The Godfather

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sziasztok! most töltöttem le a dox.uw.hu-ról a játékot és az a problémám h mikor elindítom a játékot fekete képernyõ van semmi más és nem is tudok kilépni szal gép resetet kell csinálnom... na most próbáltam már crackkel crack nélkül sd4hide programmal az ace mega codec pack az fönt van de sehogy sem mükõdik. tudna vki segíteni h mit csináljak??
The FlashBack
hali.

Egyszerûbb lenne, ha letörölnéd, majd újratelepítenéd. Crackeket nemszeretem, nem is használtam õket sose, inkább mini-image. A gamecopyworld (www.gamecopyworld.com)-on nézhetsz ilyet is, meg ha te krekkmániás vagy akkor azt is. A lényeg, hogy a release krekket ne használd (mer nemtudsz kiszállni az autóból).
Ha bármi gond van írj

FAQ meg azért nincs, mert még törölték a tárhelyem az UW-n. Majd feltöltöm máshová. ÜDV.

Hi! Volna néhány gondom, melyeket nem tudok javítani. (A FAQ- t nem tudom megnyitni, mert hibát jelez a böngészõm, tehát arra ne utaljatok légyszi!) Javítottam a crack- et, de most az összes irányítóbillentyüm törlõdött és fogalmam sincs hogy meik mit csinál. Ép ezért próbáltam meg letölteni a magyarítást, de a magyarítások portálon is fenn levõ magyarítás vírusos, így amint kibontom, a gépem lelövi...
Így kérnék segítõkész embereket, akik vagy a billentyük alapbeállítását küldik el nekem, vagy a magyarítás, egy vírusmentes példányát. [email protected] Elõre is köszi! Sziasztok!
The FlashBack
minden kedves olvasni nem tudó embernek írtam KI A BANNERBA:

Öntörvényû személyiségem révén, a warezos hsz-ek törölve lesznek, továbbá nincs OFF, flém, spam...
Ja, és megnekérdezd, hogy honnan tudnád letölteni a játékot.

most felhúztatok korán reggel

mike0013
de ezt te is meg tudtad volna találni, ha egy kicsit keresel:|

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

mike0013
mellesleg én rá kerestem google-n és az elsõ találatra rákattintva ott volt a letöltés, tudod nem mindegy, hogy mit írsz a keresõbe:|

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

mike0013
mostmár csak azért sem segítek, jajj, bocs, hmm
ja és Lebowskinak van igaza, vedd meg és semmi gondod nem lesz az elindítással, letöltéssel miegymással, ja és vissza ne gyere azért hogy nem tudsz kiszállni a kocsiból!

VEDD MEG
Ahelyett,hogy itt jártatod a szádat,segítettél volna már,és már nem is láttok ebben a topicban többet.Amúgy kerestem gogliban,de sehol nem találtam olyan oldalt.
mike0013
pedig a link számodra tökéletes, mert elõbb talán bekéne pötyögni a google-ba... de úgy látom a lustaság határok nélküli:/
bár azt nem értem, ha itt le tudtál írni több mondatot is, akkor a google-be, mért nem tudtál bepötyögni pár szót? pff
szóval elõbb gondolkodj, aztán írj

Te nagyon vicces kedvedben vagy látom.no de sebaj.Olyantól mit várhatnék, akinek elgurult a gyógyszere és nem tudta bevenni.
mike0013

HEllo!Valaki legyen oly kedves és adjon már egy oldalt,ahonnan le lehetne tölteni!Köszi
The FlashBack
remélem segítettem x)

Japep
Kössz a fáradozásod, megtaláltam!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

The FlashBack
bazzeg...

http://www.google.hu/search?hl=hu&q=the+godfather+maps+&btnG=Google+keres%C3%A9s&meta=

amit te keresel az "film reel"
szótár+google ha máshogy nem megy. -.-

Japep
Köszi, de nem tudtam mit is keressek, mi a neve... 😄
A link nekem nem jön be... :S

CHELSEA FOOTBALL CLUB

😄
http://fuckinggoogleit.com/
😄
The FlashBack
helló. de van. Cserébe válaszolsz egy kérdésre. Ismered-e a google-t?

Térkép itt

Szivesen

Japep
Hello!

Nincs véletlenül egy térkép a játékhoz (mint pl. a GTA-hoz), hogy hol vannak a filmszalagok elrejtve? Vagy esetleg a páncélszekrények?
😄 Elõre is kössz!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

The FlashBack
googleban... www.google.com beírod: 100% Godfather Savegame | Savegame for godfather, és láss csodát x)

hol találok 100%-os mentést hozzá?
The FlashBack
no, rákelljönni mindre azthiszem vagy alul keresõ- régvolt:| ·

hány fajta kivégzési mód van?:S valahol levan írva a játékba?:S
The FlashBack
oké, talán holnap délelõtt x)
Vagy ma este kitudja😛

Fido4life
szerintem tedd, elöbb is alig bírtam abba hagyni xD

The FlashBack
Jó pont. Gondolkozom h feltegyem, de nincskedvem xD

Fido4life
Mafia, Godfather nem fut a gépemen 😄

The FlashBack
a Godfather vagy a maffia?😄

Fido4life
nekem most is fent van 😊

The FlashBack
Mafia. Elõ is szedem talán?
Am nem tom hogyvagytok vele, de a Mafia kb 16 szor járta meg a HDD-t, a Godfather meg csak egyszer😮

mike0013
Mafia, Scarface, kb ennyi😄

😄😄😄😄
The FlashBack
mindkettõ PC gém:|

Fido4life
Tony Hawk és a GOdfather hogy illik össze ?

The FlashBack
Tony Hawk? x)

jugen
Nem tudtok mostanában vlmi hasonló játékról? Hiányzik márrrrrrrr 😊

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

jugen
Annak a családnak el kell foglalni a fõhadiszállását, akikkel háborúban állsz.

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

ha háború van akkor nekem mit kell csinálni?:S aszt nem vágom:S mert ha üzleteket rabolok végig akkor és azírja ki bukott háború
blablabla, sehol sincs semmi...
The FlashBack
ja, törölték a regem x)

Fido4life
ja akkor nem szóltam

The FlashBack
a FAQ most jelenleg nem is mûködik, de alul van keresõ

Fido4life
Mielõtt hülyeségeket kérdezel olvasd el a FAQ-ot. Benne lehet a válasz <--- eztvmi feltûnöbb színnel kéne kirakni, fehér az túl beleolvad

The FlashBack
a játék megkelenése után kb 2 nappal ez van abannerban---> Ha nem tudsz kiszállni a kocsiból: <..> és/vagy #5181 & #5269

mike0013
akkor meg eléggé szar vagy😄

és mégis magamtól kellett, mert sehol nem találtam, heh?
neked nem mindegy?...unatkozol?...tudod kire kell föld inkább?
mike0013
*pingpingpingping*
ÖN A SZERENCSÉS KÉTMILLIÓMODIK, AKI EZT MEGFEJTETTE!!!

The FlashBack
ez kb a 16ezredik megoldás. aki még mindig nem tudja az vessen magára. úgy 2,4 méter földet