Vizipipa készítés

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha nem füvet akarok vele szívni, hanem valami édesítet tobacot akkor az mennyire káros? 😊 Mert elég cool lehet a cumó, azt szívogatnák itthon 😄

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

cSuwwi
Nekem ilyenem van, csak nagyobb "házzal" 😊

vizicsiga

shit happens

cSuwwi
jah, meg belerakhatsz egy kilót, hogy rendesen menjen...
nem baj, ha van ilyen apró is...

shit happens

The Garrett
<#alien>

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

fifi
Nekem egy haverom Jordániában dolgozott...Van neki otthon 1 méter magas!
Egyszerûbb olyantól kérni aki forog ilyen körökben, mint otthon kendácsolni!

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

CoolStuff
Világos...😊

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

CoolStuff
Thx, értem már!😊

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

😄DDDDDDDD

http://www.lohere.net - a MagyarChan

Dichter
Anno voltam egy házibuliban, ahol már csak dohány volt, de cigi, vagy papír nem. Mi akkor fogtunk egy 2 littyós palackot, kupakot letekertük, és rátettünk egy alufóliadarabot, amit kilyukasztgattunk tûvel. Kicsit benyomtuk, beleszórtuk a dohányt, flakonba víz több mint a feléig, és szívószál az oldalába. Egész jól mûködött.

cSuwwi
ha megszívod, akkor a bennlévõ levegõt szívod ki elõszõr, mivel a szívós csõ nem lóg bele a vízbe, a vízet nem tudod szívni, így a másik nyíláson kezd bejönni a levegõ, a füsttel együtt. Nem fog behorpadni az üveg.

Nekem nem átlátszó, de érdekes lehet látni, ahogy gomolyog benne a füst 😊

shit happens

CaviaR
Nem szûkül az egyáltalán. A világosabbat szívod, ami nem ér bele a vízbe. Így kisebb lesz a nyomás mint az üvegen kívül, és elkezd befelé szivárogni a levegõ. Ez a cigin keresztül történik mert csak ott van bejárat az üvegbe. 😊 Magyarul a kék csövön megy be a levegõ ami füst.
Látványos, mert elkezd bugyogni a szívószál a víz mélyén amikor szívod. Nem horpad, kis üveg pedig pláne nem, mert az még erõsebb.

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

cSuwwi
a "nem hozzáértõk" számára is érthetõvé tettem 😛

shit happens

CoolStuff
Ezt nem nagyon vágom...
Ugye megszívod a csövet, de ekkor még csak levegõt szívsz, mert a füst még nem ért el odáig... de akkor meg a flakon szûkül, szar elég xar, vagy hogy van ez?😛

CaviaR
Egyszerûen összerakható vizipipa cigihez és marihoz.

Normál kupakba két lyukat fúrtam a szívószálaknak, és tömítettem:

A kék szívószál segítségével mélyebbre leér a csõ, így tõbb víz jobban megszûri a füstöt:

Harci díszben:

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

0ppika
<#vigyor1><#eplus2><#hehe>

http://epica.nl

CaviaR
Ilyenem nekem is van csináltam! 😊

Mindjárt nyomok róla képet.

magus
mi ez a z atombomba alaprajz itt alul vazz

2l-es flakont kilyukasztasz ket helyen, szivoszalat be, es kesz

vazze beföttes üvegekbõl lehet még jót nem? csuwwi avass be jobban minket 😄

😄DDDDDDDDDD

cSuwwi
Nekem van egy homemade, a füves topicban régebben volt egy hasonló kép.

Egy szimpla kindertojás az alapja (csak 3x akkora, spec tojás volt) 😊
Benne 2 szívószál (vagy valami olyan mûanyag csõ, ami bírja a hõt)
Az egyik a tetején, oda meg a cigi (szûrõ nélkül, of kórsz, vagy a joe, vagy lehet valami lapos dolog is, amin éghet), a szára leér a tojás aljáig, az oldalán meg (majdnem a tetején), egy másik csõ, ahol szívni kell.

3/4-ig megtölt vízzel, cumó felülre be, szív, füst le a víz alá, az átszûri, és ami felülre jut, azt szív.
Még a sima dohánynak is más íze van tõle 😊

shit happens

The Garrett
olcsóbb/egyszerubb venni 1 et 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

RaSTaBaNDiTa
szvsz a vizipipa arra jó hogy nem olyan forró a füst és így nem köhögsz annyira tõle, de ebbe nemszoktak dohányt rakni és én pl a töménysége miatt köhögök, valamint az isten füve nemelég hozzá 😄

CaviaR
Annyit megértettem belõle, hogy elõször fel kell pumpálni a lufit.
Begyújtani a szenet az edényben (bowl) és lassan leereszteni a lufit. Gondolom vákum lesz a leereszett lufi helyén, ezért megtelik füsttel a tartály. Onnan ki kell szívni a füstöt, és innentõl olyan ,mintha két vizipipa lenne sorba kötve:
A füst átmegy elõször a melegvizen, aztán a hidegvizen, és megszûri a káros anyagoktól.

És ez mit csinál? <#merges2> Nem igazán látom a mûködési elvét.

CaviaR
Sziasztok!

Ha próbálta már valamelyikõtök a vizipipát, és tetszett, írd le a többieknek, miért tetszett!
A topicot elsõsorban azért nyitottam, hátha van olyan akinek nem elég egy egyszerû, boltban kapaható vizipipa. Neten találtam egy tervet, amibõl egy elég bonyolult elkészíthetõ, de ilyen téren nincs sok tapasztalatom, és nem igazán értem mit-hogyan kéne csinálni.

A rajz a következõ:

Nem értem mi célt szolgál az, hogy felfújom a lufit, aztán leeresztem. Miért nem lehet egybõl szívni?

Aki ért hozzá, írjon!

← ElőzőOldal 4 / 4