7267

The Godfather

• YaHooo
    Azt nem tudjátok, hogy kell megoldani, ha el akarok foglalni egy helyet de véletlenül megöltem a muksót aki fizetett volna és ezért zárva lesz egy ajtó ami kéne ahhoz, hogy elfoglaljam... hogy lehet újra kinyitni?
  • Darthmushroom
    hi all! valaki tud segiteni felrakom a jatekot es intronál kilep!!! mit tegyek???
  • The FlashBack
    cserélve
  • harmadas
    nem tuja valaki hogy hova kell bemásolni a mentést?
  • mike0013
    köszi:)))
  • Fido4life
    túl kis betűvel van írva nomeg Mike FAQ-ja simán mehetne a banner közepére, felesleges kettő, az övében minden lényegesen levan írva.
  • Ari18
    "Ha nem tudsz kiszállni a kocsiból: FAQ, és/vagy #5181 & #5269" Legalább olvass mielött kérdezel.kb10000x le lett írva.
  • mike0013
    őszintén fogalmam sincs:S vedd meg a játékot, az biztos, hogy jó lesz
  • darkaspyr
    Császtok!

Tudnátok segiteni abban, hogy mit csináljak, ha nem tudok kiszállni a kocsiból? Olvastam, hogy azért, mert tört a játék...az okés, de mit kéne csinálni, hogy jó legyen? :(

Köszi szépen! ;)
  • push back
    nem tudnátok abban segíteni, hogy lehet valahogy a feliratozás (subtitle) méretét nagyobbra állítani? (a program felületén nem találok ilyen opciót, de talán valami ini, vagy config állományban megoldható lehetne).

5let???
  • The FlashBack
    hát, mondjuk nekem a hangkarim Sound Blaster Live! 5.1 nem rendelkezik drájverrel:) Amúgy ikszpé tökéletes. Semmivel nem jobb a vista, szerintem, de tényleg maradjunk meg a godfadörnél:D
  • push back
    én csak azért "ragaszkodom" a vistahoz, mert a gépem azzal rendelkezik. egy játék 30eFt-ért XP-t venni.
  • Ari18
    Na de ne OFF-oljuk szét ennek a jó gamnek a topikját.
  • Ari18
    Nem fogok vitatkozni.Mindenki azt használ amit akar,különösebben nem érdekel.Nekem jó,semmi nagyobb problémám nincsen vele.
  • Hassan B
    Akkor nagy szűk a pc felhasználási köröd, azt kell mondjam... :)
  • Ari18
    "köztudott, hogy a játékok felével inkompatibilis"
    Ez az első játék ami nem megy Vistán.(legalábbis nálam)
    "Vista minimum egy évig használhatatlan. SZAR"
    Már rég használható,nem találkoztam olyan eszközzel amihez ne lett volna driver.maximum egy 1980-as kormányhoz nincsen driver.
  • The FlashBack
    nade igaza van:D
    Vista minimum egy évig használhatatlan. SZAR.
  • Lebowski
    ámen
  • bgabor
    Nade ki az a hülye gémer, aki Vistát használ, amikor köztudott, hogy a játékok felével inkompatibilis, és egy csomó hardverelemhez (kormány, joystick) egyszerűen nincs driver vista alá.

Aki ennek tudatában is Vistát használ puszta sznobériából, az magára vessen, és játszon aknakeresőt, az megy tutira Vista alatt is.
  • The FlashBack
    ha egész egyszerűen nem kompatibilis, akkor nincs mit tenni .

Annyit tudok mondani. Virtual PC
  • Lebowski
    szar az a vista... :D
  • Ari18
    Érdekes én Vista alatt idáig el sem jutok,Azt írja h minimum dx9 kell neki,és ezért nem tudja folytatni a telepítést.
  • push back
    semmi esélyem nincs arra, hogy VISTA alól futtassam???
    próbálom a gyári support által javasolt XP kompatibilitási módban indítani, de úgy sem megy.

bejön egy 2 soros szöveg a játékból, majd kilép a program és windows hibaüzenetet dob.

help pls!!!
  • Hassan B
    Na... már ez a topig se a régi... semmi "nem tudok kiszállni a kocsibol"?
    ...hát gyerekek...
  • Don Norbertó
    Térkép mutatja, minden városban van 1.
    Little Italyban kicsit nehéz megtaláni. (legalábbis szerintem) :)
  • trobi00
    Hali
    valaki meg tidná mondani hogy az FBi ügynököt vagy kit hogy vagy holl lehet meg találni ?????
  • shootme99
    Köszike az infót !
    Látom most már, hasonló a szitu mint GTA-ban :)
    csak a legelején volt problémás, most már rendben van, megy a mentés
  • Don Norbertó
    A safehausban tudod elmenteni, a térképen egy zöld ház jelzi. Odamész az ágyadhoz és ott lesz hogy mentés. Tudsz venni házakat is később ha lesz anyi pénzed ott is tudsz menteni.
  • Don Norbertó
    Az 5 család nevei, kódok... pl. lenyomod az esc-et, és beütöd corleone, az azt hiszem életet ad, stracci-fegyvert (azt hiszem) próbálgasd végig.
  • shootme99
    Sziasztok!

Bocsi, hogy ilyen kérdéssel bambázok, de most kezdtem a játékot, mondjuk megvan régebb óta, de csak most került sorra :)
    Szóval hogyan lehet benne menteni? (nincs humorom végig nyálazni 7000 hozzászólást) elkezdtem a előjátéktól, karakterformálástól, traininget, kilépek, de nem ment semmit, az opciókban sem találtam mentés gombot. Vagy játsszak vele tovább, és akkor elmenti automatice ? mert így a kreált karakterem is elvész, ha újrakezdem... nomeg a betöltés menüpont alatt tök üres, akkor hova a rákba tette a karakteremet?
  • The FlashBack
    kódot?
    használd a google-t. nem tudok róla, hogy lennének "kódok".
  • trobi00
    Valaki tudna kódot adni mert van egy külsi amit nem tok meg csinálni már 200probáltam de nem sikerül
  • Lebowski
    omg
  • Don Norbertó
    Nem lehet kávézni a játékban nyugi....
  • Don Norbertó
    Ha a lét felveszed akkor 3 kocsi fog utánad jönni.. szal azt meg csak akkor érdemes felvenni ha előbb hazamész a safehausba kávézni. :)
  • Don Norbertó
    Igen ezt tudtuk idáig is. :)
    De a kérdésem az hogy melyik raktárház... van kb 100.
  • Najpi
    A kifaggatott teherautósofőrök más családok "racket"-jeit árulják el.
    Remélem ezt nem kell részletesebben kifejteni.Plussz célszerű felvenni a zsét, aztán tünés, bár ez nyilván egyértelmű, szal bocs azoktól, akik ezt tudják.
  • Don Norbertó
    Köszi!!
  • mike0013
    helloo!
    itt vagyok:)
    találtam egy végigjátszást, jó keresgélést benne;)
  • Don Norbertó
    De gondolom nem azt tárgyaljátok hogy hova vezet az út teherautóval a Godfather játékban. :) Mike ha olvasol és tudod akkor írd már le légyszi hogy hol tudom megnézni hova kell menni a teherautóval. köszi