7267

The Godfather

• zolo
    Ha iso-ban van meg a játék,akkor telepítsd újra,ne crackeld és a faq-ban levő alsó linkről töltsd le a miniimaget és azzal simán megy!!!!
  • zolo
    A menüben a map-nál ki lehet választani azt,hogy a családok boltjait mutassa.Ha kiválasztod a családaot,ott ki lesznek írva warehausok.
  • meril
    De nekem nm jó adj lécci vmi linket ahonnan lebírnám szedni a .mds filet!!! lécci!!! MErt amit a faq oldalról szedtem le az nm jó!!! LÉcci küldd el!!!

• Makkr
    Szerintem jó játék de van nálla job is !!!
  • matyi08
    ott van a faq-ban **zdmeg. ott van a faq-ban is, és a topik fele is erről szól. azért sem mondom meg...
  • meril
    de lécci írdd már le mit csináljak! lécci!!!
  • matyi08
    talán azzal amivel beszálsz, de nyisd már ki a szemed, mikor bejössz a topikba, már akkor kiszúrja! FAQ
  • meril
    Helo!

Hogy kell alapbeállításnál (billentyüzet) kiszállni az autóból? Lécci írjato!!!
  • Örm
    Megnéztem, de ott nincs raktár jelölve.
  • The FlashBack
    nézd meg a tértképjelöléseket;)
  • Örm
    Hello!
    Kaptam két feladatot, de nem igazán tudom, hogy mit kell csinálni ha valaki tudna segíteni azt megköszönném.
    1. Purchase weapon upgrades black market.
    2. Raktárakat kell elfoglalni, de nem tudom, hogy a térképen, hogy vannak jelölve a raktárak.
  • Örm
    Kösz!
  • kirol
    Igen, köszi.
  • Slayerboy
    Ja.
  • Curesz
    igen, akkor megy. nekem is ugy van
  • Örm
    Hello!
    Ha kép fájlokat adatként írom ki dvd-re és onnan mountolom be DT-be akkor fog menni rendesen a játék?
  • Gerbill
    Az FBI ügynökök is jelölve vannak a térképen egy FBI jelvénnyel.
  • stupido
    Ja és nem kell végig járnod a rombuszosokat, mert ha esc-kel kimész a menübe, és ott a térképet megnézed, akkor nem rombuszokat fogsz látni, hanem annak az itemnek az ikonját, amit az adott árusnál lehet kapni...

remélem segítettem!
  • stupido
    A rombuszos árusoktól csak dinamitot tudsz venni. Bombát a FBI/G-Man ikonos helyeken tudsz venni. Ezek általában az adott környék templomjában vannak. A templomok katakomba szintjén van az FBI-os muksó( ha a templommal szemben állsz, akkor kívülről a templom bal oldali falát követve tusz bejutni). Ha viszont bomba kell, akkor a templomba be kell menni és a jobb hátsó ajtón kell bemenni egy kis szobába. Ott megtalálod a muksót a bombákkal.

Kiegészítésként még annyit, hogy a dinamittal széfeket lehet robbantani, a bombákkal pedig egész házakat.

• Danton
    CSácsá!!

NA, az imént léptettek elő Underbossá!!!:D A heyzet az, hogy infó kellen a teherautós nizniszről, emléxem rá, hogy anno az elején magyaráztak róluk valamit, de én inkább a védelmi pénzekből és a zugkupikból éltem. Naszal azt szeretném tudni, hogy hogyan lesz az eltérített teherautóból pénz?

