Megjelent az Avalon előzetesének publikus változata

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]PAStheLoD
vagy elférsz egy monitoron .. photoshop ba nyomogatod a tab-ot szépen és ki be lehet kapcsolni a palettákat rétegeket .. etc

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

[HUN]PAStheLoD
klasszik theme vagy valami szép a themexp.org ról .. ablak forgatás nagyon fontos dolog, de inkább egy olyan kernelt írnának, ami nem fagy le, hogyha valami programhiba jön közbe.. és lehetõleg ne foglaljon az alap win 100 mega memóriát...

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

h4x0r
Nabazmeg, de jó fej vagy... Ez tényleg jó megoldás. Megyek, veszek is még 5 monitort <#bee1>

// Látod, miattad feladtam a képes szmájlikkal kapcsolatos policymet :-)

\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova

NEXUS6
"Symbian-os telefonok software-hibáira tényleg 30 nap a jótállás."

Na ezt nem is tudtam!

Persze szerintem, ez onnan jön, hogy mivel az OS piac vezetõ cége is csak ennyit ad, hülyék lennének a többiek rálicitálni, és a nyakukba venni a sok gondot.
Szerintem.

Amúgy egy nyamvadt cipõre is több garanciát adnak!!!!

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

NEXUS6
Az átlátszóság 2d-ben is megvalósítható (Amigán is volt ilyen, igaz nem alapban, hanem asszem a DOPUS5-nél, sokan használták az alap GUI helyett!).
szerintem is tényleg csökkentheti az asztal zsúfoltságát.

Az elforgatás és más effektek télleg új tuladonságok, kérdés, mennyire hasznosak, majd meglátjuk.

De azért vannak itt egyéb dolgok is.
Ha jól tévedek a M$ a w2000-tõl nem a régi API-kat használja a GUI megjelenítésére, hanem a DX-et. Magyarán ez volt az elsõ oprendszer, ahol a két dolgot elõször sikerült integrálni, kb 5 év alatt!!!
Közben ugye többször át kellett nevezni az új OS-t is, ami ezáltal a fejlesztést tekíntve több negatív rakorddal is büszkélkedhet, de ez más tészta.

Vagy is 2000 óta adva van a lehetõség, hogy az OS-t viszonylag könnyen 3D-megjelenítéssel ruházzák fel.
Ez újabb 5 évébe került a M$-nek!
Gratula!

Én a fõ gondot nem ebben látom!
Ha 2D-ben megnyitottam egy egy ablakot az nem terhelte le különösebben a rendszert.
Egyszer Amigán azzal szórakoztam, hogy DOS ablakokat nyitogattam, hogy le teszteljem a rendszert. Én elõbb adtam fel, mint hogy a rendszerben bárminemû lassulást találtam volna. (Egy 4+2 MB rammal megáldott számítógéptõl olyan 200 DOS ablak gondolom nem is olyan rossz teljesítmény)

A 3D megjelenítés exponenciálisan nagyobb számítási kapacitást követel, a nehéz munkát hiába a GPU végzi! Lehet hogy a tükrözödés, egyéb effektek nem terhelik a CPU-t, de minden más igen!
Koordináták kiszámolása, ütközés vizsgálat, textúrák mozgatása stb.
És akkor még nem is dolgoztál!

Amúgy ez még mindíg sima 2D megjelenítés csak feltuningolva.

Ahhoz hogy az emberek valódi 3d OS tudjanak használni, magát az OS-t MI-jét is fel kell turbózni annyira, hogy eltájékozódjon 3d-ben.

Mi lett volna, ha az ablakos/ikonos megjelenítés csak annyiban különbözik a parancssorostól, hogy minden ablakban ugyan grafikus a megjelenítés, de hogy a júzer mit akar csinálni azt dosba kellett volna begépelnie!
A grafikus OS egy fajta MI-vel rendelkezik, átfordítja, hogy a júzer amikor az egerével buzerálja az ikonokat az mit is jelent valójában, pl DOS parancsokként megfogalmazva.

