The Godfather
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csácsá, elõre elnézést a bugyuta kérdésért, de légyszíves segítsetek, hatalmas láma vagyok, legyetek szívesek, mondjátok el, hogy a faszomba tegyem fel a daemont, hogy használjam????
mikor fölteszem azt mondja, rebootoljak, na az mi a ****?
légyszi magyarázzátzok már el
köszi
mikor fölteszem azt mondja, rebootoljak, na az mi a ****?
légyszi magyarázzátzok már el
köszi
az a bajom, hogy nem a clonedvd-s verziót töltöttem le, mert nem volt kiírva az oldalon, hogy milyen verzió, és nekem csak egy iso fájlom van, amit viszont crackelni kéne, de az meg ugye elrontja a játékot. a gamecopyworld.com -on találtam egy mini image-t, amivel elvileg kéne mennie, csak nem tudom letölteni, mert ahánszor csak próbálkozok, mindíg megáll 99%-nál. ha valaki megnézné, hogy õ le tudja-e szedni, azt megköszönném, fõleg, ha el is küldené, vagy felrakná valahova. a gamecopyworld-ön azt keressétek, amihez ott van a link a daemonhoz + az sd4hide-hez. tudom, hogy warez, de még ezt az egyet nézzétek el.
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Szar a crack.Az mds fájlt mountold.És olvass vissza errõl is volt már szó.
Voltam zárás előtt. _______________
mert most a #3298 ban kit hordtam le?
tudom hogy nincs benne ezért válaszoltam :c
tényleg nem értelek
tudom hogy nincs benne ezért válaszoltam :c
tényleg nem értelek
*kerdeznek. sry elrontottam azt a szot.
egy csomo embert lehordasz kozbe oylat kerdeznem ami a szaros FAQ-dba benne sincs! lehetnel normalisabb is az emberekkel. mellesleg nalam a clonecd-s valtozat sehogy se akar menni.
és hol lehet kikapcsolni a safedisk-et????
már bocs a kérdésért<#kerdes>#kerdes><#conf>#conf><#help>#help><#wilting>#wilting>
már bocs a kérdésért<#kerdes>#kerdes><#conf>#conf><#help>#help><#wilting>#wilting>
Hello tudna nekem valaki segiteni van egy olyan problémám,hogy amikor belépnék a játékba kijön az ea logo és megáll nem tudna nekem valaki segiteni v miovel???<#confused>#confused>
Az elsõ õrt hátulról öld meg, majd balra be az ajtón. Ne menj el jobbra a többi õrhöz. Amúgy az nem ember, hanem egy lónak a feje. 😊
szasztok az bajom hogy nekem nem jó az mds fájl Daemon Tools 4.03 verzió -val csinálom és nem jó ne tudnátok valami honlapot ahonnan le lehetne tölteni? elõre is kössz
hellosztok
mitkell ott csinalni, amikor lopakodva kell olni?😄 nincs fegyverunk, meg nemis szabad zajt kelteni, csak csendben..valami ember cipel a hatan valamit, es talan azt kell elvezetni valahova..demar mindenhogy probalkoztam, de mindig "riadot" fujtak...valaki tud segiteni, akimar voltitt?
mitkell ott csinalni, amikor lopakodva kell olni?😄 nincs fegyverunk, meg nemis szabad zajt kelteni, csak csendben..valami ember cipel a hatan valamit, es talan azt kell elvezetni valahova..demar mindenhogy probalkoztam, de mindig "riadot" fujtak...valaki tud segiteni, akimar voltitt?
hy
na , az 1-ik család be van pöccenve rám. mit lehetne tenni hogy ne támadjanak + minden 30percben ???
na , az 1-ik család be van pöccenve rám. mit lehetne tenni hogy ne támadjanak + minden 30percben ???
Sziasztok barátomnál felraktuk a játékot és mikor inditanánk akkor hibajelentést küld vagy nemugrik be.Légyszives valami cracket vagy imagét linkeljetek be nagyon fontos lenne köszz,(ami a faqba van az nemjó)KÖSZ
Hi all!
Légyszi vki magyarázza el h hogy kell felrakni a clonedvd-s változatát úgy h ne azt a windows hibát írja ki.
PLS naon kéne a segítség!!!!
elõre is thx.
Légyszi vki magyarázza el h hogy kell felrakni a clonedvd-s változatát úgy h ne azt a windows hibát írja ki.
PLS naon kéne a segítség!!!!
elõre is thx.
nemértem mi lehet a baj azazal a faq-val hatszor volt újra feltöltve..
de majd kijavítom ékezet nélkülire...csak elõször bõvítek
de majd kijavítom ékezet nélkülire...csak elõször bõvítek
ugylátszik át kell írnom, a banner alatti/feletti
szövegeket
van ot egy olyan hogy FAQ...
.na arra ha ráklikkelsz...
szövegeket
van ot egy olyan hogy FAQ...
.na arra ha ráklikkelsz...
már megtaláltam, semmi...
Gonolom felraktad a cracket. azért nem tudsz kiszállni
jaja, a zene az nemnagy szám.
Zene: 10/10.... ehh van benne összesen két dallam, és azokat loopolja a játék... nagy szám. Mafiaban volt vagy 10 fajta korabeli zene.
Szevasztok! Hogy kell a kocsiból kiszállni, mert egyik billentyûvel sem megy ( a T és a space be van állítva)
elõre is kösz
elõre is kösz
8as grafika?
hát nézzék már meg az autóakt...még 1 redva átlátszó üveg sincs rajta..
meg elég csumpik a modellek is..
hát nézzék már meg az autóakt...még 1 redva átlátszó üveg sincs rajta..
meg elég csumpik a modellek is..
Na elolvastam a PC Guruban a tesztet.
Grafika 8/10
Zene: 10/10
Játékélmény: 8/10
Összegzés: 9.1 /10
Pro:Nagyszerû harcrendszer, zseniális átvezetõ mozik és hamisítatlan Keresztapa-hangulat
Kontra:Az egyhangú város, a gyenge autós küldetések, a semmibõl felbukkanó autük sokat rontanak az összképen.
"A Godfather tisztelgés a filmtörténeti remekmû elõtt. Hangulatos, magával ragadó játék, ami a filmes háttér miatt képes feledtetni a játékmenet hibáit.Kiváló filmadaptáció, ami csak ránézésre hasonlít a GTA San Andreasra. Mindenképpen próbáld ki!"
Hát ennyi a vége, amúgy azt írják,hogy remek az MI, bár azé ebbe bele lehetne kötni. Amúgy a Gamespot-on 8.1-et kapott a játék, és itt pl az MI-t kritizálják...
Grafika 8/10
Zene: 10/10
Játékélmény: 8/10
Összegzés: 9.1 /10
Pro:Nagyszerû harcrendszer, zseniális átvezetõ mozik és hamisítatlan Keresztapa-hangulat
Kontra:Az egyhangú város, a gyenge autós küldetések, a semmibõl felbukkanó autük sokat rontanak az összképen.
"A Godfather tisztelgés a filmtörténeti remekmû elõtt. Hangulatos, magával ragadó játék, ami a filmes háttér miatt képes feledtetni a játékmenet hibáit.Kiváló filmadaptáció, ami csak ránézésre hasonlít a GTA San Andreasra. Mindenképpen próbáld ki!"
Hát ennyi a vége, amúgy azt írják,hogy remek az MI, bár azé ebbe bele lehetne kötni. Amúgy a Gamespot-on 8.1-et kapott a játék, és itt pl az MI-t kritizálják...
Na én is elakadtam:
Van egy küldi amikor sony-t(vagy kit)kinyírnak amikor ilyen határhoz ér én meg követem na és ott kell nekem azokat követnem akik kinyírták de hát lõnek is rám,szal mindíg felrobbanak...
valaki megtudta már csinálni azt?
Van egy küldi amikor sony-t(vagy kit)kinyírnak amikor ilyen határhoz ér én meg követem na és ott kell nekem azokat követnem akik kinyírták de hát lõnek is rám,szal mindíg felrobbanak...
valaki megtudta már csinálni azt?
6600gt-m van es meg igy se megy, hogy win 200 kompatibilisa tettem. egyebb otlet?
Véletlenül nem mx-es kártyád van? ha nem, állítsd át a kompatibilitás módot win2000-re.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Kinek van CloneCd-s valtozata? mert nekem az van mar a zipem is crc hibas volt azt megjavitottam nagy nehezen, de most meg ha elinditom a gamet akkor fekete kepernyo es semmi tobb! vki tud nekem segiteni? elore is koszonom.
még jó hogy ez a verzió van meg <#rolleyes>#rolleyes><#rinya>#rinya><#help>#help>
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Eisenhower honnan szedtél Cracket??? Légyszi eg linket vagy valamit!
hy
ööö egy kérdés, miért van az hogy invert mouse-ba tudok csak játszani? hiába kapcsolom be/ki akkor is invert mouse van. crack miatt esetleg?
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Kösz.