The Godfather

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szedjük már össze,mi az ami annyira jó a játékban....a hangulat? a sztori? az nem a játék miatt van,hanem a Keresztapa c. könyv/film miatt.
Azt mondják,hangulatosak az átvezetõ jelenetek,haha, legnagyobb részüket egyszerûen átvették a filmbõl,szinte ugyanazok a snittek, rendezõi beállítások stb.
A zene? Na persze, de az sem a játék zenéje,hanem a filmé. A filmben ütõs,itt pár óra után egyhangúvá válik.... Új, a korszaknak megfelelõ hangulatos zenére már nem futotta....
A karakterek? A filmes karaktereket persze ismerjük,de kidolgozta az EA pl. a fõhöst? Jó,értem,ez egy hentelõs játék...de talán fel kellett volna nõni kicsit az eredeti Keresztapa sztorihoz.... Ki a t#köm a fõhös? Egy egyszerû öleb,"ok gazdi,megyek és leölök mindenkit a családért"...ez a sztori....
Grafika. Én úgy látom,elkezdtek dolgozni rajta,aztán valamelyik nagyokos azt mondta,vazze elég lesz,zuhan az árfolyam,dobjuk má piacra...így abbamaradt.... Ha erre valaki azt mondja,hogy jól néz ki....hát sajnálom az illetõt -és ez nem személyeskedés.8 fajta autó? fekete egyenablakok? gyatra törés? ja,és semmilyen más közlekedési eszköz...talán 2 vagy 3féle épületbelsõ ugyanazzal az alaprajzzal...Stb stb stb
Kezelhetõség. No comment. szerintem annyira nem bonyolúlt,sõt,elég kevés billentyûvel sokmindent lehet csinálni. Mármint hentelést. Mert a vezetést azt el lehet felejteni. A vezetésnek itt csak 1(EGY) haszna van: gyorsabban eljutsz A-ból B-be mintha gyalogolnál (néha még így sem). Ennyi. Szégyen,hogy ekkora lehetõséget kihagytak a készítõk. Nagyot dobott volna a játékélményen,ha mondjuk érezném,milyen egy korabeli Forddal közlekedni. Nem ám megpróbálna elhajtani az az 1 szem sofõr, amikor leintem hogy kell a járgány.... (figyeltétek? mindig 1 darab sofõr van, ez akkor vicces,amikor a furgonból divatosan öltözött cicababa száll ki sikoltva...)Vagy esetleg kezdjen kiabálni rendõrért, ne csak azt a 2 mondatot ismételgesse folyton... Üldözés? Vicc. Ütközés? Leszorítás? Kanyarodás? Vicc vicc vicc. áh,nem is mondom tovább...
A Mafiával és a GTA-val érvelnek az emberek pro és kontra. Fölösleges. Ez a játék szerintem csak arra jó, hogy kicsit belelépjünk kedvenc filmünk szereplõi közé és frankó gyereknek érezzük magunkat amiért 30féle módon tudunk kinyírni valakit.Ennyi. Nem ad új sztorit,nem hoz grafikai áttörést, nem ad újfajta játékélményt. És mindez ok, DE nem így harangozták be. Nem ezt igérték,és õszintén,a Keresztapa többet érdemelt volna. Asszem,hogy ha az elözõkkel nem is, de az utolsó megállapítással a többség egyett fog érteni.
És nem akartam beállni azok közé,akik magasról fikázzák a gamét....Csak óriási csalódásomnak próbáltam hangot adni....
Titan
A játék hangulata nekem tetszik. Vajon lesz hozzá honosítás?<#confused>

Titan
Ez így ebben a formában, azért elég gáz.. Nem?

quack
ha fullon van az életed akkor nem tudsz venni mert ha yes-re mész akkor is elküldi az orvost az édes anyukájába, ha meg nincs fullon es veszel akkor egybol feltöltödik
de kinyírt embereknél is van néha laposüveg :]

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

The FlashBack
elég 1x megkérdezned...

Hi,melyik gombal lehet alapba életeröt tölteni? Mert vettem a dokitol,csak nem tom használni...

Nép!
Hogylehet bankot rabolni?????
Valamit beközölt egy tag hogy sok skuló kell hozzá meg bomba....nahja...bemegyek lecsaptam a 3 õrt adott egy nagy széfajtó,de hiába csûröm elé a bombát kikell mennem az épületbõl vagy berobbanok....Utánna meg nemlehet visszamenni..

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

A baj az hogy ez a játék a grafikán és az autók irányításán kívül minden másban veri a mafiát...😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

I.C.ram
Ja és az is rohadt idegesítõ, hogy eltünnek a hp csomagok kb 10 másodperc után. Egy nagyobb tûzharcban, mikor olyan 5-6 mobot kell lelõni kurvára nem tudok odaérni 10 másodperc alatt.
I.C.ram
Tököm ki van már a dinamit idõzítéssel...

Próbáltam felrobbantani a Tattaglia rezidenciát. Rakom le a dinamitot, megpróbálok kifutni erre az ajtó elött 2 centivel lejár az idõ, és bentdöglök én is. Próbáltam vissza menni, hátha már csak a másik házat kell felrobbantani erre persze respawnolt mindenki, és naná, hogy újra robbanthatom mindkettõt... el is ment a kedvem és ki is léptem.
hykao
800 millió dollárba került a játék elkészítése témához:
Ez így csúsztatás! Tudtommal arról van szó, hogy maga a játék fejlesztése + licenc jogok, stb. olyan 50 millióba került (ami azért nem kevés), hanem amikor annakidején bejelentették, hogy a játék késni fog, az EA részvényeinek árfolyama csökkenni kezdett, és ez az árfolyamcsökkenés 800 milliós veszteséget okozott a cégnek...node arról már nem szól a fáma, hogy a késõbbiekben, hogyan alakul a cég részvényeinek árfolyama, és a játékkal kapcsolatos végsõ mérlegeléshez nagyon sok adatot figyelembe kéne venni...szóval az ilyen híreket erõs fenntartásokkal kell kezelni...
Gerbill
Szerintem nem árt ha megtartod. Vagy írd ki egy DVD-re, hátha késõbb még kelleni fog

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

csákó, régebben kérdeztem, de jó lenne tudni, hogy ha megy a game (bemountoltam, minden stb) és fenn a a játék, akkor még az MDF-re szügség van? Vagy letörölhetem? elõre is kösz
Gerbill
Valószínûleg crackelted, és azért nem megy az invert mouse. És örülök hogy még mindig vannak itt ilyen parasztok. "Hú minnnnnyyyá hányingerem lesz merrr sz@ar a grafika meg az ótó"

Gerbill
Igen gyakran elõfordul hogy az autók hátsó tengelye nem mozog.

Hát ez a játék botrányosan szar.Azt ezt harangozták be évekig.Egy jó tanács azoknak akik még a Mafia-val játszanak : nehogy elindítsátok,mert hányingeretek lesz.Nekem a kedvencem az,hogy bármit is állítasz az egér invertálva van.Senkinek nem akarom az érzéseit megsérteni,de ez a Mafia közelébe sem ér.Eddig bejártam a fél várost és 8 fajta autómodellt találtam,röhej(40 Mafia modell után).A kocsik kezelés iszonyat gáz.Olyan mintha hátsó tengely le lenne ragasztva és csak az elsõ tengely mozog.Én már töröltem is,nehogy már 5 gigát foglaljon a gépemen.Már indítom is a Mafiát és megpróbálom feledni csalódásom.Az EA-nak pedig ezt üzenem <#violent> <#mf1>
csácsá, bemountoltam, ahogyan mondtátok, mûködik is, köszönöm, respekt, már csak egy kérdés: ha mountoltam és föltettem a gamét és megy, mindezek után szükségem van még az MDF-re? Ugyanis 3 giga....

elõre is kösz, respekt
mukika
a FAQ-ban!!!!! <#falbav>

Danman
ITT A FAQFAQ venni is csak ott tudsz...

