7267

The Godfather

• Curesz
    1. Felkell robbantani az aott család "Compund"-ját.
    2. Vége lesz a játéknak.
    3.Eddig még nem jöttem rá, hogy lehetne.
    4. Nem lehet lőni kcosiból.
  • vodMarci

Hello,több kérdésem lenne:

1.:Hogyan kell Mob háborúzni?A háború már elindult,csak nem tudom,hogy mit kel csinálni olyankor.

2.Mi lesz ha elérem a Don of NYC rankot?
    3.És lehet embereket bérelni magunk mellé?Hogy ne egyedül keljen mindent csinálni.
    4.Kocsiból ugye nem lehet lőni?

ennyi:D
  • Dave9214
    Godfather 2-ről hir van?
  • Gyovai
    CSásztok fasza a játék,nekem nagyon teccik.
  • misirulez
    Mármint mire eldobom addigra lőnek szét.
  • misirulez
    mire előveszem szétlőnek...:(
  • DaEMoN007
    megy a játék geforce mx 440-en?
  • Curesz
    LOL!!!
    már kivégeztem a főküldit a mellékküldiket, és felrobbantottam a cuneok villáját.Márcsak üzleteket szerzek, és gyilkolom a villájukat:D
  • I.C.ram
    Sok mindenre költheted. Lehet fegyvereket venni, fegyver upgradeket, amik igencsak drágák (talán 50ezertől kezdődnek) lehet venni szobákat hotelekben, lelehet fizetni az FBI-ügynököket (3000 dollár), rendőröket is, lehet fogadni nehány helyen bokszolásra. Asszem ennyi.
  • Bucser
    megvárom míg leguggol berontok és a tomy gunnal közelről nyomok egy TOMMY in the FACE kivégzést
  • I.C.ram
    Molotov-koktél :)
  • misirulez
    Ti olyankor mit csináltok, ha egy szobába vannak 30-an mind1ik fedezék mögött, és csak a kezüket nyújtják, hogy lőjjenek ???
  • Curesz
    meg szállodákba szobákat is lehet vennih
  • misirulez
    Jah, és én eddig nem vettem észre, hogy mire jó a pénz...lehet hülye vagyok, de csak fegyvert tudok venni a pénzemen.
  • vezérszuszu
    ok!
    köszi
  • misirulez
    Az majd utána lessz nekem legalább is utána volt.
  • misirulez
    Én mindjárt idegbajt kapok ugyanis az elmúlt 5 küldetést arról szól, hogy bemegyek egy épükletbe azon belül egy szobába és van 30 ellenséges ember akiket nekem kell elpusztítani, és ők is dfedezékben vannak és csak a kezüket nyújtják ki, hogy lőjjenek, így esélyem sincs eltalálni őket...

már kicsit unalmas/idegesítő...
  • Vlala #4106
    Egyre érdekesebb a játék, bár nem tudom, a Család mennyire támogatja a bankrablásaimat... egy bankból 4-5000 dollárt sikerül kihúzni, meg sem éri.
  • vezérszuszu
    Hello!
    Egy kérdés!
    Mielött Don-t beviszem a korházba kellenne lennie egy olyan küldetésnek ami egy lófejjel kapcsolatos! NEM?
  • Checkerboy
    2 nap alatt cheatek nélkül végigvittem!!!Nagyon állat játék!!!Nagyon tetszik és az is jó h a fedezék tényleg használ vmit.Az utolsó missziókat fedezék nélkül nem fogod végigvinni cheat nélkül sztem...Kocsik grafikája hát az szar de az emberek !!Mindenkinek csak ajánlani tudom a játékot!!!
  • Curesz
    nah elegem van. megin kezdődik a crackes témah?
  • zulur
    Te nem lehetsz ekkora láma! OLVASD MÁR EL A KIBEBA**OTT FAQ-OT!!!!!!
    AKKORÁBA KI VAN ÍRVA H NEM IGAZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Gerbill
    És még te mondod másra hogy láma. HAHAHAHA.
  • Gerbill
    A ruha cserélő menüben, a ruhák felsorolása fölött van egy legördülő menü, és onnan kell kiválasztani egy másikat.
  • Curesz
    olyan hajat nem lehet betenni, ami félkopasz, meg ősz hajú? mer öreg don akarrok lennih:D
  • Dave9214
    pls segicsertek, nemtudom hogy hogy lehet öltönyöm, mer csak ingbe vagyok, és öltönyyt seholse találok, csak válpántot, segisetek pls!
  • The FlashBack
    Doksik/GS
  • Gerbill
    A FAQ-ban le van írva
  • loserman
    most nemazé ,de nem találom télleg a mentést :D pedig tök jó karaktert csináltam.
  • The FlashBack
    énis örülök:D
  • loserman
    bocs. akkor töröld a #4086 -os hsz-t. az a lényeg ,hogy megy :)
  • The FlashBack
    saveouse
    ezt mi is tudtuk...
    de hála neked még1 amit törölhetek
    NEHÉZ MEGÉRTENI HOGY NINCS WAREZ?
  • loserman
    amugy a játékban kell menteni? hol ? hogyan ? :)
  • loserman
    nah sikerült megoldani.

nálam csak így megy normálisan :)

1. game feldob.
    2. nem crack-el meg :)
    3.EZT LETÖLTÖD.( kb 2 mega ,de kicsomagolva 2,6 Gb :DDD)
    4. mountolod.
    5. tolod neki a gémet :)

kössz mindenkinek.

#4083 : nem ment el a monitor.
  • Spears
    én műr ezzel szopok péntek óta, játszom egy ideig aztán játék közben kikapcsol a monitorom. ha mázlimvan eltudom intézni egy ctrl+alt+deletel akkor leteszi a játékot és ha visszalépek akkor újra jó, de van amikor ne mtudom visszahozni és reseten kívül nem tudok mit csinálni.olyan idegesítő, már frissítettem a videokártya driverét is. leszedtem újra raktam a játékot, de nem javúlt. És az a gáz amikor küldetés közbe akad, ki és ne mtudok mit csinálni kezdhetem elölről, már minden küldetést vagy háromszor kellett megcsinálnom. mire el is tudtam menteni. ha valakinek van valami ötlete please!
  • T1
    nekem 1x volt ien... ujraidítottam a gépet aztán ment..
  • Vlala #4083
    sötétség ÉS elmegy a monitorod? Állíts a felbontáson.
  • Gerbill
    A filmtekercsekkel lehet az utolsó pár filmjelenetet feloldani. Azthiszem
  • Dave9214
    Bonus videókat kapsz!
  • zolo
    A film tekercseket már összeszedte vki??Mire jó ha megvan mind??