7267

The Godfather

• vikings63
  • loserman
    köszönöm a hozzáértő hsz-t. menjél inkább legózni.
  • Curesz
    odaviszed a sirkő oldalához és megfogod a csókát, és megnyomod a d-t vagy az a-t attól függ h mien ahelyzeted a sírhoz képest.És akkor beleveri.Olyan mintha falhoz vágnád csak oldalra!
  • vikings63
    De az. Hogy lehet belevágni a fejét a sírkőbe?
  • Curesz
    Jaj tudom, nem az, mikor az egyiket a falhoz kell vágni, a másiknak meg belekell verni a fejét a sírkőbe(de az se mind1, hogy melyik sírkőbe)
  • vikings63
    A hentes utáni misszió. 2-3. estleg.
  • Curesz
    suhanc...LOL
    Nem tudnád pontosítani a küldetést?
  • Hassan B
    nem kell ilyen szarokat használni
  • loserman
    nem azért, de mindenki -- OLVASD EL A FAQ-t--
    közben nem minden böngészővel megy.
    speciel Opera alatt szétcsúszik .
  • vikings63
    Hy!

Amikor követni kell 2 faszit gugolva és el kell bánni két suhanccal, az elsőt megverem de a másodikat hiába püfölöm nem hat rá semmi. Se baseball ütő se az öklöm.

• Gerbill
    1. mob war
    2. Már erről is volt szó, le kell fizetni egy FBI ügynököt, vagy fel kell robbantani a szemben álló fél egyik üzletét
  • Curesz
    Üres lol:D
    ÖÖÖ ha megkeresed az FBI ügynököt(jelőlöli a térkép), akkor lefizeted és megnyered a MOB wart
  • kirol
    A mod war okhoz tudna valaki valami tanácsot adni. Mindig elvesztem. Egy kis hiba, és shotgun -al ki is nyír valaki mindig.

Az első bankrablásom (eddig egyetlen) is milyen volt, felrobbantom a széfet, erre üres.
  • Curesz
    aha már lógok a kötélen...
  • Hassan B
    na mi az? fölkötötted magad?
  • Curesz
    akkor felkötöm magam
  • Gerbill
    Szerintem mindjárt megint megkérdezi valaki hogy hogy kell kiszállni a kocsiból és miért van invert mouse
  • Curesz
    LOL, tényleg jobb hogy előre leirtad:D
  • Gerbill
    le kell lökni a tetőről. Azért hogy balesetnek látszódjon, és mielőtt megkérdeznéd Tatalgiat a kemencébe kell lökni
  • Curesz
    deh, lekell lökni a tetőről, hogy balesetnek tünjön.amugy ezt már 3szor megválaszoltuk
  • mucika #4234
    nem tudja valaki hogy mit kell csinálni azt a pályát amikor az öreg rendörel kell bunyozni
  • Hassan B
    Én nem akarok senkit leszólni, de ehhez már fogyatékosnak kell leni, ho ne tudd megcsinálni...
  • misirulez
    Te milyen első pályáról beszélsz ???
    Első küldetés ??? Az ott van a faq.-ban...
  • Gerbill
    Nem tudom egyesek mit nem tudnak ott megcsinálni, szerintem minden egyértelmű. Ki van írva hogy mit kell nyomni.
  • Dave9214
    ok, loál :D
  • CoolStuff
    faq... jobb gomb és q... np, nm!
  • CoolStuff
    Próbáld meg metálra is!
  • Curesz
    mért nem tudod megcsinálni az első pályát?
  • 5555
    Hali. Nem tudjátok honnan lehetne letölteni godfather mentéseket hiába probálkozom de az 1. pályát nem birom meg csinálni. Thx. Pls ? Pls ? Pls ?
  • Dave9214
    faq
  • CoolStuff
    Jézus... akkor én még ideges is lettem volna!:DD
  • Dave9214
    nekem ettől sose fájdult meg!, mert közbe vagy systemet vagy busta rhymest avgy 50 cent et halgattam :D
  • CoolStuff
    Nektek nem fájdul meg a fejetek a gémtől? Lehet, hogy 1280*1024-ben, csak 60Hz-en fut?:S Mert nem látok ilyen Hz beállítást, pedig valamiért mindig kurvára megfájdul a fejem, ha ezzel játszom... lehet, hogy csak az állandó zene!:P
  • Dave9214
    amugy, őszintén megszolva valahogy, nincs élmény benne, könnyű, csak megnyomod a jobb gombot és ,lösz, semmi nehézség, story az jó, de vhogy a hangulat nincs ott!
  • Curesz
    Van amikor, megjelenik a táncolo csajoknál egy választási lehetőség, de ott csak flörtölnih lehet, vagy rácsapn ia seggére:D. Amigy nem hiszem hogy lehet csajozni...deh én se tudom pontosan
  • KeKKSZike
    Sorry, ha már foglalkoztatok ezzel a kérdéssel... De itt lehet vhogy csajozni? Mert ugye találkozni a játék folyamán csajokkal, akik táncolnak, de hiába nyomom a SPACE gombot, nem történik semmi! Köszi a helpet! :)
  • Csacsi
    Original exet? Minek, nincs rajta a lemezen?
  • Spears
    hali, megint help kéne. mert kiugrik a játékból.
    havalakinek van kedve segítsen.
    [email protected]

msn címem. köszi
  • Plöntyi
    Hali!
    Tényleg annyira gagyi a graf.?
  • Dani 22
    Megnéztem az oldaladat!Jó lesz az sok sikert hozzá!Hajrá lelkes Fanok!