175
Hogyan csináljunk otthon vizipipát
-
#135 jaja, bizonyos anyagokat lebont a füstből, de mindent minden mennyiségben nyílván nem tud megfogni. -
#134 a viz nem lebontja teljesen hanem a káros anyagokat bontja le ?!
Na jó ez igy lehet h ökörség, de lényeg h nem teljesen bontja le, mert füstöt szívsz és fújsz is, ezért nem tudják azt mondani h telejsen ártalmatlan, hanem azt monnyák kevésbé káros. -
JencyJ #133 hello az lenne a kérdésem hogy hogy működik a vizipipa mert ha a füst bekerül a vízbe az lebontja teljesen es akkor mit szívunk kszi a választ előre is -
istidj #132 szyasztok a 63 képen van egy vizipipa elkészítése arra lennék kiváncsi hogy ott hova teszik a dohányt és a szenet ????? -
#131 :D dohánybol a vapor csak nikotin-gőzt csinál :D zellerböl meg thc gőzt, tehát ha ugy akarsz cigizni hogy ne kárositsa a tüdöd akkor jolvan -
#130 nekem van ^^ használom is hehe.. Nem kell kapásból rosszra gondolni ^^ kizárólag szín tiszta dohánnyal. Kivéve persze ha nem. :D -
#129 :D tök jó cucc, lehet szerezni... csak nemtom honnan -
#128 na jó, mégse csinálok
jelentős mértékben túlértékeltem magam -
#127 egy olyan eszköz, ami a hasis gyanta 21 Celsius fokos hevítésénél keletkező gőzt vezeti el egy csövön, így az biológiailag értékes tápanyagokat tart meg, és nem tartalmaz kátrányt. Az élvezeti foka nemigen más mint a zöldpipa mert a THC ugyanugy bekerül, nemnagy veszteséggel... a hatás megvan, csak jelentősen egésségesebb, ugyanakkor tartalmazza a cannabichromintol kezdve az összes cannabinolt, amik tumorredukáló és egyéb hatásának köszönhetően, erőssé teszik a szervezetet -
#126 vaporizáló? ha meg mondod mi az, megcsinálom XD -
#125 nemvágja valaki, vaporizálót hogylehet csinálni? jolenne ha mellékelnétek -
#124 ezek a házik nem igazán tipikus vizipipázásra, (vizip. dohánnyal meg szénnel) való hanem inkább pipa,cigidohányok,zöldség:D stb re szerintem.
enyém:
-
#123 De már vettem egy kis vízipipát. Az jobb mint ez -
#122 Vízipipa készítése
Hozzávalók: 1db befőttesüveg (tetejével együtt)
1 db
30 cm hosszúságú 1,3 cm szélességű fémcső
1db májkrémes doboz (mindegy, csak ne legyen nagyobb)
1db 40 cm hosszúságú és 1,5 cm szélességű gumicső
Elkészítés:A befőttesüveg tetejét és a májkrémes doboz alját is kifúrjuk úgy, hogy beleférjen a fémcső. Beleállítjuk a dobozba a cső tetejét, a befőttesüveg tetejébe a végét (ez ér bele a vízbe) és rögzítjük. A fémcső ne érintse a befőttesüveg alját, 2-3 cm-re legyen tőle! Ezután a befőttesüveg tetejébe fúrunk még egy lyukat és abba állítjuk bele a gumicsövet (ne érjen bele a vízbe). A befőttesüvegbe töltsünk vizet de csak annyit, hogy a fémcső 1-2 cm-ig legyen a vízben! Csavarjuk vissza a befőttesüveg tetejét! -
blinty #121 -
#120 a sima vizipipa topicban le van irva tobb izben is (ahaha szovicc), hogy mit es hogyan kell csinalnod
a topicot erre talalod -
#119 Avassatok be!!!
Meg nem pipaztam de kiprobalnam!
irjatok le kerlek mit kell tudnom!
