The Godfather

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nyomd meg a villogo falnál a Caps Lock-ot

hajaj...😞 nem tudom ti hogy vagytok vele , de nekem betette a kaput azzal , hogy nincs belsõ nézet autókázás közben .
Az egész játék hangulatát elcseszték ezzel😞
Lehet más szereti ezt a matchbox-tologatós nézetet , de én nem
Kár érte 😞
oneal1
hi
még az elején gondolom az oktató résznél:
amikro megkapom a pisztolyt!!villog a fal de nemtom mit kell csinálni!😞
help!
kösz😊

!Forza Ferrari!

Mr Spock
Idõközben rájöttem és megcsináltam!

-muszáj-

Shep
Nekem jó, semmi gond nem volt vele.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

hiba
senkinek nincs otlete? kiprobaltma az uj mdsel is de ugyan az a helyzet...
mukodik valakinek tft-lcdvel??

hiba
Nekem is ugyan ez van, el tuttad mar inditani?
Ugyan ez a hiba nalam is, a game elindul de megvaltoztatja a frissitest es kikapcsol a TFt moncsi...legalbbis ezt gondolom.
Nalad is tfts van?

hiba
LCDTFTs forumtarsak hogy inditjak a gamet hogy lassanak is valamit?

Ati radeon + catalyst van de allandoan fellbiralja a 60hzet igy azonnal elszall a gep csak resetelni tudok...utoljara 2 eve volt ilyen zurom akkor meg nvidia kartyaval...ati-val mi a megoldas a catalystba beritam hogy minden 60hzen menjen csak hat nem reagal ra...

faqba nem lattam ilyet...

Mr Spock
Hogy kell lelökni a tetõrõl a rendõrkapitányt? Már elráncigáltam a tetõ széléig de ugye ott van az a magas perem...

-muszáj-

Duddits
Anyám, hogy ez milyen ratyi játék lett! Beszálltam a legelsõ kocsiba ami jött, fordulni akartam, azt egybõl nekiment valaminek mert eszméletlenül ment és csak össze-vissza... Asszem nálam egy leirta magát. Mafia Rulezz!

Gerbill
Most léptettek elõ Alvezérré. A befejezõ küldetés nagyon király volt, csak Mo Grimmet nem nekem kellett megölni, de hát megelégedem a többiekkel is😊

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

hogy a sok láma, 5-6 napja 10 percenként feltesz egy kérdést, hog ymiért nem tudok kiszálni a kocsiból, miért megy fordítottan az egér....

upssz én pont ezt kérdezteeeeeeeem 😄
bon
Ne hasznád a cracket és megoldódik a próblémád.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Ne hülyézzél hanem mondjad mit lehet csinálni a Mafia-ban a gyilkoláson és a kocsis üldözéseken kívül?😊
Mert kb ennyi az a játék is...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Tojesz
én meg graf 7/10
irányítás 6/10😊

The FlashBack
FAQ!!!

reménytelen
Javasolnám, hogy az FAQ-ban a Grafika legyen 7/10, és az irányítás 5/10.
Gerbill
Az autós üldözésnél nem igazán kell sietni, szóval kocsit is nyugodtan lehet váltani. Ha nagyon lemaradtok az sem gond, legalábbis én egyszer nekimentem a falnak kigyulladt a kocsi, beszálltam egy másikba, és mentem tovább. Nem árt szlalomozni, pl a sávelválasztó szalagkorlátnál, autók közt, és így elég könnyen le lehet rázni az üldözõket

Gerbill
Sikeres bankrablás receptje
Legfontosabb legyen nálad dinamit, odamész a széfhez megnyomod az p-t aztán , ha ki is szeretnél jutni kicsit odébb állsz, és ha minden jól megy kb. $20.000-al fog vastagodni pénztárcád. Na de most jön még csak a neheze, ki kell jutni majd a Safe Houseig eljutni, persze a rendõrök üldöznek mint állat. Amint belépsz az ajtón a körözésed lecsökken. Nekem az elsõ bankrablásom alkalmával pár sarokra volt a Safe House a banktól mégis mikor kiszálltam belõle már feketén füstölt

jakewyler
üssed,üssed,és csak üssed nekem is kellet püfölnöm a csávót vagy 5percig...

Hi all!

Mi a rákot kell csinálni a legelején a sikátorban a figfurával?Csak csépelem,de semmi baja.
PLS help!<#help>
Nem akadhatok el ha még el sem kezdtem.<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>
jakewyler
Láttam többen elakadtatok annál a résznél amikor Sonnyt kinyírják és követni kelk egy csávókát kocsival...
Na én is elakadtam ott,és most sikerült megcsinálnom:én úgy csináltam meg hogy meglöktem a csávót akit követek jól leeleztõm de ugye lõttek rám tovább a kocsiból azokat is leráztam aztán amikor megint jöttek fogtam kiszáltam elindultam az újj kocsival és akit követni kell csak akkor elõzött meg...Így könnyû küldi volt,de amúgy egy kocsival azt lehetetlen végig nyomni...

