TimeShift

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kovecses
inkább torrent, de azért kösz

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

Jó lesz nagyon sztem ez a játék, bár most nem tudom mi ez az idõ manipulálú mert csak lelassítja az idõt, vhol meg azt írták hogy oda vissza tudsz lépkedni!
DarkSector
Gamestar...Fileplanet..GamersHell, amik megbízhatóak...
De ha visszaolvasol, akkor asszem lesz FTP link is, ami fullon löki.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

kovecses
Valaki küldhetne priviben egy demo letöltési linket ahonnan le is jön mert a gamestaros megállt 63%nál, rohadt ideges vagyok.

Ha elindítom a gémet,vagy leáll hibával,vagy bejön az ablak és egybõl el is tûnik!Vkinek vmi 5let?
DarkSector
Ezt jól kitalálták, hogy esik a demo-ban az esõ, mert sokat dob a játékon...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Banano
Egy kép:

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

kovecses
Látom, de idegesítõ a mozgó, de ti tudjátok...

DarkSector
Vár egy csepet és nem csak toronyóra lesz.
Már csak azt nem értem, hogy miért nincs még kirakva..?
Ez gondolom egyedi lesz, mert eddig mozgót még nem láttam.

grayfox
Sztem bannernek túl nagy a mérete. meg elég idegesítõ 500. alkalommal ha ott villog, hidd el 😊

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

alán végig kéne nézni! 😊 Amúgy meg a msot megjelent trailer bizonyos részletei!GEcijó lett (y)
kovecses
MI? Toronyóra? Ne nevettess...

wesker24
Hát ez a banner valami eszméletlen nagyon jó !!
Hatalmas grat érte !! <#eljen><#worship>
0Fritz0

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

DarkSector
Serály.<#vigyor1>

gduck
Megjelenés: október 30 😉

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Mr Bishop

Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM

Mr Bishop
Helló !
Idõlassítás full beállításokkal, a konfigomon rezzenéstelenül fut.
/forumkepek/2007_10/time.jpg

Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM

Alwares
Na ennek örülök hogy szép lett a játék, ugyan olyan szép mint 360-on. Remélem a szaggatással se lesz gond. ;-)

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

DarkSector
Háát odabasz rendessen...
Szerintem nem csak a grafika csúcs, hanem tömérdek effect...buta ellenségek kicserélése ütõssebb nagy robotokra....
És a pálya is jócskán szinpatikussabbra sikerült..
Emlékszem a régi 2perces demóra..háát az elég ratyi vót...

Fullost akarunk....Fullost akarunk!!!!!!!!!

Rage47
na kipróbáltam
hát eszméletlen mit össze tudtak hozni a készitõk, ahhoz képest, amilyen az elõzõ demo volt😄 nagyon jó kis game lesz
DarkSector
Cod4 szebbre sikerült....és nem is kicsit...
Szedjétek és játszátok!
COD4 SP DEMO!!!

Shep
Na én is csináltam pár képet

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Max 2 hónap...<#eplus2>

CalebJoe
Ja tényleg GOW is már jöhetne.
DarkSector
Elõtte GEARS OF WAR!!!!!!!!!!!!!
Csak szép sorjában...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1>

CalebJoe
Márcsak a Darksector kéne!😊
DarkSector
Azt sem tudom hogy mit csináljak itten van még a COD4 is, ami talán még ennél is 2x szebb.. iszonyat mik vannak....

Twetr0x
btw. nekem nem túl erõs a gépem, nem nyomom maxon, de ahhoz képest odabasz a grafikája. Majd szombaton rakok be képet hogy milyen, mostmár fáradt vok.

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

DarkSector
Nálam a Crysis után a második ez a játék..
Lehet hogy poligon számra van jobb is, de ezzel a feeling-el söpör mindent....Mikó lesz már a full??????!!!!!!!!

wedge31
Ha nem most adnák ki oriásit kaszálna ez a game de így ebben a hatalmas túlkinálatban félö, hogy nem fog.
Nekem mindenesetre nagy meglepetés hogy félig-medig fü alatt ,legalábis a nagy nevekhez képest ,ilyen király cuccot hegesztetek össze, várom a fullt ezerel.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

DarkSector
Látom már megelõztetek!
ÉN IS EZT AKARTAM MONDANI!
A két demo közt legalább 2 generáció lehet a régi demo iszonyat gagyi vót...mondjuk azt hallottam, hogy nagyon megváltoztatták,de
El sem tudom hinni, hogy ezt hogy tudták kihozni belõle...
Suttyomba megjelenik, és kiderül, hogy olyan Grafja van, hogy sok mai játék elbújhatna a füle mögött...

