The Godfather

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

amúgy jelöli asszem hogy hol vannak a házak. az a lényeg hogy egy olyan zsákutcában vannak általábban ahol nem tudsz továbbmenni csak oda meg vissza. és általában ott elég sok jele van annak a bizonyos családnak.
a város peremterületein vannak a "bázisok".családonként két házból áll.odamész elkezded lelövögetni a népet és akkor kiírja hogy mobwar.ekkor be kell jutnod a házba ahol a pincébe le kell raknod a bombát majd gyorsan kiszaladni a házból nehogy felrobbanj.ezt családonként kétkét házzal kell megcsinálni..
hajrá
mike0013
fel kell robbantani az ellenséges család (akivel warban állsz) bázisát, fogalmam sincs, hogy hol találod, csak azt tudom, hogy mit kell csinálni

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

azt áruljátok el nekem légyszi, ha banda háboró van, akkor mit célszerû tenni?volt egy a tattagliákkal és az idõ letelte után kiírta, hogy elbukott banda háború!
mike0013
ja ok😊

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

csak gondoltam szólok!
mike0013
édes mindegy😊

én a gamecopyn találtam egy olyan cracket ami a kiszállós problémát meg az egereset megoldja, és nem kell semmi mds meg ilyenek!A legfrissebb cracket szedjétek le!
mmint az a jo megoldás hogy nem crackeled

csak nem beszéni mágyár
amúgy télleg az a legjobb megoldás ha nem crackeled...
Köszönöm! Sikerült!!

Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243

mike0013
http://gamecopyworld.com
------------------------
The Godfather Maxi image//The Godfather Mini image
nem tudom pontosan melyik néven van fenn, de mindkettõ jó, letöltöd, kicsomagolod, beteszed daemon tools-ba és játszol!

[url=http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_godfather.shtml#The%20Godfather%20%20No-DVD/Fixed%20Image%201]Innen leszedhetõ az image és az sd4hide is.[/url]

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

Sziasztok!
Egy olyan mini imagot amivel a kocsiból való kiszállást meg lehet oldani olyat hol találok vagy mi a neve!?
Kösz

Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243

Már majdnem 2 HÓNAP eltelt de FÁKK még mindíg nincs.
Mikor lesz javítva?
<#buck><#awink>

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

kirol
Bár a víruskeresõm fel se hagyja tenni, mert trójait talál benne.

kirol
Már van magyarítás, nem?

Hello
Az SD4hide programot,hogy kell használni?
Berakom a deamonba a imaget.Aztán csak berakom hide progit a játéknak abba a könyvtárba ahol az exe fájl van és nyomok egy hide-ot?

mike0013
visszavonom...-.-

Már van magyarosítás! www.magyaritasok.hu Innen le lehet szedni!

mike0013
még nincs, csak készül

Mayorpapa
katt - van magyarosítás - katt

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

bigapó
nekem sem állította át. asszem annyi volt, hogy átállítottam, majd kiléptem a játékból és vissza. úgy emlékszem ettõl megjegyezte. ha nem akkor nemtom.

The Matrix has you...

sziasztok!
mivel a faq nem mûködik, ezért bátorkodom megkérdezni, hogy nem tudjátok e véletlenül mi a megoldás arra hogyha a játékban alapból inverse mouse-om van.ha bekapcsolom az inverse-t akkor sem fordul meg.

van ötletetek mi ilyenkor a teendõ?
cicai
Sziasztok
PS2-n tényleg vannak más küldetésel amik PC-n nincsenek?

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

The FlashBack
az is igaz. Csak hogy ne jöjjön felháborodva, szóltam elõre:\

bigapó
de itt a topikban is megtalálja vagy tévedek? csak rá kell keresni az "autóból nem tudok kiszállni" szóra és megvan😊

The Matrix has you...

mike0013
rád szóltunk😊

The FlashBack
faq nincs egyelõre. törölték a tárhelyem ugyanis:\ majd felrakom a másikra, csak szóljatok rám.

bigapó
autóból ki tudsz szállni?

ha nem, akkor neked is a crack-es problem van, faq-ban le van írva mit tudsz kezdeni vele. egyébb ötletem nincs.

The Matrix has you...

Don Norbertó
Hát ilyenrõl még én se hallottam.

\"You never call me Godfather...and now ask me to kill those guys?\" -Vito Corleone-

olyanba nemtudtok segiteni, hogy mértnemtudok menteni?legelején safehouseba kirja, miokor mentek hogy error saving game.mértvan?plz help

Köszi mindenkinek a segítséget, tovább jutottam, de nekem azzal volt a bajom hogy a csávó dérdepelt és nem tudtam felállítani, de nagy kínok árán rájöttem 😊
bigapó
mindig írja, hogy melyiket kell nyomni, csak az utasításokat kell követni. ha meg gamepad-dal nyomod, akkor is rá lehet jönni. nekem is az van és már játszom a küldetéseket😊 nem nehéz.

The Matrix has you...

mike0013
sétálni csak simán W és tarts lenyomva a "mittudoménmilyen"(megragadás) gombot és csak utána engedd el...
jobbra, vagy balra rántsd az egeret!

Megpróbáltam de sétálni enm tud vele, mert rögtön elengedi ahogy elindulok az egeret meg hiába huzogatom hirtelen nem csinál semmit, asszem uninstall lesz 😊

De azért köszi a segítséget, ha van esetleg még ötleted akkor annak azért örülnék
mike0013
oks, lökni pedig (ha jól emlékszem) úgy kell, hogy megragadod és elkezdessz vele elõre sétálni és elengeded (sétálás közben)
vagy csak fogod az egeret és oldalra rántod (ezzel karakterünk is oldalra rántja áldozatát) és elengeded! Valamelyik biztos jó😄

Annál a résznél vagyok mikor Luca Brasi eljön meglátogatni a legelsõ küldetés és ugykezdõdik hogy engem püfölnek majd ez a Luca mondja hogy egy az egy ellen, hallottam valami olyat is neki kell a csávót lökni valami kukáknak de nem tudom neki lökni azt hogy kell??
A kép még utón van 😊)

Elõre is köszi a segírtséget
mike0013
ha egy képet dobnál annak örülnék és talán tudnék is segíteni..

Hali mindenkinek!
Kezdek kikészülni a jázéktól mert még csak a tutoriálnál vagyok ahol ütlegelni kell egy fazont és közben ki van írva mit kell csinálni. Odáig nagyon jó hogy letérdel az ipse de onnan nem jutok egyrõl a kettõre mi francot kell csinálni vagy ez a csávó sosem hal meg??
Csak még annyit hogy amit ír nekem bunyó keözben segítséget semmit nem ér mert ha azt nyomom akkor elengedi a csáveszt.

Valaki help
csö mindenkinek!
MOst fogom elkezdeni a játékot nemsokára telepítem!azt szeretném tudni, van e olyan peccs vagy kiegészítõ amit érdemes feltennem mielõtt játékot kezdek???
Most ott tartok hogy bombákat kell elhelyezni a családoknál.Elég szopatós ez a rész. <#falbav>
Fido4life
jaja, bár az is elég jó volt...

Meg a The gateway,igaz az asszem csk ps2-ön jelent meg.
Fido4life
Na meg a Maffia...😊

bigapó
ja, de végülis a GTA is ilyen volt. mindig egyik végbõl a másikba kellett menni😊)

The Matrix has you...

egész jó ez a játék csak ne kéne annyit kocsikázni a városban.Néha unalmas már.
egyik végébõl a másikba. ÁÁÁÁÁ<#wow3>
bigapó
az invert mouse-t nálam is hiába állítottam be, akkor is úgy maradt. ki kell hozzá lépni a játékból. elég nagy hülyeség, de ez van

The Matrix has you...

Persze újraindítás után daemon és úgy sd4hide.
Hello.
Most kezdtem el a játékot Én is.Szembesültem ezzel a problámálval.Nekem se ment pedig úgy csináltam mindent ahogy le van írva.De végül sikerült.Emulations->Safedisc van csak bejelölve.Unmount all drivers,és újraindítottam a gépet,majd sd4hide.Lehet hogy hülyeség amit írok de azóta megy.Ja és a kocsi beszálláson kívül jó lett az irányítás is.Mert ha balra húztam az egeret jobbra fordult a csávóka.Full káosz.De most minden tuti.