7267
The Godfather
-
R9 #4697 ha-ha
cardoso: milyen videó kártyád van? -
cardoso #4696 És megkérdezhetem hogy azt honnan lehet letölteni? -
R9 #4694 új vga driver-t próbálj meg feltenni -
cardoso #4693 Szevsztok!
Tudna nekem valaki segíteni? Mikor elindítom a játékot nincs kép, csak hang. Mi lehet ennek az oka? Válaszotokat előre is köszönöm! -
R9 #4692 bocs, muszály volt megkérdezni
-
#4691 nem -
R9 #4690 nah most szedtem le megyek kipróbálom :P
fog menni full grafon?
3700+ x850t 512 ram -
#4688 Császtok 2 kérdésem lenne!
1.-Amikor megnyomom az n betűt és kiírja a küldetéseketakkor ott valami olyasmi áll hogy warehous-ekkel kell csainálni vaéamit hogy a többi család házát is felrobbantsam!
Mik azok a warehous-ok hol vannak és mit kell velük csinálni?
2.-Bedobtam a csávót a tűzbe elégett és utána milyen küldetést kell csinálni mert rohaddtul nem toom! -
#4687 Asszem így vannak ezek, de csak mobstereken működnek, úgyhogy nem tudom, hogy lehetne megcsinálni, ha már minden a tied.Egy helyet tudok, ahol Cuneo-sok vannak, valahol 2 black merchantosnál, legalábbis nálam már 2szer is voltak ott, de jönnek arrafelé a társaid is.
Hard Head: Verd az ember fejét a pénztárgépbe, amíg meg nem hal.
Traffic Accident: Egy mozgó kocsi elé kell dobni az embert.
Wallpapered: Addig kell a falba az előrével verni az ellenfelet, amíg meg nem hal.
Watch your step: Úgy kell lelőnöd, hogy mikor lelövöd, pont leessen magasról. -
#4686 Nekem ez nem volt problémám, mégis egyszer jöttem ide erre a fórumra, és máris tudom rá a megoldást. Csak elolvastam a topic fejlécét...
Bár egyszerűbb belökni a kérédést, mint elötte egy kicsit önállóan körülnézni. -
bepi #4685 amikor az egyik ccd-tgf mappápa belemegyek és ott van egy image és ha beakarom rakni azt irja ki hogy unable to mount image tile not accessable -
#4684 A FAQ-ban benne van a válasz -
#4681 A wallpaper az az hogy úgy kell megölnöd, hogy a w-vel felnyomod a falra -
McKalton #4680 Én is pontosan itt járok habár én már a Hit Contractokat megcsináltam és enyém mind a 24 safehouse. És 5 db execution style hiányzik de sehogyse tudom előcsalni őket pedig már tom pontosan mit kell de mégsem adja meg:
- Hard head
- Traffic accident
- Wallpappered
- Watch your step
- Hats off
Nekem ezek kellenének. -
#4679 Én nem carackeltem, csak beraktam a lemezt, és vele megy. :P
Valaki nem tudja, hogy kell ezeket az Execution Styl-okat csinálni?
Hard Head Execution
Traffic Accident Execution
Wallpapered Execution
Már csak ezek kellenek, meg az összes házat kell megvennem, és 100%, kivéve a collectibles, de az nem kell még. :) -
Vacsora #4676 Köszi hogy elolvastad:)
A "kis" hibát leszámítva hogy tetszett?
-
#4675 A "legfőkebb"-et két p-vel kellírni és nem b-vel. -
#4674 Nekem már csak egy pár Hit-es küldetés van, és még 3 Execution mód hiányzik:
Traffic Accident
Wallpaper
, meg még valami.Asszem ez a nevük.De nem is tudom hogy kéne megcsinálni.
-
#4673 Szal, mesterlövész módra kilövőm a nő mögül. Köszi, fickó nem fogja megúszni -
#4672 Na, megcsináltam a főküldetéseket.Szerintem nem rossz game ,bár a mellékküldiket valószínűleg nem fogom megcsinálni -
#4671 THX! -
Vacsora #4670 Hello mindnkinek!
Készítettem egy kis ismertetőt a játékról.Remélem vki megnézi.Ne húzzátok le nagyon mert ez az első próbálkozásunk ilyen téren. A link: a cikkek alat találjátokhttp://www.sotuklan.atw.hu/ -
#4669 Ezekbe az épületekbe, menj fel a lépcsőn, aztán be a szembenlévő ajtóba.Nem a kis szobába, hanem ahol több ajtó is van, és egy lift is.A lifttel menj fel a tetőre és ott vannak az emberek. -
#4668 Jobb egérgormbbal rámész a fazonra és a célzókát lassan a csákó fejére céloztatod, vagy hogy is mondjam...:) -
#4667 Helló!
AZ ILYEN FAJTA üzlethelységekben nemtalálok olyan fazont akinek a feje felett lenne olyan jel, hogy védelmi pénzt kérhetnék tőle, akkor én vagyok a hülye ??? -
#4666 Egy kérdés: Még a játék elején táján,amikor a fordász üzletnél támadnak meg és az egyik figura elkapja a nőt. Na, ott rajtuk kívűl mindenit lelőttem de, velük mitkezdjek, hogyan mentsem meg a nőt?
Előre is köszi a segítséget -
#4665 -
Vazo #4663 Hello, már a játék végén járok meg van már mindenem csak 1 a probléma. Megvettem az összes safehouse-t de nem tudok mit csinálni mert a küldetések között még mindig ot van pedig már kaptam respectet is amiért mindet megvettem + atérképen is már minden az enyém . küldetések között meg még mindig ott van :S ha vki tudja h mi lehet a hiba írja le előre is köszi... -
McKalton #4661 Van aki már don of NYC-i rangal büszkélkedhet? -
#4659 Van msn-je,mert ott segíthetek neki -
Curesz #4658 akkor segíts neki:D -
#4657 nekem is az ISO-van -
#4656 Idióta -
Curesz #4651 én is uyganott vo kahol teh, és a véleményem is ugyanaz -
Curesz #4650 pff az gáááz, bocs de nem tudok segíteni, mer nemtom az isoval hogy lehetne megcsinálni -
#4649 Én végigveiitem a fő és a mellékküldetéseket már csak egy pár bolt van a Don Of NYC-ig. Szerintem nagyon király a játék hangulata én már várom a következő részt! -
Curesz #4647 deh ne capslockozzál!!!!
a faqban megtalálod a mini imaget -
Curesz #4644 használj mini imaget, vagy maxi imaget -
magozoli #4643 Hali, tom hogy lamanak fogtok nezni de, nekem ISO-ban van meg a game, és hiaba nem crackelek nem jo, ha meg igen akkor tudjatok mi van.... Mit csinaljak? PLS
SEGITSETEK KOSZ
-
#4642 Most úgy beszélsz mintha tök menő volnál hogy snub nose-al egy lövéssel is megtudsz ölni valakit mert cheatet használsz. Szerintem ezzel inkább égeted magad. A bénák játszanak chettel, vagy trainerrel. És alapból is meg lehet valakit ölni egy lövéssel, ccsak a fejére kell célozni