The Godfather
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt mondják,hangulatosak az átvezetõ jelenetek,haha, legnagyobb részüket egyszerûen átvették a filmbõl,szinte ugyanazok a snittek, rendezõi beállítások stb.
A zene? Na persze, de az sem a játék zenéje,hanem a filmé. A filmben ütõs,itt pár óra után egyhangúvá válik.... Új, a korszaknak megfelelõ hangulatos zenére már nem futotta....
A karakterek? A filmes karaktereket persze ismerjük,de kidolgozta az EA pl. a fõhöst? Jó,értem,ez egy hentelõs játék...de talán fel kellett volna nõni kicsit az eredeti Keresztapa sztorihoz.... Ki a t#köm a fõhös? Egy egyszerû öleb,"ok gazdi,megyek és leölök mindenkit a családért"...ez a sztori....
Grafika. Én úgy látom,elkezdtek dolgozni rajta,aztán valamelyik nagyokos azt mondta,vazze elég lesz,zuhan az árfolyam,dobjuk má piacra...így abbamaradt.... Ha erre valaki azt mondja,hogy jól néz ki....hát sajnálom az illetõt -és ez nem személyeskedés.8 fajta autó? fekete egyenablakok? gyatra törés? ja,és semmilyen más közlekedési eszköz...talán 2 vagy 3féle épületbelsõ ugyanazzal az alaprajzzal...Stb stb stb
Kezelhetõség. No comment. szerintem annyira nem bonyolúlt,sõt,elég kevés billentyûvel sokmindent lehet csinálni. Mármint hentelést. Mert a vezetést azt el lehet felejteni. A vezetésnek itt csak 1(EGY) haszna van: gyorsabban eljutsz A-ból B-be mintha gyalogolnál (néha még így sem). Ennyi. Szégyen,hogy ekkora lehetõséget kihagytak a készítõk. Nagyot dobott volna a játékélményen,ha mondjuk érezném,milyen egy korabeli Forddal közlekedni. Nem ám megpróbálna elhajtani az az 1 szem sofõr, amikor leintem hogy kell a járgány.... (figyeltétek? mindig 1 darab sofõr van, ez akkor vicces,amikor a furgonból divatosan öltözött cicababa száll ki sikoltva...)Vagy esetleg kezdjen kiabálni rendõrért, ne csak azt a 2 mondatot ismételgesse folyton... Üldözés? Vicc. Ütközés? Leszorítás? Kanyarodás? Vicc vicc vicc. áh,nem is mondom tovább...
A Mafiával és a GTA-val érvelnek az emberek pro és kontra. Fölösleges. Ez a játék szerintem csak arra jó, hogy kicsit belelépjünk kedvenc filmünk szereplõi közé és frankó gyereknek érezzük magunkat amiért 30féle módon tudunk kinyírni valakit.Ennyi. Nem ad új sztorit,nem hoz grafikai áttörést, nem ad újfajta játékélményt. És mindez ok, DE nem így harangozták be. Nem ezt igérték,és õszintén,a Keresztapa többet érdemelt volna. Asszem,hogy ha az elözõkkel nem is, de az utolsó megállapítással a többség egyett fog érteni.
És nem akartam beállni azok közé,akik magasról fikázzák a gamét....Csak óriási csalódásomnak próbáltam hangot adni....
de kinyírt embereknél is van néha laposüveg :]
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
Hogylehet bankot rabolni?????
Valamit beközölt egy tag hogy sok skuló kell hozzá meg bomba....nahja...bemegyek lecsaptam a 3 õrt adott egy nagy széfajtó,de hiába csûröm elé a bombát kikell mennem az épületbõl vagy berobbanok....Utánna meg nemlehet visszamenni..
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Próbáltam felrobbantani a Tattaglia rezidenciát. Rakom le a dinamitot, megpróbálok kifutni erre az ajtó elött 2 centivel lejár az idõ, és bentdöglök én is. Próbáltam vissza menni, hátha már csak a másik házat kell felrobbantani erre persze respawnolt mindenki, és naná, hogy újra robbanthatom mindkettõt... el is ment a kedvem és ki is léptem.
Ez így csúsztatás! Tudtommal arról van szó, hogy maga a játék fejlesztése + licenc jogok, stb. olyan 50 millióba került (ami azért nem kevés), hanem amikor annakidején bejelentették, hogy a játék késni fog, az EA részvényeinek árfolyama csökkenni kezdett, és ez az árfolyamcsökkenés 800 milliós veszteséget okozott a cégnek...node arról már nem szól a fáma, hogy a késõbbiekben, hogyan alakul a cég részvényeinek árfolyama, és a játékkal kapcsolatos végsõ mérlegeléshez nagyon sok adatot figyelembe kéne venni...szóval az ilyen híreket erõs fenntartásokkal kell kezelni...
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
elõre is kösz, respekt
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor
AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor
☆[̲̅M̲̅][̲̅i̲̅][̲̅m̲̅][̲̅a̲̅]☆ ░░▓█sk8 rUllZ█▓▒░░
Esetleg valakinek van erre megoldása?
Kérlek titeket, hogy fokozottan ügyeljetek arra, hogy még egy pár napig, azok, akik elõrább járnak a játékban használják a []spoiler[] tagot, hogy elkerüljük, az élmény (és illúzió😄) rombolást...
Erre énis jobban fogok figyelni, és mivel roppant rosszindulató vagyok :] csak törlök😄
Köszönöm
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
MEgoldotam 😛 gameworldon mini image bemuntolni daemon 4 safedisc on és lásd csodát megy és kiszál az autobol 😄
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D
de csak egy picit<#vigyor2>#vigyor2>
\"Inkább hős egy pillanatig,mint rabszolga egy életen át!\"