Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Schwarz
ugyanmér? nekem is ez van csak 512Mb meg 64Mb RAMok. 1024x768ban nem szaggat...

loribee: próbálj drivert meg directxet frissíteni, bár nekem nem kellett :-)

Mi az a windows?

Nem akarlak elkeseríteni, de a videókártya is és a proci is elég kevés a játéknak...

Nem tudom, miért szenvedtek még mindig azzal az amatõr sd4hide-dal? Már rég megjelent crack a játékhoz.

bazs1
Én próbáltam úgy hogy mind kettõ fön legyen de nem sikerülT!
Mindig azt töröld le amelyikkel nem akarsz játszani!<#vigyor2>

nem tudjátok hogy lehet a NFS MW-t felrakni ha a sima Underground-ot nem akarom törölni? vagy nemis lehetséges ?
elõre is köszi a választ

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

bazs1
Ez a farolás elég jól sikerült!

loribee
VALAKI SEGÍTSEN PLZ:!!!!
1.7 AMD,1GB.RAM.GEFORCE TITÁNIUM4..128RAM! akadozva megy a játék,és nem jövök rá,hogy miért!!Csak egyszer indult el jól,és többet soha!!Ha valaki ismeri eme prb.akkor segíthetne plz!!!!!KÖSZI!!!

Nem árulok el titkokat!!!Hehe!

Web mester
Már 73 napja megjelent a Need For Speed Most Wanted.

Igen. szoktam neki nyomni. de ha nem akkor a következõ indításnál restore és aztán hide. Annyira idegesít.

CaviaR
Nekem egyébként elintézte a Daemon-omat valamelyik progi mostanság. Ha elindítom hibát észlel és kilép, uninstallálni sem tudom, újratelepíteni sem, mert mindig ez elöbbi történik. Be van neki mountolva egy CD, de azt ki se tudom szedni. Felügyeleti eszközöknél, töröltem a meghajtót, de visszajön rögtön. Registribõl töröltem mindent, de oda is visszaírja magát a daemon, szal eltüntetni sem tudom a géprõl.

Futtatás után szoktál neki Restore-t nyomni?

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Sorrend: daemon mount disk 1, hide, és game. Mindig bemountolom. És azt nem értem, hogy ha eddig mûködött akkor miért nem megy? Pedig ugyan úgy csinálom. Ha meg szerzek egy új progit azzal mûködik egy mountig. Aztán a következõ indításnál nem találja a cdt. Aztán megint új progi, mûködik és megint beszarik...

CaviaR
Ha nincs neki bemontolva daemonba a DVD, akkor nem indul a játék hiába van hide. Ellenõrizd mindig, hogy bent van-e, és csak aztán hideold!

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Hali!
Van egy aprócska problémám.
Már tök régóta játszok a játékkal és egyszer indítanám el a játékot mount image-hide-és indít és erre kiírja, hogy nincs cd. szal a sd4hide nem rejti el a cdt. Leszedtem egy másik hider progit azzal ment másnap indítom el megint nem mûködik.Leszedtem még egy programot azzal megint ment és most el akarom indítani de kiírja, hogy nincs cd. Olyan mint ha a játék napról napra imunisabb lenne a hider progikra. Szerintetek mitõl lehet? és mi lehet e megoldás?Több ilyen progit már nem nagyon tudok :s Amúgy a hkzonda verzió vna meg.

Narancs
Francba...50%-nál tartottam, nincs valaki aki szintén itt tart? Átküldhetné a mentési mappáját. Nagyon megköszönném!<#worship>

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

A saját dokumentumokhoz...

Narancs
Hali!
Nem tudjátok véletlen, ho9gy a játék hová ment? Letoltam a C-t, és most nem indul, gondolom ez a baja.

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

IMYke2.0.0.0
Inkább angolul másoltad volna be... ez a fordítás kritikán aluli! <#rinya><#wow1>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Web mester
Infok a következö NFS-rõl:
TX - Mi a te kedvenced Most Wanted jellemzõi közül? Hogyan érzed, tudtok majd jobbat alkotni a következõ címben?

LP - Óh ez egy nagyon jó kérdés. Szerintem a Most Wanted-ban a legjobb a rendõrségi üldözések izgalma ... Mikor dolgozol egy játékon, mint ez vagy bármi máson, azt mindig látni kell hogy a dolgok lehetnének potenciálisan jobbak. A zsarutapasztalat még mindig sokkal jobbá válhat.

TX - A véleményeket, amit kaptatok a játék megjelenése óta és a fejlesztõgárda ötletei alapján, mire számíthatunk a következõ Need for Speed részétõl?

LP - Tudtok számítani pár új dologra. Lesz néhány vadonatúj játéklehetõség és az élmény még jobb lesz.

TX - A zsaruk miért maradtak ki a Most Wanted multiplayer módjából? Számíthatunk arra, hogy a következõ NFS-ben a különféle többjátékos módok között lesz rendõrségi üldözés?

LP - A zsaruk nagyon költségesek, néha éppen ezért nem tudtuk mindem módban alkalmazni õket. Amikor fejlesztesz egy játékrendszert, neked végesesek a forrásaid. Mi megpróbálunk eleget tenni a különféle követelményeknek, amit ránk bíztak.

TX - Lesz letölthetõ Most Wanted tartalom? Ha igen, akkor mikorra várható?

LP - Meg fogjuk nézni a DLC lehetõségét egy jövõbeli megjelentetéshez.

