7267
The Godfather
-
#4039 Lennél szíves visszaolvasni legalább 1 vagy 2 oldalt??? -
Makkr #4038 azt a tatagellit vagy kit aki kinyirta lukát pls segitsetek! -
#4036 láttad a 300 lovas kispolskit? benne volt a tényekben :D -
Dave9214 #4035 nem érdekel, a jétékrol az a vléeményem, hogy akármilyen szar a graf, nekem valahogy nagyon teccik, üti mafiát grafba, Csak azok a fekete üvegek....
Storey nagyjonjó, csak tulrövid, ahhozképest hogy 5 giga (nem azért, csak ha enyire nagy godnolom hoszabb lehetettvolna) Karakter kidolgozás gyönyörű, kocsivezetés gytra, irányitás nekem teccik!
A végén felkel robantani a 4 family épületét, de ez a filmbe nincs benne, meg azse hogy mi magunk doná válunk! Sőt mi magunk a filmbesem vagyunk benne, grafon azért méglehet javitani de én a gémre egy 9,9 eset adok!
Godfather 2 be bizzunk hogy nemfogják elszurni!
Amugymeg, csakmáruntam hogy mdienoldal amin kb 50 hsz van abbol 44 tuti hogy hogykel elinditani, leirtamhogykell, legalább nem kérdezik töbet, ti emg ezért leugattok? -
Toto1987 #4034 igen!!Én meg a Keresztapa takarítoja vok!! Attol függetlenül,hogy te 3 éves korod óta élsz csak Mo-on,attol még megtanulhattad volna az alapokat bazzeeee,azután alkoss véleményt, HELYESEN!!! -
Dave9214 #4033 kanadai vagyok bocsi, átkerültem 3 lvesen magyarországra -
Toto1987 #4032 :D:D:D::D:D hát befosok!! Ma hajnali 4kor keltem lementem szegedre a tuning showra
baszott fáradt vok de még játszom a fatherral erre látom ezt a "nák"-ozos szöveget ,és hát leesek a székről,mert ez tényleg nevetséges!!! EMBER ROSSZUL HANGZIK BAZZE
TANULD MÁR MEG!!!!!!!!!!! MAGYAR VAGY! :D -
#4029 te mekkora paraszt vagy. omfg
nem raknák, hanem raknék
és még Te lámázol le másokat. -
Neoncsoves #4028 Hallod te komplett hülye vagy ez a topic nem erre van ... No comment!!! -
Neoncsoves #4027 Császtok! "Biztonsági" másolattal jáccok. Na, az a kérdésem hogy azzal a FAQ-ban lévő MDSel kell elinditani? Bocsi a kérdésért!!! -
#4025 iq fighter™?
egy hét pihihez mit szólnál? -
Curesz #4023 Dave az egész topikba te vagy a leglámább, szal -
#4022 Ennyi erővel én is mondhatnám rád hogy hülye láma. Még egy rohadt szót sem tudsz beírni a keresőbe de a fórumon minden hszed "adjá má csítet mert hülye vagyok a keresőhöz, és nem tudom végignyomni a játékot csít nélkül" stílusú. -
#4018 clonedvd-st szedd le az tuti jó -
#4017 De most mit kell kötözködni? Segíts neki vagy semmit... :P -
#4015 Az mdf-eset(CloneCd) szedd le szerintem. -
#4012 Nem kell hozzá Crack. Semmi nem kell hozzá, csak az .mds filet kell mountolni. -
Dave9214 #4010 clone dvd-t -
#4008 Ha 100%osan végigjátszod akkor leszel Don of NYC. A "rakéta" az pedig a racket ami a boltok hátsó ajtaja mögött rejlő üzleteket jelenti(azthiszem). -
Dave9214 #4007 Don lettem, és most mit te3gyek??????
