The Godfather

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fistin
ez lol, és nagyon igaz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kössz a gyors választ😄😄

és hol hogyan?és mindent lehet mint legelõsször
igaz még 5 percet játszottam vele
Neuman
Köszi! Legalább csak annyit kb hanyadik hozzászólás volt?

!!!HALA MADRID!!!

Hello mindenki!
Mielõtt lehurognak néhányan:
visszaolvastam, olvastam a megoldásokat ,de nem nagyon akarnak mûködni. Nekem is az elsõ felvonással van gond. Ütöttem , folytogattam stb.. de semmi mindig feláll a foszer.
Volt jobb gomb, bal gomb, space, x,
de halhatatlannak tunik.
Csuhai G
Igen.

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

menet közbe lehet változtani a karaktert?
Kami
Ok. köszi így már jó!

Csacsi
mûködik a link, csak használj firefoxot, mert ékezetes a file.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Kami
A LINK nem jó, magát a fájlt nem lehet leszedni, mert törölte a szolgáltató.

Csacsi
Csak azért sem írom le...keress rá.....már egy csomószor le volt írva.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Jó az, csak nekem önmagában az mds fájl nem mûködik, mert a mountoló szoftverek valamilyen galád önkényes módon hiányolják az mdf állományt is.

Kami
Hali!
A F.A.Q -ban szereplõ .mds fájl linkje nem jó, valszeg törölték a fájlt. Be tudná valaki linkelni újra?

KeKKSZike
Találtam TRAINERT a játékhoz...

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

serito
Bárcsak ilyen apró gondom lenne.....!!

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

Neuman
nekem eddig semmi problémám nem volt a játékban, egyetlen érdekes dolog: autós üldözésnél felrobbant az üldözõ autó és azt vettem észre hogy lehagy akkármennyire is nyomtam neki legyorsult. 😊

!!!HALA MADRID!!!

Neuman
Öltöztetni nem lehet a manusom? mert már unalmas ez a ruha, valami jó olasz zakó kéne meg ilyenek.

!!!HALA MADRID!!!

serito
Nem olvastam vissza de nekem olyan gondom van, hogy mikor az elsõ küldetés kezdõdik, hol a csávót kellene megcsapkodni, nálam eltünnek a karakterek, de tudom mozgetni a faszit, meg tudom utni is csak nem látom. Minden látható csak a manusok nem. Volt valakinek ilyen hibajelenség?

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

Neuman
Ezt úgy jó játszani ha megnézted a filmet! Nekem így nagyon bejön! Az irányítása szar de meglehet szokni! De a játékélmény nagyon jó szerintem!

!!!HALA MADRID!!!

elekat
mert ezzel az msn flie-vel akarom felrakni és rákattintok a setup exe.-re akkor kiirja h' hibás

HA ELMONDANÁD H MIÉRT NEM INDUL AKKOR TALÁN TTUDNÁNK SEGÍTENI

végülis nem rossz,csak a többség mást várt...de a grafika a jótól sztem elég messze van..
elekat
légysszíves segiccsetek h' kell elindítani írja le valaki nekem én nagyon nagyon hálás leszek!!!

jó hát probáltam segíteni

Sikerült elinditani és jó minden. Azért kössz szépen.
elekat
Figy hogy lehet az msd file-vel telepíteni?

Én nekem nagyon tetszik, nemtudom miért szidja mindenki ( bocs a kivételnek) a grafika is szép, a hangulatához megfelel.
Üsd be alul a keresõbe és megtalálod,
#3122 Valószínûleg sérült a fájl

elekat
segítsetek!!nem bírom elindítani béna vok néztem már a F.A.Q.t is<#conf><#falbav><#help><#rinya>

Gyovai
Császtok szeretném megkérdezni hogy miért ír ki hibát az instalnál???? és megáll az install????

járe,én is csalódtam...kevesebb gta-s momentum kéne bele és inkább a mafiára kellene hasonlítania...sztem.Ettõl még nem rossz game,de csalódtam...
Sziasztok! a FAQ-ban az .mds kiterjesztésre hibát ír ugyhogy valaki legye szives egy linket az mds-hez!!THX

nemtom mér nem indul el, elvileg ha a letöltött mds és mdf fájl van meg és azzal telepítesz, akkor crack nélkül mennie kéne

fistin
ez de noob játék, amennyire vártam, annyira csalódtam benne, hogy lehet egy ilyen játékot kiadni??? HOGY?????? hihetetlen..

Magnumrolcsi
<#bohoc><#nyes>

ja
Kiprobáltam már legaláb 5 crack-et és egyikkel se jó az irányitás.<#nemtudom>
az mds van bemountolvah?

pffff,ezeket utálom...sosem tudtam velük mit kezdeni..sry
azt hogy a windos hibát észlelt ezér leál.
na nekem is megvan a game"clonecd változatba
felrakom a játékot indítanám és nem csinál semmmit csak egy feketeképrnyõt hozki ez mitõl van??
pedig nem is crackeltem
gépem:1giga ram 2,6 celeron D 9600pro
mer?mit ír ki?nekem is lenne kérdés:videót nem lehet átugrani?
van egy olyan kis gondom hogy nem indul el csak crack.el azzal meg az irányitást nyirom ki nekem a clon-cd-s verzió van mit lehet ilyenkor csinálni simán nem indul??
ok,csak véletlen 1el feljebb kattantam😄
nem cnekem van gondom, hanem tottinak, amugy szívesen ahelpet

biztos h a winfos a hiba?milyen videókarid van?Nekem a régivel(az 9200)a Bf 2 csinálta ugyanezt..új driver és láss csodát mediumon futott...
uristen, ienrõl még enm is hallottam. Újrainditottad már a gépet?

hol tudok aq t szerezni?

AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor

nem kell újratelepíteni,megtaláltam a discen az eredeti exe-t...és láss csodát m1...Thx a helpet😄További jobb gamét(bár sztem a mafia 100*odaveri még a grafikában is<#vigyor2>)
Istencsászár
Nemszokásom kérdezgetni, mer rájövök a dolgokra, de ennél eddig nemsikerült. Inditásnál bevillan egy ea logo és ennyi, semmi nem indul el. Próbáltam mindent amit a józan ész keretein belül meglehet próbálni, de lehet a winfosban van a hiba.... szal ha valaki netán tudja a választ akkor megköszönném...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

telepítsd ujra. és scak simán mountold beh és menni fog