7267

The Godfather

• R9
    ha-ha
    cardoso: milyen videó kártyád van?
  • cardoso
    És megkérdezhetem hogy azt honnan lehet letölteni?
  • R9
    új vga driver-t próbálj meg feltenni
  • cardoso
    Szevsztok!
    Tudna nekem valaki segíteni? Mikor elindítom a játékot nincs kép, csak hang. Mi lehet ennek az oka? Válaszotokat előre is köszönöm!
  • R9
    bocs, muszály volt megkérdezni
  • zaki
    nem
  • R9
    nah most szedtem le megyek kipróbálom :P
    fog menni full grafon?
    3700+ x850t 512 ram
  • kisfigi
    Császtok 2 kérdésem lenne!
    1.-Amikor megnyomom az n betűt és kiírja a küldetéseketakkor ott valami olyasmi áll hogy warehous-ekkel kell csainálni vaéamit hogy a többi család házát is felrobbantsam!
    Mik azok a warehous-ok hol vannak és mit kell velük csinálni?
    2.-Bedobtam a csávót a tűzbe elégett és utána milyen küldetést kell csinálni mert rohaddtul nem toom!
  • Kupo
    Asszem így vannak ezek, de csak mobstereken működnek, úgyhogy nem tudom, hogy lehetne megcsinálni, ha már minden a tied.Egy helyet tudok, ahol Cuneo-sok vannak, valahol 2 black merchantosnál, legalábbis nálam már 2szer is voltak ott, de jönnek arrafelé a társaid is.
    Hard Head: Verd az ember fejét a pénztárgépbe, amíg meg nem hal.
    Traffic Accident: Egy mozgó kocsi elé kell dobni az embert.
    Wallpapered: Addig kell a falba az előrével verni az ellenfelet, amíg meg nem hal.
    Watch your step: Úgy kell lelőnöd, hogy mikor lelövöd, pont leessen magasról.
  • mandm
    Nekem ez nem volt problémám, mégis egyszer jöttem ide erre a fórumra, és máris tudom rá a megoldást. Csak elolvastam a topic fejlécét...

Bár egyszerűbb belökni a kérédést, mint elötte egy kicsit önállóan körülnézni.
  • bepi
    amikor az egyik ccd-tgf mappápa belemegyek és ott van egy image és ha beakarom rakni azt irja ki hogy unable to mount image tile not accessable
  • Gerbill
    A FAQ-ban benne van a válasz
  • Gerbill
    A wallpaper az az hogy úgy kell megölnöd, hogy a w-vel felnyomod a falra
  • McKalton
    Én is pontosan itt járok habár én már a Hit Contractokat megcsináltam és enyém mind a 24 safehouse. És 5 db execution style hiányzik de sehogyse tudom előcsalni őket pedig már tom pontosan mit kell de mégsem adja meg:
    - Hard head
    - Traffic accident
    - Wallpappered
    - Watch your step
    - Hats off

Nekem ezek kellenének.
  • Kupo
    Én nem carackeltem, csak beraktam a lemezt, és vele megy. :P
    Valaki nem tudja, hogy kell ezeket az Execution Styl-okat csinálni?
    Hard Head Execution
    Traffic Accident Execution
    Wallpapered Execution
    Már csak ezek kellenek, meg az összes házat kell megvennem, és 100%, kivéve a collectibles, de az nem kell még. :)
  • Vacsora
    Köszi hogy elolvastad:)
    A "kis" hibát leszámítva hogy tetszett?
  • Gerbill
    A "legfőkebb"-et két p-vel kellírni és nem b-vel.
  • Kupo
    Nekem már csak egy pár Hit-es küldetés van, és még 3 Execution mód hiányzik:
    Traffic Accident
    Wallpaper
    , meg még valami.Asszem ez a nevük.De nem is tudom hogy kéne megcsinálni.
  • mandm
    Szal, mesterlövész módra kilövőm a nő mögül. Köszi, fickó nem fogja megúszni
  • reger
    Na, megcsináltam a főküldetéseket.Szerintem nem rossz game ,bár a mellékküldiket valószínűleg nem fogom megcsinálni
  • misirulez
    THX!
  • Vacsora
    Hello mindnkinek!
    Készítettem egy kis ismertetőt a játékról.Remélem vki megnézi.Ne húzzátok le nagyon mert ez az első próbálkozásunk ilyen téren. A link: a cikkek alat találjátokhttp://www.sotuklan.atw.hu/
  • Kupo
    Ezekbe az épületekbe, menj fel a lépcsőn, aztán be a szembenlévő ajtóba.Nem a kis szobába, hanem ahol több ajtó is van, és egy lift is.A lifttel menj fel a tetőre és ott vannak az emberek.
  • misirulez
    Jobb egérgormbbal rámész a fazonra és a célzókát lassan a csákó fejére céloztatod, vagy hogy is mondjam...:)
  • misirulez
    Helló!
    AZ ILYEN FAJTA üzlethelységekben nemtalálok olyan fazont akinek a feje felett lenne olyan jel, hogy védelmi pénzt kérhetnék tőle, akkor én vagyok a hülye ???
  • mandm
    Egy kérdés: Még a játék elején táján,amikor a fordász üzletnél támadnak meg és az egyik figura elkapja a nőt. Na, ott rajtuk kívűl mindenit lelőttem de, velük mitkezdjek, hogyan mentsem meg a nőt?

Előre is köszi a segítséget
  • Slayerboy
  • Vazo
    Hello, már a játék végén járok meg van már mindenem csak 1 a probléma. Megvettem az összes safehouse-t de nem tudok mit csinálni mert a küldetések között még mindig ot van pedig már kaptam respectet is amiért mindet megvettem + atérképen is már minden az enyém . küldetések között meg még mindig ott van :S ha vki tudja h mi lehet a hiba írja le előre is köszi...
  • McKalton
    Van aki már don of NYC-i rangal büszkélkedhet?
  • istenostora03
    Van msn-je,mert ott segíthetek neki
  • Curesz
    akkor segíts neki:D
  • istenostora03
    nekem is az ISO-van
  • Slayerboy
    Idióta
  • Curesz
    én is uyganott vo kahol teh, és a véleményem is ugyanaz
  • Curesz
    pff az gáááz, bocs de nem tudok segíteni, mer nemtom az isoval hogy lehetne megcsinálni
  • Örm
    Én végigveiitem a fő és a mellékküldetéseket már csak egy pár bolt van a Don Of NYC-ig. Szerintem nagyon király a játék hangulata én már várom a következő részt!
  • Curesz
    deh ne capslockozzál!!!!
    a faqban megtalálod a mini imaget
  • Curesz
    használj mini imaget, vagy maxi imaget
  • magozoli
    Hali, tom hogy lamanak fogtok nezni de, nekem ISO-ban van meg a game, és hiaba nem crackelek nem jo, ha meg igen akkor tudjatok mi van.... Mit csinaljak? PLS
    SEGITSETEK KOSZ
  • Gerbill
    Most úgy beszélsz mintha tök menő volnál hogy snub nose-al egy lövéssel is megtudsz ölni valakit mert cheatet használsz. Szerintem ezzel inkább égeted magad. A bénák játszanak chettel, vagy trainerrel. És alapból is meg lehet valakit ölni egy lövéssel, ccsak a fejére kell célozni