The Godfather
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hajrá
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
csak nem beszéni mágyár
Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243
------------------------
The Godfather Maxi image//The Godfather Mini image
nem tudom pontosan melyik néven van fenn, de mindkettõ jó, letöltöd, kicsomagolod, beteszed daemon tools-ba és játszol!
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
Egy olyan mini imagot amivel a kocsiból való kiszállást meg lehet oldani olyat hol találok vagy mi a neve!?
Kösz
Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243
Mikor lesz javítva?
<#buck>#buck><#awink>#awink>
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
Az SD4hide programot,hogy kell használni?
Berakom a deamonba a imaget.Aztán csak berakom hide progit a játéknak abba a könyvtárba ahol az exe fájl van és nyomok egy hide-ot?
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
The Matrix has you...
mivel a faq nem mûködik, ezért bátorkodom megkérdezni, hogy nem tudjátok e véletlenül mi a megoldás arra hogyha a játékban alapból inverse mouse-om van.ha bekapcsolom az inverse-t akkor sem fordul meg.
van ötletetek mi ilyenkor a teendõ?
PS2-n tényleg vannak más küldetésel amik PC-n nincsenek?
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
The Matrix has you...
ha nem, akkor neked is a crack-es problem van, faq-ban le van írva mit tudsz kezdeni vele. egyébb ötletem nincs.
The Matrix has you...
\"You never call me Godfather...and now ask me to kill those guys?\" -Vito Corleone-
The Matrix has you...
jobbra, vagy balra rántsd az egeret!
De azért köszi a segítséget, ha van esetleg még ötleted akkor annak azért örülnék
vagy csak fogod az egeret és oldalra rántod (ezzel karakterünk is oldalra rántja áldozatát) és elengeded! Valamelyik biztos jó😄
A kép még utón van 😊)
Elõre is köszi a segírtséget
Kezdek kikészülni a jázéktól mert még csak a tutoriálnál vagyok ahol ütlegelni kell egy fazont és közben ki van írva mit kell csinálni. Odáig nagyon jó hogy letérdel az ipse de onnan nem jutok egyrõl a kettõre mi francot kell csinálni vagy ez a csávó sosem hal meg??
Csak még annyit hogy amit ír nekem bunyó keözben segítséget semmit nem ér mert ha azt nyomom akkor elengedi a csáveszt.
Valaki help
MOst fogom elkezdeni a játékot nemsokára telepítem!azt szeretném tudni, van e olyan peccs vagy kiegészítõ amit érdemes feltennem mielõtt játékot kezdek???
The Matrix has you...
egyik végébõl a másikba. ÁÁÁÁÁ<#wow3>#wow3>
The Matrix has you...
Most kezdtem el a játékot Én is.Szembesültem ezzel a problámálval.Nekem se ment pedig úgy csináltam mindent ahogy le van írva.De végül sikerült.Emulations->Safedisc van csak bejelölve.Unmount all drivers,és újraindítottam a gépet,majd sd4hide.Lehet hogy hülyeség amit írok de azóta megy.Ja és a kocsi beszálláson kívül jó lett az irányítás is.Mert ha balra húztam az egeret jobbra fordult a csávóka.Full káosz.De most minden tuti.