Vizipipa készítés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
enyém:

Hozzávalók: 1db befõttesüveg (tetejével együtt)
1 db
30 cm hosszúságú 1,3 cm szélességû fémcsõ
1db májkrémes doboz (mindegy, csak ne legyen nagyobb)
1db 40 cm hosszúságú és 1,5 cm szélességû gumicsõ
Elkészítés:A befõttesüveg tetejét és a májkrémes doboz alját is kifúrjuk úgy, hogy beleférjen a fémcsõ. Beleállítjuk a dobozba a csõ tetejét, a befõttesüveg tetejébe a végét (ez ér bele a vízbe) és rögzítjük. A fémcsõ ne érintse a befõttesüveg alját, 2-3 cm-re legyen tõle! Ezután a befõttesüveg tetejébe fúrunk még egy lyukat és abba állítjuk bele a gumicsövet (ne érjen bele a vízbe). A befõttesüvegbe töltsünk vizet de csak annyit, hogy a fémcsõ 1-2 cm-ig legyen a vízben! Csavarjuk vissza a befõttesüveg tetejét!
a topicot erre talalod
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/
Egy hordozható pipát lehet én is összedobok, mert ha ezt a kis 0,33-ast elakarom vinni valahova akkor már rögtön kell a szimatszatyrom vagy hasonló, mert még ez se fér el a zsebembe.
Ja és a 0,33-as pipámon nem jött be a kupakos megoldás mivel mindig pont mellé esik a hamu, na de majd egy cappy-s nagy kupakkal megpróbálom megint <#vigyor>#vigyor>
ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/
Na písz
A tálka csinálás nagy ötlet mert elkövettem egy alapos tesztelést rajta tegnap és eléggé macerás volt a hamuval való bánás... Arra gondoltam, hogy egy másik kupakot kilyukasztok úgy ahogy most van a flakonon, csak fejjel lefelé teszem a jelenlegi tetejére, hogy a hamu abba szóródjon, de ezt már csak holnap csinálom meg... este van már a barkácsoláshoz <#smile>#smile>
a leírások alapján tegnap elkészítettem elsõ vizipipámat, bár még tökéletesítésre szorul... így néz ki:
az a baj, hogy eléggé megkell szívni a szívószálat, hogy jöjjön valami
a felépítés most leírva úgy néz ki, hogy adott egy 0,33-as kis pepsi-s üveg, annak a kupakját kifúrtam amibe megy a cigaretta, a cigaretta, aljára pedig rányomtam egy toll testét lényegében, na ez a csõ lóg a vízbe, az üveg nyakának oldalánál (már ha lehet itt nyakról beszélni, szal ottan felül) pedig csináltam egy kisebb lyukat amibe épphogy belelehet nyomni egy szívószálat, és ha meggyújtom a cigit akkor ha jól megszívom akkor jön a cucc, csak erõsen és hosszan kell szívni...
az segítene a dolgon, ha a cigi szûrõjét levenném? és amolyan jointosra tekerve nyomnám a csõre? mert hátha a szûrõ miatt nehéz szívni...
illetve az is javítana-e rajta, ha nem ilyen kis szar szívószálat, hanem egy macdonaldsosat használnék?
ha vagytok még akkor írjatok.... kössz
*off <#vigyor2>#vigyor2>
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
„Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná”
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
FUCK COPS!!! FUCK BKV!!! FUCK MÁV!!! HTTP://NOKIAPORTAL.HU
\"If the Tiger does not stop fighting the Elephant, the Elephant will die of exhaustion\" Ho Chi Minh
Az alábbi problémám lenne:
Kaptam régebben egy bongot, amivel nagyon jól elvoltunk. Így nézett ki.
A szára alapból el volt törve a csõnek, ami becsusszan, de az nem zavart, mert a cellux ezt kompenzálta. Egy rossz napon azonban naív módon úgy takarítottam kisbarátom száját, hogy kocogtattam a hamutartóhoz, aminek következtében a tölcsér elött körberepedt, és letört. Ez még mindig nem volt akkora probléma, mert pillanatragasztóval ezt is orvosolni lehetett, de egy másik rossz napon, amikor ezt a ragasztott tölcsért és csövet törölgettem egy törülközõvel állva egy kád felett, akkor egyszercsak elengedett a ragasztás, a tölcsér odébbfordult, és jó másfél méterrõl a kádba zuhant, aminek kövekteztében ripityára tört. Ezt már megheggeszteni nem tudom, és fogalmam sincs, hogy mit tudok vele kezdeni. Egy üveges vajon elvállalja? Vagy tudnám ezt a részét a pipának valahogyan pótolni, ami nem olyan gány? A tölcsérnek az íve egy részen megvan, illetve egy kis kreativitással egy hozzáértõ üveges biztosan újra tudja kreálni, csak én ehhez nem értek. Ha esetleg elvállalja, mit kérhet érte? Mert ha már egy fél pipáét elkéri, akkor tuti nem csináltatok, inkább egy új.
További képek a törés utáni állapotról: 1 2
A retek miatt elnézést, de az ott tömény kátrány, amit szinte lehetetlen kipucolni 😊
a menyben jobb a klima de a pokolban tobb az ismeros...
A képen látható: Az ágyam, egy konnektor, Naturaqua, fémcsõ a vízhûtésemhez fadarabbal betömve
bye
Én holnap viszem balcsira haverokkal, szal újabb bevetésre megy a kicsike. 😄
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
ez direkt MekElek-tanoncoknak indult fórum, nem vitafórum, hogy most melyik a jobb és én szeretnék vizipipát KÉSZÍTENI azér vagyok itt, naszóval CaViaR ígértél vmi dohány-meggyújtás, stb használati bemutatót a Húskonzerves pipához, mer nem fogom ott az adást, köszi elõre is
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
szurke egér pedig te leszel mert azt hiszed ha magad csinálod akkor kulonleges vagy, de ezek szerint te mindent magadnak gyártasz nehogy majmolj vkit, tehát ruhát varsz magadnak, legyártod a pc-d elemeid, és mobiltelefont farikcsálsz elhasznált pc alkatrészeidbõl....
ugyanmár, ne tereljuk a dolgot ilyen hulyeségek felé, azt hiszem te sem gondolod komolyan hogy attol hogy vki boltban vesz vmit az majmolás, gondold már ezt végig jobban 😊
nem bántani akartalak, csupán nem értettem miért jo egy összeeszkábált vmi dobozokbol meg minden másbol mint egy szép letisztult forma, arrol meg már igazán nem tehetek hogy nem vagyok uvegfujó, pedig hidd el szivesen legyártanám magamnak a pipát, de nincs rá eszközöm... a pipámnak igy is eszmei értéke van mert az enyém 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Gondolom akkor pl a számítógépedet is egyben sózták rád kétszer annyiért, mint amennyit megérne. Mert ugye az egyben van (Media Markt, Tesco, stb...)
Visszatérve a pipához. Ha nem akarsz átlag kis szürkeegér lenni, akkor megcsinálod magadnak, de ha a minõségre akarsz menni, akkor veszel normális vizipipát. De ha te megveszel egy 5000-es szart az csak majmolás.
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
keep it minimal
nem mondtam hogy muanyag pipát vettél, azt mondtam ne vegyél olyat, mert az szar... igen üvegpipa, huu, jamaicában meg tekernek, a hegyekben 😊))
biztos jol néz ki a kakaos doboz pipa is...
magad varrod a ruháidat is? <#vigyor1>#vigyor1>
a mobil pipám meg 1500 volt, vastag uvegbol van, birja az utazást...
de sok mekelek van itt, nem értem miért jobb egy muanyag flakonbol szivni, mint egy szép átlátszo uveg pipábol, ahol látod ahogy a fust kavarog 😊