The Godfather

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

feje fölött van a keresztapa jel. hozzá kell menni.
Üdv.Most keztem el a GodFather nevû játékot, és sikeresen megakadtam már az elelyén.Az a küldetés mikor Monkal kéne összefutnom a borbély elött, de én nem találok ott senkitse!Tudtok segíteni???
The FlashBack
úgyvanx)

Hassan B
Hmmm... ez a topikk semmit sem változott... régi szép(?) idõk... 😊

][ ВАЗ ][

Hi valaki írja már meg, hogy a falrakenõs kivégzést hogyan kell megcsinálni?
The FlashBack
sokszor a sok spyware firewall, virusírtó is zavarják egymást. Valaki elél Nod32-vel, és semmi mással, és mégsincs semmi gondja😊

zsolesz92
Sziasztok, nekem a magyarításra a nod kidobja hogy módosult nemtom mit talált. valamit atempben is jelez, de nincs is bent ilyen fájl, nem is értem az egészet. Nektewk nem jelzett be? lehet ngyon is be van védve a gépem...

The FlashBack
tipppet?😊 Pontosan mire?x)

The FlashBack
üdv.
én nem próbáltam magyarosítást, az már jelentõsen ront az élményen. próbáld meg letölteni máshonnan. Még senki nem panaszkodott, google hátha talál egy másik honlapot

danikarate
*asszus az elõzõtt nem akartam elküldeni! Bocs! Az lenne a kérdésem, hogy letöltöttem a THE Godfather magyarítást a www.magyaritasok.hu-ról és amikor elindítanám nem történik semmi. Visszaolvastam beírtam a keresõbe de nem találtam semmit. A magyarítás csak 9mb? Mert nekem csak ennyit tölt le belõle? Nem küldenétek el? Elõre is kösz!

danikarate
magyaritas

Üdv! ma kezdtem el játszani a játékal! alig tudtam abba hagyni 😛
Modjuk a Mafia-t jobban élveztem... de eluntam 20x megnyerése után 😛

Ez most komoly kihivás lesz.. a godfather a filemt sem láttam 😄D

Tudtok adni pár tippet? a FAQ-t elolvastam 😉

mike0013
nagyon szívesen😊

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

The FlashBack
és MIKE FAQ-ja is kinnvan. Köszönjük MIKE.

The FlashBack
mûködik a régi FAQ is, lehet örülni.
tehát ez azt jelenti, hogy ezentúl nem lehet erre hivatkozni

The FlashBack
jaj
ennyit nyavajogni a faq ért

mike0013
jajj, ezek után senki se mondja, hogy nem tettem meg mindent (átírtam)

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

és gondolom ez nagyon nehezedre esett másnak segíteni??h énis segítsek azért mike írd át a crack linkjét erre http://www.gameburnworld.com/gp/gamefixes/thegodfatherthegame.shtml peace

mike0013
na kész a faq!
KATT
FlashBack légyszi tedd be a fejlécbe, thanks😊

mike0013
de csak hogy lássátok, hogy én nem csak szivatni tudok, délutánig csinálok egy faq-t, így jó lesz?

mike0013
büszke is vagyok magamra!
és figyelj nem az én gondom, hogy egyesek rohadt lusták, akkor rohadjanak meg, én is lusta leszek válaszolni, ENNYI

mike0013
ja, baz, nem értem minek jöttök ide:|

azt nem értem, hogy az ilyenek buzik minek nézik nap mint nap a fórumot? Mert segíteni nem tudnak, csak itt élik ki magukat, erre verik.. Gondolom az életben meg egy nagy loserek.
a 6909 is igen nagy bunkóságról árulkodik...
f*sza gyerek lehetsz te Mike!legyél büszke magadra!amennyi idõt a jobbnál jobb válaszaidra fordítassz már rég válaszolhattál volna pekkának!és most jöhetsz a sablon hülye dumával h keress vissza meg használd a keresõt meg FAQ (ami nem is mûködik,ennyit errõl)szóval hajrá így tovább!üdv

mike0013
nem<#gonosz1>

Ja, valóban nem tudom használni.. És akkor nem lehet normálisan segíteni a másiknak?
csáo!letöltöttem a magyarítást és amikor az exét megakarom nyitni Norton beugrik h vírusos és ennyi nem tudok vele mit kezdeni!?most ilyenkor mivan?ha esetleg vkinek van jó féle magyarítása eltudná küldeni vagy mit csináljak?köszönöm

The FlashBack
bannerban, elírtam

The FlashBack
az van, hogy az új tagok ne tudják mi hogy megy erre. abberban is van megoldás.
alul van a keresõ.

mike0013
úgy látszik nem tudod használni vagy a keresõt, vagy a manuális keresõt, magyarul a visszalapozást:|

Helló megtudná valaki rendesen magyarázni hogy az istenbe rakjam fel a magyarosítást? mert amikor kijelölöm a gyökérkönyvtárat akkor elkezdi felrakni és egy idõ után 2-3 fájlt nemtud megnyitni vagy mi az isten!és utána meg a játék nem indul el.
És amúgy meg másképp nem tudom hogy melyik mappát hova kell betenni hogy felülírja azok amik egyeznek azokat át tudtam másolni felülírással de marad 2-3 mappa amit atom nemtudok hová másolni asszem 4- vagy 5 mappa van összesen!!Ja és mégegy kérdés a menüsort is magyarra csinálták? elõre is köszönöm!!
Berta Nándor
úgy látszik túl nehezet kérdeztem.
Miért van az, hogy a régi tagok mindig köcsögölnek az újakkal? Azért van a fórum, hogy lehessen kérdezni. Gondolom nehezetekre esik bepötyögni a választ..
mike0013
hadd szenvedjen egy kicsit😉

The FlashBack
fejem verem a fallba mindjárt.
valaki mondja meg neki...

jugen
LoL 😄

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

mike0013
ki tudsz szálni a kocsiból:o?

Szevasztok..
Az miért van, hogy hiába kapcsolom be a mouse invert-et, mégsem fordítja meg az egérrel való irányítást?
Gondolkodtam, de már nincs igazán kedvem újra kezedeni. Am.egyet már megcsináltam.
The FlashBack
kezd elõlröl a játkot -.-

csak sajna már nincs rivális család , hogy elvégezzem rajtuk.<#szomoru1><#rinya><#szomoru2><#sir><#shakehead>
Megvan a 3 kivégzési mód!!!<#vigyor3><#vigyor3><#idiota><#smile>
The FlashBack
no problemm all.
jó játékot

Még mindig nem tudja senki sem, hogy kell megcsinálni azt a 3 kivégzést????PLEASE!!!!!
The FlashBack: akkor bocs , csak egy gondolat volt.
Visszaraktam az Nvidia régi driverét a 93.71-et és láss csodát ezzel simán megy. Ennyit a "vadiúj" driverekrõl. Azért köszi a segítséget
The FlashBack
az sd4hide-ot csk bizonyos warez verzióknál KELL használni. ha megvetted a boltban, akkor ne.

Hello Versace! a directx verziója: 9.0c (4.09.0000.0904). Az sd4hide programot az eredeti játékhoz is használni kellene? Most próbáltam sd4hide-dal és sajnos így sem indult.
Milyen directx-ed van fent??? Használod a sd4hide a játékhoz???
Helló! Szükségem lenne egy kis supportra! Ma vettem meg a játékot eredetiben. Telepítés után indítom, még látom is hogy Elektorink Árc meg Paramount Pikcsörsz utána pedig fekete kép és kidob az asztalra. Valakinek valami ötlete? Elõre is köszcsi.
Hali! Már mindjárt végigjátszom, de nem tom megcsinálni a mocskos üveg, betonfej és falrakenõs kivégzéseket!! Tudna v.ki segíteni, hogy kell????