TX - Köszönöm az idõdet és gratulálok a Most Wanted jól sikerült munkálataihoz. Alig tudjuk kivárni azt, hogy láthassuk hogy ti fiúk, mit fogtok belerakni az új Need for Speed szériába.

LP - A csapat szintén köszönetet mond neked!
(FMP)

Tudtommal nem.

gergobaby
Tort játékkal is lehet Neten játszani???

Toshiba L300-2C5

Prince of Máté
azért ide raktam mert itt gyakrabban irogatnak,de oda is átrakom😛

Danee
egyikbe se ir senki ugyhogy tökmind1

RelakSfromhome
Máté hercege, minek van ott a garázs? Megmondom: hogy oda rakjad a kocsid képét 😊

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Prince of Máté
itt az autóm

KapuBen
azért fura szerintem a teherautó hogy így felborult lehet hogy egy bug vagy rendõr tette
mentem a szokásos autópályán üldözésbe és ott a teherautó biztos dupla védelem hogy be ne menjek

LAMBORGHINI THE BEST CAR

RelakSfromhome
Az jó, mert a teherautósok a leg könyebbek között vannak, ha jól emléxem 😊 Az üldözéses részek mindenképp (azért megpróbálják a betonos teherautót letolni az útról a zsaruk 😄)

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Hát ugyanott vagyok ahol eddig, csak most egy teherautóval kell idõre menni és nagyon nem akarózik összejönni. Hogyha egyáltalán eljutok a pálya utolsó szakaszáig, akkor már örülök. Általában az sem sikerül...

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

KapuBen
nekem is van szétcsúszott kamion de faszállító<#eplus2>:

LAMBORGHINI THE BEST CAR

bazs1
Hát ezzel a kamionnal mi történt? Szétcsúszva!

A rendõrök inteligenciája:

Köszönöm szépen!!!!!!
IMYke2.0.0.0
Valószínûleg rosszul írtad be a CD-kódot!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LÉgyszi válaszoljon már nekem valaki!!!!!
DirectX-et telepítsd újra esetleg, ha ezt még nem próbáltad.
Nekem a 4.40-es van fent, és azzal mûködik. nem tudom, mi lehet a probléma.
SZilaJMaGGoT
Azt egy képrõl hogy állapítod meg hogy replika e vagy nem??😄 Tökre olyan mint egy igazi ferrari... Na mondjuk ha logikusak vagyunk akkor télleg replika mert egy eredeti ferrarit nemnagyon szoktak így basztatni.. 😄

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Nekem direkt nem akar senki válaszolni?
IMYke2.0.0.0
Sehogy.

SrAta
Hogyan lehet saját zenét berakni a most wantedbe hogy játék közbe az is szóljon???

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

Y ou have enterend invalid code.
Please check that you enterend the code correctly.

Ezt miért írja ki?Rosszul írom be a kódot?Igaz az 1-hez tartozik ez a kérdésem.MÁrmint az Undergroundhoz.Lehet,hogy a rokon mindig elcseszi a kódokat?Rosszul írná be?VAgy mi?
RelakSfromhome
grat 😊

Senki nem tud segíteni?
Na, hát megcsináltam. Nehezen..
Ma is 20 próbálkozás, de amikor sikerült akkor még maradt is 3 másodpercem... <#smile>

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

Mtõl lehet az hogy a GIT nem ismeri fel a hálókártyámat? Nem tudok választani hálókártyát. Mi lehet a megoldás?
Y ou have enterend invalid code.
Please check that you enterend the code correctly.

Ezt miért írja ki?Rosszul írom be a kódot?Igaz az 1-hez tartozik ez a kérdésem.MÁrmint az Undergroundhoz.Lehet,hogy a rokon mindig elcseszi a kódokat?Rosszul írná be?VAgy mi?
RelakS
Elindítod a Fraps-ot. Beállítasz a felvételre egy gombot. Elindítod a játékot. Amikor úgy itéled, hogy kezdõdhet a felvétel, megnyomod a Fraps-ban beállított gombot. Mikor úgy itéled, hogy leállhat a felvétel, megnyomod a Fraps-ban beállított gombot.
ennyi

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Részletesebben ha leírnád az yoo lenne!!

Sorry de ebbõl a hozzászólásodból nem jöttem még ré hogy is kell elindítani a felvételt a játékban<#nemtudom>

Lehet, hogy az ujabb driver a kormányhoz nem jó pedig a logitech (momo -hoz) oldaláról szedtem le a 4.60 -as verzió van fent s nem a mellékelt cd-rõl raktam fel a drivert hozzá.

Asus P5Q PRO Turbo, Intel Core 2 Quad Processor Q9550 2.83GHz 1333MHz 12 MB,Noctua NH-D12, Kingston 4GB 1066MHz DDR2 HyperX 2x2 GB kit 2x,MSI Radeon HD 5670 Cyclone 1GB,

Sziasztok!

Igen a vezérlõpult játékvezérlõk beállításánál megy a kormány sõt a 18 wheel of steel pedal to the metal -al játsottam és ez alatt mûködik rendessen. Csak itt nem ismeri fel.

Köszi
Sziasztok

Asus P5Q PRO Turbo, Intel Core 2 Quad Processor Q9550 2.83GHz 1333MHz 12 MB,Noctua NH-D12, Kingston 4GB 1066MHz DDR2 HyperX 2x2 GB kit 2x,MSI Radeon HD 5670 Cyclone 1GB,

RelakS
Megjegyzés:
A felvétel egy kb 1.6GB-os avi-t eredményezett. Ezt utána még DR DivX-el olyan 44MB-ra összenyomtam.

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE