7267
The Godfather
-
#3983 Nézd meg a térképen hogy van e még C betűs üzlet. -
#3982 Mikor frissítetted utoljára? Mert szerintem egy frissítés megoldja a gondot -
#3981 Ha kiirom dvd-re akkor is fut vagy csak mutolva d-tools-al? -
Spears #3980 catalist 8.2-es
-
Curesz #3979 Flerobbantottam a Cuneo villát, ilyenkor az üzeleteik rám szállnak? -
Dave9214 #3978 de nem találom sehol, egy órája keresem, lécci segicsetek! -
#3977 Milyen Driver van fent? -
Spears #3976 hali, van egy kis gondom.... játszom a játékkal és egy idő után kikapcsol a monitorom. Csak ennél a játéknál. azthiszem a monitor probléma kizárva de a játéknak futnia kéne egy at radeon 9600xt 128megás van a gépembe. -
#3975 Ahelyett hogy itt kunyerálsz inkább a keresőbe írtad volna be az oldal alján a trainer szót. Egyből a harmadikban ott van. Mostmár csak azért sem mondom meg, keress egy kicsit te is. És jó volna ha néha használnád a válasz gombot is -
Dave9214 #3974 nem tudnűtok pontos linket adni_?
Gooogle...... pls akikinek emgvan linkelje be! -
#3973 Itt találsz jónéhányat, de az oldal alján van egy kereső és az majd segít:) -
#3972 nem figyelmeztetlek töbször világos? -
Dave9214 #3971 hol? nemlátom a trainert sehol, akinek emgvan pls linkelje be -
#3969 keress ha kell
mellesleg már linkeltek be trainert
keress vissza ha kell:P
-
Dave9214 #3968 végigvittem már, csak citel jobb -
#3967 Adjál már 10.000.000 Forintot pls
Keressél ha annyira kell. Nem tudod végigjátszani nélküle? -
#3966 De mondjuk úgy is meglehetne csinálni hogy nem egyből megcsinálod az összes küldetést, hanem mondjuk két főküldi között megszerzel 2-3 boltot, és akkor lehet hogy a befejezés a Családfők kiiktatása lesz -
#3965 már eléggé a végén járok, épp most lettem don de ahogy nézem a vége nagyon eröltetett lett.. a játék 1/3 -ára megcsinálták a jó kis feladatokat meg a filmben lévő eseményeket a vége meg csak agytalan hent.. szerintem itt abba is hagyom nincs türelmem ahoz, hogy az összes kis gagyi boltot megszerezzem meg iyenek :) -
Dave9214 #3962 adjatok már csítet pls -
#3961 aztény, hogy nem ez a legjobb gém, amit eddig kiadtak, ezt nem is vitatom
-
#3960 Nekem igen, mert játszottam már olyan hasonló játékkal ahol sokkal jobban volt megoldva, szóval én abból indulok ki :) amúgy nemcsak az irányítással volt bajom, hanem azzal is hogy a mesterséges unintelligencia még az SA-t is alulmúlja, mert ott csak akkor ugranak elém a gyalogosok, ha feléjük megyek kocsival, itt már ha a járda közelébe megyek, már akkor elémugranak, és képesek akkor is meghalni, amikor 1 km/h-val hozzáérek kocsival :DDD meg az se jó, ha megyek és full grafikán is 5 méterre megjelenik előttem egy kocsi, amit már nem lehet elkerülni. Nameg az se gyenge amikor belelövök a kocsiba, és összegyűrődik a motorházteteje. Régebben még lehet hogy eltűrtem volna az ilyen hibákat, de mostmár egyre kevesebbet bírok :) -
#3959 Ja, azt sajna toom... -
#3958 elméletileg menni fog, minden bizonnyal akadás nélkül, bár a vidkari nem a legerősebb modell:P
-
#3957 Ha leírom a gépem akkor megkérdezhetem hogy hogy fog rajta menni?
(akad,nem akad vagy vmi más probléma..)
intel celeron 2.80 ghz,512 mb ram,raedon 9550(128 mb),asrock alaplap -
#3956 nekem spec semmi gondom a fegyverkezeléssel...
-
#3955 Jószar :) -
#3954 NEm tudom ami jó azon miért kéne változtatni?? -
Dave9214 #3953 modnjatokmé csetet mert kivittem és kiszeretnáém csett3el is!
Amit a chestalndon találtam enmtudtam megcsinálni!!!! -
#3952 Igen gondolom, patchnek hívják...
Komoly hogy egy az egyben odabasszák a szar konzolos irányítást, legalább foglalkoztak volna azzal, hogy pc-re normális irányítást csinálnak, ha azon meg van a lehetőség rá. -
#3951 mer gondolod hogy lesz módosítás?
LoL
-
Makkr #3950 Valaki mondja meg pls hogy hogy lehet beledobni a csávot a kemencébe?????? -
#3949 Na eljutottam az első lövöldözős küldetésig, úgyhogy uninstall addig, amíg nem csinálják meg normálisan a fegyverkezelést... -
Danton #3948 ÉN is a T ház elfoglalásával kezdtem. LEnne egy kérdés:
Ha egyszer véletelenül kinyírtam egy Cházhoz tartozó üzlt mögötti zugivó tulaját, akkor azt már sosem birtokolhatom? -
Skyline #3947 HJa igen és elméletileg jelentősen gyengébb a ház védelme ha az adott család összes nagy raktárját,főépületét eltulajdonítod! -
Skyline #3946 Az egyes számú tutitipp hogy a T család kéróját először,az a legkönnyeb:)
6-os szintü a lövésem, van egy 3-as szintü forgótárasom és egy 3-as szintü shotgunom...Távolról fedezékből kikinézve egylövés fejre a forgótárral (mellnél is szinte halálos) közelre meg shotgun (a házban)...Az egyedüli probléma a bomba utáni kifutás. Célszerü a ház megtisztítása után és a bombalerakóhely felfedezése után kimenni a házból és tisztogatni még1szer,utánna vissza ház bomba lerak. -
#3945 Megmondaná nekem valaki, hogy miért nincsen egérkurzorom a játékban, de ez még semmi! Nagynehezen beállítottam a grafikát és mikor elindítom a játékot csak a házak meg az utca látszik szurke szinbe, mintha csak most tervezném a játékot! PLS help me!!!! -
#3944 én se tudok egy házat sem felrobbantani a házba egyszerűen már meghalok...
Nekem is kéne valami tutitipp... -
Curesz #3943 basszus, nem lehet vhogy felfogadni embereket? mert egyedül képtelenség felrobbantani a családok házát. -
#3942 volt géme aminél igen, és aminél nem, de ha kiírod, nincs rá garancia:D -
#3941 Rajta van a DVD-n az eredeti exe.
Más: Ha kiírtuk DVD-re a játékot, akkor működni fog?