The Godfather

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sanyix
Nekem igen, mert játszottam már olyan hasonló játékkal ahol sokkal jobban volt megoldva, szóval én abból indulok ki 😊 amúgy nemcsak az irányítással volt bajom, hanem azzal is hogy a mesterséges unintelligencia még az SA-t is alulmúlja, mert ott csak akkor ugranak elém a gyalogosok, ha feléjük megyek kocsival, itt már ha a járda közelébe megyek, már akkor elémugranak, és képesek akkor is meghalni, amikor 1 km/h-val hozzáérek kocsival 😄DD meg az se jó, ha megyek és full grafikán is 5 méterre megjelenik elõttem egy kocsi, amit már nem lehet elkerülni. Nameg az se gyenge amikor belelövök a kocsiba, és összegyûrõdik a motorházteteje. Régebben még lehet hogy eltûrtem volna az ilyen hibákat, de mostmár egyre kevesebbet bírok 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

kisfigi
Ja, azt sajna toom...

Destiny. The design is clearly ancient.

The FlashBack
elméletileg menni fog, minden bizonnyal akadás nélkül, bár a vidkari nem a legerõsebb modell😛

kisfigi
Ha leírom a gépem akkor megkérdezhetem hogy hogy fog rajta menni?
(akad,nem akad vagy vmi más probléma..)
intel celeron 2.80 ghz,512 mb ram,raedon 9550(128 mb),asrock alaplap

Destiny. The design is clearly ancient.

The FlashBack
nekem spec semmi gondom a fegyverkezeléssel...

Sanyix
Jószar 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Bucser
NEm tudom ami jó azon miért kéne változtatni??

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Dave9214
modnjatokmé csetet mert kivittem és kiszeretnáém csett3el is!
Amit a chestalndon találtam enmtudtam megcsinálni!!!!

RAP4EVER The Best Rapper is 50 cent

Sanyix
Igen gondolom, patchnek hívják...
Komoly hogy egy az egyben odabasszák a szar konzolos irányítást, legalább foglalkoztak volna azzal, hogy pc-re normális irányítást csinálnak, ha azon meg van a lehetõség rá.

The FlashBack
mer gondolod hogy lesz módosítás?
LoL

Valaki mondja meg pls hogy hogy lehet beledobni a csávot a kemencébe??????
Sanyix
Na eljutottam az elsõ lövöldözõs küldetésig, úgyhogy uninstall addig, amíg nem csinálják meg normálisan a fegyverkezelést...

ÉN is a T ház elfoglalásával kezdtem. LEnne egy kérdés:
Ha egyszer véletelenül kinyírtam egy Cházhoz tartozó üzlt mögötti zugivó tulaját, akkor azt már sosem birtokolhatom?
HJa igen és elméletileg jelentõsen gyengébb a ház védelme ha az adott család összes nagy raktárját,fõépületét eltulajdonítod!

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Az egyes számú tutitipp hogy a T család kéróját elõször,az a legkönnyeb😊
6-os szintü a lövésem, van egy 3-as szintü forgótárasom és egy 3-as szintü shotgunom...Távolról fedezékbõl kikinézve egylövés fejre a forgótárral (mellnél is szinte halálos) közelre meg shotgun (a házban)...Az egyedüli probléma a bomba utáni kifutás. Célszerü a ház megtisztítása után és a bombalerakóhely felfedezése után kimenni a házból és tisztogatni még1szer,utánna vissza ház bomba lerak.

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

kissadamvikt
Megmondaná nekem valaki, hogy miért nincsen egérkurzorom a játékban, de ez még semmi! Nagynehezen beállítottam a grafikát és mikor elindítom a játékot csak a házak meg az utca látszik szurke szinbe, mintha csak most tervezném a játékot! PLS help me!!!!

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64

jakewyler
én se tudok egy házat sem felrobbantani a házba egyszerûen már meghalok...
Nekem is kéne valami tutitipp...

basszus, nem lehet vhogy felfogadni embereket? mert egyedül képtelenség felrobbantani a családok házát.

The FlashBack
volt géme aminél igen, és aminél nem, de ha kiírod, nincs rá garancia😄

Slayerboy
Rajta van a DVD-n az eredeti exe.

Más: Ha kiírtuk DVD-re a játékot, akkor mûködni fog?

