The Godfather

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hibe=hiba 😄

Na ez a hibe is megvan nálam! Egyszóval a billentyûzet kiosztást nem lehet rendesen beállítani. Na fasza

KISS FanTom

http://rockflash.uw.hu a honlapom

elekat
CSá honnan lehet crack-et tölteni a játékhoz??

KISS FanTom
de van egy probléma a gamel,az egér...ha ki van kapcsolva az invert,meg ha be van akkor is fordítva megy,szóval nem az erdeti irányba.aki tud segítsen!

http://rockflash.uw.hu a honlapom

Slayerboy
Szar.

Voltam zárás előtt. _______________

nem is tudtam, hogy kijött ez a játék. MAffiához képest milyen?

Szevasztok! Segítsetek mért van az ha elindítom a játékot és beállítom a garfikát és elmentem meg beállítom a billentyûzet kiosztást is és azt is elmentem. És kilépek a játékból pár feladat teljesítése után és ujraindítom és default minden és kezdhetem elõlrõl? Ahova a kimentéseket menti ott sajnos a settings.ini fájlom 34 bytos szal vmi mentési problémája van a játéknak? settings téren?

Ha gyerekes szintû akkor csinálj jobbat! Nem egy 100% game de azért ha tudsz angolul és szereted a filmet akkor ezt is szeretni fogod ! Ennyi! Ha meg nem jön be akkor hagyd ki ezt a forumot ! THX ! Nem bántás képp mondtam! <#worship>

MSI K9N Ultra F2 Amd Athlon64 x2 5600+ MSI 8800GTS 320MB 4X1GB Kingmax DDR2 800MHZ 300gb Maxtor Zalman proci hütő

Slayerboy
Elõször próbált ki szerintem!Csak akkor vedd meg ha maga a játék is tetszik nem csak a doboz...

Én is 😊 Bár még nincs meg, a díszdobozosra gyûjtök.

Szerintem én is szeretném ha mondjuk 2002-ben lennénk.Csak mert kb. olyan szintû.
Hát igen , ezt a játékot vagy utálni lehet vagy imádni, én imádom.<#vigyor3>
Nem hiszem el hogya mai technikával ne lehetne jobbat csinálni mint ez.A mafia érdekes módón sokkal régebbi nem is nagy a fejlesztõ neve sem a kiadóé.De at ea hogy ilyen népeszerûséggel ilyet dob piacra pfff.
Én elkezdtem a játékot de már abba is hagytam olyan szinten gyerekes az egész hogyaz szörnyû.Semmi az egész.
heliosz007
hogy lehet a többi családot kinyírni???? valami bombáról dumál de nekem nem olyan !!!

Slayerboy
Talán ha visszaolvasnál egy oldalt, akkor nemkéne ilyen idióta hülye kérdést feltenned... <#falbav>

CheAteR88
sosebaj
legalább magadtól jöttél rá😊

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Jesszus és még a FAQ ban is le van írva, halálra égetem magam <#buck>

Most olvastam csak vissza, bocs hogy feleslegesen kérdeztem, de erre álmomban nem gondoltam volna....döbbenet

Bocs még1x

The FlashBack
egészen biztos....

The FlashBack
direkt bennthagytam😛 mer szóltam a modoknak...
warez + reklám<#wilting>

Teljesen egyet kell hogy ertsek, de a Keresztapa hangulat a videok es az egesz korites alapjan vegigtoltam a story-t. Anelkul szar lett volna. Valszeg ezt tudtak a keszitok is, hogy igy lesz. Emiatt szartak az egeszre.

A rohadt regi Mafia siman alazza ezt a gamet.Grafikaban is.

Ez nem is jutott volna eszembe...<#idiota><#dumcsi>

Hibás a fájl amit leszedtél.
CheAteR88
😄 ez kellett neki 😄

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Gerbill
Valószínûleg azért vettek át olyan sok dolgot a filmbõl, mert ez a játék a Keresztapa címû filmet dolgozza föl. Te nagyokos.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

CheAteR88
mi a game
má mikor te😊

littleNorbi
már kijött ?

CheAteR88
fenn van a gépemen az mds fail és onnanse meg
mit tudok tenni me spanomnak sikerült ezzel az mds-el

nem tudja olvasni a lemezt szerintem vagy ha nem lemezen van akor nem tudja másolni ezt a filet! de ez csak az én véleményem
én nem akartalak minõsíteni csak márteljesen felhútam magam ezen a sz*r játékon!
bocs!
nem is tudom hogy tud az EA ilyen játékot csinálni!
amúgy letöltötem az mdst és nekem ugyan az volt a játék mellett és azzal sem lett jó!?
és lemez nélkül is elindul!
CheAteR88
csöcs
seggícséget szeretnék kérni hogy eeeezzzz mi?
mindig kidobja telepítésnél és nem tudom feltenni a játékot
pls seggícsetek SÜRGÕS lenne
THX

hiba
a sok felhaborodtt lama igen vicces tud lenni, de valljuk be ha ennyire tre nehany alapveto dolog a jatekban akkor talan ertheto is hogy nem veszik meg
az egerm engem nagyon bosszant ha nem leeht majd modositani, bar meg a game nincs meg nem probaltam...

hiba
idx
A rendezõ Francis Ford Coppola és az egyik fõszereplõ, Al Pacino elhatárolták magukat tõle, de James Caan és Robert Duvall hangja szerepel az Electronic Arts Godfather (Keresztapa) címû pc-s játékában, mint ahogy néhány mondat erejéig a film elsõ számú sztárját, a néhai Marlon Brandót is megidézi a fejlesztõ. A Godfather 20 és 30 millió dollár körüli összegbe került, és az EA legalább ötmilliót készül reklámra költeni. Elemzõk szerint a játékból körülbelül 2,5-3 millió példány fogy majd el. Egy folytatás megalapozásához legalább hárommilliót el kell adni a Keresztapából.

Csacsi
Ha nem tetszik ne gyere be. De már elg unalmas, hogy a sok láma, 5-6 napja 10 percenként feltesz egy kérdést, hog ymiért nem tudok kiszálni a kocsiból, miért megy fordítottan az egér....nem indul. ha ennyire nem tudsz warezolni, akkor vedd meg eredetiben. Ha meg warezolsz, akkor olvass utána a dolgoknak, ne pedig teleszemeteld a topikot olyan kérdésekkel, amik már 1000x le voltak írva.

Elég nehéz észrevenni, és ha elolvastad a topic címét, akkor nem hiszem el, hogy nem szúrt szemet az, hogy (F.A.Q. Mielõtt kérdezel, olvasd el!) felszólítás.

Szóval Te csak ne akarja egnem minõsíteni légyszíves.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

még te akarsz engem leb***ni!

olvasd már el mi van fen írva: "warezos hsz-ek törölve lesznek" elkezdtem olasni és csak olyan hozzászólások voltak ami a bizonyos tiltott warez játékok elindításával próbálkozó hsz-saik!!!!!!!
elég lett volna annyit mondanonod hogy lejebb le van írva de nem ilyen hangon!
ki vagy te?
Csacsi
Csak pár hozzászólást kéne visszaolvasnod. Semmi gond......ha olvasni nem tudsz, akkor ne várd, hogy segítsenek.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Csacsi
Már állítólag van miniimage, és azt kell bemountolni. Gamecopyworldon meg lehet találni. Vagy le kell tölteni a clonedvd-s verziót. Vagy mindenhova gyalog mész, és megszokod a fordított irányítást 😄

zolo
Csakhogy a játék nekem iso-ba van meg!!Így nem jó az mds!!Milyen progival lehet átkonvertálni az iso-t??Vagy ha van jobb ötleted meghallgatom!

http://flickr.com/photos/zolika90/

Guer
akkor ez az mds müködik a crackes verzioval meg a clonedvd-sel is?
akkor most melyiket érdemes szedni?

Csacsi
Az elõzõ a Zolo-nak ment.

Csacsi
F*szért nem lehet elolvasni azt a k*rva faq-ot. Mindkét problémádra meg van benne a megoldás. Segítek
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad használni a cracket

Hatt
Egy lehet hogy hülye kérdés de van olyan a játékban hogy hangerõ szabályzás?
Controls és video settings stimmel de mintha nem lenne ott egy olyan hogy AUDIO...
Vagy ezt baszhatom és menjen olyan hangerõn amit a készitõk elképzeltek?

Elastic An-usZ Boys

Na persze csak tudod van akinek nem száll ki csak be.
quack
egen
nem egy rossz játék, de ha foglalkoztak volna vele akkor egy rohadtjó játék lehetett volna
de ilyen lehetõséget így elkúrni...ilyet is csak az EA tud

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

Értem,köszi..

heh dekurva sok idõd van igy reggel 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Bucser
AMIVEL BESZÁLLTÁL (gondoltam azért kiabálsz mert a szoba végiben vagy és akkor nekem is vissza kell kiáltanom)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

mila69en
"szedjük már össze,mi az ami annyira jó a játékban"---->ööööö hát ezen gondolkodnom kéne kb egy éveg😄D... de nem is, akármeddig:-) akkorsem tudnék olyat mondani😊

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive