23376
-
Toroco #22008 nekem is ilyen az árnyék, nekem is atim van -
Ezen csak egy videokártya csere segít sajna. Vagy az ATi írhatna már egy rendes driver-t. 9800 Pro-val nekem is ilyenek voltak az árnyékok, nincs mit tenni. -
Hali lenne egy kis problémám! Nem tudom hogy a játék balya vagy a gépemé ebbe kérnék segítséget! Tudom ha kikapcsolom az árnyákot akkor nem ilyen de más játéknál is ezt csinálja pl:.Bf 2
-
Toroco #22005 nekem még ilyen nem volt, de én csak most nyomtam le a 3. embert. nekem olyan volt már hogy szó nélkül kilépett windowsba minden féle hiba jelzés nélkül. szerencsére nem veszett el sok dolog. -
Mér nem jó a FAQ? -
teszt345 #22003 Ujratelepites utan ugyanez, es az a szomoru benne, hogy itt ugye nincs lehetoseg menteni, ujra kell kezdeni a kihivast... :-( -
teszt345 #22002 Valakivel tortent mar olyan : ellenfel legyozesekor zseton kivalasztasakor kidob a desktopra, valami windowsos hibauzenettel? Hozza kell tennem, nem az elso palya, tehat eddig ment ez a funkcio, csak most a 4. ember utan bolondult meg... -
Toroco #22001 én is mentem már 1:20:00 ás időt. ez teljesen pálya, meg az autótól függő dolog. asszem már széria autóval is mentem ilyen időt, csak kicsi volt a pálya -
Csá, LOL, hol, milyen kocsival, melyik pálya, melyik játék, milyen kép? 

-
kérÉSZ #21999 Képernyőkímélőnek és szép háttérképnek elmegy, már ha használltok ilyesmit !
Jó-jó tudom,hogy vannak sokan olyanok akiknek bejön a "csaló gép módszer" de nekem valahogy ellenszenves a mazochista beállítottság amúgy is ...
-
Csá mindenki!
1ik haverom megkért h kűldjek be a GS-be 1 képet h ő milyen gyors.
az ideje:1:20.84
akinek jobb van pls írjon mert akkor nem kűldöm be neki>:)
-
Toroco #21997 az is segíthet -
Nemtom de szerintem direct x-et kellene újratelepíteni... Lehet hülyeség de sztem segít.. -
Toroco #21995 nekem van.Töltsd le, innen és másold be system, system32, windows, és a játék könyvtárába. valahol biztos megtalálja.
Nekem ilyen dll hibákon eddig mindig segített ha letöltöttem.
www.dll-files.com ingyen letölthetőek a dll fájlok -
baggu #21994 Ezt irja ki inditáskor: D3DX9_26.Dll nem található. Erre van vkinek ötlete? -
Toroco #21993 nincs mit, (énsem tudom hogy kell irni) -
mikusmate #21992 Muchas gracias mi amigo (vagy hogy kell írni :D)! -
Toroco #21991 elvileg igen.
ezen a cámen van progi és leirás hozzá. sok sikert. nem mindenkinek szokott sikerülni. itt -
mikusmate #21990 Üdv!
Nem tudom mennyire itélitek itt el azt aki nem eredetivel jáccik (remélem, ez nem a wow topic :P), de megakptam a játékot, és csak azt szeretném kérdezni, hogy megoldható-e, hogy a haverokkal jáccunk együtt neten keresztül.
Előre is danke! -
Hát nem nagyon... -
Dave9214 #21988 uj nfs ről van már szó? -
Köszönöm!
-
Tess
Bal oldalt van. -
Sya all!
Valaki nem tud erről 50 Extra Cars for NFS Most Wanted? Ha tud valaki adjon egy linket ahonan letölthetem!
Előre is köszönöm! -
Lack #21984 Szerintem az NFS 5: Porsche Unleashed volt a sorozat legjobb része, mutatott egy pici szimulációs jelleget. Meg az a tesztvezetős karriermód sem volt benne gyenge. Ami az 5. rész után jött az már igen erős és egyenletes zuhanáshoz hasonlítható.
