7267
The Godfather
-
#4255 -
loserman #4254 köszönöm a hozzáértő hsz-t. menjél inkább legózni. -
Curesz #4253 odaviszed a sirkő oldalához és megfogod a csókát, és megnyomod a d-t vagy az a-t attól függ h mien ahelyzeted a sírhoz képest.És akkor beleveri.Olyan mintha falhoz vágnád csak oldalra! -
#4252 De az. Hogy lehet belevágni a fejét a sírkőbe? -
Curesz #4251 Jaj tudom, nem az, mikor az egyiket a falhoz kell vágni, a másiknak meg belekell verni a fejét a sírkőbe(de az se mind1, hogy melyik sírkőbe) -
#4250 A hentes utáni misszió. 2-3. estleg. -
Curesz #4249 suhanc...LOL
Nem tudnád pontosítani a küldetést? -
#4248 nem kell ilyen szarokat használni -
loserman #4247 nem azért, de mindenki -- OLVASD EL A FAQ-t--
közben nem minden böngészővel megy.
speciel Opera alatt szétcsúszik . -
#4246 Hy!
Amikor követni kell 2 faszit gugolva és el kell bánni két suhanccal, az elsőt megverem de a másodikat hiába püfölöm nem hat rá semmi. Se baseball ütő se az öklöm.
-
#4245 1. mob war
2. Már erről is volt szó, le kell fizetni egy FBI ügynököt, vagy fel kell robbantani a szemben álló fél egyik üzletét -
Curesz #4244 Üres lol:D
ÖÖÖ ha megkeresed az FBI ügynököt(jelőlöli a térkép), akkor lefizeted és megnyered a MOB wart -
#4243 A mod war okhoz tudna valaki valami tanácsot adni. Mindig elvesztem. Egy kis hiba, és shotgun -al ki is nyír valaki mindig.
Az első bankrablásom (eddig egyetlen) is milyen volt, felrobbantom a széfet, erre üres. -
Curesz #4242 aha már lógok a kötélen... -
#4241 na mi az? fölkötötted magad? -
Curesz #4239 akkor felkötöm magam -
#4238 Szerintem mindjárt megint megkérdezi valaki hogy hogy kell kiszállni a kocsiból és miért van invert mouse -
Curesz #4237 LOL, tényleg jobb hogy előre leirtad:D -
#4236 le kell lökni a tetőről. Azért hogy balesetnek látszódjon, és mielőtt megkérdeznéd Tatalgiat a kemencébe kell lökni -
Curesz #4235 deh, lekell lökni a tetőről, hogy balesetnek tünjön.amugy ezt már 3szor megválaszoltuk -
mucika #4234 nem tudja valaki hogy mit kell csinálni azt a pályát amikor az öreg rendörel kell bunyozni -
#4232 Én nem akarok senkit leszólni, de ehhez már fogyatékosnak kell leni, ho ne tudd megcsinálni... -
#4231 Te milyen első pályáról beszélsz ???
Első küldetés ??? Az ott van a faq.-ban... -
#4230 Nem tudom egyesek mit nem tudnak ott megcsinálni, szerintem minden egyértelmű. Ki van írva hogy mit kell nyomni. -
Dave9214 #4229 ok, loál :D -
#4228 faq... jobb gomb és q... np, nm! -
#4227 Próbáld meg metálra is! -
Curesz #4226 mért nem tudod megcsinálni az első pályát? -
5555 #4225 Hali. Nem tudjátok honnan lehetne letölteni godfather mentéseket hiába probálkozom de az 1. pályát nem birom meg csinálni. Thx. Pls ? Pls ? Pls ? -
Dave9214 #4224 faq -
#4221 Jézus... akkor én még ideges is lettem volna!:DD -
Dave9214 #4220 nekem ettől sose fájdult meg!, mert közbe vagy systemet vagy busta rhymest avgy 50 cent et halgattam :D -
#4219 Nektek nem fájdul meg a fejetek a gémtől? Lehet, hogy 1280*1024-ben, csak 60Hz-en fut?:S Mert nem látok ilyen Hz beállítást, pedig valamiért mindig kurvára megfájdul a fejem, ha ezzel játszom... lehet, hogy csak az állandó zene!:P -
Dave9214 #4218 amugy, őszintén megszolva valahogy, nincs élmény benne, könnyű, csak megnyomod a jobb gombot és ,lösz, semmi nehézség, story az jó, de vhogy a hangulat nincs ott! -
Curesz #4217 Van amikor, megjelenik a táncolo csajoknál egy választási lehetőség, de ott csak flörtölnih lehet, vagy rácsapn ia seggére:D. Amigy nem hiszem hogy lehet csajozni...deh én se tudom pontosan -
#4216 Sorry, ha már foglalkoztatok ezzel a kérdéssel... De itt lehet vhogy csajozni? Mert ugye találkozni a játék folyamán csajokkal, akik táncolnak, de hiába nyomom a SPACE gombot, nem történik semmi! Köszi a helpet! :) -
#4215 Original exet? Minek, nincs rajta a lemezen? -
Spears #4214 hali, megint help kéne. mert kiugrik a játékból.
havalakinek van kedve segítsen.
[email protected]
msn címem. köszi -
Plöntyi #4213 Hali!
Tényleg annyira gagyi a graf.? -
Dani 22 #4212 Megnéztem az oldaladat!Jó lesz az sok sikert hozzá!Hajrá lelkes Fanok!