Voltam zárás előtt. _______________

Slayerboy
Tényleg eltünt?Vajon hogy?? 😄

The FlashBack
telepítsd újra

The FlashBack
megkérnék mindenkit, hogy a faq-ban lévõ mds filet (1.) tezstelje le, hogy elkeróljük a további flémelést...
ha bármi problem van, meghallgatom

utána még azt csinálsz amit akarsz.

Örm
Hello!
Ha a fõ történetet végigviszem akkor vége a játéknak vagy utána még lehet további boltokat elfoglalni?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

kéne 1eredeti exe mertd nem tudok kiszáni a kocsibol és szerindtem a crack miatt van

ALien

amorph2004
Jó köszönöm szépen

Páncélszekrény eladó, vagy kinyitásért fizetek!!! Házastársamat társasházra cserélném!!!

The FlashBack
asszem az...

The FlashBack
azt jelenti, amit te csinálsz...
témába nem tartozó dolgokat írsz
offolsz

The FlashBack
nincs off...
nem szólok még1x

amorph2004
Figyelj!!!nem lehet mindenki olyan okos mint te
én pl nem tudom mit jelent az hogy offolni

Páncélszekrény eladó, vagy kinyitásért fizetek!!! Házastársamat társasházra cserélném!!!

amorph2004
na mi van nehezedre esik a segítség???

Slayerboy
<#wilting>

Slayerboy
Ha tízszer nem írtuk le, akkor egyszer se.Olvass vissza.

svani
Valaki légy'szi!
Már 40 perce ütöm-folytom a faszit az elején,de nem adja fel!(faq szerint)

az uccsó küldetés az, mikor lekell számolni a családokkal?mert akkor megcsináltam, és most lettem UNDERBOSS. Már csak a mellékküldetések vannak?

Cheat tudnátok feltölteni.
amorph2004
az mit jelent???

hogy kell tatalaggit vagy mi a neve beledobni a kemencébe? azt tudom hogy milyen billentyû meg mit kell nyomni scak azt hogy milyen modon jutok a kozelébe ahogy felémegyek lelõ!Segítsen valaki kérem!😞
Ezt nem arra találták ki a spoilert hogy offoljál is benne...

amorph2004
HA MEGFIGYELED AKKOR ÉSZREVESZED HOGY JOBB/UJABB FEGYVERT AD EL NEKED IGAZ KIBA**OTT DRÁGÁN DE JOBB LESZ HIDD EL

Tök jó lett a faq grat!

Tegnap háromtól fél egyig ültem a játék elõtt. Ez már kóros?
A térképen bizonyos feketepiaci árusok vannak, akik marha drágán fegyvermódosító cuccokat árulnak. Mire jók ezek?

svani
Mi a trükkje az elsõ tréningnek?
Ugy csinálom,ahogy a fuck-ba le van írva(jobb egérgomb-ütöm q+e-bal egérgomb falnak neki vág-space)de nem írja,hogy x-szel fojtsam,(a faszi meg csak:no-no-no).Ha pedig x-szel megfojtom,nyak reccsen,a faszi összerogyik,mint az etióp marha,aztán fel áll és kezdhetem elõrõl.
Hát akkor mi van?

The FlashBack
az elsõ vel sincsen semmi baj...
már vagy nyolcszor töltöttem újra, én azt használom... de be fogom rakni zip-be, mert az olvastam, hogy az IE-s ****erek, nem tudják leszedni a -rar-t:@

The FlashBack
nem tudom mi a gond(od) a faq-val... nálam semmi

The FlashBack
minimális angol tudást igényel a GC asszem tükröt kell választani...

Csacsi
Akinek iso file van meg, az töltse le gamecopyworldrõl a minimaget, és azt mountolja, ja, és rakja vissza az eredeti exe-t így mûködni fog.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

svani
Mi a trükkje az elsõ tréningnek?
Ugy csinálom,ahogy a fuck-ba le van írva(jobb egérgomb-ütöm q+e-bal egérgomb falnak neki vág-space)de nem írja,hogy x-szel fojtsam,(a faszi meg csak:no-no-no).Ha pedig x-szel megfojtom,nyak reccsen,a faszi összerogyik,mint az etióp marha,aztán fel áll és kezdhetem elõrõl.
Hát akkor mi van?

amorph2004
MI-GTG.rar <--- ezt nekem se szedi