-
#118 ekezetet felejtsd mar el. -
#117 ehh... nekem nem jön be a kép... -
blinty #116 -
blinty #115 ezek alapján én is csináltam...háát igen..:) de nekem van egy minivízipipám,akkor az már inkább jobb nem? :) -
#114 Én most jelenleg úgy vagyok vele, hogy a vizipipa annyi pluszt ad, hogy nem érzek semmi kellemetlen ízt stb-t szívás közben, és olyan mintha valami ultravilágos cigit szívnék, de semmi plusz íz (most jelenleg Primus Cherry-Vanilla dohányt szívok, bár már lassan féléve szal lehet csak megszoktam), de majd még kisérletezek a dohányokkal...
Egy hordozható pipát lehet én is összedobok, mert ha ezt a kis 0,33-ast elakarom vinni valahova akkor már rögtön kell a szimatszatyrom vagy hasonló, mert még ez se fér el a zsebembe.
Ja és a 0,33-as pipámon nem jött be a kupakos megoldás mivel mindig pont mellé esik a hamu, na de majd egy cappy-s nagy kupakkal megpróbálom megint -
#113 hát ilyen hordozható pipát télleg nem érdemes venni mert bárki tud csinálni, de azér az igazi nagy arab vizipipák megérik az árukat, és jól is néz ki, majd be akarok szerezni egy 80 cm eset. A mostani kis pipám egy zöld theodorás palacból készült és kiváloan müxik. Tilbury Chery-Vanilia cigidohányt szivok belöle nagyon bejön:)) -
gizmo13 #112 Én is most alkottam kettőt. Egy fél literes palackból egy hete az egyiket, meg ma egy zsebpipát kindertojiból. Mindkettő hihetetlenül funkcionál. Én szerintem nem éri meg több ezreket kiadni egy csicsás készre. Megcsinálod magadnak, sokkal királyabb. Én például esztétikára is ügyeltem, és elég ránéznem és boldog vagyok, aztán meg még használatba is veszem, és a kiakad az arcizmom. Szívják csak a sznobok az 5 rongyos "álompipákat", én maradok inkább a sajátoknál.
Na písz -
#111 A képen tényleg nagyon belelóg azóta egy kicsit kevesebb vizet töltök bele. Na meg persze csináltam egy kis tölcsér szerűséget a tetejére amibe könnyű bele állítani a cigit (persze most már szűrő nélkül! )
A tálka csinálás nagy ötlet mert elkövettem egy alapos tesztelést rajta tegnap és eléggé macerás volt a hamuval való bánás... Arra gondoltam, hogy egy másik kupakot kilyukasztok úgy ahogy most van a flakonon, csak fejjel lefelé teszem a jelenlegi tetejére, hogy a hamu abba szóródjon, de ezt már csak holnap csinálom meg... este van már a barkácsoláshoz -
#110 jó kis pipa, de sztem elég ha a cső kb 1-2 cm rel van csak a víz alatt, úgy még könnyebben is jön mert kisebb a vákum és ugyaínugy megszüri szerintem :D teccik a cigi beállítós ötlet grat, én pipa dohányt szívok belöle ; a filter kivétele tuti segitene de probald ki az a lenyeg! sztem prbalj meg vmi tálkát csinálni a tetejére amibe bele szorod a témát! -
#109 Üdv emberek! kicsit kihűlt már ez a topic, felkéne ébreszteni :D
a leírások alapján tegnap elkészítettem első vizipipámat, bár még tökéletesítésre szorul... így néz ki:
az a baj, hogy eléggé megkell szívni a szívószálat, hogy jöjjön valami
a felépítés most leírva úgy néz ki, hogy adott egy 0,33-as kis pepsi-s üveg, annak a kupakját kifúrtam amibe megy a cigaretta, a cigaretta, aljára pedig rányomtam egy toll testét lényegében, na ez a cső lóg a vízbe, az üveg nyakának oldalánál (már ha lehet itt nyakról beszélni, szal ottan felül) pedig csináltam egy kisebb lyukat amibe épphogy belelehet nyomni egy szívószálat, és ha meggyújtom a cigit akkor ha jól megszívom akkor jön a cucc, csak erősen és hosszan kell szívni...
az segítene a dolgon, ha a cigi szűrőjét levenném? és amolyan jointosra tekerve nyomnám a csőre? mert hátha a szűrő miatt nehéz szívni...
illetve az is javítana-e rajta, ha nem ilyen kis szar szívószálat, hanem egy macdonaldsosat használnék?
ha vagytok még akkor írjatok.... kössz -
#108 Csak sosem ér utól.
