The Godfather

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The FlashBack
<#eljen>

erik10
Lehet hogy ez most nem illik ide,bár errõl a játékról van szó.Nahh szóval csak annyi hogy tök király ez a játék,bár nekem ps2-õn van meg.Szóval az a jó benn hogy nincs annyira eltúlozva mind például a GTA sorozat...😊Nahh de mind1.Tök kira

sün is süning. PSN: xXRawrrSe7enXx BC13 motherfucker\'Z.

igen elhamarkodottan kérdeztem az elöbb..azóta már rájöttem ,h hogy lehet használni a "célszerszámot" rendeltetésszerüen.szóval bevallom öszintén béna voltam. azt hittem utcán is szét tudok verni járgányokat baseball ütövel,csak úgy a filingje miatt.azért köszönöm a segitséget!!!!!
hair007
hellosztok<#mf1><#szomoru1> hogy lehet a game-ben piros vagy mindegy mien színû ruhát választani (ha az fontos h mi a rangom akkor:alfõnök vaggy mi vagyok ) <#banplz><#banplz><#banplz><#banplz><#banplz>

Hassan B
Nem tudom hogy próbáltad, de azt hiszem az csak úgy mûködik, ha egy karakterre "lock-on"-olsz, és úgy nyomsz Q-t és E-t.

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

sziasztok!!!szeretném ha segitenétek abban ,h h birom használni a basbell ütött.itt hiába nyomom ugyanis a jobb egérgombot,és a q,e betükre se reagál. vmi tipp segitö szándékú emberkétöl? elöre is köszönöm!!!
semmi 😞
The FlashBack
semmi hibaüzenet vagy ilyesmi?

amikor telepíteni akarom a magyarosítást egy windows hiba hang van és ennyi... 😞
Don Norbertó
Hihetetlen, soha nem lehet már letölteni a magyarítást??

\"You never call me Godfather...and now ask me to kill those guys?\" -Vito Corleone-

Don Norbertó
Szerintem soha nem lehet megunni egyik részét sem. 😊

\"You never call me Godfather...and now ask me to kill those guys?\" -Vito Corleone-

Fido4life
én még csak az elsõt

mike0013
persze, alap😄

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Don Norbertó
Ti a filmet is láttátok amúgy?😊

Hassan B
Jah, és tudom, hogy tudok "heJesen" írni, nem kell mondani... XD

Hassan B
Erre most ojat tudnék mondani, hogy egész életedre elmenne a kedved a fórumozástol... még a pc-töl is... de inkább csak halgatok... ("és hagyom, hogy a dallamok urrá legyenek az agyon..."

Fido4life
basszus emberek, ma az 576-ban megnéztem e játéknak a PS3-as verziójának a borítóját, és ilyen szlogenek vannak hogy "recuit gang" szóval ezekszerint a PS3-mas verzióban nem egyedül kell mindent megcsinálni.. ráadásul több féle minijáték stb. is van.. Kiadhatnák ezt a Don's Editiont PC-re is, elkéne :/

😄
The FlashBack
jézus

mike0013
de ááá, nézz már be a "Mike FAQ-ja"-ba!!!!!!!
ott vannak a linkek!!!
ne legyél már szerencsétlen

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Fodek
...amúgy megcsináltam a az ajtót

You cannot change your fate... ...No man can

Fodek
talán ha felrakná valaki a fájlt, akkor nem kérdezné meg mindenki....

ámen
Fido4life
Idézet a Mike FAQ-jából:
4. Hogyan kell kiszálni az autóból?
Ha eredeti játékod van, akkor csak nyomd meg a SPACE-t, ha nem eredeti, akkor 2 fajta megoldás létezik:
Elsõ: ne crack-eld, hanem szedd le hozzá a maxi-image-t, amit itt megtalálsz, ezt tedd be daemon tools-ba vagy alcohol 120%-ba és indíthatod a játékot! (SPACE-szel tudsz kiszálni!!!)
Második: van már rendes crack hozzá, amit itt megtalálsz! Letöltöd, bemásolod a játék gyökérkönyvtárába, felülirod a másikat, és játszol! (SPACE-szel tudsz kiszálni!!!)

Mióta is jelnet meg ez a játék? Akár hányszor be nézek ide valaki mindig meg kérdi hogy kell ki szállni a kocsiból. Pont úgy mint a Stalkernél hogy az elején hogy kell k ienni az ajtón....vannak kérdések amik örökkön örökké fel merülnek.

Nos a Godfather nem tudo kiszálni a kocsiból gondra: 1. vedd meg eredetiben, 2 tölts le egy olyan warez verzót amiben ki lehet szálni a kocsiból.

Fodek
de nincs se a faq-ban, se a#5181-ben seghol sincs leírva, hogy kell kiszálni a kocsiból...

mike0013
mégis csak volt értelme a faq-mnak😊

Fodek
ja, bocs

Fodek
Valaki mondja meg hogy kell kiszállni a kocsiból? Végignyomom a billenytûzetet, de semmi!

The FlashBack
én örüljek?😊 hát az élet ilyen. egyszer minden elmúlik. remélem a másnaposságom is, minél hamarabb...

Hassan B
örülj, hogy valaki még ír ide... 😄

The FlashBack
abban a topikban biztos tudják --.--'

mike0013
jaja, favban is van😊
jó játék lesz, csak a mozgásokra figyeljenek oda jobban, meg még pár dologra😊
kb mikorra várható és mikre azt nem tudja valaki?:S

Hassan B

Hassan B
Arrol tudtok, hogy jön a második kereszttata gém? Topikkja is van, csak a köcsög keresõ mostanában nem indexel(már egy két hónapja...<#szomoru1>).

Don Norbertó
Azt hittem már senki nem fog neki állni.
Most amíg nem lehet letölteni addig nem is teszem föl a game-t.
Mióta virusos?

eNiX
Vki dobjon már fel egy magyarítást, ha lehet vírusmentest!

keine Signatur

The FlashBack
semmi gond, hátha ma😊 énis rohanok most.

Don Norbertó
Na csasztok vissza tértem, vissza kaptam a keresztapa filmjeimet belenéztem és megjött a kedvem most újra a game-hez. 😊
Most akkor már van teljes magyarítás?? És kik fordították le végül?
Bocsi hogy nem nézek most utána rohannom kell.
Csasztok

Akkor azt hiszem, az adott epulet rovidesen a levegobe repul.<#violent>

When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)

nem lesz az övéké.pont az a cél hogy akor megszûnik létezni.
És ha felrobbantom azt az üzletet ? Akkor az ellenséges családé sem lesz, nem ?

When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)

evvan.
Azt hittem, egy pofont még kibir az ürge, a meggyõzés sávja éppen a zöld csik elõtt volt. Hát erre nem megdöglend ?

eccerrû. nemkell kapzsinak lenni és ésszel fenyíteni...
Akkor ugrott a 100%. Igazán rakhatnának új boltvezetõt-aki tanul elõdje hibájából. <#nyes>

nyet
Mi történik, ha a bolt tulaja meggyõzés közben elhalálozik ? Afölött a bolt felett már sehogy sem tudom átvenni az irányítást ?

BENT van a borbélynál.

Vagy menj be a borbélyhoz