The Godfather
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyszerûbb lenne, ha letörölnéd, majd újratelepítenéd. Crackeket nemszeretem, nem is használtam õket sose, inkább mini-image. A gamecopyworld (www.gamecopyworld.com)-on nézhetsz ilyet is, meg ha te krekkmániás vagy akkor azt is. A lényeg, hogy a release krekket ne használd (mer nemtudsz kiszállni az autóból).
Ha bármi gond van írj
FAQ meg azért nincs, mert még törölték a tárhelyem az UW-n. Majd feltöltöm máshová. ÜDV.
Így kérnék segítõkész embereket, akik vagy a billentyük alapbeállítását küldik el nekem, vagy a magyarítás, egy vírusmentes példányát. [email protected] Elõre is köszi! Sziasztok!
Öntörvényû személyiségem révén, a warezos hsz-ek törölve lesznek, továbbá nincs OFF, flém, spam...
Ja, és megnekérdezd, hogy honnan tudnád letölteni a játékot.
most felhúztatok korán reggel
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
ja és Lebowskinak van igaza, vedd meg és semmi gondod nem lesz az elindítással, letöltéssel miegymással, ja és vissza ne gyere azért hogy nem tudsz kiszállni a kocsiból!
bár azt nem értem, ha itt le tudtál írni több mondatot is, akkor a google-be, mért nem tudtál bepötyögni pár szót? pff
szóval elõbb gondolkodj, aztán írj
http://www.google.hu/search?hl=hu&q=the+godfather+maps+&btnG=Google+keres%C3%A9s&meta=
amit te keresel az "film reel"
szótár+google ha máshogy nem megy. -.-
A link nekem nem jön be... :S
CHELSEA FOOTBALL CLUB
http://fuckinggoogleit.com/
😄
Nincs véletlenül egy térkép a játékhoz (mint pl. a GTA-hoz), hogy hol vannak a filmszalagok elrejtve? Vagy esetleg a páncélszekrények?
😄 Elõre is kössz!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Am nem tom hogyvagytok vele, de a Mafia kb 16 szor járta meg a HDD-t, a Godfather meg csak egyszer😮
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
ÖN A SZERENCSÉS KÉTMILLIÓMODIK, AKI EZT MEGFEJTETTE!!!