The Godfather
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A sztori nagyon nagy, bár aki látta a filmet, annak ez nem meglepetés. Az öreg Brando-t nagyon jól megcsinálták, bár a filmben nyújtott alakítását nem adja vissza, de azt nem is lehet lemásolni. Sonny itt is a kedvencem. 😄
Igen, sokkal többet is ki lehetett volna hozni ebbõl a játékból, de szvsz így is jó szórakozás!
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Amúgy meg nem is baj h csak a rajongók maradtak......Ez nem Mafia mércés játék.Annál sokkal több és jobb!
DESTROY<#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent>
P4P800 E-DELUXE | 1024K Kingston | P4 3,0 GHz 1MB CACHE 800Mhz FSB | ATI 9600 PRO 256Mb
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor
nem tehetsz semmit, komolyan 😊
én speciel annak isején a CS:S topicban szó nélkül töröltem az ilyen hszeket, ha valaki megkérdezte akkor mondtam, hogy olvassa el a bannert és kész.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
van vmi tipp esetleg?
AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor
Ui.: Komolyan mondom, hogy NEM értem, hogy mit szenvednek sokan az indítással! Régi DEAMON-al is símán megy!
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Elõbb ki kell nyírnod a boltot védõ család embereit, és javallom h csak utána menjél be "pínzért" ahogy oly velõsen mondád <#vigyor3>#vigyor3> ! És ne feledd a hátsó ajtó(szoba) részt se, mert ott még vannak, és érdemes is menni, ahogy az alõbb leírtam( #3219 )!
Destroy!<#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent>
P4P800 E-DELUXE | 1024K Kingston | P4 3,0 GHz 1MB CACHE 800Mhz FSB | ATI 9600 PRO 256Mb
Majd csak megtanulom megolni oket de kicsit idegesito.
Egyebkent a jatek ruleZ!!!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ha a VENDETTA teljesen felmegy akkor van x idõd arra h megkeresd az FBI ügynököt az adott városrészben(rajta van a térképen) és lefizeted. Ezért cserébe a vendetta lemegy 0-ra, vagy ahhoz közeli szintre.
DESTROY!!!<#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent>
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
Next PC upgrade: 2022
Már le löttem azt a kitömött embert,de most valamit a falra mutat az egész fal kék.
Mit kell itt csinálni?
Elõre is köszi a segítséget.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
- CPU: 1.4 Ghz or faster Intel Pentium 4 or AMD Athlon processor
- RAM: 256 MB or more
- DVD Drive: Requires a 2x or faster DVD Drive
- Hard Drive: At least 5 GB of free space
- Sound: DirectX 9.0c compatible sound card
- Video: DirectX 9.0c compatible video card - must have 64MB or more memory and one of these T&L capable chipsets:
ATI Radeon 8500 or greater; NVIDIA GeForce 3 or greater (except GeForce4MX); Intel Graphics Media Accelerator 900
or greater.
GeForce MX széria nem támogatott!!!!
„Legyen benned szeretet mindenki iránt, senki sem más mint a többi.” http://finomoldal.atw.hu
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad