The Godfather

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én ezzel jáccatnám éjjel is meg nappal is aztat aki kitalálta az irányítást.Ez egy nagyon jó game lenne ha lehetne irányítani rendesen.Az egésznek olyan "béta"szaga van.Egészen egyetértek Gabe18 barátunkal:"az irányitás gyakorlott repülõgépszimulátor rajongóknak is fejtörést okozna,annyi gomb van amit fejben tartani,meg használni is kéne".Amúgy meg az egész jó,engem nem nagyon izgat a grafika...no izgat de ez még az elmegy kategória.

Gerbill
Ez olyan mint a Star Wars Empire at War. Az sem valami nagy szám, és a kameramozgás elképesztõen idegesítõ, de mégis élvezhetõ volt mert Star Wars feelingje volt.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Összességében talán jobb lett mint amit itt a beharangozó képek után vártam,de azért igy sem egy nagy dobás a játék.
A garfika igen egyszerü,leggyengébb pontja a már jól ismert autók,teljessen kiábránditó ahogy egyik másik kinéz.Az meg hogy miért nem lehet belátni,elég érthetetlen ha egyszer az átvezetõkben pedig be lehet,pedig ahogy nézem azok is a játék grafikájával készültek.De még maga a városkép összessége nem rossz annyira.
Az már annák inkább hogy néha a parkoló autókat olyan késõn jeleni meg a program hogy majdnem nekikmegy az ember.Meg a gyalogosok is hajlamsoak fura dolgokra,amikor autóm közeledtével már méterekrõl ugrálnak jajongva mintha áthajtottam volna rajtuk.Néha pont igy a kocsi elé...
Viszont az irányitás gyakorlott repülõgépszimulátor rajongóknak is fejtörést okozna,annyi gomb van amit fejben tartani,meg használni is kéne.
Az ellenfélkijelölös verekedés szerintem túl kötött,a fegyveres dolognál legalább a szabad célzásnál oda lövök ahova akarok.
A kocsik irányitása már annyira arcade hogy az már fáj.De biztos van aki ezt szereti.Szerintem még a GTA irányitásába is több szimuláció van mint ebben.
Na mennyi rosszat irtam.Az a baj hogy ami pozitivum van,azok sokkal kisebb,jelentéktelenebb dolgok.Gondolok itt a karakter megformázására,hogy bárkihez oda lehet menni beszélni 1-2 szót,ilyenek...
De a dologban lehetnek rejtett tartalékok,fõleg a térkép egyes részei érdekesek,amiket más-más mafiacsaládok uralnak (ha jól értelmezem),igy az idõvel esetleg kirobbanó/kirobbantható bandaháborúk talán jók lehetnek.
No ez az én véleményem.Aki nagyon nagy Godfather kedvelõ,az talán még jól is szórakozhat vele.
De a cime nélkül ez a játék csak egy közepes Mafia utánzat lenne.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Örm
2006-03-19 PC Game ISOs Godfather: The Game (c) EA NOGROUP 69x50 MB

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Palinko
elsõ fanatikusunk 😄
Tojesz
Szerintem nagyon jó játék
Nem minden a grafika, egy jó sztori+meg hangulat számít a legtöbbet, az meg itt megvan
Bár nekem akármit eladhatnának Godfather game névvel😊
És én megveszem eredetiben is😛

én most szedem a gamez.fee.hu-ról, kell majd valamit hülyéskedni vele hogy menjen?
buldozer99
Nekem ma lesz meg heveromtol heliosz007-töl de ö azt mondja nagyon ûber szerintem is!!!!
Király máma GODFATHER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Forca Barca

McW
Most hogy játszottatok vele jó páran megkérdezem, tényleg olyan ocsmány szar gém mint amilyennek a képeken kinéz, vagy játékélmény szempontjából okés?

Mess with the best, and die like the rest...

scorpeeon
igen, a telepítéssel asszem még nem volt gond. mind1, volt starforce játékom, megpróbálom az SF cleanerrel talán azzal van a gond...

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Hjo általában a kiadott gépigények manapság kissé légbõl kapottak a szar optimalizálások miatt,azért inkább megkérdeztem de thx😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Szerintem ez egy nagy szar. Valahogy többet vártam volna az ea-tõl 2006ban. A maffia sokkal szebb és játszhatóbb volt.
rage
Szerintem, a gépigénnyel nem lesz gond.
Ezerrel fut mindent maxra téve, közepes kártyákon is.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Gerbill
Simán elfut olyan gépen amin a mafia. De ha használnád a keresõt a lap alján akkor rálelnél a gépigényre

Most szedem lefelé egyet áruljon el valaki😊
Nem akarom leszolni a grafikát,de a képekbõl itélve a MAFIA szebb volt...Namármost ez oké,de a gépigény ehhez képest magasabb?😊
Vagy elfut olyan gépen amint a mafia fullon röccenésmentesenfutott?😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

SiteDisagner
nahát a kocsikázástol én is kész vagyok, a legjobb az volt mikor elöztem és elém spawnolt egy kocsi.. akkor cseppet felbaszódtam.. meg az h az iranyitas vhogy nem a legjobb...

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

kinek ment daemon 3.47el?

AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor

bazza
nah, 2 óra gém után már csak 2 dolog zavart: a város (nem elég szines, unható de nagyon!) és a kocsikázás (gyors kanyarok, gyors autok, szlalom árkád az egész gém...)

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Rohamsisak
srácok, amikor luca brasi gyilkosait kell letenni láb alól akkor utána úgy kell befejezni a küldetést hogy el kell menni a little italy-i mentõhelyre, de nincs ott ház csak egy ruhabolt ahol lehet püfölni az eladót hogy fizessen, de idõre kéne a save house-ba menni de én nem találom a bejáratát, vagy a boltba kell bemenni amugy is?
Légyszi help!
Köszi!

Gerbill
Most akkor vagy letöltöd mégegyszer vagy megvárod a mini imaget, már ha lesz.

rage
Hát igen, erre írtam, hogy kéne az eredeti...kár volt letörölni.
Ugye az mdf, amit csináltál, annak a neve ugyanaz, mint ami
az eredeti volt?

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

jah de igy nem megy, mer az mdf sincs meg csak amit a cdrõl nyomtam képfájlt

rage
Letöltötted ?

Hát itt vmi naon nem stimmel

Gerbill
Hú micsoda fogalmazás

jakewyler
Nem fog a játékot zavarni az hogy van nekem fönn starforce-s game?

Gerbill
Nem neked írtam hanem scorpeeonnak, csak elfelejtettem használni a válasz gombot

Esetleg vki nem tudná elküldeni az mds fájlját?

rage
Asszem itt a Daemon 4 telepítésére írták, nem a játékéra...

HEh? Fel se ajánlotta h inditsam ujra, a játék telepítésénél

Gerbill
Az újraindítás után folytatja a telepítést? Mert mikor újraindítod a gépet akkor folytatnia kell a telepítést.

rage
Eredeti képfile kelleni fog.
Ha szerencséd van, hamarosan jön ki hozzá mini image,
vagy crack...

rage
Van StarForce-os játékod?
Ha igen, érdemes lenne a StarForce driverét eltávolítani
a rendszerbõl Daemon telepítés elõtt.
(Van rá starforce cleaner)

Nem, ott jót jelez!!! Igen és az eredeti képfájlt töröltem

scorpeeon
jah, és mindez 1 format után jött elõ, elõtte minden mûködött.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

scorpeeon
kis OFF
itt olvasom h nálam lehet h nem lesz jó mert csak Daemon 3.47 van fenn. a próblémám nem az h képtelen vagyok letölteni az újat, hanem az, hogy miután felteszem, és újraindítom, egyszerûen mintha fel se lenne téve, a sajátgépbe nincs 1 virtuális meghajtó sem, ha nyomok rá 1 jobb gombot, és beállítom a device-ok számát 4re ahogy szoktam, please wait-ol a végtelenségig (és azt az 1 meghajtót is betüjel nélkül írja ki és semmit nem lehet belemountolni, a sajátgépben sincsen benne a meghajtó. emiatt visszatettem a 3.47et és azzal legalább mûködik de minden egyes elindításnál egy rohadt hibaüzit dob ki. de legalább mûködik a D4-el ellentétben, vki nemtudja h mi lehet a hiba forrása?

rage
Itt tárolja a registryben:

"DisplayName"="The Godfather™ The Game"
"Installed From"="P:\\"
"Registration"="SOFTWARE\\Electronic Arts\\Electronic Arts\\The Godfather The Game\\ergc"
"CacheSize"="4977638400"
"SwapSize"="0"
"Language"="English US"
"Locale"="en_us"
"CD Drive"="P:\\"

Az installed from és a CD Drive értékét írd át arra a betûre,
ami neked a Daemon által létrehozott virtuális meghajtó.

rage
Akkor szerintem, az lehet a baj, hogy amikor installáltad,
akkor a CD-rõl tetted fel, ami mondjuk nálad a D,
mikor mountolod, az meg mondjuk az E meghajtó nálad.
S könnyen lehet, hogy emiatt a játék most a D meghajtón keresi a lemezt.

Szóval, vagy írd át a registryben a CD Drive-ot, vagy uninstalláld,
s tedd fel a játékot újra a mountolt driveról.

Gerbill
És az eredeti képfájlt törölted?

mer ugy volt, hogy letöltöttem kiirtam és ugy nem ment. Aztán ujra csináltam belõle képfájlt de így s ejóh.

rage
Ha 64 bites XP-d van, akkor szólj, mert másik verzió kell.

rage

Gerbill
Próbáld 4.03-al

heliosz007
😄 szerintem jó game én máá bevittem a Don-t a kórházba és most ott tartok 😄 zsír . Nekem tetszik. a verekedés állati jó . az irányítással nem tom mi volt a bajotok szerintem jó , bár a kocsik irányítása az máá nem annyira. De az emberkéjé szerintem jó . aztán, a graf nem a best de elviselhetõ , engem nem zavar. A hangulat + a Story az + überállat 😄 fõleg úgy ha láttátok a filmet.na mek és nyomom tovább!!!!!

rage
Akkor egy Daemon frissítés megpróbálható, ha a másik
két módszer nem jön be.

rage
Nálam a safedisk emuláció nincs bekapcsolva
(Nem is kell bekapcsolni)

Dameon 4.00

Gerbill
Minden opció be van kapcsova a Daemonban?

rage
Daemon 4.03 ? Ha igen, akkor próbáld meg a safedisk4hider-rel
elrejteni a játék elõl.
Ha ez sem segít, tedd win2000 kompatibilis módba az exe-t.

Például ugy hagytam