7267
The Godfather
-
#4079 Kösz! -
loserman #4078 helo. van egy olyan gondom ,hogy feldobom a játékot , elindul minden fasza, de ha kilépek ,és ujra be akaerok lépni, akkor csak sötétség :(:(:( vki segítsen . nagyon akarok ezzel gémelni :( -
#4077 De nem elég, hogy kinyírod az össze családot, és megvesztegeted az össze vállalkozót. Még van egy pár dolog amit meg kell csinálni. Pl: Megvenni az összes "mentés lakosztály", meg az összes kivégzést meg kell tanulnod, meg ilyenek. Aztán lesz finish! -
Dave9214 #4076 megsmároilják a kezedet, aztán aztcsinálsz amit akarsz, ha midenen melék küldetést megcsinálsz akkor fö don buzi lettél, és gondolom az a vége! -
#4075 Inkább nem lőném el a poént! Majd meglátod -
#4074 ott tartok h mindent el kell foglalni. ha dom corleone leszek akkor azt élvezni is tudom majd vagy csak egy videó keretében vége lesz a játéknak? -
McKalton #4073 Oké kössz a segítséget srácok! Mindjárt neki is ugrom -
#4072 Asszem bele kell lökni, a kazánba. Ez a küldetés. -
#4071 Amikor bemész a házba, akkor jobbra fordulsz, és a folyosón az első balra eső ajtó, ami levezet a pincébe. Ott találod meg a robbanóanyagot is. A pince közepén megnyomod a "P" betűt (asszem). Utána meg sipirc, mert nagyon hamar robban. -
#4070 Hello!
Annál a résznél vagyok amikor Bruno Tattagliával kell valamit csinálni egy halottasházban. Valaki tudna segíteni, hogy mit kell csinálni vele mert ha megölöm akkor mission failed? -
Dave9214 #4069 mindig le a pincékbe egy kék pajzs fog világitani oda vesd el, és szaladj ki a házbol! -
#4068 Erre inkább nem mondok semmit -
McKalton #4067 Na én is underboss lettem. Nekem is nagyon bejön a játék bizonyos dolgokban még jobb is mint a mafia(persze nem az autós része).
Olyan kérdésem lenne hogy ugye a 4 családot kell kinyírjam. Bejutni a villáikba nem is olyan nehéz. De hiába teszek le 2db időzített bombát nem robbannak elég nagyon hogy szétdurrantsák a házat. Tudtok vmi tippet adni hogy pontosan a házon belül hova kell leraknom hogy garantáltan kinyiffanjon az egész család??? -
#4066 Ugye a clonecd-st azt nem kell crack-elni? -
#4065 A többi indok meg értelemszerű, amivel 3000 comment óta szenvednek -
#4064 Azért nem érdemes crackelni, mert nem tudsz kiszállni a kocsiból, és nem lehet állítani az invert mouset. -
#4063 Nem úgy kell, hanem az .mds filet kell az .mdf könyvtárába másolni, és utána bemountolni. Egyébként nektek nem tudom milyen verziótok van de én amikor kicsomagoltam ott volt az mds, és ha a daemonba be akartam mountolni akkor nekem csak az .mds-t mutatta, ezért volt egyértelmű számomra hogy azt kell mountolni -
#4062 Crack-elt. Csak megtanulok írni -
#4061 A másik fele meg az, hogy szerintem nem érdemes cack-elt verziót használni. 1: Nem tudod patchelni. 2: Nem tudod patchelni. -
#4060 Ilyen lámákat... -
#4059 Hát ja meg lett világosan mondva hogy a faq-ban ott a nds azt odamásolod ahol a másik mds van és így indítod el, de az sem mindegy mert lehet hogy az a gond hogy nem a clonecd verzsön van meg... -
#4058 Ez azé lol, hogy 3000 commenten keresztül, még mindig a kocsi kiszállás jelent gondot :D -
#4057 vki mondja már el pontosan h akkor mit kell csinálni azzal a fájlal amit letöltöttem, mert nekem sem lehet kiszállni...h hova kell másolni meg minden
vki magyarázza el! -
Dave9214 #4056 Amugy láttam benne vonatot!!!!, csak nem megy csak levan állva! -
#4055 Akkor nem jól olvastad a faq-t.Olvasd át mégeccer,ott lesz a megoldás. -
#4054 Hello én is elkezdtem játszani vele.háát a grafja nem a legjobb de el lehet benne merűlni de én nemtok kiszállni a kocsiból :).melyik gombal lehet kiszálni a kocsiból :D -
#4053 Nem tudom nem biztos mert még nincs lent de az is lehet hogy újra kell a játékot indítani... -
#4052 az megvolt de akkor is ezvan nemértem -
#4051 invert mouse - <off>
Nem? -
#4050 Az isten ******* már +! Hát Ezen az oldalon van az a ***** hsz, amiben leírtam. De hogy ne kelljen az összeset elolvasnod: #4004 -
bongo1 #4049 Jah elfelejtettem :D sorry ! A kodokat játék közbe megnyomjukaz Esc-t és simán beirjuk azt ad egy hangot !És már is jó ! -
#4048 bocs emberek...olvastam a Faq-t de nemtudom hogy az egeret hogy lehet átálitani mert ballra huzom jobbra fordul jobbra huzom balra fortul tipp? -
#4047 Olyat lehet csinálni, hogy felfogadunk magunk mellé embereket?
Így nem egymagunk kellene 10-20 ember ellen küzdeni a támadáskor. -
#4046 Szerettem volna pontosan megtudni hogy melyik üzletet és hogy lehet elfoglalni ezért beírtam hogy üzlet de semmi ilyesfajta dolog,de azt megtudtam gerbill-től hogy nogyon jó dolgokat lehet csinálni verés ügyileg és hogy jó brutálisnak lenni és nem lelövéssel hanem veréssel...
Na mindegy akor vki meg tudja mondani hogy zajlik le egy üzlet sajátunké tétele? -
Dosia #4045 és mik azok ?hol lehet +találni? -
bongo1 #4044 Nah srácok vannak kodok:corleone-max élet, starrci-full ammo,cueno-5000$,Tattaglia-unlock movie
Igazából számomra örék élet kellene :S mert nem tom kinyirni a 4familyát :S -
#4043 Én többnyire megértettem...
-
#4042 "a filmbe nincs benne, meg azse hogy mi magunk doná válunk!"
"Sőt mi magunk a filmbesem vagyunk benne"
Ez kb. Medgyesi beszédhez hasonlít :))) -
#4041 Légyszíves mielőtt leírod a gondolataidat, próbáld meg egy kicsit összeszedni őket, és fogalmazd meg egy kicsit szebben, hogy mások is megértsék.(nem ártana a helyesírásra is odafigyelni egy kicsit) -
#4040 Ennek meg banánt.... Mert látom hároméves kora óta csak káromkodni tanult meg...