*off -
astrid #107 Hálám örökké üldözni fog!!! -
#106 megfogsz egy tölcsért, kibéleled alufóliával(az se baj ha műanyagf tölcsér, én is azzal nyomom) szal kibéleled, ajáába beele a szívószálat, gyurmával légmentesíted, tölcsért bele az üvegbe, ott is légmentesít gyrmával, bele a dohányt a tölcsérbe, lefeed alufóliával, 30-35 kis lyuk az alufóliára rá a szén oszt kész,m bár sztem nem cappys üveggel nyomd mer nagxaz arca, inkább vmi kisebbl amit jobbn tusz légmentesíteni... -
astrid #105 szijasztok! lenne egy nagyon sürgős kérdésem! azt vágom már, hogy hogyan kell ilyen tök fasza vízipipákat csinálni, (már írtatok pár variációt), de nekem egy egyszerű, lerövidített változat kéne... xal a helyzet a következő... cappy-s üveg, kupak kukába, víz bele, lyuk az oldalán, szívószál a lyukba, fólia a szájára, egy kicsit lógjon bele, fű a fóliára... na jah... a kérdés pedig a következő, hogy a farkamba jut, a füst az üvegbe???? (asszem valami hasonló a szitu) ez egy elgondolkodtató kérdés, ami az én agyamnak, már messze túlszárnyaló! xal... xal.. PLEASE HELP ME!!!! remélem nem cs*sztem el... előre is köfi -
#104 Régen írtatok ide, de megint fel kéne dobni a témát. Nah szal én is vettem normális pipát boltban 4400-ért. Plusz szén 50 db, fél kiló dohány. Össz-vissz rendeléssel együtt 13000 ft volt. És szerintem überállat feeling. Azon hülyeség vitatkozni, h boltban jobb vagy házilag megcsinálni. Én pl beültem vele egy kocsmába és sztem elég gányul nézett volna ki egy házilag csinált. De attól függetlenül lehet otthon szívni. Nah szal én is szeretnék attól függetlenül csinálni egyet házilag. De az első képből kiindulva nem ártana, ha 2 vizes üvegen menne keresztül a füst márcsak azért is, hogy jobban megtisztuljon. Van vkinek ötlete, hogy hogyan kéne? -
#103 szevasztok.nézzétek meg ezt 3200ft-ért már lehet kapni normálisat.vizipipa különben én is magam csinálok pipát magamnak és nemsok különbség van köztük. -
#102 nemtom h írták e de vépét csínájj otthon kólásüvegbőőől eccerűű bele baszol 2 szívószálat a többit kitalálod... naon fullkirálxyy -
#101 űberkiráyl -
#100 fú mennyi okosságot írtam ide másfél évvel ezelőtt :o :D
#100 .) -
#99 ja és a barkácsolást én a konzervdobozos szarra gonsdoltam, mindenképpen vennénk haverokkal de még csak 1 szer vizipipáztam és ha nem is teccik akkor fölösleges vennem, bár nekem minden teccik ami káros :P na a fű nem -
#98 ahha oké. most magyarul is. kösz. üvegből fújassak vagy bvűvésszel? kurvaértelmes gyerek vagy -
NKristof #97 Engem is érdekelne a dolog, mert kicsit húzós egy készen vett vízipipa ára -
#96 pipát nem kee barkácsoni teee!!! üvegbő fijass vi bűvéssze..