Mert vmi rakéta..... de nemtom hova kell meni és még van egy rang a don of ncy -
#4006 Megmondaná nekem valaki, hogy miért nincsen egérkurzorom a játékban, de ez még semmi! Nagynehezen beállítottam a grafikát és mikor elindítom a játékot csak a házak meg az utca látszik szurke szinbe, mintha csak most tervezném a játékot! PLS help me!!!! -
#4005 Hiába írtad le, 3 hsz múlva megint megkérdezi valami láma, aki nem tud visszaolvasni -
#4004 És, hogy beszüntessek egy másik napok óta állandóan szemem elé kerülő hsz-t:
Lelövöd a a többi csávót bent. Elteszed a fegyvered. Jobb gombot nyomva tartod, hogy ki legyen jelölve Bruno! Megnyomod a bal egérgombot is! odaráncigálod a kemence közelébe. Majd be kell állítani vagyis hogy te szemben legyél a tűzzel ő meg háttal. Ezt lehet az egérrel jobbra vagy balra rántva hirtelen vagy ha ez nehézkes, akkor lehet insert-tel meg nem tudom a másik gombot. Ha jó iránbyan álltok, akkor kiírja fent hogy W... lenyomod a w-t és utána elengeded a bal egérgombot!
Egyébként nem értem, hogyha a tetőről le tudtad dobni a rendőrta, akkor ezzel mi bajod?! -
#4003 AMikor a karid állapotáról nézed az infot ott van egy legördülő választási lista hogy milyen infot aarsz látni és látszik, hogy milyen típusú mellékküldikből még mennyi van. -
#4002 Nem tudom már hány napja szarakodsz itt, de már rég letölthetted volna a normális clonedvd-s verziót! -
#4001 Azért nem rakják bele a FAQ-ba mert a legtöbbünket szerintem nem érdekli a trainer. Minden olyan egyszerű a játékban nem tudom mihez kkell neked -
#4000 trainer
Csak azért mert már elegem van, hogy a játékról akarok olvasni és ilyen baromságért való nyígásokat kell olvasnom! -
Mozes13 #3999 Honnan tudod, hogy hány mellékküldetés van még? -
#3998 még 2 MELLÉKküldetés van hátra és kiakasztom a game-et :D -
Dave9214 #3997 a trainert nemélehetne a faq ba berakni? -
#3996 Nincs vonat, legalábbis még nem láttam. A teherautókat fel kell robbantani, és a pénzt fel kell venni ami benne volt, aztán el kell jutnod a Safe Houseba -
#3995 Volna egy kérdésem, ugye mindenki látta már a város bizonyos részein a magasvasút síneit, a probléma az hogy ti már láttatok a játék során valaha is vonatot rajta?
Én még soha, de az mekkora gagyi hogy a hangját azt hallani, ja és a teherautókat nem lehet ellopni?
Nálam a nagy teherautókat, amiknek konténere van abba nem lehet beszállni , ja és amikor felrobban egy jármű, a távolból mindíg hallani a tűzoltók szirénáit, de ti láttatok már valaha ebben a game-ben tűzoltóautót, hát na mindegy.
Egyébként ez csak kérdés, szóval kíváncsi vagyok hogy vonat tényleg nincs-e! -
#3994 Nem hiszem el hogy nem találod meg. Itt a fórumon az oldal alján van egy kereső ami a hsz-ek közt keres kifejezést, szót. Oda beírod hogy trainer és ott az első oldalon megtalálod. -
#3990 Akkor nem tudom. Mostmár tudod hogy nem szabad noname verziót letölteni semmiből -
#3989 de már azt is letöltöttem és azzal sem megy! -
#3988 Ha nem a CloneDVD-s verzió van meg akkor enm működik az .mds file. A gamecopyworldről töltsd le a mini imaget, azzal lehet hogy menni fog. De már ez is le volt írva. -
#3987 azért kellene mert bármit csinálok a játékkal nem száll ki abból a rohadt kocsiból, és a daemon nem tölti be azt az mds filet és hiába nem crack-elem le sehogy sem akar működni! -
#3986 Gondolom neked:D -
#3985 megvan valakinek a godfather the game?(nem a clone cd-s verzió) -
Spears #3984 nem frissítettem, amit kaptam még cd anno arról nyomtam. jó akkor keresek frissítést.