Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
2. Olvasd a banner FAQ-ját!
3. Vedd meg a játékot eredetiben!
Válassz...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nemtudok haverommal LAN-on nyomni Most Wantedet.
Pedig mind a kettõnknek fel van rakva az 1.3 patch. De ha én csinálok szervert, akkor õ nem látja, õ meg csinálni se tud, mert kiírja neki, hogy megszakadt a kapcsolat.
Mi lehet a probléma?
Notebook: Asus F5N AMD Athlon X2 1,9Ghz , 2GB RAM, GeForce 7000M, 250GB HDD || Xbox360
Nem tudjátok a zenéket honnan lehet letõlteni illetve megszerezni a játékból?
Ez meg mi?
U5LU-HMPT-FBJS-2CQG-WDEV
EHT3-D2J5-582M-NJ23-2DEV
P9WW-63EZ-X4DM-A25A-PDEV
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
De már nem tom hol van!
Szerintem tök jó lene!
De végülis más NFS is lehet,a lényeg hogy legyen 10.-dik rész is!
Szeretnék kérni a need for Speed Undergroundhoz egy serialt!Nagyon megköszönném.Nem nekem kell,hanem az egyik rokonomnak,de õ nagyon pancser,ha rajta van a cd-n vmelyik mappába se találja meg.
Jah meg adjatok légyszi egy linket,ahonnan ti szoktatok utánajárni serial számoknak.HA lehet,ne legyen tele vírussal,bár tudom,hogy az ilyen oldalak tele vannak vele.Köszi szépen
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Meg volt olyan is, hogy elromlott a motor, és egy bizonyos sebesség fölé már nem gyorsult. Nem volt rossz, de ez a most wantedben kivitelezhetetlen lenne. 1 nagyobb ütközés, és nem tudsz 100 fölé gyorsulni, mert elromlott a motor...
Ez a jó az nfs-ekben, hogy mindig kitalálnak valamit.
Kíváncsi vagyok, a következõ rész mikor lesz (még idén??), és mi lesz benne?
de havernak megvolt PS re a NFS 4 és abba asszem -50 000 -ben volt a sok ütközéstõl 😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Szóval sokkal szívesebben játszom ezzel, mint egy tényleges autószimulátorral (pl. Gt Legends, Nascar stb.). Mellesleg ha az autó élethûen mûködne, akkor a zsarus üldözéseknél pár perc alatt szétmenne a kocsid a sok ütközéstõl, szóval kivitelezhetetlen lenne. Jó ez így, ahogy van. Mellesleg lehet állítani a kocsin, ha nagyon csúszkálni akarsz (hogy jobban hasonlítson az igazi autókázáshoz), akkor állítsd be úgy, és kész.
Egyébként kíváncsi lennék, ha úgy írták volna meg, hogy lehetne választani, hogy szimulátorként irányítsd vagy arcade-ként, mibe kötnének bele egyesek. Tuti, hogy valami akkor sem tetszene.
Nincs kedvem vissza olvasni, nincs valami mód arra, hogy ip alapján lehesen játszani?
De ezt nem itt kéne kitárgyalni!!! Van ennek topikja!!!!!!
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
mint írtam 3x csináltam végig és akkor is a helyzet az,hogy az útolsó üldözésnek semmi köze a többihez,mert sz@r és bugos...
nem az a bajom,hogy 5 percig kell menekülni,mig mia beszól,hogy mehetek a hídra,hanem azok a bugok mint pl. feldöntöm a viztornyot és 1x csak a semmibõl szögesdrót került alám,vagy hátúlról belém jön az egyik elõttem semmi és nem tudok tovább menni
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Egyébként is min vagy melepõdve? Ez a program egy kalap trágya.
Autónak álcázott törhetetlen kugligolyók versenyeznek szûk, akadályokkal teli pályákon. Semmi köze a dolognak az autóversenyhez.
nem nehezebb mint a többi üldözés, csak szépen menekülni kell, addig amíg nem szól a csaj hogy merre meneküljünk, odamész azt kész!
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
csak azt tudom mondani,az utolsó menekülést csak mákkal lehet megcsinálni,ez annyira elvan qrva.............
én nem mondom 1 játék legyen nehéz,de hogy egy corvette 1 száll magában keresztbe áll elõttem és ahelyett,hogy fellökném,oldalazva hasit rám és meg fog,ez annyira idegesitõ sz@r a végén,hogy már kiábránditó
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Ha erõsen köröznek akkor át kell festeni, akkor visszamegy.
Ellenben ha jobban körözik, és úgy lógsz meg, töröd a rendõrautókat mint a perecet, akkor több vérdíjat kapsz egy üldözésért.
A magyarítást nyugodtan tölsd le, nekem is fennt van és nagyon jó.
Üdv
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
"valami okbol kifolyólag "Rózsaszín" a játék háttere de csak a játék "városi" részében"
Videokártya típusa=? Videobeállítások=?
AMD 2500+, 1 GB RAM, ATI X800 Pro 256 MB
- Ha egy kocsit erõsen köröz a rendõrség, akkor elég, ha átfestem?
Vagy az a megoldás, ha garázsban pihen egy darabig?
- Ugye az autók mellett lévõ lángocska jelképezi azt, hogy mennyire körözik a kocsit? Ezeken nem látok különbséget (mindegyiken körbemegy egy csík).
- Látom, hogy van a játékhoz magyarítás, de nem szeretnék elindítani egy ismeretlen EXE-t, amirõl nem tudom, hogy mit módosít. Jobb lenne kirakni azokat a fájlokat, amiket tartalmaz, hogy be lehessen másolni a megfelelõ helyre.
AMD 2500+, 1 GB RAM, ATI X800 Pro 256 MB
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