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

és rucit hol tok venni, stb?

AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor

The FlashBack
femm a banner alatt

hi. hol van az a faq? ruhát, kalapot hol tok venni?

AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor

The FlashBack
FAQ

MimaSKATE
szassztok lenne 1 kérdésem ha leszedem a játékot milyenre számítsak?

&#9734;[&#773;&#818;M&#773;&#818;][&#773;&#818;i&#773;&#818;][&#773;&#818;m&#773;&#818;][&#773;&#818;a&#773;&#818;]&#9734; &#9617;&#9617;&#9619;&#9608;sk8 rUllZ&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;&#9617;

Csibe001
Én is onnan szedtem a crack-et de sajnos semmi extra eredmény.Fekete kép hanggal 😊

matyi08
próbáljátok ki a gamecopyworld-ön lévõ mini image-t! nekem nem a clonedvd-s verzió van meg, és mûködik! szóval crack helyett tökéletes. tudom van a clone-s verzió, amihez nem kell, megy anélkül is, de ez jó. ezt ha letöltenétek, talán a faq-ba is fel lehetne rakni.

Csibe001
Sziasztok, láttam még valakinek az a problémája mint nekem is.Történetesen telepít crack fel aztán fekete képernyõ de a háttérben megy a hang.S a monitort nem kapcsolja ki szóval nem lehet frissítés gond.Ja, és nkm is 6600GT-vel csinálja ezt a hibát.
Esetleg valakinek van erre megoldása?

Én soldier vagyok.<#vigyor3>
Gerbill
Most léptettek elõ Capo-vá

Slayerboy
Egyre gondoltunk 😄 Nem frissítettem... 😛

Voltam zárás előtt. _______________

The FlashBack
köszi...
😄

Slayerboy
Használjátok már a SPOILER-t!!

Voltam zárás előtt. _______________

The FlashBack

The FlashBack
Figyelem
Kérlek titeket, hogy fokozottan ügyeljetek arra, hogy még egy pár napig, azok, akik elõrább járnak a játékban használják a []spoiler[] tagot, hogy elkerüljük, az élmény (és illúzió😄) rombolást...

Erre énis jobban fogok figyelni, és mivel roppant rosszindulató vagyok :] csak törlök😄

Köszönöm

The FlashBack
😄 az mát kiderült

Most vittem át amikor bekell dóbni a Brunot a kemencébe, onnan még sok van hátra a történet végéig??
Használd a fojtózsinort, amugy az egy lónak a feje.XD
cold-fire
Köszi!!!

\"Inkább hős egy pillanatig,mint rabszolga egy életen át!\"

The FlashBack
ööö
nem találom...😉
de még keresem

Jaja, énis még végiviszem a történetet és utánna abbahagyom.
cold-fire
#3309 HELP légyszii!!!

urbijoe
a clonecd-s változatot kellett volna letölteni avval semmi gond 😊

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

The FlashBack
áltántoríthatatlanul megõrizzük a 2. helyet, a legjopbb 10 között😄

The FlashBack
asszem ez van a faqban és mûxik is...

A videokat siman nem lehet megnezni? Vegigvittem a tortenetet de ez a 100% vegigjatszas nem erdekel. Francnak sincs ideje minden hazat megvenni es elfoglalni minden boltot. Jah es ossze kellene gyujteni 100 darab video tekercset.

Na nekem se szált ki az autobol a muki 😄
MEgoldotam 😛 gameworldon mini image bemuntolni daemon 4 safedisc on és lásd csodát megy és kiszál az autobol 😄

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

Picit odabasz a játék a rendszernek!!!
de csak egy picit<#vigyor2>

heliosz007
hogy lehet a többi családot kinyírni???? valami bombáról dumál de nekem nem olyan !!!

cold-fire
hova menti a save gamet? uninstallálni akarom majd ujrarakni, de nem akarom hogy elvesszen a mentés HELP

matyi08
indítsd újra a gépet, és utánna mûködik.