7267
The Godfather
-

Hát ez a megjegyzés nagyon tetszett!
-
egyszer engem is kidobott
amugy a gépigénye nulla a játéknak -
Hunor1 #3719 Hello.
Bocsi de nemm megy a FAQ....Szóval az a gondom , hogy kb 5 percenként kidob a játék a vinfosba....NVida GeForce 6600 Gt 128 Mb a vidkarim, 1 GB RAM, AMD Athlon 64 2800+ os a procim, elég hely a vinyón...mi a **szért vág ki ??? Hiszen a gépem bőven elég a rendszerkövetelményre...Drivert a vidkarihoz most frissitettem...
Valami ötlet gengszterek ??????
Köszike -
Asszem holnap megint lesz mit törölni... Néha olyan érzésem van hogy bezárták a gumiszobát és a lakók kiözönlöttek a nomrális topicokba... -
jah ismerem....csak én nem voltam ennyire előre látó:DDD most tölthetem vissza a szarjukat
-
sylas #3716 nekem is leesett volna ha olyan helyen töltöttem volna ahol leesik az arányom - isohunt.com on megkerestem és onnan szedtem - és még arány sincs ott - se reg semmi - és full sebességel töltöttem
game-k nek jóó innen keresgélni
-
:DDD -
ehhh akkor tovább élvezted mint én LoL 10 perc után pá:DD the guud fater is kapott egy esélyt:DDD de hamar rájöttem hogy nem szennyezem be a gépem+_+
szerk: és nem beszélve arroool hogy egy ilyen gányadék miatt esett le az arányom torrenten...fuuu szét**sz az ideg minnyá:DD -
há .\
ottvan a szarforszpid is...mekkora ratyi szarság...fél óráig lehet élveznu utána pá -
sylas #3712 eléggé gagyi az autó irányítása - amikor üldöztek a fabatkabátok háát picit nyomtam jobbra vagy balra és úgy megindúlt -
ja ezvan EA forever
-
jaa én is tudom mivel kell kiszálni LooooL bár nem is igen játszok ezze a.....
szerk: látsz ?-jelet a mondatomba?:DDDD -
fu mekorafos lett :\
és még aszondják h mafia vetélytársa...paff .dd -
sylas #3708 én space val szállok ki -
sylas #3707 én szerintem nem - max a tánc, strip -
LoL bazze ennyi üzenet, azt fele...mivel lehet kiszálni a kocsiból*-* -
Skacok! Ha olyan boltot fenyítek, be ami a térképen pl. T-vel van jelőlve, akkor nem változik át a saját címeremre? Vagy valamit rosszúl csinálok?
Még 1 kérdés: a házamban van 2 ribi, azokkal nem lehet valamit csinálni? Hiába lőttem őket térden, akkor sem akartak "szeretni"! ;) -
sylas #3704 Nekem az a kérdésem hogy hol vannak a mentések a gépen?a saját mappájában vagy doc files? -
Most akartam csinálni néhány videót a frapsel, de amikor elindítom a videó felvételt belassul a játék, és nem mindig érzékeli hogy mit nyomok. -
DOLGOZIK MÁR VALAKI MAGYARÍTÁSON ???
ÉN SZÍVESEN SEGÍTENÉK ! ! ! -
controls! bal felso sarokban valtassz a fulecsken....en kerdesemre egy valasz nem akar erkezni?:D -
Morisz #3700 jó!!belátom hogy balf##z voltam!elnézést!! -
vLaDDD #3699 igen (:D) de azon belül nem találok ilyen opciót hogy forward, meg backward. lehet hogy ott van csak én nem látom :) -
Opsönsz?:D -
vLaDDD #3697 üdv!
meg lehet valahogy változtatni az irányítást? úgy értem mozgás (előre, hátra, jobbra, balra) gombokat, mert nem találtam sehol. thx -
---===LAMA KERDES!!!===---
leszedtem ezt az mds filet de nem olvassa be a daemon tools...4.x ...-> szal a kocsibol hogy szaljak ki ?:D -
Ha mx-es kártyád van, akkor vegyél jobb kártyát, mert nem támogatott. Ha nem Mx-es kártya, akkor frissíts drivert. -
Azért mert olyan dolgokat kérdezel amik benne vannak a FAQ-ban, vagy ha mondjuk visszaolvasol egy két oldalt, vagy használod a keresőt megtalálod a választ -
Paranoia #3693 Csak nálam fekete minden kocsi ablaküvege?:S elég hülyén néz ki... -
letöltötem gc-röl mds-t kell mountolni? -
Morisz #3691 mi a *aszért törlitek a hozzászólásaimat??!?!legalább elöbb mondjátok meg mi rosszat csináltam hogy törlitek de ne csak úgy!!köszönöm -
SAFIII #3690 HI!
Valaki nem tud valamit,hogy mit kell akkor csinálni,ha nincs egérkurzor és textúra a játékban???????????????
-
a FAQ is bejött -
ezzel mit kezdjek? -
Mostmar nekem is..elobb vmiert nem ment.... -
Gabeee66 #3686 Köszi, műxik! Valószínűleg az volt a baj, hogy nem volt senki a közelben, amikor korábban próbáltam, mert akkor tényleg nem csinál semmit. De ha kiválasztok egy áldozatot és közel megyek, akkor tényleg suhint, és kampec... -
ez, tökéletesen működik -
http://dl.gamecopyworld.com/?d=2006&f=MI-GTG!rar
ez a link csak nekem nem muxik? -
mi a faq-val szállunk ki -
Nekem is működik. Firefoxot használok