Ilyen a 3D követelményeinek megfelelõ MI fejlesztést a M$-tõl nem igen látok. A béna varázslóit kellene tovább fejlesztenie, csak ahoz tehetség meg ötletek is kellenének, de mint tudjuk ez nem az a cég ahol ilyen dolgok találhatók!

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

SoDI---
Symbian-os telefonok software-hibáira tényleg 30 nap a jótállás.

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

SoDI---
én a virtuális ablakok windowsos hiányát egyszerûen két monitorral oldom meg.

egyik monitoron dolgozom, a másikra meg az aktuális fejlesztõ/grafikus program alettáit/help abkalait.

És ez így rohadt jó 😊

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

SoDI---
Az iskolákban azért tanítanak Windowst, mert ahhoz MINDENKINEK kell értenie legalább alap szinten.
2005-öt írunk, tehát azt, hogy "mindenkinek" szó szerint értem.
A Linux tanítás CSAK utána jöhet. Kiegészítésként.

SoDI---
Többször hallottam, hogy valaki (titkárnõkrõl beszélek) azért nem akar WinXP-t használni, mert túl bonyolult.
Valahogy én sokkal egyszerûbbnek tartom a WinXP kezelését, mint a Win98-ét.

az avlonban nem az átkonfiguráláson van a hangsúly, hanem a felhasználhatóságon. A sima júzernek tényleg csak a forgatás meg az átlátszóság lesz új, de egy alkalmazás fejlesztõnek már nagyon sok új lehetõséget biztosít.
már 9.x alá is lehetet kerek ablakot írni kis átkonfigolással, de ettõl egy júzer még nem tudta lekerekíteni az ablakát. Itt ugyan ilyen lehetõségeket kell elképzelni csak 3D ben.
NEXUS6
Az is egy M$-es porhintés, hogy hagyják az embereket, hogy elrágódjanak azon, hogy a brózer, vagy a médiapléjer az OS része vagy sem. Röhej!
Addig se foglalkoznak legalább a valóban komoly problémákkal.

Legközelebb majd jön a passziánsz, meg az aknakeresõ;((((

Bakker ez télleg jó ötlet!
Összedobok egyet és beperlem a M$-t, hogy visszaél a piaci fölényével!😉))))
Ha mást nem elérhetem, hogy európában csak passziánsz nélküli vindóz jelenjen meg.
Azt hiszem ez valóban hatalmas elõre lépés lenne az IT szektorban.
Valószínûleg a magyar Bilgéc címet is elnyerném.

Nos, kb itt tartunk a számítástechnikában!;(
Marhára "elõre léptünk" az utóbbi 10 évben!

NEXUS6
Pont ezt mondom én is!

Nem csak arról van szó, hogy ketyegjen valami a gépen (DOS) és valahogy (pl parancssorosan) elérjem a perifériákat, hanem az OS adjon egy egységes kezelõi felületet is, lehetõleg grafikusat.
Az OS viszont ennél többet nem igen tud, semmilyen OS!
Akár egy sima xp mivel tud többet, mint pl egy frissen installált Amiga OS3.5? Az utóbbinak már annak idején 1000X könnyebben átkonfigolható GUI-ja volt, az elõbbinek meg 100X-os harver igénye van!

A Linux disztribúció az megint más kérdés, mert azzal meg kapsz egy csomó olyan progit, amik viszont nem az OS részei!!!!

Amúgy szerintem meg simán összehasonlítható a Longhorn bármilyen más OS-el.

Pl nyûglõdnek itt már mióta az új fájlrendszerükkel. Az Amiga OS nem volt egy fájlrendszerhez kötve! Dögivel jelentek meg a saját fejlesztésû, ilyen olyan fájlrendszerek hozzá! Felismerni meg gyak bármit felismer, írja és olvassa!
Mit lehet ebben a mûfajban ehhez képest elõre lépni?

3. ha winampban beállítod, hogy kis méretben ikonként a systrayen legyen akkor nincs benne az alt tabos felsorolásban <#bee1>
bazdmeg, egy OS nem csak abból állhat, hogy tudja kezelni a perifériákat...

nem azt mondom, h normális dolog a longhorn min konfigja, de azért nem összehasonlítható semien szinten
NEXUS6
"""AMIGA 1200 2MB RAM 14 MHZ vs XP alap ajánlott 1GHZ proci és min 256 MBRAM"

sztem használj DOS 1.0 mert az is tud mindent és gépigénye sincs""""

Na te nagytudású, Döme nem az igénytelenséget emelte ki, hanem a kis gépigényt, a kettõ nem ugyan az.

