7267
The Godfather
-
#6986 örülj, hogy valaki még ír ide... :D -
#6985 abban a topikban biztos tudják --.--'
-
#6984 jaja, favban is van:)
jó játék lesz, csak a mozgásokra figyeljenek oda jobban, meg még pár dologra:)
kb mikorra várható és mikre azt nem tudja valaki?:S -
#6983 Amúgy itten van... -
#6982 Arrol tudtok, hogy jön a második kereszttata gém? Topikkja is van, csak a köcsög kereső mostanában nem indexel(már egy két hónapja...). -
#6981 Azt hittem már senki nem fog neki állni.
Most amíg nem lehet letölteni addig nem is teszem föl a game-t.
Mióta virusos? -
#6980 Vki dobjon már fel egy magyarítást, ha lehet vírusmentest! -
#6979 semmi gond, hátha ma:) énis rohanok most.
-
#6978 Na csasztok vissza tértem, vissza kaptam a keresztapa filmjeimet belenéztem és megjött a kedvem most újra a game-hez. :)
Most akkor már van teljes magyarítás?? És kik fordították le végül?
Bocsi hogy nem nézek most utána rohannom kell.
Csasztok -
Gustafson #6977 Akkor azt hiszem, az adott epulet rovidesen a levegobe repul. -
Lebowski #6976 nem lesz az övéké.pont az a cél hogy akor megszűnik létezni. -
Gustafson #6975 És ha felrobbantom azt az üzletet ? Akkor az ellenséges családé sem lesz, nem ? -
Lebowski #6974 evvan. -
Gustafson #6973 Azt hittem, egy pofont még kibir az ürge, a meggyőzés sávja éppen a zöld csik előtt volt. Hát erre nem megdöglend ? -
Lebowski #6972 eccerrű. nemkell kapzsinak lenni és ésszel fenyíteni... -
Gustafson #6971 Akkor ugrott a 100%. Igazán rakhatnának új boltvezetőt-aki tanul elődje hibájából. -
Lebowski #6970 nyet -
Gustafson #6969 Mi történik, ha a bolt tulaja meggyőzés közben elhalálozik ? Afölött a bolt felett már sehogy sem tudom átvenni az irányítást ? -
Gustafson #6968 BENT van a borbélynál. -
Najpi #6967 Vagy menj be a borbélyhoz -
Lebowski #6966 feje fölött van a keresztapa jel. hozzá kell menni. -
Soilwork #6965 Üdv.Most keztem el a GodFather nevű játékot, és sikeresen megakadtam már az elelyén.Az a küldetés mikor Monkal kéne összefutnom a borbély elött, de én nem találok ott senkitse!Tudtok segíteni??? -
#6964 úgyvanx)
-
#6963 Hmmm... ez a topikk semmit sem változott... régi szép(?) idők... :) -
zolio #6962 Hi valaki írja már meg, hogy a falrakenős kivégzést hogyan kell megcsinálni? -
#6961 sokszor a sok spyware firewall, virusírtó is zavarják egymást. Valaki elél Nod32-vel, és semmi mással, és mégsincs semmi gondja:)
-
#6960 Sziasztok, nekem a magyarításra a nod kidobja hogy módosult nemtom mit talált. valamit atempben is jelez, de nincs is bent ilyen fájl, nem is értem az egészet. Nektewk nem jelzett be? lehet ngyon is be van védve a gépem... -
#6959 tipppet?:) Pontosan mire?x) -
#6958 üdv.
én nem próbáltam magyarosítást, az már jelentősen ront az élményen. próbáld meg letölteni máshonnan. Még senki nem panaszkodott, google hátha talál egy másik honlapot
-
#6957 *asszus az előzőtt nem akartam elküldeni! Bocs! Az lenne a kérdésem, hogy letöltöttem a THE Godfather magyarítást a www.magyaritasok.hu-ról és amikor elindítanám nem történik semmi. Visszaolvastam beírtam a keresőbe de nem találtam semmit. A magyarítás csak 9mb? Mert nekem csak ennyit tölt le belőle? Nem küldenétek el? Előre is kösz! -
#6956 magyaritas
-
danithe #6955 Üdv! ma kezdtem el játszani a játékal! alig tudtam abba hagyni :P
Modjuk a Mafia-t jobban élveztem... de eluntam 20x megnyerése után :P
Ez most komoly kihivás lesz.. a godfather a filemt sem láttam :DD
Tudtok adni pár tippet? a FAQ-t elolvastam ;) -
#6954 nagyon szívesen:) -
#6953 és MIKE FAQ-ja is kinnvan. Köszönjük MIKE.
-
#6952 működik a régi FAQ is, lehet örülni.
tehát ez azt jelenti, hogy ezentúl nem lehet erre hivatkozni
-
#6951 jaj
ennyit nyavajogni a faq ért -
#6950 jajj, ezek után senki se mondja, hogy nem tettem meg mindent (átírtam) -
Morisz #6949 és gondolom ez nagyon nehezedre esett másnak segíteni??h énis segítsek azért mike írd át a crack linkjét erre http://www.gameburnworld.com/gp/gamefixes/thegodfatherthegame.shtml peace -
#6948 na kész a faq!
KATT
FlashBack légyszi tedd be a fejlécbe, thanks:) -
#6947 de csak hogy lássátok, hogy én nem csak szivatni tudok, délutánig csinálok egy faq-t, így jó lesz?