134
  • plamex
    Én meg azt nem értem miért kell rögtön lemerülnie a telepeknek ? Nem tudnak csinálni olyat ami tovább bírta volna ? Esetleg hátha magérte volna tovább nézelődni.
    Amúgy minden elismerésem. Ez szép volt fiúk ... várjuk a részleteket!

• Kutuvoz
    A hiba a Cassini és a Huygens között volt. :)
  • Kutuvoz
    Ha jól értem, akkor két csatorna van, mindkét csatornán leadják a teljes anyagot, és abból hozzák össze, amit tudnak. A hiba a Cassini és a Huygens között van.
  • Csirke4
    Az ereszkedés közben a hullámzást lehet hallani, nem?
  • Szelep
    nagyrésze=egyrésze :)
  • Szelep
    Nem igaz, hogy hogy lehet ennyire ködösen megfogalmazni dolgokat... Most akkor az adatok nagyrésze elveszett, vagy pedig csak az egyik csatorna adatai vesztek el, amit a másikról pótolni tudtak? Mert akkor nem csak a képek fele érkezett vissza!! Úgy olvastam csak a doppler adatokat nem tartalmazta a B csatorna, de ezeket lehet hogy a földi teleszkópokkal vett adatokkal részben rekonstrálni tudják.
    A Cassini nem küldheti mégegyszer vissza az adatokat, vagy ez az A-B kommunikációs csatorna a Huygens-Cassini között volt? Ezek a részletek fontosak, jó örüljünk meg minden, de ilyenkor előjönnek a "bulvárködösítések", aztán..
  • echo
    nekem ezek a fekete fehér képek, nem nagy élményt jelentenek. tudom nem is ez a cél, de akkor is :)
    Sávszélesség problémák miatt vagy miért nem színeseket csinálnak?
  • nenad
    na nem egy baratsagos videk, a hangok alapjan
  • nenad
    vazzeg..
    minden bolygo mennyire hasonlit egymasra.
    erdekes modon nekem is csak az infranview jatszotta le, a winamp nem.
  • a.carkey
    Nem vágom, hogy lehetne hallgatni ... :(
  • Lacc
    Ezek a hangok szvsz a szondából származnak. De csak találgatni lehet :)
  • Lacc
    Na ez tényleg érdekes hir!
  • nickname
    Gratula!!!

ezek a hangok olyanok mintha valamilyen feldolgozó üzemből jönnénkek... egy gyárból... mármint a ritmusos kalapácsolás szerű hang.
  • nemcsakfeel
    Az egy másik érdekessége hogy vmilyen hangokat is érzékeltek a Titánon..
    Szenzációs az egész, és külön örömmel tölt el, hogy nemcsak a Nasa tud eredményeket felmutatni..
    hangok