7267
The Godfather
-
#7026 hol nincsenek?:)
én szeretem a filozófiai kérdéseket. Imádom a koleszt, többek között ezért. Szerencsére erre kapható szobatársaim vannak, jókat szoktunk este vitázni.
Najó, ez most nem idevaló:P:)
-
#7025 Na látjátok még mindig vannak ebben a gémben is megválaszolatlan kérdések. -
#7024 megfogtál. nekem személy szerint fin*om sincs:D
hátha a többiek:P
-
#7023 Azt megtudjátok mondani hogy amikor egy teher autó soförjét kifaggattam, hogy hova viszi az árut akkor utána nem írja le sehol sem hogy hova kell mennem? Vagy akkor kell gyorsan elolvasnom? Ezt az egyet még sose próbáltam. -
#7022 akkor minden rendben;)
-
#7021 Megoldódott a problémám amúgy. -
#7020 :D -
#7019 miért, még minek kellene magyarnak lennie?:)
-
#7018 sztem töltsd le mégegyszer...
amugy nem teljes a magyarítás vagy lehet hogy én nem értek vmit mert nálam csak a videók és a beszédek feliratozása magyar :S -
#7017 Csasztok elkezdem 4x-erre is a gémet, gondoltam felteszem a magyarítást de azt írja ki amikor megakarom nyitni a rar fájlt hogy sérült az a fájl. :S
Na ilyenkor mi van? -
#7016 -
#7015 Lehet hogy ez most nem illik ide,bár erről a játékról van szó.Nahh szóval csak annyi hogy tök király ez a játék,bár nekem ps2-őn van meg.Szóval az a jó benn hogy nincs annyira eltúlozva mind például a GTA sorozat...:)Nahh de mind1.Tök kira -
nazareti #7014 igen elhamarkodottan kérdeztem az elöbb..azóta már rájöttem ,h hogy lehet használni a "célszerszámot" rendeltetésszerüen.szóval bevallom öszintén béna voltam. azt hittem utcán is szét tudok verni járgányokat baseball ütövel,csak úgy a filingje miatt.azért köszönöm a segitséget!!!!! -
#7013 hellosztok hogy lehet a game-ben piros vagy mindegy mien színű ruhát választani (ha az fontos h mi a rangom akkor:alfőnök vaggy mi vagyok ) -
#7012 Nem tudom hogy próbáltad, de azt hiszem az csak úgy működik, ha egy karakterre "lock-on"-olsz, és úgy nyomsz Q-t és E-t. -
nazareti #7011 sziasztok!!!szeretném ha segitenétek abban ,h h birom használni a basbell ütött.itt hiába nyomom ugyanis a jobb egérgombot,és a q,e betükre se reagál. vmi tipp segitö szándékú emberkétöl? elöre is köszönöm!!! -
baxxterboy #7010 semmi :( -
#7009 semmi hibaüzenet vagy ilyesmi?
-
baxxterboy #7008 amikor telepíteni akarom a magyarosítást egy windows hiba hang van és ennyi... :( -
#7007 Hihetetlen, soha nem lehet már letölteni a magyarítást?? -
#7006 Szerintem soha nem lehet megunni egyik részét sem. :) -
#7005 én még csak az elsőt -
#7004 persze, alap:D -
#7003 Ti a filmet is láttátok amúgy?:)
-
#7002 Jah, és tudom, hogy tudok "heJesen" írni, nem kell mondani... XD -
#7001 Erre most ojat tudnék mondani, hogy egész életedre elmenne a kedved a fórumozástol... még a pc-töl is... de inkább csak halgatok... ("és hagyom, hogy a dallamok urrá legyenek az agyon..." -
#7000 basszus emberek, ma az 576-ban megnéztem e játéknak a PS3-as verziójának a borítóját, és ilyen szlogenek vannak hogy "recuit gang" szóval ezekszerint a PS3-mas verzióban nem egyedül kell mindent megcsinálni.. ráadásul több féle minijáték stb. is van.. Kiadhatnák ezt a Don's Editiont PC-re is, elkéne :/ -
Lebowski #6999 :D -
#6998 jézus
-
#6997 de ááá, nézz már be a "Mike FAQ-ja"-ba!!!!!!!
ott vannak a linkek!!!
ne legyél már szerencsétlen -
#6996 ...amúgy megcsináltam a az ajtót -
#6995 talán ha felrakná valaki a fájlt, akkor nem kérdezné meg mindenki.... -
Lebowski #6994 ámen -
#6993 Idézet a Mike FAQ-jából:
4. Hogyan kell kiszálni az autóból?
Ha eredeti játékod van, akkor csak nyomd meg a SPACE-t, ha nem eredeti, akkor 2 fajta megoldás létezik:
Első: ne crack-eld, hanem szedd le hozzá a maxi-image-t, amit itt megtalálsz, ezt tedd be daemon tools-ba vagy alcohol 120%-ba és indíthatod a játékot! (SPACE-szel tudsz kiszálni!!!)
Második: van már rendes crack hozzá, amit itt megtalálsz! Letöltöd, bemásolod a játék gyökérkönyvtárába, felülirod a másikat, és játszol! (SPACE-szel tudsz kiszálni!!!) -
TomDantes #6992 Mióta is jelnet meg ez a játék? Akár hányszor be nézek ide valaki mindig meg kérdi hogy kell ki szállni a kocsiból. Pont úgy mint a Stalkernél hogy az elején hogy kell k ienni az ajtón....vannak kérdések amik örökkön örökké fel merülnek.
Nos a Godfather nem tudo kiszálni a kocsiból gondra: 1. vedd meg eredetiben, 2 tölts le egy olyan warez verzót amiben ki lehet szálni a kocsiból. -
#6991 de nincs se a faq-ban, se a#5181-ben seghol sincs leírva, hogy kell kiszálni a kocsiból... -
#6990 mégis csak volt értelme a faq-mnak:) -
#6989 ja, bocs -
#6988 Valaki mondja meg hogy kell kiszállni a kocsiból? Végignyomom a billenytűzetet, de semmi! -
#6987 én örüljek?:) hát az élet ilyen. egyszer minden elmúlik. remélem a másnaposságom is, minél hamarabb...