7267
The Godfather
-
Curesz #4641 elég egyszer leírni, majd segít vki aki tudja -
#4640 Bruno Tatagliát az égetőbe kell dobni. -
#4639 valaki megtudná mondani hogy bruno tattagliát hogy kell megőlni mert már a házában lelőttem az összes embert és csak ő maradt még azt is kipróbáltam hogy a fejét a tűzbe nyomom de nem ment mert ha lelövöm nem jó -
#4638 Ha megvan nektek "mint-tgtgt" nevű Godfaterhez való trainer, akkor elég egy F3-mast nyomni és egy lövéssel mindenki meghal. Amúgy elég egy Snub Nose vagy Pistol, nem kötelező a Magnum, és a Tommy Gun gépfegyver is csak gyors gyilkolásra jó, úgy a kód miatt felesleges. A Long Barrel Shotgun sem ér sokat.
Ja és Tommy Gun egyenlő(=):-ez. És a Pistol egyenló ezzel: -
#4637 szerintem rosszabb mint a többi
-
#4636 az 500,000 $-os fegyver mivel jobb mint a többi? -
FiReBoY #4635 Nemtom, nekem még hátravan egy compound. -
Paranoia #4634 Ennyi volt a játék?!
Felrobbantotam mindenkit,viszamentem a kámpándra,kezetcsókotak DON lettem.
ENNYI VOLT?!f*szomnak sincs kedvem már igy tovább jácani,foglaljam be az összes kisboltot...
Hát ez igy elég kevés!Pedig még azthittem most fog elkezdődni igazán.
Most én nyomtam e valamitvagy tényleg ennyi?
-
FiReBoY #4633 4 családot kell kiírtani.
Mindegyik compoundon két ház van, mindkettőt fel kell robbantani. -
#4632 én csak ezt a mentésemet tudom elküldeni -
#4631 amikor 6 családdal le kell számolni akkor mit kell csinálni mert egyet megprobáltam mindenkit kinyirtam a bombákat is leraktam és még mindig ott volt a kékjel -
piamania #4630 NEm játszottam vele.Akkor megszerzem.KÖszi a segítséget.Amúgy a MAffia 2 mikor jelenik meg?KÖszi -
#4629 ha nem jáccottál amafiával, érdemes- ha játszottál, akokr anniyra már nem érdemes, attól függetlenül nem rossz :) -
piamania #4628 HEllo!!
Valaki elmondaná,hogy milyen játék?Érdemes megszerezni?Köszi -
#4627 nincs esetleg 1 végigjátszás valahol ? -
#4626 csá valaki megtudná mondani hogy bruno tattagliát hogy kell megőlni mert már a házában lelőttem az összes embert és csak ő maradt még azt is kipróbáltam hogy a fejét a tűzbe nyomom de nem ment mert ha lelövöm nem jó -
Gbr #4625 Egyszerüen nem birom követni Sonnyt,mindig elvesztem.
Nem csinálná meg nekem valaki,vagy lehet egyáltalán,hogy elküldöm a save-m és más megccsinálja, és én onnan folytatom? -
#4623 Rég voltam itt most is csak azért hogy a logom csodálhassátok -
#4622 Köszi! -
Curesz #4621 dokumentumok/GF/SG -
#4620 Hello!
Hol találom a játék mentéseit? -
Vlala #4619 Te valószínűleg a miniimage-t töltötted le, és unable to access file-vel lép ki. Töltsd le a maxi imaget (MIGTG.rar), azzal próbáld. -
Curesz #4618 mien verziód van? -
bordi #4617 nekem se megy az mds file 4.06-s daemonnal
probáltam az összes többi fixed filet is és mindig ua.
teljesen elvagyok keseredve
a clone cd-s verziót is probáltam de az el se indul
segitsetek
nem lehetek ekkora láma....vagy mégis?
-
Curesz #4616 szívesen -
#4615 kösz -
Curesz #4614 igen -
#4613 cuneo????? -
Curesz #4612 nah szal, akkor visszakell menni az utcára és ott lesz a főbejáratnál -
#4611 igen -
Curesz #4610 JAAAA szal már felmentél a lépcsőn, és mindnekit kinyirtál az emeleten és ott nem tudsz továbbjutni? -
#4609 az emeletre nem tok felmenni mert minden zárva van lift,ajtok -
#4608 igen bemegyek kinyirok mindenkit csak a társamat nem.Na ott nem tudok tovább jutni -
Curesz #4607 nemtom, én kinyirtam mindnekit, és simán megoldottam a dolgot...de elvileg az nem az, mikor egy garázson mentek beh, mer kinyirótja az a havercsotányod, és ott a hátsó lépcsőn kell felmenni -
#4606 de nekem nem extort-ozni kell -
#4605 nekem is az iso van,és meg sikerült csinálni -
#4604 mert tudok segíteni csak általában kitörlik az ilyen hsz-eket -
#4603 Azért mert neked valószínűleg az iso formátumú van meg. -
Curesz #4602 hmm nemnaon emléxem már arra, deh sztem előbb megkell a csávot ütni:D, hogy tied legyen a szálloda, deh ez egyáltalán nem biztos -
#4601 van msn-ed?