TimeShift

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sb1
Nagyon jó a hangulata a játéknak, eza demó után alig várom a telljes..
Össze sem lehet hasonlítani azzal a rettenettel, amit 1 évvel ezelött kiadtak...
Nagyon szépen is néz ki, ja és mindenki kapcsolja be a Parallax Mapping és a Parallax shadows funkciókat, sokkal szebb lesz tõle a játék, igaz közel 15 fps-sel kevesebbet fog produkálni...(hasonló konfigon mint az enyén ez nem lessz baj, mert még így is folyamatosan 50 fps fölött lesz érték, minden fullra rakva 1680-1050-ben !)

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Twetr0x
pesszimista és még írni sem tudok

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

Maxtreme
http://demo.timeshiftgame.com/

Twetr0x
Mert peszzista vagyok 😄DDD

Maxtreme
lol..

Shep
miért ne vinné?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

azon gondolkodok h leszedem... csak most ugye a csre miatt egy X600 vna a gépben... áhh, leszarom, ha kevés lesz neki akkor is egy pár nap és visszajön a 7600...😄

Twetr0x
Ja jó, két perccel elõttem írtad, köszi 😄

Twetr0x
Szerintetek GeForce7900gs viszi? (mert szerintem nem<#sir>)

bordy
MINIMUM

* Windows(R) XP with latest service pack installed or Windows Vista™
* Intel(R) Pentium(R) 4 2.0 GHz or AMD(R) equivalent
* 1 GB RAM
* NVIDIA(R) GeForce(R) 6600 128 MB DirectX(R) 9.0c-compatible card with Pixel Shaders 2.0b support or equivalent (ATI(R) Radeon(R) x700) with latest DirectX drivers
* DirectX(R) 9.0c
* CD-ROM drive - 8X or faster DVD drive
* DirectX 9.0c-compatible sound card
* 1 GB free hard drive space
* Multiplayer: Broadband internet connection only (no modem play)
* Mouse, Keyboard

RECOMMENDED

* Intel(R) Core™2 Duo E6400 / AMD Athlon™ 64 X2 4200+ RAM
* 2 GB RAM
* NVIDIA(R) GeForce(R) 8600 GTS with 256 MB RAM or equivalent
* Sound Blaster® X-Fi™ series sound card

Shep
Tud valak iegy linket ahonnan maxal jön?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Maxtreme
LOL Azt ki sem próbáltam 😄DDDDd

Maxtreme
Vazelines esõ esik ofc :p 😄

wedge31
A legnagyobb poén a fegyverlopás nagy ötlet, és az a szerencsétlenkedés amit utána müvel az ellenfél csak hab a tortán.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

grebber
Ez igen énse tudom hogy irtam el ennyire.
Tehát a talaj meg a téglák csillogását eltulozták.

Next PC upgrade: 2022

grebber
Ahogy nézem scilligással kicsit tuloztak de ez nem baj 😄

Maxtreme
Már 2 adagot is 😊
Srácok ez a game üt. A gfx és a fizika nagyszerû, a játékélmény pörgõs és élvetzetes.
Annyi baja van mindössze (mondjuk beta demo ez még mindig elvileg) hogy minden visszatötésnél akadozgat 3-4 secig, aztán abbahagyja (nem swappel)

Nagyszerû munkát végeztek a srácok.
Azthiszem jól jártunk hogy a sierra kézbe vette a dolgokat.

grebber
Screenshotok a játékokból topikba tedd be Maxtreme képeket!

Ezt irta ,nála így fut:

"Minden maxon van (kivéve az árnyékot vettem le kicsit) 32-40 fps.

Intel P4 3.5Ghz Northwood HT ,Sapphire X1950GT, 2560mb Kingmax DDR

Sziasztok! Vagy 10-szer atvittem a demot box-on!Mindenkep probaljatok ki, brutalis grafika, brutalis jatekmenet! Kotelezo!!! Bar biztos eros gep kell a max-hoz, de nagyon egybe van a jatek!
grebber
Hehe már a World in Conflict is megizzasztotta a gépét ahogy olvastam 😄

wedge31
Hát ja ,akkor marad a Crysis az majd biztos megizzasztja ezek még nem teljes dx10 gamek az már állitolag az lesz.

A fogalmazási hibákat meg nézd el, ezért nem tudok leérettségizni magyarból se, mert nem tudom eldönteni mit írjak, aztán valami nagy baromság jön össze a végén.

Töredezettségmentesítőtlenítetthetlenségtelenítőtlenkedhetnétek!!!

próbáltam, de az még csak nem izzasztotta eléggé, a World in Conflictnál meg nem bírta az élsimítást

wedge31
A Bioshockot nem próbáltad ?

grebber
Company of Heroes,World in Conflict,Bioshock,ezekbe van dx10 de minek😄

DX 10-es effektek vannak benne? valamivel le kéne már tesztelni a gépem.

sb1
Már a tölthetõ a DEMO !!!

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Shep
Szerintem nem tudom 😊 (amúgy ha shader 3 kell neki, márpedig szerintem igen akkor nem)

Kösz észrevettem
Visszszámlálás

Revenge is a dish best served cold --old proverb / A bosszú hidegen tálalva a legjobb --régi közmondás

szted indul majd x600-on? bár lehet h 7600 GT is kevés lesz:S

Shep
Egész jól elrontottad ezt a linket 😊 Amúgy még 7 és fél óra.

Innen lehet majd az újat leszedni.Van egy óra ami visszszámol a demo letölthetõségéig
Demo ldala[/url

Revenge is a dish best served cold --old proverb / A bosszú hidegen tálalva a legjobb --régi közmondás

körbenéztem a neten és találtam egy korábbi demót a gamebõl www.gamershell.com sztem innen már megtaláljátok 😊

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

Twetr0x
Mi a gépigénye?

Shep
Hát tényleg idióták a kiadók, nem hiszem el, hogy nem jöttek még rá, hogy azzal, hogy egy idõben dobják piacra terméküket a konkurenciával, csak az eladásokat csökkentik, na mindegy azért a demora kiváncsi leszek.

Hurrráá<#integet2><#integet2>

várom, csak mivel nincs itthon a karim, nem hiszem h X600-al menni fog...

cod4 demo, tegnap elõtt jött ki a hasonló kategóriájú fear pm demója nemsoká unreal 3 demó még októberben nfs pro street demó ma meg timeshift demó?! jeeeeee

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

Magiszter
Mostanság mindent elcsúsztattak. De tényleg mindnet. Crysis, COD4, Assassin's creed... Szerintem erre is rátolnak majd még legalább 1 hetet elvégre már 2 éve is "majdnem megjelent". Reméljük a legjobbakat.

Kandurex
Szép játék nagyon, a demo elsõ pályája nagyon meggyõzõ!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Twetr0x
végülis igazad van. Csak remélni lehet, hogy tényleg kiadják 30-án. 😊

grebber
Az nagyon fasza amikor kiveszi a csávó kezébõl a fegyvert 😄

Magiszter
Ezt honnan tudod?

Twetr0x
Még 29 nap

mucsácsó
Sehonnan, mivel nincsen... (legalábbis még nincsen 😊)
Nekem meg fps kéne. Jó lenne játszani egy ehhez hasonló idõmanipulálás központú játékkal.
Demo-ját pc-re honnan lehet leszedni?
Magiszter
Prince of Persia-ban is lehet az idõt nyaggatni, de az nem fps.