-
én elvoltam vele, bár a 4 volt a beszteszt nekem. de az 5-öt lehet, hogy lassan meg kéne lesni megint, mer most már jönnek hozzá új modellek is, nem csak skinezések. -
peti94 #21982 én igen minden cuccosom junkman volt és nitróval kipengettem a 415 km\h 1 chevrolet cobal ss el de még a többi kocsit nem próbáltam ki -
Csaba #21981 Milyen kocsival? Az én rekordom olyan 391 lehet, de az csak egy pillanatra volt, mert mikor elérem, mindig valami kanyar jön... -
na, az én jóöreg 407-es rekordom azóta nem döntötte meg senki? amúgy egyszer nemrég egy tized másodpercre a 408 is megvolt de csak egyszer akkor is csak annyira hogy épphogy látni lehetett egy pillanatra, szóval arról nem sikerült képet csinálnom, de tényleg megvolt. a 407-et viszont akármikor megcsinálom. -
Csaba #21979 Nyugodj meg, kifogástalanul fut xp-n a legelső nfs, csak meg kell buherálni az install részét, és ha kitartó vagy, akkor hangja is lesz.:-) -
Jó a mottó a végén :D -
Toroco #21977 nekem már az 5 sem jött be. A MW grafikára nagyon szép de iszonyat mértékben csal. én még bugokkal nem nagyon találkoztam. néha volt hogy kilépett.
sztem a NFS elsőrésze a legjobb. majd megint nyomomvel ha eltudom indítani, vagy ha lesz valami jó régí gépem. -
Toroco #21976 az fasza -
Blint #21975 Hát most valami nagyon erdekes dolog tortent! Probaltam felrakni a magyarositast, ugye ebben a 3 konyvtarban vannak a magyarositando fajlok: CREDITS, LANGUAGES, MEMCARD, de sehogysem lett magyar. Sok probalkozas utan ezt a 3 konyvtarat athelyeztem mashova a winyon, mintha kitoroltem volna oket. Es mitortent? Megy a jatek full angolul ezek nelkul! Szoval egyszeruen bele se nez ezekbe a konyvtarakba! Na erre varjatok gombot! -
Hűha... Moat jut eszembe mennyit NFS2-őztem... :D Az nagyon kira gém volt.. Ezek az újak már nem jók semmire.. -
sry, messze nem kedvenc játékom, de ez, amit az ea csinál... azt sem érdemli meg hogy letöltsék az emberek a szarját. ezek szerint úgy néz ki, jön a következő adag foslé ebből is.
nfs5-ig jók voltak, aztán heló:( azóta trendy szart csinálnak fnf-en edzett gyerekeknek. nfs6 meg csak szimplán semmilyen.
EA Games - átgázolni mindenkin
Ki hitte volna, hogy akadnak még bugokkalt teli játékok pc-n? Gondoltad volna, hogy azoknál is akik mögött egy igen nagy kiadó áll? Vagy csak főleg azoknál? Igen most is arról a kiadóról van szó, akik a NFS: Most Wanted nevű játékot hozták tető alá, csak sajnos rengetegen nem elégedettek azzal amit kaptak. Ugyanis a multi része rendesen lagol, emellett fagyogat, de megígérték hogy a következő 1.4 patch mindent tisztába rak. De nem lesz patch, nem lesz már semmilyen javítás.
Az EA 2 hónap után beszűntette a telefonos supportot, és a fórumban jelzi, hogy nem áll szándékukban semmit javítani a játékon. De azért köszönik jól vannak, és a jelzett bugokat kijavítják a játék következő részében. Lehet új mottó kellene már? EA Games - Piss On Everything?
hcgamer
ennyit az új peccsről, és sztem a játékról is. -
Toroco #21972 és a sima instalal sem lesz magyar? -
Atomjoe #21971 Hi
Az uccsó résznél mikor a Bömösel menekülsz a rend őrei elöl, akkor kb 5-6 percig fognak üldözni s utána kirak a térképen 1 pontot ahova el kell jutnod. Ez a hely a játék alatt mindeddig zárva volt.Nem máshol mint az első városrészben a sztráda mellett ( közelben 1 felüljáró )találod ahol 1 markoló áll s mellette földkupac van. az fog megnyilni.Bemész abba az utcába s kb 100 méter ugrató - átvezető animáció- s már le is ráztad a rend őreit. -
Blint #21970 Hat nalam ugyanugy angol maradt! Pedig manualissan masoltam be a fajlokat! -
Toroco #21969 az mind1 az a lényeg hogy magyar lesz