Ejj karramba!!!!!!!!!<#smile>

Shep
Hát adja adja, csak sok a shader, na csinálok 1-2 képet és berakom, hogy milyen is nállam.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Twetr0x
szerintem meg ez az esõs környezet adja a fílingjét<#kacsint><#eljen>

CalebJoe
Csináltam pár képet.

Shep
Na én is kivégeztem a demot, eszméletlen mekkora brutál a grafika és a játékmenet is, az esõ is brutál belassítva is. Mondjuk engem zavart az esõ meg a sok villódzó fény, alig láttam valamit.

Na,mielõtt jönne h mekkora hazug vagyok,tényleg az volt benne a turpisság,h a shadows meg a másik beállításokba nem mentek bele,és azok azért jócskán nem voltak maxra téve. Na mind1,még így is azt mondom,h nagyon fasza,remekül skálázható,és mostmár ténylegesen mindent maxra téve tényleg nemvolt egy leányálom,viszont eszméletlen brutál ahhoz képest,h saját motor,meg h a "régi" timeshift h nézett ki. Egy szó mint száz remélem azért vmennyire sikeres lesz az iszonyat mennyiségû nagyágyú mellett,mert tényleg sokat dolgoztak vele,átírták szinte teljesen stb.,és egy teljesen a kornak megfelelõ,sõt 1-2dologban elõremutató stuffot hoztak létre. Várom már h a 8600GT-mmel majd h fog futni..
Twetr0x
Na most fejeztem be a demot. Hát engem meggyõzött! nagyon tetszik, már alig várom, h kijöjjön a teljes. Szépen beállította magának a videobeállítást, gondoltam most nem fogok szórakozni vele 😄 A játék installere magától felajánlotta az új driver leszedését. Probláma nélkül elindult, akadás nélkül ment. IMÁDOM!!!4!44négy

ui: próbáljátok ki azt, hogy az alap gépfegyver gránátjával szétkaptok egy embert, aztán shift+c vel visszanézitek 😄D

akkor nekem is csak még 1 giga ram kellene meg pár nap mig visszatér a karim... bár a ramot sztem nem most oldom meg, majd ha öszejön vmi dugipénz abbol, most mindent motorra forditok😄

gduck
Majd a 163.76 VISTA32bit lesz nekem jó, ha kijön 😉 A 173.75-re azt írja ki indulásnál, hogy nem jó 😄 Valszeg stabilan figyeli hogy 173.76 vagy nagyobb verziójú legyen a driver. Komolyan mondom tiszta röhej 😊 jeeee

bordy
amgy nekem kikapcsolt a moncsi az elsõ indításnál, aztán cseréltem és jó volt (xp) XD

bordy
http://www.nzone.com/object/nzone_timeshift_downloads.html
itt elvileg az van amit õ szeretne.

omg! ezt így kell!! AMD64 X2 Dual 3800+,2ghz,2gb ram,sima 6600 + timeshift driver..1024x768ban,minden maxon,vsync kikapcsolva és teljesen folyamatosan,nulla szaggatás nélkül megy,és gyönyörû! Na ezt nem hittem volna. Ezek után kíváncsi leszek a Cod4re,vagy a többi nagy gémre,bár nemsokára ha minden igaz egy sokkal jobb kártya tulaja leszek,és azért a szûk keresztmetszet a gépembe eléggé a kártya. Na mind1,ezt még ilyennel is lehetne bõven tolni,nagyon jó munkát végeztek a srácok! Egyébként a többi értelembe is fasza stuff lesz,eléggé elõreugrott a várakozási listámon.
gduck
Nagyon fajin játék, az elején kiírta hogy nem jó a videjó drájver 😄 Oszt újat nem tudtam leszedni mer még nincs VISTA alá amivel jó menne... Oszt ment isz 20 perecet oszt kékhalál. JEee... Jeee fejlõdik a technika 😊 Kijön a gém és nem lehet jáccani, mert nincs dráájver ...

AMÚGY QRVA ÖTLETES GÉM 😉

az a baj h rámegyek az ikonra és semmi, ugrik látszik egy ablak kerete de csak egy pillanatra aztán semmiXD

bordy
remélem én a jót szedtem le 😄 nem tudom milyen volt az elözõ. readmebõl másolt konfigból kiindúla sztem igen. remélem

XD elõször én is igy voltam 😄 de rájöttem,h nem ez kéne nekem

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Shep
Ú hogy az a jó büdös, hát nem a régi demot szedtem le, a retkek átvertek mai dátumod adtak neki, erre áá na mindegy elkezdtem a újat szedni.

gduck
de jóóó megint van dráááájver... új játékho új dráááájver... bah...

LINK

áá,megvan kb a recomneedeeed , de jo 😄

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit