The Godfather
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az egész játék hangulatát elcseszték ezzel😞
Lehet más szereti ezt a matchbox-tologatós nézetet , de én nem
Kár érte 😞
még az elején gondolom az oktató résznél:
amikro megkapom a pisztolyt!!villog a fal de nemtom mit kell csinálni!😞
help!
kösz😊
!Forza Ferrari!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
mukodik valakinek tft-lcdvel??
Ugyan ez a hiba nalam is, a game elindul de megvaltoztatja a frissitest es kikapcsol a TFt moncsi...legalbbis ezt gondolom.
Nalad is tfts van?
Ati radeon + catalyst van de allandoan fellbiralja a 60hzet igy azonnal elszall a gep csak resetelni tudok...utoljara 2 eve volt ilyen zurom akkor meg nvidia kartyaval...ati-val mi a megoldas a catalystba beritam hogy minden 60hzen menjen csak hat nem reagal ra...
faqba nem lattam ilyet...
-muszáj-
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
upssz én pont ezt kérdezteeeeeeeem 😄
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Mert kb ennyi az a játék is...
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Legfontosabb legyen nálad dinamit, odamész a széfhez megnyomod az p-t aztán , ha ki is szeretnél jutni kicsit odébb állsz, és ha minden jól megy kb. $20.000-al fog vastagodni pénztárcád. Na de most jön még csak a neheze, ki kell jutni majd a Safe Houseig eljutni, persze a rendõrök üldöznek mint állat. Amint belépsz az ajtón a körözésed lecsökken. Nekem az elsõ bankrablásom alkalmával pár sarokra volt a Safe House a banktól mégis mikor kiszálltam belõle már feketén füstölt
Mi a rákot kell csinálni a legelején a sikátorban a figfurával?Csak csépelem,de semmi baja.
PLS help!<#help>#help>
Nem akadhatok el ha még el sem kezdtem.<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
Na én is elakadtam ott,és most sikerült megcsinálnom:én úgy csináltam meg hogy meglöktem a csávót akit követek jól leeleztõm de ugye lõttek rám tovább a kocsiból azokat is leráztam aztán amikor megint jöttek fogtam kiszáltam elindultam az újj kocsival és akit követni kell csak akkor elõzött meg...Így könnyû küldi volt,de amúgy egy kocsival azt lehetetlen végig nyomni...
AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor
DE olyat is lehet h még az akció elött lefizeted a rendõrfönököt és akkor nem zaklatnak
teccett a mafia, gondoltam ez is oan, de más, és jo 😄
AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
Voltam zárás előtt. _______________
A lövöldözések,egyéb szabadidõprogramok (értsd pl: bolti befenyítések, kurvaszerzés,stb) mérföldekkel hangulatosabbak a mafia cselekményénél.😊
Valaki amúgy válaszolna hogy hogy a rákba kell bankot rabolni?????😊
HP Pavilion DV6000::AMD Turion64bitx2:: 1GB DDR2:nViDIA GeForce Go6150 256MB 120GB SATA::15.4\" Widescreen::ExpressCard: