7267
The Godfather
-
Hunor1 #4169 Hello mindenki
Az a problémám , hogy a játék folyton kivág a wifosba,kb 5 percenként....Nem krekkeltem, hanem a daemonos imagét használom, müxik minden(kocsiból kiszállás stb ) De nézem a feladatkezelőt, hát a cpu-használat 100 % amikor fut a játék !!!!!!
Csak azt nem értem hoyg miért ??!! A gépem bőven tudja a rendszerkövetelményt, rendszerigényt...Valami használható jótanács ?,
Köszi gengszterek -
#4168 na látom elcsendesedett minden...
Én is megyek aludni...Jóccakát mindenkinek, még a -nak is! -
steweee #4167 nem poénnak szántam , figyelmeztetésnek az olyanok számára, amilyen én is vagyok. vagyis hogy nem bírják megállni hogy egy játékot ne töltsenek le és próbáljanak ki, kivéve ha már más megtette előttük és őszinte feltáró kritikát gyakorolt a fórumban. sok időt lehet ezzel megspórolni, de sajnos némely játékoknál nem járható út csak a saját tesztelés, mivel eleve a topicját csak azok látogatják akiknek tetszik
az irányítást korábban szidtam, de akkor azért mert még a nodvd-vel indítottam és úgy fordított volt az egér. a belinkelt image nem jó, a gameburnről viszont letölthető
a grafikára sem tettem korábban megjegyzést, mindenesetre feltűnő hogy egy maffia színvonalát közel el nem érő alkotás rosszabul fut mint a mafia
a játékélményt szintén most jellemeztem először
jó hír azok számára akiknek bejön a game hogy utolsó hozzászólásom a topicban, rossz hír azoknak akik optimistán várták a gémet hgoy iylen gyenge lett, és javallom nem letöltését és kipróbálását -
#4165 Bomát lehet utcai árusoktól venni, de találsz a robbantés helyszínén is...televan fegyverrel meg mindennel a pince, és van közte bomba is...
-
#4164 Szerintem nagyon jó a játék, igaz a grafika lehetett volna jobb is.A játékélmény viszont felbecsűlhetetlen...Azt mondják ho a MAFIA jobb...Igen? És abban mit lehet csinálni az emberekkel?Háát semmit! Fejbelövöd azt kész...vagy verekszel(egy ponton ütöd a faszit/csajt azt kifekszik).Nah nem ragozom tovább, de gondoljátok meg mit mondtok...szerintem.. -
#4163 Ezt már egyszer beírtad.. miért ismétled magad? Mert poénosnak nem poénos. -
#4162 HONNAN SZEREZZEK BOMBÁT AMIVEL A 4 FŐHADISZÁLLÁST KELL FELROBBANTANI ????
MEZEI DYNAMIT NEM JÖTT BE :))) -
#4161 Nekem játék élmény u.o. mint az SA. és azt pedig nagyon kevesen szidják... -
steweee #4160 spoiler !
azoknak akik még nem töltötték le
grafika: éppenhogy még tűrhető
hangok: tök mindegy
irányíthatóság: imagéval elmegy mert normálba mozog az egér, de az a sokféle értelmetlen baromság amit bele tettek elbassza az egészet.vmi nagyon egyedi és újat akartak alkotni, sikerült, egy fos az irányítása
játékélmény:ha a videobetéteket meg lehetne nézni mint a driver 3-ban játszás nélkül akkor jó lenne esti mesének, de így hogy játszani is kellene egy nagy 0.
összesen: csak azért töltsd és telepítsd, hogy kipróbálva megundorodj tőle, és később ne izgassa a fantáziádat hogy milyen is lett volna vajon
(ui:vajon miért kell 2006-ban ilyen vacakot kiadni? miért nem vásárolta már meg a mafia enginéjét és arra írta volna az amúgy jó sztorit?) -
#4159 Jah...Vagy erre: Ha vagy, ezt nézd meg!!! -
#4158 Megnézhetnétek az oldalamat...
Bár még csak Coming soon...(vagy hogy sztokták írni), de hamarosan elkészül, és remélem tetszeni fog nektek!
The Godfather [The Game] -
#4157 "The Godfather FAQ"-ot ár kéne nevezni:
"Ha nem tudsz kiszállni a kocsiból, katt ide"
:))))))))))))))) -
#4156 Nem hülyék csak lusták/önzőek. -
#4155 Komolyan mondom néha öngyilkos tudnék lenni mikor látom ezt a sok hülye embert... -
#4154 Légyszíves nézd meg a FAQ;-ot.
Jah és olvass vissza mert minden 2.-ik hsz. a te problémádról szól... -
#4153 Engem érdekelne én nemtudom...:) -
#4149 Biológia órán nem világosítottak fel ???
:))))))))))))))) -
SoS zolesz #4148 egy kérdés még hogy lehet életet tölteni?
-
#4147 Én már mondtam, hogy szívesen segítenék az elkészítésében, de nem reagált rá senki. -
#4146 Helló!
A "baptism my fire" c. feladatnál azt írja ki, hogy :
"Find the brothel rocket."
nemvágom mivan? mit csináljak?
előre is köszi a választ. -
#4145 Egyhamar sehonnét. -
SoS zolesz #4144 Hálásan köszönöm!
-
Daffy Baba #4143 Vki tudja, hogy mikor lehet magyarítást szedni???????
És persze honnan... -
Daffy Baba #4142 Ittvan pár csít: (de csak a rosszabb időkre!!!!!)
Úgy tod beírni, hogy játék közbe egy Esc-t nyomsz!
Ha minden ok egy különleges hangot hallasz...
Ha nem akkor is...
1. corleone- max élet
2. stracci- max fegyver (mindemből ami van)
3.cunceo- 5000$
Puszi: DAFFY -
#4141 másold vissza az ezeredti exet. -
SoS zolesz #4140 nah megcsinaltam daemonnal és ugy se jó! -
SoS zolesz #4139 csak daemon jó? mer a file megvan alcoholba beraktam és megprószáltam de nem akart jó lenni! esetleg kezdjek új játékot? -
Curesz #4138 Ezaz már felrobbantottam a Cuneo és a Tattaglia birtokot. Következő célpont a straccik -
#4137 menj egy keresőbe, írd be ezt:MI-GTG.rar, töltsd le, csomagold ki és a daemon-ba töltsd be az mds file-t! -
#4136 Szerintem már említették hogy igen... -
SoS zolesz #4135 Tom hogy warezos b*** vagyok de nekem nem müködik a kiszállás meg invert az egerem!
Ami a FAQ-ban volt megcsináltam de ugyanojan maradt! -
#4134 Ha vége van a küldetéseknek akkor lehet szabadon játszani? -
levi1989 #4133 Szevasztok Nem kell patch az inver egérhez meg a ki-be szálláshoz elég ha az action/talk gombot átállítjátok enter-re! Nekem bejött.
kívánom hogy másnak is jó legyen -
#4132 seemit mondó hsz...
-
vodMarci #4131 -
Curesz #4130 hát nemtom én nem is igazán foglalkozok a warral. -
vodMarci #4129 És azt honnan tudjam,hogy hol van a "Compund"-ja?? -
#4128 hanem jön rá magától h van FAQ, akkor mehet innen:P
-
Curesz #4127 bocs a capslockért -
#4124 Amikor fedezékbe bújnak akkor becélzod a jobb gombal, de ekkor szürke lesz a kör. Ezután az egeret lassan elkezded felfelé mozgatni amíg fehérre nem változik és akkor lősz(Ez csak akkor működik ha egy kis rész kilátszódik a fejéből), vagy amikor felemeli a kezét akkor lősz.