7267
The Godfather
-
Dani 22 #4211 Nah ez szép volt Dani
Origingal
Helyett tehát Original
Sorry lehet sokat ittam -
Dani 22 #4210 Origingal EXE-t pls!Valkaki ott lejjebb én rinyáltam érte valaki szánjon meg:) -
#4209 háát ez baj, ha télleg így van -
#4208 szerintem ugyanazért mint amiért a kocsik ablaka fekete.. lcsesztek vaamit a készítők az egyik textúránál vagy filternél. és ilyen lesz sajna:( -
#4207 Na-jó, mostmár nekem is van egy problémám...
Nem tudjátok, ho az miért van, amikor "kimentek" egy képet a játékból és meg akarom nézni tök fekete a kép.Nincs rajta semmi.
PlS HeLp! -
#4206 ok
egyébként észrevettem, csak mindig elfelejtem:D
köszi a figyelmeztetést
-
#4205 nincs reklám
-
#4204 Örülünk neki! -
InStone #4203 Hali!
Köxönet mindenkinek, aki lassan, szájbarágósan segített elindítani a játékot, megérte!!!
A Maffiát is végignyomtam párszor, ezzel még nem tartok a végén, de nekem nagyon bejön!!! -
Pitti #4202 Én is csodálkozom, hogy miért a #4196-ra postoltad? -
#4201 ezt most miért írtad? éppen nem szólt be senki? -
#4200 köszz -
#4199 SPOILER
Ha olyan információkat akarsz megosztani egy játékról vagy filmről, ami rontaná a dolog élvezhetőségét azok számára, akik a későbbiekben fogják megnézni, feltétlenül használd ezt a taget. A szöveg láthatatlanul, háttérszínnel fog megjelenni, így csak az olvashatja el, aki kijelöli.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Spoiler szöveg -
#4198 Először is nem ölik meg, csak rálönek. Aztán: a hidnál ki kell nyírni pár faszit, de vigyáz mer a kijelöltet nem szabad...azt a végén ki kell "halgatnod".Utána már csak be kell vinni a mentőt a kórházba... -
Dani 22 #4197 Hali!
Tudna nekem küldeni valaki egy original EXE fájlt csak hogy ne kelljen ujra összeállítanom a gamét...Mert elfelejtettem biztonsági másolatot csinyáni:(
[email protected]
Kösz előre is bye -
#4196 mit kell csinálni amikor a fodrásznál megölik a keresztapát követem a mentöt egy hidra érek, és ott mit kell csinálni?PLS -
Pitti #4194 Tudod, egyesek a'helyett, hogy összetennék a kis kezüket, hogy a hivatalos megjelenés előtt működő iso-clone van róla meg cheat, meg minden... már magyarítást követelnek... brrrr mintha az teremne a fán... -
#4193 Mondtam magamba: "most én vagyok hülye? vagy a többi hülyült meg..." -
Pitti #4192 Brrrrr... ne viccelj -
#4191 Először azt hittem te is komolyan gondolod a magyarítást...
-
Pitti #4190 Remélem érződik a #4187-es hsz-ben az irónia!! -
Pitti #4189 Gondolod valaki a megjelenés óta éjjel nappal azon dolgozik, hogy magyarítást csináljon mer' nincs jobb időtöltése...megsúgom, akik ezzel foglalkoznak azok is előbb végigjátszák, majd utána kezdenek hozzá, de sajnálnád tőlük azt a kis szórakozást is mi?! és még fel is vagy háborodva...valamint 3 napja regisztráltás az sg-re :-D
Ez tényleg egy lámagyűjtő topic lesz lassan :-D -
#4188 igen, és szerinted egy magyarítás az egy hét alatt megvan? jó mondjuk lehetséges lenne... de én még nem hallottam ilyesmiről... -
Pitti #4187 tök rég megvan... kb 10 napja?! :-) valamink kb 1hete van róla iso-clone valóban már rég le kellett volna fordítani... sőt magyar szinkronnak kéne lenni már hozzá, ...nem? -
#4186 Egy darabig nem lesz magyarítás....erről már volt szó..
...nem öt perc ám az megcsinálni...ráadásul "hivatalosan még csak három napja jelent meg a játék... -
Daffy Baba #4185 Vki tud hozzá magyarítást????????????????????????????
Má tök rég megvan...Kéne már egy legalább 50%-os magyarítás
A magyaritasok.hu-n nincs semmi... csak egy trailer...VALAKI PLEASE -
Vlala #4184 (Lehet, hogy ezt nem itt kellene?) -
Vlala #4183 Wingman Profilerből nem megy? Nekem ez van, több játék 3 axis joysticknek érzékeli, csak wingmanból indítva fogaddja el kormánynak. Ha azzal sem megy, megpróbálhastod még frissíteni a profilert. -
#4182 Sok mindent kellene benne kijavítani.
Főleg a helyesírást. -
#4181 Érdekes, én úgy tudtam, hogy van ez a szabad vélemény-nyilvánítás, vagy szólásszabadság, vagy mi...
Mellesleg szerintem egy topikon belül igenis a csalódottságunknak is hangot adhatunk, ez nem az EA reklámkampány-oldala. -
#4179 Igen de nem azért van(szerintem), ho folytom azt nyögjétek ho mien szar ez a game... -
#4178 Akkor fogalmam sincs...nekem Logitech WingMan van és ezzel megy... -
#4177 Hm... talán mert ez a Godfather fóruma? -
#4176 Logitech momo racing kormányom van!
Nem crack-eltem a játékot!
Valami megoldás hogy működjön? -
#4175 Ha nem tetszik, és utálod, minek jössz ide? -
#4174 Teljesen egyetértek. Ez a játék egy szégyen, totális technikai bukás a Mafia után 80 millió dollárból (!). Adták volna ezt a pénzt az Illusion Softworks-nak a Mafia 2-re, most az állunkat keresgélnénk a földön. A Godfather egy budget-kategóriás játék, amit a teljes leégéstől egyedül az eredeti zene és a karakterek modellezése ment meg.
Az autók kinézete és fizikája viszont az Italian Job színvonalán van... egyszerűen nem is értem, hogyan engedhették ezt meg maguknak. -
#4173 valósínüleg crack el játszol, ha pedig nem akkor nem támogatja a jaték a cuccodat... -
#4172 Hello!
Hogyan tudok kormánnyal játszani?
A controlba észleli. de halvány fehér marad és nem lehet beállítani. -
#4171 Hunor1, próbálj meg egy olyat, hogy az internetet, miközbel jáccol, tiltsd le! Lehet, hogy avval van a baja, velem már fordult elő, hátha sikerül. -
#4170 Lécci javítsátok a FAQ-t mert torrent helyett "torrnet" van beleírva, és így sokan félreérthetik :)