7267

The Godfather

• The FlashBack
    pedig működik
  • Gerbill
    Lengetés: Az egeret mozgatod jobbra ballra, majd ha egyszerre elengeded a két gombot eldobod.
    Baseball ütő használata: Jobb gombal becélzod az álldozatod, nyomogatod a q, e billentyűket
  • The FlashBack
    innenstől kíméletlen leszek
    nemugaz...
    10 üzenetből 15-öt töröltem....
    nem fogom nagyobbal kiírni...
  • istenostora03
    az egeren jobb click q & e
  • Gabeee66
    Hogyan lengetem meg és ütök a baseballütővel? Mert már elég sokmindennel próbálkoztam, nulla sikerrel. Help!
  • The FlashBack
    köszönöm...
    hopp, nem írtam oda a neved, de a következő drissítésnél meglesz;)
  • Morisz
    http://zlh.uw.hu/mds.rar

ez a link pedig jó!!
  • istenostora03
    igen csak nekem nem akar bejöni a FAQ
  • Gerbill
    A FAQ szó mond neked valamit?
  • Laci911
    aha:D
  • Gerbill
    A FAQ-ban van egy .mds file na azt kell letölteni.
  • istenostora03
    és ugy csak zöltejem meg
  • Morisz
    hát nem tom miaz!:Djah most tettem fel minden zsírul megy!csak egyszerűen nem tok kiszállni a kocsiból
  • Laci911
    O_o
    sztem ez az"Használd a .mds filet, töltsd le innen

(vagy)Ha, ez nem működik (aminek okda eddid ismeretlen számomra), akkortöltsd le

innen "
  • Laci911
    ja és a DT /demon.../ odnak zöld az ikonja szoval emulál mindent?
  • Gerbill
    Benne van a FAQ-ban, vagy a gamecopyworld.com-on
  • Gerbill
    Dehogynem. Vagy ha mégsem akkor le kell tölteni a mini imaget
  • Curesz
    Az nem ide tartozik
  • Morisz
    léci válaszoljatok!!ti mivel szálltok ki a kocsiból??mert komolyan nem tok kiszáálni
  • Laci911
    ja... nemtoom nekem elindult minden babra nélkül.... meik verziot szedted le?
  • zolo
    Annyi a kivégzés,hgy alapon ki fogja rakni a v,execute szöveget a képernyő tetejére.Ha ilynekor nyomsz v-t kivégzi.Az hogy hogyan az attól függ milyen fegyvered van és hogy az áldozat áll vagy gugol-e.
    Mellékküldetést majd akkor kapsz amikor elmész a corleone birtokra.Lehetüleg a játékban mindenkivel beszélj aki flelett ott van a jel.Narancssárga ikon jelzi majd a mellékküldetéseket.
  • Laci911
    ja nincs benne:) bocs:P
  • Laci911
    faq ban bennevan.... amugy azért mertcrackelted a játékot .... de nembiztos..:)
  • istenostora03
    nem márt megint kezdödik az mds-gondok
  • Gyocsika
    Hol vannak a mellékküldetések és melyik gom a térkép? mondjatok egy pár kivégzés kombínációt kösz!
  • Morisz
    hi!!nekem lenne egy noan egyszerű prblémám!milyen gombal lehet kiszállni a kocsiból??:Dmert ugye a space szálsz be de ha megnyomom újból nem száál ki!??
  • hiba
    MEHET A FAQBA!
    ide meg johet a kintuntetes :)

A lenyeg, a jatekot a telepites utan el kell inidtani legalabb egyszer ha ekkor fekete kepernyo az eredmeny, vagy villogo csikok stb, tft monitoron out of range uzenet koszon vissza a megoldas a kovetkezo: at kell allaitani a jatek felbontasat a registry editor hasznalataval.

HKEY_current_user - > software -> Electronic arts -> the godfather -> video settings.

Majd sizeX and sizeY bejegyzeseket allitsuk be pl a desktop felbontasara.

Nalam ez 1280 es 1024 ertekek.
    De 1024 x 768 is lehet.

Fontos hogy ez a regitry bejegyzes csak a jatek elso inditasa utan jon letre, igy elore nem lehet definialni...

• Curesz
    igen
  • misirulez
    LOL:)

"de ha túlzásba viszed akkor begurul és egy fillért sem ad tovább."

Aha...
    Elég szar lehet a mesterségesIQ, ha nicns annyi esze, hogyha nem tejel akkor meghal :D:D
    Megvan az a jelenet a játékban amikor levágott lófejet teszünk a csákó ágyába?? :D:D
  • Gbr
    hi
    Amikor Luca elvisz a sikátorba,és a falhoz caps look-olok de rálővők felborul a bábu, ott mit csináljaak???
  • misirulez
    Végre elindult a torrentes letölésem 27kb/s-el jön lefele megállíthatatanul :D:D talán vasárnapra lejön, viszont akkor csuhaj...:D
  • Gerbill
    Hasonló a szabadság mint a San Andreasban, csak itt területek helyett üzleteket, raktárakat kell elfoglalni, amelyek bevételt termelnek. Minél jobban megfenygeted az üzletvezetőt annál többet fizet, de ha túlzásba viszed akkor begurul és egy fillért sem ad tovább. A kivégzési módok nagyon királyak. Most csináltam egy újat, azt mikor az áldozat térdel, előveszem a baseball ütőt, megnyomom a v-t, a feje mögé teszi az ütőt, és úgy letérdeli, hogy még a kalap is lerepül a fejéről. Most elkezdtem megint és most tiszta agresszívan nyomulok, a járókelőket össze vissza verem betöröm a boltok ablakait(általában egy járókelővel).
  • Skyline
    Mászkálsz,csinálod a fő/mellékküldetéseket, boltosokat,szállodásokat fenyítesz be, bankot rabolsz,stb....
    Azon kívül hogy lehet benne mászkálni nem hasonlítanám a SA-hoz.
  • Skyline
    Teh...az egy drót a két végén fogantyúval...folytani kell--> értelemszerüen az ellen mögé kerülsz (lopakodsz ahogy tetszik) és huss:)
  • The FlashBack
    ok, ha "hiba"-nak is műxeni fog (persze miután felpakolta a gamet) akkor berakom FAQ-ba
  • Laci911
    a játék király de sztem a mafia jobb .... most a mafiát feltettem és azzal játszok..:)amugy ha a kocsi nem idegesített volna fel akkor még mindíg tolnám a game-t..:)
  • Vlala #3631
    Óóóó, hogyaza... ennyi volt a baja, nálam 1600x1200-ban akarta elindítani, amit a (kicsit régi) monitorom nem igazán szeret. Ez tényleg működött, köszi!
    MEgyek játszani...
  • misirulez
    Én ahogy olvastam a fórumot, nem találtam választ kérdésemre...
    Szal ez is olyan mint a SA., hogyha akarok mászkálhatok, ölhetek, kurvázhatok sb. vagy csak feladatokat kell egymás után és mást nem lehet???
  • Gyocsika
    Ez a játék nagyon ott van szeren sztem nagyon király hangulat szuper király!!
  • Makkr
    jajj bocs látom