The Godfather

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

buldozer99
Játék zenéje valaki már lécci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Forca Barca

wander01
már van jo crack, a clone verziora rá kel csapni a cracket (nodvd) és megy. a GHC társaság dobta ki, nem is hallottam még roluk.

más:
1. valaki mondja meg hogyan lehet kiszállni a kocsibol
2. hogyan lehet beállitani, hogy a vizszintes egérmozgás forditott legyen mert ez az irányitás nagyon szar, de az invert mouse opcio csak a függöleges mozgást forditja 😄 ettöl a hajamat tudnám tépni

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

A vidakrim geforce2 mx400 32mb-os. 😊))

Asszem megpróbálok a beállításoknál mahinálni.

Bucser
JAa még valami. Akinek indítási gondjai voltak. A DVD-n található egy DirectX. Az nem dísznek van. telepítsd fel. Nekem megoldotta a problémát.

DJviolin: Milyen vid kártyád van? lehet a shadereket nem bírja amilyen kell a gamenak.. próbáld ki, hogy az effekteket kicsit lejjebbveszed.. gubeálj a default.ini-ben és ott próbáld átírni... Jobb ötletem nincs.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
NA toltam most egy 4 órát a gameval. Nekem tetszik és az irányítás sem olyan borzalmasan zavaró. Sajnos Marlon Brandonak Don corleone Hangja nyomába sem ér kicsit csúnya viszont a modellek elég nagy felbontásúak lettek. Igazán fordíthattak volna ennyi figyelmet a textúrákra is. Az autó üvege kérdés.. Furcsa... ha jól megnézitek mikor beszálltok az autóba biza meg van csinálva a belsõ rész (ahogy az a átvezetõ animokon is látszik) de valamiért attetszõ textúra helyett feketét kapott... lehet valami fájlcsereberével meg lehetne oldani a dolgot...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Nincs a menüben egerem, nagy nehezen elbotorkálok a játék indításáig, és a játékban nincsnek textúráim, se modelleim, csak a textúrázatlan házfalak. Miért???????????

Nekem is ez a véleményem.

Szerintem tök jó a game.Nem egy Mafia,de nekem bejön😊

http://videodrome.freeblog.hu/

buldozer99
Lécci valaki!!!!!!!!!!!!!

Forca Barca

köszi dj chepee
direct x hibára a megoldás feltöltésre került...
még lesz alakítva, csak jegyzettömben ennyi telt tõlem...
gyûjtsetek adatokat a további tartalomra...
Köszönöm

a falnál capslockot nyomjál, és akkor odasimul

köszönöm...

hali
azt szeretném kérdezni hogy amikor az elején megkapjuk a fegyvert és azt a bábut kell lelõni utána mit kell csinálni? mert a fal villog ott, de nem tudok semmit se csinálni
elõre is köszi
buldozer99
A játék zené-ét honnan tudom letölteni????

Forca Barca

Viktorr
Megkérdeztem tõle ezt írta:

"Másold ki a vinyóra az egész cd-t...Utána az autorun mappán belül az autorun.ini fájlban keresd meg a directxversion sort és írd át az értékét nullára...Majd menstd el és vinyórók rakd fel a játékot. Nagyjából ennyi"

kirol
Nézem! Don Galáb<#nyes>

lefordítanád?

clonedvd tesztelt... mûködnie kell

mindent megteszek a faq érdekében, ha kell ma nem alszom, de meglesz😄

Gerbill
Most megy az IHM Kersztapa paródiálya. Ti nézitek?

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

a lényeg hogy nem kell crack
helyette: faq

SASboy
clone dvd nálam simán megy

nice legs. what time to open?

SASboy
nekem is

nice legs. what time to open?

gamerman01
Most akkor melyik verzió az ami mûködik???
A CLONE DVD vagy a NOGROUP???

WOW
HI!Valaki meg tudná mondani,hogy mit kell csinálni a tréning küldetésnél?Mert 20 perce verem a faszit és 124 * kinyirtam.

üdv bemountulom a a daemonba a gamét elindítom a setupot és nem akarja beolvasni ilyenkor mi a teendõ?

Tehát neked is geforce mx-ed van?

Az biza
Mégegyszer thx <#taps>

rage
Király :-)

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Kösz, mûxik neki!<#wink><#nyes>

Karez
Ha jóltom akkor tudod ho a játékban megtörtént apuci megölése akkor megnyílik a mob face és má alakíthatod a fõhösödet.
Persze az kicsit lol nakam hogy míg hõsünk fiatal korában még fehér ember volt.Sity suty néger honpolgárá alakíthatjuk.
Tán sokat volt a napon???<#vigyor4>

Videókártya

rage
Na, akkor majd mehetne a FAQ-ba
😊

Reméljük Ereszt barátunk is olvassa.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Mûködik köszönet érte 😊

mila69en
LoL nem mondod komolyan, hogy csodálkozol bármin is az EA-val kapcsolatban😄DD
már ennyi is bõven elég hogy EA

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Várj, viszont ezt én nem tudom <#nevetes1>: hol lehet a külsõnket változtatni? 😊

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

A 2494-en rákattintottam a linkre,de ott ez van-Filename: godfather.rar
Filesize: 11.77 MB
Description: godfather crack-és nem tudom honnan hogyan.

1: Mi ezt már rég tudtuk.
2: "Jön".

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Az én karakterem most tök kopasz, tiszta keményen néz ki.<#nyes>
Gerbill
Danke

KeKKSZike
Magyarosítás mikor lesz? <#vigyor2><#hehe><#vigyor>

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

Elõveszed R-rel, jobb gomb a célpontra, guggolva közelebb mész és bal gomb nyomvatart. Ha végeztél, engedd el.

- megígérem majd írok a faqhoz dolgokat, csak fáradt vagyok 😊.

rage
Találtam valamit a Direct X problémával kapcsolatban:
Angolul van, de becopyzom, remélem, mindenki el tudja olvasni.

1. Copy the DVD to your HD. That is, copy and paste the files into a folder on your hard drive from the first disc.
2. Somewhere (no idea where but it should be in an obvious place) is a .ini/.cfg file that the install thingy uses. In this text file is the setting for what DX version to look for. Find that and change it to 0. It should current be 9.0c.
3. Start the install from your HD.

Gerbill
Most a lófejes küldetésnél tartok, de nem tudom hogy kell a hurkot használni. Leírná valaki?

Csacsi
Na asszem, majd visszajövök ide pár nap múlva, mikor már mindenki el tudta indítani a játékot. Nem hiszem el.....hogy ez megy. Aki nem tud warezolni, az várjon az eredetire. Sok balfék.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Karez
JÖNN A SEGÍTSÉG GYEREKEK!!!!!!
Most olvastam a moderátorok topikban kész a faq bétája!
Remélhetõleg holnap mindenki megkapja a segítségére a választ.
És jó hitt szemmel törlik majd a warezos hozzászólásokat!
(ez nekem is az uccsó wrz hozzászólásom:HA AZT SZERENÉD HOGY MENJEN SZEREZDBE A CLONEDVD-S VERZIÓT!!!!!!!)

rage
Az EA hivatalos fórumán már valaki beírta ugyanezt a hibát
Ezt a választ kapta:

Buy it, don't download it.

Mivel gondolom, ez nem segít, kéne várni egy kicsit, míg többen is jelzik,
mert nem hiszem, hogy a válaszban olvasható indok lenne a probléma oka😊

cold-fire
Hali mindenkinek, Felraktam a játékot elindítom és inditás után kb 5mp-el ujraindul a gépem, mi lehet a hiba? HELP!!!!<#nemtudom><#nemtudom><#help><#help><#falbav>

\"Inkább hős egy pillanatig,mint rabszolga egy életen át!\"

Karez
Akkor ezekszerint megy! <#vigyor5>
Nemis nekem kéne csak ha körül nézel pár játék témában látsz ott egy faq-t ami azért találtak ki hogy a flame-elést elkerüljék no és persze a warezolás miat a téma bene haljon.
Meg még pár tippet is közülhetünk a kezdõknek stb. stb. stb.