A M$ annakidején egy Amiga teljesítményû gépbõl(vasból)egy valóban igénytelen dosos/win1-2 szintet tudott csak kihozni, az XP-vel ugyan elérte az Amiga OS szintjét (szerintem -talán?) csak egy A1200-hoz képest 100X-os teljesítményû hardveren!
Ez is egyfajta igénytelenség.

A kompakt OS meg igen is most is érték, sajna nem azokon a területeken, ahol a M$ mozog. Mit szólnál ha a mobiltelcsid (ami manapság már akár töbszörösen meghaladja egy 10 évvel ezelötti Amiga szintét) 5 percig bootolna, ja meg annyi garanciát kapnál rá, mint amennyit a M$ ad a temékeire, asszem 30 nap. Utána ha a fagyós telcsidet (mert ilyen is van dögivel) bevinnéd a szervízbe mindenki csak széttárná a kezét, és jónapot kivánna, ja és megkérdezné hogy ugyan már "Where do ya' want to go today -TM M$", mert hogy ne rontsd már ott a levegõt😉!!!

h4x0r
1. En sem, csak leforditottam a megfelelo man-page megfelelo reszet. Eleg ha sejted. Mint en :-)
3. Csak nem egyetertunk valamiben :-)))

\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova

1. ezt nem vágom, szal elhiszem amit mondasz (mégha nem is értem)
2. gondoltam 😉
3. van benne tü tü tüü valamííííí
4. 😊
h4x0r
1. Huh, jol megkevertel... szoval. Vannak a virt. terminalok (pl. /dev/pttyXX es /dev/ttyXX -ek. Ezekkel lehet kommunikalni CLI (Command Line Interface) modban a terminalokkal, programokkal. A virt. kepernyok pedig az X-en bellul vannak, es ha jol tudom, nem dev-en keresztul mennek.

2. " De ennyi erovel az Alt-Tab is felesleges, hiszen ott van az eger :-). Sot, ennyi erovel a talca is felesleges. :-)"
Ezt totalisan viccnek szantam :-)

3. "ezt alt tabbal is tudod..."
Igen, de ha kb. 20 alkalmazas fut, es koztuk nem relevansak is (pl. WinAMP v. XMMS, jo a zene progr. kozben :-), akkor jo, ha azok nem az orrod elott vannak, hanem egy masik terminalon.

4. ""En mar nem tudnek elni nelkule..."
mondtam, hogy megszokás kérdése 😉"
En is csak velemenynek szantam :-)

ha ez megnyugtat, haver most rakta fel és neki se megy...
"A virt. ablakot es virt. terminalt ne keverd."
ok, nem keverem. de ha jól rémlik virt képernyõ és terminal van és nem ablak, vagyis én is rosszúl írtam. a virt képernyõbõl úgy lesz virt terminal, hogy más felhasználóval jelentkezel be rajta, nem?
Viszont egy multi ablak melett egy virt. képernyõ fölöslegesnek tûnik.

" De ennyi erovel az Alt-Tab is felesleges, hiszen ott van az eger :-). Sot, ennyi erovel a talca is felesleges. :-)""
A tálca/alttab/egér katt váltás nem külön dolog, hanem ugyan azt az eredményt hozzák, vagyis ugyan azt a funkciót több módos is elérheted.
Linuxban is lehet egérrel váltani a terminálok/képernyõk között ugyan úgy mint bill. kombival.

"A virtualis ablak pedig kifejezetten jo dolog, ha pl. az ember programozik, es kozben pl. a segedlibek dokumentacioit is nezi."
ezt alt tabbal is tudod...

"En mar nem tudnek elni nelkule..."
mondtam, hogy megszokás kérdése 😉
mireez
xp
BaziJoe
Segitsetek az istenértse birom leszedni a visual studiot?

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

h4x0r
"A linuxban a virtuális ablakok a unix rendszerek karekteres UI (felhasználói felület) maradvényai, ahol így próbálták a több feladatos/felhasználó rendszer egy idõben futó programjait elkülöníteni (próbáld meg milyen amikor több program ugyan abba a konzolba ír adatokat egyszerre)."
Semmilyen. Nem a konzolra kell kiiratni a dolgokat nem interaktiv dolgoknal. A virtualis ablak pedig kifejezetten jo dolog, ha pl. az ember programozik, es kozben pl. a segedlibek dokumentacioit is nezi. Pl. en a Ctrl-1 es Ctrl-2 segitsegevel tudok virt. ablakot valtani. Ettol fuggetlenul az Alt-Tab is mukodik. Ezert lehet, hogy maradvany, de kifejezetten hasznos. En mar nem tudnek elni nelkule...

"Grafikus ablakozó feluletnél gyakorlatilag teljesen elveszti az értelmét, max csak a megszokás vihet rá a használatára, mivel ablakok (gyk: különbözõ alkalmazások/programok) között könnyen válthatunk a tálcán (start menü és az óra/systray közötti terület) lévõ vezérlõ elmek (vagy ALT+TA😎 segítségével."
A virt. ablakot es virt. terminalt ne keverd. De ennyi erovel az Alt-Tab is felesleges, hiszen ott van az eger :-). Sot, ennyi erovel a talca is felesleges. :-)

h4x0r
Az X es a kernel fejlesztese tenyleg fuggetlen. Ezert nem bassza el (elvileg) az X a kernelt. Elvileg. Mivel nem vagyok szakerto, ez csak velemeny :-)

h4x0r
Par honapja neztem meg, ugyhogy le vagyok maradva. :-)

Jaaa. ^^ Az elindítaná a hl2-t? 😄

http://lolscript.uw.hu , mIRC script, IRC tipp ... Nem vagyok agresszív, letépem a fejed! Tévedni emberi dolog. Másra kenni még emberibb...

Az a 7.xx verzsön :-)
De a DOS 1.0 nem 32 bites. 😄

http://lolscript.uw.hu , mIRC script, IRC tipp ... Nem vagyok agresszív, letépem a fejed! Tévedni emberi dolog. Másra kenni még emberibb...

droland
A stabilitásról felesleges szót ejteni. Tudjátok jól, hogy a X csapat külön dolgozik. Tehát A csapat dolgozik mittomén a kernelen, a másik a program összeköttetéseken, ez meg a külalakon. Tehát most ha ez a külalak csapat nem csinál semmit, vagy csinál átlátszót, zsír mindegy, ha az A csapat elbassza, vagy egy korrektet csinál.

Zsoltika 007
Amúgy aki kipróbálta annak stabil? Mert akkor elõtte lesz 1 kis norton ghost project.<#vigyor2>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

"AMIGA 1200 2MB RAM 14 MHZ vs XP alap ajánlott 1GHZ proci és min 256 MBRAM"

sztem használj DOS 1.0 mert az is tud mindent és gépigénye sincs
Hát. Nem túl sok értelmét látom. Eddig csak a játékok szaggattak, mostmár a windows is fog. Fasza. Ha jó lesz, használják majd, ha nagy bukás, akkor max népszerûbb lesz a Linux, ill. más alternatívák. 😄 Hol itt a probléma?

