7267

The Godfather

• mike0013
    büszke is vagyok magamra!
    és figyelj nem az én gondom, hogy egyesek rohadt lusták, akkor rohadjanak meg, én is lusta leszek válaszolni, ENNYI
  • mike0013
    ja, baz, nem értem minek jöttök ide:|
  • pekka2
    azt nem értem, hogy az ilyenek buzik minek nézik nap mint nap a fórumot? Mert segíteni nem tudnak, csak itt élik ki magukat, erre verik.. Gondolom az életben meg egy nagy loserek.
    a 6909 is igen nagy bunkóságról árulkodik...
  • Morisz
    f*sza gyerek lehetsz te Mike!legyél büszke magadra!amennyi időt a jobbnál jobb válaszaidra fordítassz már rég válaszolhattál volna pekkának!és most jöhetsz a sablon hülye dumával h keress vissza meg használd a keresőt meg FAQ (ami nem is működik,ennyit erről)szóval hajrá így tovább!üdv
  • mike0013
    nem
  • pekka2
    Ja, valóban nem tudom használni.. És akkor nem lehet normálisan segíteni a másiknak?
  • Morisz
    csáo!letöltöttem a magyarítást és amikor az exét megakarom nyitni Norton beugrik h vírusos és ennyi nem tudok vele mit kezdeni!?most ilyenkor mivan?ha esetleg vkinek van jó féle magyarítása eltudná küldeni vagy mit csináljak?köszönöm
  • The FlashBack
    bannerban, elírtam
  • The FlashBack
    az van, hogy az új tagok ne tudják mi hogy megy erre. abberban is van megoldás.
    alul van a kereső.
  • mike0013
    úgy látszik nem tudod használni vagy a keresőt, vagy a manuális keresőt, magyarul a visszalapozást:|
  • jointos22
    Helló megtudná valaki rendesen magyarázni hogy az istenbe rakjam fel a magyarosítást? mert amikor kijelölöm a gyökérkönyvtárat akkor elkezdi felrakni és egy idő után 2-3 fájlt nemtud megnyitni vagy mi az isten!és utána meg a játék nem indul el.
    És amúgy meg másképp nem tudom hogy melyik mappát hova kell betenni hogy felülírja azok amik egyeznek azokat át tudtam másolni felülírással de marad 2-3 mappa amit atom nemtudok hová másolni asszem 4- vagy 5 mappa van összesen!!Ja és mégegy kérdés a menüsort is magyarra csinálták? előre is köszönöm!!
    Berta Nándor
  • pekka2
    úgy látszik túl nehezet kérdeztem.
    Miért van az, hogy a régi tagok mindig köcsögölnek az újakkal? Azért van a fórum, hogy lehessen kérdezni. Gondolom nehezetekre esik bepötyögni a választ..
  • mike0013
    hadd szenvedjen egy kicsit;)
  • The FlashBack
    fejem verem a fallba mindjárt.
    valaki mondja meg neki...
  • jugen
    LoL :D
  • mike0013
    ki tudsz szálni a kocsiból:o?
  • pekka2
    Szevasztok..
    Az miért van, hogy hiába kapcsolom be a mouse invert-et, mégsem fordítja meg az egérrel való irányítást?
  • versace
    Gondolkodtam, de már nincs igazán kedvem újra kezedeni. Am.egyet már megcsináltam.
  • The FlashBack
    kezd előlröl a játkot -.-
  • versace
    csak sajna már nincs rivális család , hogy elvégezzem rajtuk.
  • versace
    Megvan a 3 kivégzési mód!!!
  • The FlashBack
    no problemm all.
    jó játékot
  • versace
    Még mindig nem tudja senki sem, hogy kell megcsinálni azt a 3 kivégzést????PLEASE!!!!!
  • versace
    The FlashBack: akkor bocs , csak egy gondolat volt.
  • gulupeti
    Visszaraktam az Nvidia régi driverét a 93.71-et és láss csodát ezzel simán megy. Ennyit a "vadiúj" driverekről. Azért köszi a segítséget
  • The FlashBack
    az sd4hide-ot csk bizonyos warez verzióknál KELL használni. ha megvetted a boltban, akkor ne.
  • gulupeti
    Hello Versace! a directx verziója: 9.0c (4.09.0000.0904). Az sd4hide programot az eredeti játékhoz is használni kellene? Most próbáltam sd4hide-dal és sajnos így sem indult.
  • versace
    Milyen directx-ed van fent??? Használod a sd4hide a játékhoz???
  • gulupeti
    Helló! Szükségem lenne egy kis supportra! Ma vettem meg a játékot eredetiben. Telepítés után indítom, még látom is hogy Elektorink Árc meg Paramount Pikcsörsz utána pedig fekete kép és kidob az asztalra. Valakinek valami ötlete? Előre is köszcsi.
  • versace
    Hali! Már mindjárt végigjátszom, de nem tom megcsinálni a mocskos üveg, betonfej és falrakenős kivégzéseket!! Tudna v.ki segíteni, hogy kell????
  • anakinn
    sziasztok! most töltöttem le a dox.uw.hu-ról a játékot és az a problémám h mikor elindítom a játékot fekete képernyő van semmi más és nem is tudok kilépni szal gép resetet kell csinálnom... na most próbáltam már crackkel crack nélkül sd4hide programmal az ace mega codec pack az fönt van de sehogy sem mükődik. tudna vki segíteni h mit csináljak??
  • The FlashBack
    hali.

Egyszerűbb lenne, ha letörölnéd, majd újratelepítenéd. Crackeket nemszeretem, nem is használtam őket sose, inkább mini-image. A gamecopyworld (www.gamecopyworld.com)-on nézhetsz ilyet is, meg ha te krekkmániás vagy akkor azt is. A lényeg, hogy a release krekket ne használd (mer nemtudsz kiszállni az autóból).
    Ha bármi gond van írj

FAQ meg azért nincs, mert még törölték a tárhelyem az UW-n. Majd feltöltöm máshová. ÜDV.
  • ponki
    Hi! Volna néhány gondom, melyeket nem tudok javítani. (A FAQ- t nem tudom megnyitni, mert hibát jelez a böngészőm, tehát arra ne utaljatok légyszi!) Javítottam a crack- et, de most az összes irányítóbillentyüm törlődött és fogalmam sincs hogy meik mit csinál. Ép ezért próbáltam meg letölteni a magyarítást, de a magyarítások portálon is fenn levő magyarítás vírusos, így amint kibontom, a gépem lelövi...
    Így kérnék segítőkész embereket, akik vagy a billentyük alapbeállítását küldik el nekem, vagy a magyarítás, egy vírusmentes példányát. [email protected] Előre is köszi! Sziasztok!
  • The FlashBack
    minden kedves olvasni nem tudó embernek írtam KI A BANNERBA:

Öntörvényű személyiségem révén, a warezos hsz-ek törölve lesznek, továbbá nincs OFF, flém, spam...
    Ja, és megnekérdezd, hogy honnan tudnád letölteni a játékot.

most felhúztatok korán reggel

• mike0013
    de ezt te is meg tudtad volna találni, ha egy kicsit keresel:|
  • mike0013
    mellesleg én rá kerestem google-n és az első találatra rákattintva ott volt a letöltés, tudod nem mindegy, hogy mit írsz a keresőbe:|
  • mike0013
    mostmár csak azért sem segítek, jajj, bocs, hmm
    ja és Lebowskinak van igaza, vedd meg és semmi gondod nem lesz az elindítással, letöltéssel miegymással, ja és vissza ne gyere azért hogy nem tudsz kiszállni a kocsiból!
  • Lebowski
    VEDD MEG
  • piamania
    Ahelyett,hogy itt jártatod a szádat,segítettél volna már,és már nem is láttok ebben a topicban többet.Amúgy kerestem gogliban,de sehol nem találtam olyan oldalt.
  • mike0013
    pedig a link számodra tökéletes, mert előbb talán bekéne pötyögni a google-ba... de úgy látom a lustaság határok nélküli:/
    bár azt nem értem, ha itt le tudtál írni több mondatot is, akkor a google-be, mért nem tudtál bepötyögni pár szót? pff
    szóval előbb gondolkodj, aztán írj