The Godfather

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kirol
Hm, ez tényleg Mr.Solis! <#nevetes1><#nyes>
Aztán nehogy börtöbe kerülj!

Slayerboy
Annyira új és tökéletes irányítást akartak, hogy egy túlbonyolított szar lett. 😞 Nem egy billentyûzet barát 😞

Voltam zárás előtt. _______________

dienesoft
nekem még a játkhoz crack se kellett, az az õ najuk hogy gagyesz védeelem van a gémen...amugy jó a játék!!

I.C.ram
Egyszer beszéltem egy csókával és az azt mondta, hogy van egy szabó a Midtown-ban. Valami Moleko, vagy hasonló nevû, és hogy elvileg õ tud új ruhá csinálni.
hykao
Miért gázos a krekk? Nekem az új krekkel egyelõre semmi bajom sincs. Még mountolni sem kell.

Amúgy vagy egy órát csak a karakter konfigurálással sikerült eltöltenem lol...kicsit Mr.Solis-szerû lett a végeredmény:

No ez az irányítás nem PC-s embernek való sajna...valamint a megjelenítés is tipikus konzolos: a környezethez képest viszonylag jól kidolgozott karakterfejek, de a testek egyéb részei és ezek textúrái leginkább valamiféle pacaként jellemezhetõek...talán kijön hozzá rajongói textúracsomag lol...
Összességében még lehet jó, végülis grafika terén valamivel rosszabbra számítottam, irányításból meg valamivel jobbra...a karakteranimáció itt-ott elég röhejesnek tûnik...ha jó lesz a sztori, akkor talán felül lehet emelkedni a hibákon...bár nehéz lesz... 😊
ttibi
a fõ köldetések (kékel van jelõlve a térképen). mennyik az utolso küldetés mert nekem már nem add többet feladatot! nekem akkor már csak a naracssárga szinü és a bissniszelés van hátra!

most nézem a fimet (sajna elõszõr) nagyon jól utánozták a filmet még a kis részleteket is.....😄

ttibi
hali én csak úgy tudtam ruhát cserélni ha kilépsz a fõ menübe és nyomsz egy Load gamet és ott rámész a mentésedre és ott lehet valahogy!

Na hali.

A kérdésem annyi lenne, hogy nem létezik valami mini image fájl a játékhoz, mert nekem már nincs meg a telepítõje, a crack megh ugye gázos.

Elõre is köszi.

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

Bucser
Aki esetleg elõrébb tart a Gameban. Nem tudjátok, hogy új ruhát honnan lehet szerezni?? Baromira unom már a felhajtott fehér inget😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
egyébként nem tudom meberek miért erõltetitek a nyilakkal való mászkálást😊 w,a,s,d komboval lehet maszkalni q,e-vel verekedni az ipset meg mikor megragadtam szinten a mozgas gombokkal lehet rangatni😊 Mellesleg akinek nem ttetszik az irányítás az símán csont nélkül átkonfigolhatja más kombokra... bár tudom az itt lévõ emberek 90%-nak eszébe se jutott benézni az controls menübe mielõtt belekezdett volna a játékba...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Szerintem úgy se...

ttibi
oks kösszi!

I.C.ram
Ahogy te elnevezed az elején... 😄
ttibi
hogy hivják a játék föszereplõjét akivel mozgunk?

CheAteR88
képeket és valami normális videót hol találok a játékról?

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

dardevil
megoldva - thx

attól h vmi warezos játék nem muszály rögtön crackre ugrani...
a clonecds verziók meg végképp nem a crackrõl szólnak...azt be kell mountolni és kész...
dt347 all options on..gond nélkül megy a játék..
(a crackelgetés a sims2ben is okozott anno problémákat, gondolok itt az építkezésre)
nfo olvasgatás azér nem árt<#felkialtas>

dardevil
Sziasztok !

Itt mit kéne csinálni ? Leblokkoltam. Elõre is thx.

misirulez
fájlcserélõ programok...

\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"

Az összes emuláció be van kapcsolva. Az eredeti exe-vel nem indult Crackelt exe-vel viszont sikerült elindítani csak akkor az autóból nem lehet kiszálni. Az elsõ mentés után visszamásoltam az eredeti exe-t és a játék elindult és az autóból is ki lehet szállni.

rage
Safedisk emuláció engedélyezve van?
Ha igen, akkor ne legyen.
Próbáld ki így is.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

daemon 4.0 val bemountoltam majd mikor indítani akartam kiírta hogy a windows hibát észlelt ezért leáll.

buldozer99
Olyat én is találtam!!!!

Forca Barca

Hát ilyenre várhatsz, mert még csak front van<#wilting>

buldozer99
De minek crackelt-ed meg az nélkül nem ment????
Na én megyek!!
Majd holnap sulibol irok!!!!
CSÁSZTOK

Forca Barca

Látom nem vagyok egyedül. Nekem is crackelt a game és én se tudok kiszállni a kocsiból. Érdekes.

buldozer99
Elküldtem az mds fájlt!!!!!!

Forca Barca

buldozer99
Amugy már megyek tv-t nézni vagy aludni!!!!!!!!!!!!!!!!
CSÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Forca Barca

martin3
hali vkji nem tudja nekem megmondani honnan lehet letölteni azt az mds fájlt?ha vki tudja pls jutassa el erre a mail cimre:[email protected]

Level 47 human warrior!

buldozer99
miért?

Forca Barca

mukika
szerintem feküdj le, és gyere vissza kitisztult fejjel holnap... <#lama>

buldozer99
Az nekem is kénne de oldala meg hátulja is ott legyen!!!!

Forca Barca

buldozer99
Aha az igen!!!!!

Forca Barca

Hi nem tud valaki dvd borítót a gamehez.
Esetleg már meg kéne keresnie...<#idiota>

quack
esetleg The Godfother OST?

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

buldozer99
Igen a játék zenéje ami a menüben megy az kéne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Elöre is köszi

Forca Barca

Esetleg, ha visszaolvasnál :\

Neked írta<#bdead>

HI!
Tetszene a játék , de már az elején felnyomtaa pumpát az agyamba! Már nem is tudom mióta verek egy foszert luca Brasi elõtt ,de semmi!
buldozer99
Ezt nekem irtad vagy kinek????

Forca Barca

rage
Nálam nincs crack, viszont ki lehet szállni a kocsiból.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

wander01
esetleg The Godfother OST?

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

buldozer99
Na utoljára kérdezem meg a játék zené-ét honnan lehet letölteni????

Forca Barca

wander01
oké de hogyan jön a szar irányitáshoz a crack? ha valaki kiprobálta ezt a crack-et és ö sem tud kiszállni a kocsibol akkor dobom a francba 😊

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

rage
Akkor annyira nem tökéletes a crack 😊

wander01
jobbklikk a linken, uj ablakba adja ki a letöltést. itt nálam legalábbis 😊

wander01
mindjárt megprobálom a linket, de a kocsibol egyszerüen nem lehet kiszállni. beszállok space-el, oké de kiszállni semmivel sem lehet. se space se más. borzalmas. pedig végigtapiztam az egész billentyüzetet de nem tudok kiszállni. az egér jobb-bal mozgás meg valami szánalmas...crack

Voltan
1. Space.
2. Nem tudom.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Gyovai
hallod lécci linkeld már be a cracket!!!