Zsoltika 007
Azoknak üzenem akinek nem tetszik az XP alap felülete hogy számos neves tesztben is praktikusabbnak és szebbnek itélték mint az akkori aktuális Mac os-t... <#rolleyes>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Én Amigán nõttem fel.
Nem értem, látom, az operácios rendszerben lévõ különbséget ami indokolná ezt a hatalmas processzorigényt:
AMIGA 1200 2MB RAM 14 MHZ vs XP alap ajánlott 1GHZ proci és min 256 MBRAM
Amigán minden olyat meg lehett valósítani, amit most tud a windows.
Sok az olyan gyerek aki pár éve (8-10) éve csöppent bele -akár az iskolán keresztül- a Windows világába, és totál el vannak ájulva, hogy hú de szuper.
Sajnos ez van. Jelenleg a Linux -még- nem rughat igazán nagyot a labdába. Az iskolák 90%-ban windowst tanitanak. Miért? Mert a tanárok INGYEN kapják a windows-os cuccokat. Ezért ezt ismerik meg, ezt adják tovább. A kölök meg semmi máshoz nem fog érteni.
A Windowsból már ki van facsarva a maximum. Ez az ablak halványítás forgatás, teljesen felesleges, és nincs is szükség rá.
Már látom az olyan forumcímeket:" Windows 2006 alatt Mediapláyer 21 ablakának 85 fokos elforgatásakor lefagy a lejátszó. Mit tegyek?"
Egy operácios rendszer legyen minnél egyszerûbb, softwarekkel bõvithetõ. Ezzel csökken a hibalehetõség. A túlzott bonyulultság, kompatibilitás megörzése miatt (is) van. Jelenleg ezért van az a rengeteg kiskapu, amiért ennyi a virus.
Teljesen mindegy hogy néz ki, ugyanaz marad: Windows <#eplus2>

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

sweech
pontosannn.....én is mindent xp stílusra állítok.. 😄DDD

Én személy szerint a WinXP-t a klasszikus módba állítottam, a fejléc meg az asztal az "új" XP-s színekben pompázik.
Mondhatni köszönöm MS az új felületet de azért egy kicsit úllõttetek és nem kell annyi csicsa, hogy aztán meg se találjam amit keresek! 😊

Személyszerint nekem tetszik az XP (így beállítva) pláne az SP2 telepítése után, de még azért mindig van mit javítani rajta.

Asrock AM2NF3-VSTA, Athlon64 X2 4200+,Kingmax 2x1GB DDR2 800, Ati Radeon HD2600XT 256MB GDDR3 AGP, Xerox TFT-LCD 17\"+Samsung 32\" LCD-TV

A MacOS X felülete az Aqua OpenGL alapú, gyors tetszetõs, de mégse giccsparádé. Vajon õk hogyan csinálták? 😄

Valóban az Xorg 6.8.x támogatja az áttetszõ ablakokat, a composite bõvítménnyel, de nem a Metacity az egyetlen wm ami ezt használja.
NuCLEARScoRp
Kalsszikus nézetben? te nem vagy normális... Itt nem csak a szépségrõl van szó hanem a praktikusságról is!!

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

ez azért lehet, mert ez a kurzor egy jól átgondolt és kivitelezett forma. Ez belemagyarázásnak tunhet, de gondolj bele, hogy pl a TimesNewRoman betütípusrol sem tudod mért kényelmes olvasni és ezért mért használják nyomtatott médián szinte mindenhol. Elolvasva egy elemzést vagy készítési folyamatot nagyon érdekes dolgokat lehet megtudni.

Mielõtt még valaki belekötne nem állítom, hogy az M$ találta ki ezt a kurzor formát. Ha jól tévedek az OSXben másképp néz ki, mig linuxban ugyan ez van.
az ablak elforgatása nem önmagáért való funkció. Az ablak megnyitása/méretezése/forgatása/mozgatása/bezárása nem használati eset, arra vannak, hogy rajtuk keresztûl elérd a célod, ami nevezetesen az ablak tartalmának kényelmes/egyszerû vizsgálata. A sütõt sem arra használjuk, h kinyissuk az ajtaját... A forgatás csak egy lehetõség, majd a felhasználói felület készitõi arra használják amire akarjá. Most így hirtelen az jut eszembe, h ugyan úgy használhatod az elforgatást, mint ahogy az asztalodon a papírok nem egy négyzetháló mentén igazitva helyezkednek el, hanem ahogy jobban átlátod. (az is ficsõr még, hogy már nem csak a fejléccel mozgathatod az ablakot, amire már xp ben is van több próbálkozás pl mediplayer v. MSN messenger chat ablakai)
Nem értem mi a bajotok azzal, hogy el lehet forgatni az ablakot v. halványítani? Ha nem tetszik majd nem fogjátok használni. Ennyi.
A halványításnak annyi értelme van, hogy 10%os (vagy akinek amennyi teszik) átlátszóság esetén a háttérben lévõ ablak nem zavar be a másiknál, csak olyan mint 1 mintás háttér, de azért mégis könnyen észlelhetõ, ha vmi változás van benne (pl chat ablak v. töltés). Annak hogy 1 ablak 90%osan átlátszó legyen semmi értelme, de ha valaki arra akarja állítani akármiért a lehetõsége megvan. Most mér mondják meg, hogy csak x%ot engedünk állítani?

