The Godfather
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de úgy látszik másoknál nemnagyon akaródzik😞
Asus A8N-E/A64 3200+@3500+ s939/2x512MB PQI/HIS X800GTO 256MB+Primecooler ALCU
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Bemountoltam Daemon 4.03-mal
Installáltam a virtuális meghajtóról
Play
Ehhez nem kell FAQ se...
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Valószínüleg én vagyok a balfék, de onnan, hogy tudom leszedni a cracket?
A CLONEDVD-s verziót kell használni.
Most olvasom hogy nem kell hozzá semmiféle antibalxx vagy egyéb marhaság.
Szal csak kiírod dvd-re azon telepíted és megy!!!...állitólag.
Gyakorlatilag még énsemtom.De ha így van akkro kb. úgy oldoták meg mint a sims.2 kiegészítõket.
Remélem valaki aki clonedvd-s verziója van ÉS TUD JÁTSZANI!!!! Akkor egy faq odlal sztem kéne csinálni (mint oyl sok játéknál van itt a fórumon).
Sokaknak nem indult el a játék crack nélkül. Én is így jártam. Feltettem a játékot és kérte a CD-t! De mivel tudtam már, hogy a crack az elrontja a játékot, ezért nem crackeltem meg. Helyette: CureRommal elindítottam! Ti is tegyétek ezt!
CureRommal simán elindult! Remélem tudtam segíteni! Jó játékot! Császtok!
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
- grafika meg medium beallitasban is valami iszonyatszar pocsek
- zene baromi jo
- iranyitast kb. 1 ora alatt meg lehet szokni, tehat azzal nincsenek bajok
- hangulat jo, story szokasos
szerintem egy atlagon aluli jatek amit lehet elvezni, de szamomra nem az a jatek amivel el vagyok orakig.
az nem zavar, h ha meglõnek attól sérülsz? 😄
matrix képe után megjött a kedvem, h mégis megprobáljam mediumon végigvinni mafiát, eddig nem sikerült ...
Forza.
VALAKI!
AMD Athlon 64 3000+,X800,1 Giga Ram. II. vh 4\'ever!
tesztelve van
W.I.F.E. Washing, Ironing, Fucking, ETC...
Már ott tartok ,hogy voltunk egy boltnál 3-an és azt robbantottuk fel,kira kis küldi volt.
Amúgy nem lehet valahol megnézni hány százaléknál járok?
Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6300, 2048MB DDRII800MHz, GeForce 7900GS (256MB),

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Lehet, nem volt vonalzó a fejlesztõknél, s nem sikerült egyenes vonalakat húzniuk 😊
Ami szintén nem tetszett, az ütközéskor szétrobbanó és eltûnõ tereptárgyak
Ha kidöntök egy oszlopot, az dõljön ki, ne tûnjön el dõlés közben nyomtalanul😊
VALAKI!
Szerintem jó lett a játék. A kórházas résznél tartok.
- grafika lehetett volna szebb
- kocsi irányításával semmi gond, nincs reakciókésés, semmi
- nem tesz be az utolsó pillanatba autót elém, még jóval elõtte kiteszi
- hangulat jó
Szerintem egész jóra sikerült.
Persze a grafika, hm. De azért a karakterek "szépek".
Nem olyan rossz ez azért.