The Godfather
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
(akad,nem akad vagy vmi más probléma..)
intel celeron 2.80 ghz,512 mb ram,raedon 9550(128 mb),asrock alaplap
Destiny. The design is clearly ancient.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Amit a chestalndon találtam enmtudtam megcsinálni!!!!
RAP4EVER The Best Rapper is 50 cent
Komoly hogy egy az egyben odabasszák a szar konzolos irányítást, legalább foglalkoztak volna azzal, hogy pc-re normális irányítást csinálnak, ha azon meg van a lehetõség rá.
Ha egyszer véletelenül kinyírtam egy Cházhoz tartozó üzlt mögötti zugivó tulaját, akkor azt már sosem birtokolhatom?
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
6-os szintü a lövésem, van egy 3-as szintü forgótárasom és egy 3-as szintü shotgunom...Távolról fedezékbõl kikinézve egylövés fejre a forgótárral (mellnél is szinte halálos) közelre meg shotgun (a házban)...Az egyedüli probléma a bomba utáni kifutás. Célszerü a ház megtisztítása után és a bombalerakóhely felfedezése után kimenni a házból és tisztogatni még1szer,utánna vissza ház bomba lerak.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
Nekem is kéne valami tutitipp...
Más: Ha kiírtuk DVD-re a játékot, akkor mûködni fog?
Voltam zárás előtt. _______________
ha bármi problem van, meghallgatom
Ha a fõ történetet végigviszem akkor vége a játéknak vagy utána még lehet további boltokat elfoglalni?
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
ALien
Páncélszekrény eladó, vagy kinyitásért fizetek!!! Házastársamat társasházra cserélném!!!
én pl nem tudom mit jelent az hogy offolni
Páncélszekrény eladó, vagy kinyitásért fizetek!!! Házastársamat társasházra cserélném!!!
Tegnap háromtól fél egyig ültem a játék elõtt. Ez már kóros?
A térképen bizonyos feketepiaci árusok vannak, akik marha drágán fegyvermódosító cuccokat árulnak. Mire jók ezek?
Ugy csinálom,ahogy a fuck-ba le van írva(jobb egérgomb-ütöm q+e-bal egérgomb falnak neki vág-space)de nem írja,hogy x-szel fojtsam,(a faszi meg csak:no-no-no).Ha pedig x-szel megfojtom,nyak reccsen,a faszi összerogyik,mint az etióp marha,aztán fel áll és kezdhetem elõrõl.
Hát akkor mi van?
már vagy nyolcszor töltöttem újra, én azt használom... de be fogom rakni zip-be, mert az olvastam, hogy az IE-s ****erek, nem tudják leszedni a -rar-t:@
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Ugy csinálom,ahogy a fuck-ba le van írva(jobb egérgomb-ütöm q+e-bal egérgomb falnak neki vág-space)de nem írja,hogy x-szel fojtsam,(a faszi meg csak:no-no-no).Ha pedig x-szel megfojtom,nyak reccsen,a faszi összerogyik,mint az etióp marha,aztán fel áll és kezdhetem elõrõl.
Hát akkor mi van?