Kb milyen hosszú lehet a gém?, most járok Brazi megyilkolása után
nah jó azért nem, de ha csendesen ölsz akkor nem figyelnek fel. És az a legjobb ha a rendõrségen fizeted leh a rendõrfönököt.

egy renort lefizetek ,és az öszes lekopik ha ölök? és hogy tok bankot rablani?

AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor

safe house, de néha maguktol lekoptatodnak
DE olyat is lehet h még az akció elött lefizeted a rendõrfönököt és akkor nem zaklatnak

kirol
Ha üldöznek a zsaruk (megjelenik a jelvény(ek)) akkor hogy lehet õket lekoptatni?

John Cena
én nem játszok !MÉG! bocsi!

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

én nem 😄
teccett a mafia, gondoltam ez is oan, de más, és jo 😄

AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor

Slayerboy
Azért játszotok ezzel, hogy kurvázzatok? <#hehe>

Voltam zárás előtt. _______________

ps 2re 24én jön ki, és 14990ft körül, pc n12990körül lesz, de cdgalaxison fenn van: www.cdgalaxis.hu

John Cena
Hellosztok újonnan mennyi most ez a Játék?? PS2 re?? mert ugy tom arra is már kijött!!!

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

kurvát hol tok szerezni?

bank ban vok most, az emergency t nem tom lekapcsolni, széf zárva, lehet bank ot rabolni vhogy?

matyi08
na jólvan nyugi, ez nem maffia topik

matyi08
#3420 erre válaszoljatok pls. és ne azt, hogy fojtózsinórral, hanem milyen sorrendben, vagy ilyesmi.

Slayerboy
Hát te hülye vagy 😄
Játszottál egyáltalán a Mafiával?

Nah akkor emlékeztess már hogy az autósüldözésen kívül és a lövöldözésen kívül még miket kell csinálni?😊

ja, meg bankrablásra is kiv vok 😄

Slayerboy
Hát nem tudom, hogy te hol élsz, ahol a Mafiában csak hentelés van... El vagy te tájolva! <#wilting>

Mafia ide vagy oda vicc a hentelést megemlíteni mert pont a mafia volt az amiben az autóvezetésen kívül csak hentelés volt...😊
A lövöldözések,egyéb szabadidõprogramok (értsd pl: bolti befenyítések, kurvaszerzés,stb) mérföldekkel hangulatosabbak a mafia cselekményénél.😊

Valaki amúgy válaszolna hogy hogy a rákba kell bankot rabolni?????😊

Slayerboy
SPOILER!! <#falbav>

Nekem elsõre sikerült csak kocsit kellett váltanom mikor kiirta.

francois
Én másodszorra megcsináltam, az egésznek az a lényege h próbálj úgy vezetni h minél jobban szlalomozzál a kocsik mellett és az üldözõid neki mennek a többi kocsinak szal ne a könnyebbik elõzést válaszd mert akkor neked jönnek hátulról és akkor nehéz lesz.

Slayerboy
Kérdezd meg még tízszer akkor válaszolunk! <#hehe>

Sylvester
Én ott járok mikor Sonny-t kinyirják a határon 😞 nem tudom az üldözést megcsinálni ... lehetetlen szerintem... szoljon már aki tulvitte azt... meg ha van Trainer Cheat az PM be irjon nekem THX !

HP Pavilion DV6000::AMD Turion64bitx2:: 1GB DDR2:nViDIA GeForce Go6150 256MB 120GB SATA::15.4\" Widescreen::ExpressCard:

matyi08
jó, de merre menjek, mert már bennt vagyok a házban, de ott nagyon soka vannak

Hát azzal a fojtózsinórral hátulról lekell zuzni az õrõket. bal+jobb egérgomb és ugy megfojtja

heliosz007
hogy lehet a többi családot kinyírni???? valami bombáról dumál de nem megy !!! 1ébként máá vágignyomtam az elsõdleges küldetéseket, isten jók 😄 méég azt a 4 warehouse-t kell kicsinálni ...

matyi08
elakadtam, segítsetek!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a lovas pályán tartok, mikor a haver levágja a lovat, vagy mit csinál, és be kell rakni a csávó szobájába. csak nem tudom, hogy hogyan tudnék eljutni a szobájáig, mert tele van õrrel. légyszi segítsetek!