The Godfather

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amse
<#wilting>iq fighter™?
egy hét pihihez mit szólnál?

Dave az egész topikba te vagy a leglámább, szal<#action><#action>

Gerbill
Ennyi erõvel én is mondhatnám rád hogy hülye láma. Még egy rohadt szót sem tudsz beírni a keresõbe de a fórumon minden hszed "adjá má csítet mert hülye vagyok a keresõhöz, és nem tudom végignyomni a játékot csít nélkül" stílusú.<#zavart2><#ejnye1>

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

jakewyler
clonedvd-st szedd le az tuti jó

KeKKSZike
De most mit kell kötözködni? Segíts neki vagy semmit... 😛

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

Gerbill
Az mdf-eset(CloneCd) szedd le szerintem.

Gerbill
Nem kell hozzá Crack. Semmi nem kell hozzá, csak az .mds filet kell mountolni.

Dave9214
clone dvd-t

RAP4EVER The Best Rapper is 50 cent

Gerbill
Ha 100%osan végigjátszod akkor leszel Don of NYC. A "rakéta" az pedig a racket ami a boltok hátsó ajtaja mögött rejlõ üzleteket jelenti(azthiszem).

Dave9214
Don lettem, és most mit te3gyek??????
Mert vmi rakéta..... de nemtom hova kell meni és még van egy rang a don of ncy

kissadamvikt
Megmondaná nekem valaki, hogy miért nincsen egérkurzorom a játékban, de ez még semmi! Nagynehezen beállítottam a grafikát és mikor elindítom a játékot csak a házak meg az utca látszik szurke szinbe, mintha csak most tervezném a játékot! PLS help me!!!!

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64

Gerbill
Hiába írtad le, 3 hsz múlva megint megkérdezi valami láma, aki nem tud visszaolvasni

Mr Spock
És, hogy beszüntessek egy másik napok óta állandóan szemem elé kerülõ hsz-t:
Lelövöd a a többi csávót bent. Elteszed a fegyvered. Jobb gombot nyomva tartod, hogy ki legyen jelölve Bruno! Megnyomod a bal egérgombot is! odaráncigálod a kemence közelébe. Majd be kell állítani vagyis hogy te szemben legyél a tûzzel õ meg háttal. Ezt lehet az egérrel jobbra vagy balra rántva hirtelen vagy ha ez nehézkes, akkor lehet insert-tel meg nem tudom a másik gombot. Ha jó iránbyan álltok, akkor kiírja fent hogy W... lenyomod a w-t és utána elengeded a bal egérgombot!
Egyébként nem értem, hogyha a tetõrõl le tudtad dobni a rendõrta, akkor ezzel mi bajod?!

-muszáj-

Bucser
AMikor a karid állapotáról nézed az infot ott van egy legördülõ választási lista hogy milyen infot aarsz látni és látszik, hogy milyen típusú mellékküldikbõl még mennyi van.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Mr Spock
Nem tudom már hány napja szarakodsz itt, de már rég letölthetted volna a normális clonedvd-s verziót!

-muszáj-

Gerbill
Azért nem rakják bele a FAQ-ba mert a legtöbbünket szerintem nem érdekli a trainer. Minden olyan egyszerû a játékban nem tudom mihez kkell neked

Mr Spock
trainer
Csak azért mert már elegem van, hogy a játékról akarok olvasni és ilyen baromságért való nyígásokat kell olvasnom!

-muszáj-

Honnan tudod, hogy hány mellékküldetés van még?

heliosz007
még 2 MELLÉKküldetés van hátra és kiakasztom a game-et 😄

Dave9214
a trainert nemélehetne a faq ba berakni?

Gerbill
Nincs vonat, legalábbis még nem láttam. A teherautókat fel kell robbantani, és a pénzt fel kell venni ami benne volt, aztán el kell jutnod a Safe Houseba

Rohamsisak
Volna egy kérdésem, ugye mindenki látta már a város bizonyos részein a magasvasút síneit, a probléma az hogy ti már láttatok a játék során valaha is vonatot rajta?
Én még soha, de az mekkora gagyi hogy a hangját azt hallani, ja és a teherautókat nem lehet ellopni?
Nálam a nagy teherautókat, amiknek konténere van abba nem lehet beszállni , ja és amikor felrobban egy jármû, a távolból mindíg hallani a tûzoltók szirénáit, de ti láttatok már valaha ebben a game-ben tûzoltóautót, hát na mindegy.
Egyébként ez csak kérdés, szóval kíváncsi vagyok hogy vonat tényleg nincs-e!

