
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
Please check that you enterend the code correctly.
Ezt miért írja ki?Rosszul írom be a kódot?Igaz az 1-hez tartozik ez a kérdésem.MÁrmint az Undergroundhoz.Lehet,hogy a rokon mindig elcseszi a kódokat?Rosszul írná be?VAgy mi?
ennyi
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Asus P5Q PRO Turbo, Intel Core 2 Quad Processor Q9550 2.83GHz 1333MHz 12 MB,Noctua NH-D12, Kingston 4GB 1066MHz DDR2 HyperX 2x2 GB kit 2x,MSI Radeon HD 5670 Cyclone 1GB,
Igen a vezérlõpult játékvezérlõk beállításánál megy a kormány sõt a 18 wheel of steel pedal to the metal -al játsottam és ez alatt mûködik rendessen. Csak itt nem ismeri fel.
Köszi
Sziasztok
Asus P5Q PRO Turbo, Intel Core 2 Quad Processor Q9550 2.83GHz 1333MHz 12 MB,Noctua NH-D12, Kingston 4GB 1066MHz DDR2 HyperX 2x2 GB kit 2x,MSI Radeon HD 5670 Cyclone 1GB,