Előre is köszi, respekt
  • kirol
    Ok,köszi. Bár ezt tudtam,csak akkor végig kell ezekszerint járni, kinél mi van.
  • Gerbill
    A kis téeképen egy fekete négyszöggel(rombusz) mutatja az utcai árusokat.
  • kirol
    És azt hol látom, hogy hol tudok venni?
    A térképen is ott van, hogy pl itt a rendőrség, de a játék közben meg már a sarokban nem is mutatja. :(
  • theodor
    Hi nem tudna valaki feltenni egy save game-t mert új rendszert kellet tennem és eltűnt szokás szerint az egész.
  • Gerbill
    Mert bamobát azt venni kell, ugyan úgy mint a többi fegyvert
  • kirol
    "van olyan item hogy bomb"
    Én nem látok ilyet. Miért lehet ez?
    Csak az FBI segített.
  • The FlashBack
    kicsit rendeztem a faq-n..... nagy volt a rumli...
    ha bármi probláma van jelezzétek, mert a source kódban iszonyatos rendezetlenség van:P
  • kirol
    Köszi mindenkinek.
  • Bucser
    Olyankor jó hosszú időre bezár az adott üzlet és ha be akarsz menni kiírja, hogy a "családban történt haláleset miatt a bolt zárva tart."
  • Bucser
    nem kell a család központját kinyírni. Elég egy boltot lebombázni!!! "You have to bomb a racket of the opposing family" Szóval vagy egy Bordélyt szerencsejátékbralangot vagy egybet lebombázol (van olyan item hogy bomb és azt bármikor kitehetd csak fuss is ki a helyről:D
  • DonCasa
    Nem a központját kell, csak az egyik boltját.
  • Pluskast
    Akkor háború tör ki a te családod és aközött a család között. Ilyenkor több lehetőséged van. Pl: Kinyírod a család központját, ami kurva nehéz mert iszonyat sokan örzik, vagy pl megkeresel egy FBI ügynököt, lefizeted és már is helyre áll az egyensúly a két család között, söt ha esetleg több család felé is van vendetta pontod akkor azokat is lenulláza.
    Az a 40 perc pedig azt jelenti, hogy annyi időd van megnyerni a háborút.
  • hiba
    Meg onnan hogy sokminden a hatterben le van egszerusitve (gfx)
    Csak a karakterek vannak nemileg jobban kidolgozva de ez attol sem vagyok ugy hanyattesve.
  • kirol
    Akkor mi van,

- amikor a jobb felső sarokban megjelenik egy másik család címere, az idő pedig visszaszámol 40 percről?

- ha egy üzletben lelövöm véletlenül az akit fenyegetni kellett volna? Így nem vált át az én címeremre.
  • AnuluWork #3727
    Valóban a crack miatt volt szar az irányítás. Clone DVD-s változattal semmi gond sem volt! :)
  • Pluskast
    A konzolos átirat onnan látszik a legjobban, hogy csak a safehouse-ban tudsz menteni.
  • constantin
    Hy Megvan a játék de problémák vannak vele.Mikor elindítom szaggatnak a videók.A játékban minden ember szépen néz ki de a környezet le van csupaszítva.A füst kocka és a többi...Tud valaki segíteni?A gépem P4 256 ram és egy Intel videó kárgya 64Mb.Kb egy gf2 szintű
  • AntiHero
    Ca a Complletible mit jelent?
    Meg elfoglaltam az összes bltot de az egyikbe nem tokbemennni, állitólag tűz miaz zárva.Ez hogy van?
  • Nemcso
    Szóval a játékról...

Élvezetes sztorivezetés (film ismerete előny), küzdéstechnika nekem tetszik (bár még nem tökéletes a kombó kezelésem), pénzszerzési lehetőségek tetszenek, a főbb szereplők arckidolgozása igen jó.

Szürke, pardon barna képi világ, emiatt sivár városi környezet, borzalmas autó megjelenítés, "megolvadt aszfaltba" süllyedve közlekedő járművek, melyek úgy viselkednek vezetés közben, mintha jégmezőn mennének.

Szóval a negjelenítés, kezelés tökéletesen mutatja, hogy konzolos a drága (annak, aki képes erre kiadni cca. 13eFt -ot).
  • mila69en
    khm... te rosszúl vagy-e összerakva?:D a gumiba vanak a normális emberek:D ott legalább nem ezt kell olvasni minden második hsz-ben...jajj nem megy, jajj nem tudok kiszálni az autóból, jajj valaki segitsen jajj nem jó a crack, jajj te hogyan indítottad el, jajj ésatöbbi....:-)