Gerbill
Nem hiszem el hogy nem találod meg. Itt a fórumon az oldal alján van egy keresõ ami a hsz-ek közt keres kifejezést, szót. Oda beírod hogy trainer és ott az elsõ oldalon megtalálod.

Gerbill
Akkor nem tudom. Mostmár tudod hogy nem szabad noname verziót letölteni semmibõl

createev
de már azt is letöltöttem és azzal sem megy!

Gerbill
Ha nem a CloneDVD-s verzió van meg akkor enm mûködik az .mds file. A gamecopyworldrõl töltsd le a mini imaget, azzal lehet hogy menni fog. De már ez is le volt írva.

createev
azért kellene mert bármit csinálok a játékkal nem száll ki abból a rohadt kocsiból, és a daemon nem tölti be azt az mds filet és hiába nem crack-elem le sehogy sem akar mûködni!

Gerbill
Gondolom neked😄

createev
megvan valakinek a godfather the game?(nem a clone cd-s verzió)

nem frissítettem, amit kaptam még cd anno arról nyomtam. jó akkor keresek frissítést.
Gerbill
Nézd meg a térképen hogy van e még C betûs üzlet.

Gerbill
Mikor frissítetted utoljára? Mert szerintem egy frissítés megoldja a gondot

Maffya
Ha kiirom dvd-re akkor is fut vagy csak mutolva d-tools-al?

catalist 8.2-es
Flerobbantottam a Cuneo villát, ilyenkor az üzeleteik rám szállnak?

Dave9214
de nem találom sehol, egy órája keresem, lécci segicsetek!

Gerbill
Milyen Driver van fent?

hali, van egy kis gondom.... játszom a játékkal és egy idõ után kikapcsol a monitorom. Csak ennél a játéknál. azthiszem a monitor probléma kizárva de a játéknak futnia kéne egy at radeon 9600xt 128megás van a gépembe.
Gerbill
Ahelyett hogy itt kunyerálsz inkább a keresõbe írtad volna be az oldal alján a trainer szót. Egybõl a harmadikban ott van. Mostmár csak azért sem mondom meg, keress egy kicsit te is. És jó volna ha néha használnád a válasz gombot is

Dave9214
nem tudnûtok pontos linket adni_?
Gooogle...... pls akikinek emgvan linkelje be!

Gerbill
Itt találsz jónéhányat, de az oldal alján van egy keresõ és az majd segít😊

The FlashBack
nem figyelmeztetlek töbször világos?

Dave9214
hol? nemlátom a trainert sehol, akinek emgvan pls linkelje be

The FlashBack
keress ha kell
mellesleg már linkeltek be trainert
keress vissza ha kell😛

Dave9214
végigvittem már, csak citel jobb

Gerbill
Adjál már 10.000.000 Forintot pls
Keressél ha annyira kell. Nem tudod végigjátszani nélküle?

Gerbill
De mondjuk úgy is meglehetne csinálni hogy nem egybõl megcsinálod az összes küldetést, hanem mondjuk két fõküldi között megszerzel 2-3 boltot, és akkor lehet hogy a befejezés a Családfõk kiiktatása lesz

BlackShadow
már eléggé a végén járok, épp most lettem don de ahogy nézem a vége nagyon eröltetett lett.. a játék 1/3 -ára megcsinálták a jó kis feladatokat meg a filmben lévõ eseményeket a vége meg csak agytalan hent.. szerintem itt abba is hagyom nincs türelmem ahoz, hogy az összes kis gagyi boltot megszerezzem meg iyenek 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Dave9214
adjatok már csítet pls

The FlashBack
aztény, hogy nem ez a legjobb gém, amit eddig kiadtak, ezt nem is vitatom