7267
The Godfather
-
#4600 valaki válaszolna a kérdésemre -
reder45 #4599 ezt irja ki unable to mount image. file not accessable
mit csináljak -
Curesz #4598 menj el a boltba és vedd meg!!! -
reder45 #4597 ha nem jo a mini image amit letöltötem a faq-bol akor mit csináljak -
Curesz #4596 mivan?:D
a lényeg hogy enm szabad crackelni mert eltoszodi kaz irányítás -
reder45 #4595 és ha nem jo akor mert csak mds van bene -
#4594 köszi hogy segíttteél így megy ZSíír fasza gém:) -
Curesz #4593 AKKOR ez mi a szar???????
"Nem indul a játék
, mert hibát észlelt, ezért leáll. Viszont ha crackelem,
hibás az irányítás és nem lehet kiszállni a kocsiból, mi a teendő?Használd a .mds filet, töltsd le innen(vagy)Ha, ez nem működik (aminek okda eddid ismeretlen számomra), akkortöltsd leinnen" -
#4592 Mi van már? Hányan vagyunk itt? Jó akkor feltesek egy kérdést: hol van a Tataglia Compgrund? -
reder45 #4591 nincs a faq-ban csak anyit hogy mejik gombal szálsz ki -
Curesz #4590 FAQFAQFAQFAQFAQFAQFAQFAQFAQFAQFAQFAQFAQFAQFAQFAQFAQFAQFAQFAQFAQFAQFAQFAQFAQFAQFAQFAQFAQFAQFAQFAQFAQFAQFAQFAQFAQFAQFAQFAQ
LÁMAAA -
reder45 #4589 léci segitsetek
-
Curesz #4588 köszönjük ezt az értelmes hozzászólást, már nagyon hiányzott a fórumból -
reder45 #4587 mejik gombal lehet kiszálni az autobol -
#4586 a Savanna hotelban amikor Cuneo-t kell megölni akkor hogy lehet felmenni az irodájába mert én nem tudok mert lépcsön probáltam akkor liftel.De semmi?!
Valaki segítsen -
#4585 Heló! Tataglia vagyok. Tudjátok mit jelent a játékban... nem? A gyengébbek kedvéért elmondom: a "Tataglia" család a Godfatherben a "Corleone" család legfőbb ellensége.
The Godfather The Game -
reder45 #4584 és az hol van bocs még nem ismerem a játékot -
Curesz #4583 nah jó, sztem gyors ütemben nézd emg a faq-ot mer tmár unoim az ilyen kérdéseket!!!!!!!!!! -
reder45 #4582 HOGY LEHET KISZÁLNI AZ AUTOBOL KÖSI ADIGIS
-
bepi #4581 kössz akkor simán fog müködni semmi gubanc mert egy haverom most akarja ideadni -
Curesz #4580 nem kell Safedisc -
bepi #4579 akkor nem kell hozzá az a program ami a need for speed most wantedhoz az a koponya szerü ikon?
-
Curesz #4578 NEM -
#4577 NEM -
bepi #4576 Nem kell hozzá crack vagy valami másik program?
-
#4575 Rákattintasz az ikonjára. Ha úgy nem menne akkor a FAQ-ra kattints -
bepi #4574 Hogy indul el a játék?
-
#4573 Oké kösz -
Curesz #4572 hát talán várd meg még megfordul az őr...(ennyi észt) -
#4571 Bocs nem fasz hanem faszi... -
#4570 Kell valami különlegeset csinálni ot amikor azt a lófejet rakjuk a fasz ágyába és ott fenn az emeleten egy takarítócsaj pakolgat aztán elmegy és ott beszélget egy őrrel! Nekem az az őr mindig riadót csinál!!
Hpgy kell megölni úgy hogy ne legyen riadó?
PLS -
#4569 A hotelekben általában az 2. emeleten van egy kaszinó -
Danton #4568 ez azért van mert az üzlett felette/alatti zugivót (vagy bordélyt) nem szerezted meg!!!
És mindenképpen vedd meg a safehouse-t is
-
#4567 A francba!
Mindjárt javitom!
Köszi! -
#4566 Hát ha te írtad akkor neked mondom hogy nem 20-as évek hanem 45-50. Mint a filmben is mondják éppen a 2. Világháború után vannak, ami nem 1920 ban volt -
Vlala #4565 A traffic accident közlekedési balesetet jelent, nem? Neki kell menni valami naggyal, minél gyorsabban. :) (Amikor a sárga küldetésben a vasútállomáson kell elintézni valakit, menj neki ezerrel és ne téveszd el a vasúti kocsi nyitott ajtaját, állati hangulatos.) -
#4564 Bocs!!!
games link :o) -
#4563 [url]http://www.vinyus.fw.hu[url] games link :o) -
#4562 Szerintem egyik sem az. Most kipróbáltam mindkettőt, de nem írt ki semmit, és a Tom's reportban sincs bepipálva. De lehet hogy csak akkor számít ha egy adott célpontot végzel ki úgy, mert én most csak sima járókelőkkel csináltam -
#4561 Szerintem a Traffic accident az az, hogy aállsz az utcán fogod a nyakát, és amikor mellétek ér egy kocsi kilököd elé...
de csak szerintem.