"Nem lennék meglepve, ha az új Winben még mindig lene a 3.1 és a w95-bõl anyag... "

Az XPnek semmi köze a 3.x, 9x szériához. Az ezektõl függetlenûl tervezett/elkészített NT (nevében is benne van, hogy új technológia) alapokon nyugszik. És látni is rajta a különbséget.

blackeagle, nem tudom mire ez a nagy felháborodásod. Nem értem mi bajod azzal, hogy az M$ ilyen graf rendszert akar használni a jövõben. Mér iritál téged? Ha mondjuk ezek a ficsörök valami nagyon rossz dolgot testesítenének meg, ami alapvetõen az emberi józan akarat ellen van, akkor értenélek, de csak egy új engine ami többek között ezeket is tudja. A 3D-s fõ fícsõr mellett ha jól rémlik még az is újítás (winekhez képest), hogy gyorsító tár van benne így az ablak mozgatása közben nem mosódnak el a feliratok. Ezek olyan fícsörök amin lehetne vitatkozni/elmélkedni, de azon, h egy ablak átlátszó lehet vagy el lehet forgatni nincs mit lovagolni... van (lesz) és kész.
A linuxban a virtuális ablakok a unix rendszerek karekteres UI (felhasználói felület) maradvényai, ahol így próbálták a több feladatos/felhasználó rendszer egy idõben futó programjait elkülöníteni (próbáld meg milyen amikor több program ugyan abba a konzolba ír adatokat egyszerre). Grafikus ablakozó feluletnél gyakorlatilag teljesen elveszti az értelmét, max csak a megszokás vihet rá a használatára, mivel ablakok (gyk: különbözõ alkalmazások/programok) között könnyen válthatunk a tálcán (start menü és az óra/systray közötti terület) lévõ vezérlõ elmek (vagy ALT+TA😎 segítségével.
SoDI---
tán ha feliratkoznál

BaziJoe
ok de innen nem jön le

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

SoDI---
Erre tessék hozzá.

SoDI---
Visual Studio beta 1

BaziJoe
Én szétakarom b... arendszerem csak egy linket aggyatok erre a Visual2005 beta 1-re mert nem találom.

NEXUS6
Na, ki fogja elõször szétbaltázni vele a rendszerét?
Csodálkoznék, ha a M$ rendes uninstalert is adott volna hozzá!

SoDI---
Hát a kipróbáláshoz le kéne szedni a Visual 2005 Beta 1-et, hogy utána az ember böngészgettesse Visual Basic példaprogramokat.

Mondjuk fasza, hogy egy évvel a megjelenés elõtt bele tudja ásni magát az ember. MSDN fejlesztõi lapon még egy oktatóvideót is találtam hozzá.

Mire 2006-ben kijön a Lognhorn, lehet rögtön dobni ki az Avalon-os programokat. Királyosság.

Még úgy se volt olyan technológia, amit a megjelenés pillanatában ismertem.

kipróbálom ,csakhogy tudjak tovább flémelni
Mit véd le ?, õ nyulta le , ugyanugy mint a multitask , multiuser ,szép kinézet-témák ,stb .stb.. Amit adott azok a trójaiak , virusok ( igaz az már volt dos-ban is) meg minden ami rossz .
Ja és nem azért írkálok ,hogy elmodjam mennyire csicsa a linuxom ,csak szüklátokörüségbe szenved egy valag ember , akik azt hiszik az m$ megint felfedezett valamit , amit már rég használhatna más rendszer.
Na nem flémeltem fél éve , elég is volt. Használja aki akarja , majd azért én is kipróbálom.