The Godfather

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Remélem érzõdik a #4187-es hsz-ben az irónia!! <#eplus2>

Gondolod valaki a megjelenés óta éjjel nappal azon dolgozik, hogy magyarítást csináljon mer' nincs jobb idõtöltése...megsúgom, akik ezzel foglalkoznak azok is elõbb végigjátszák, majd utána kezdenek hozzá, de sajnálnád tõlük azt a kis szórakozást is mi?! és még fel is vagy háborodva...valamint 3 napja regisztráltás az sg-re :-D
Ez tényleg egy lámagyûjtõ topic lesz lassan :-D

Hassan B
igen, és szerinted egy magyarítás az egy hét alatt megvan? jó mondjuk lehetséges lenne... de én még nem hallottam ilyesmirõl...<#shakehead>

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

tök rég megvan... <#vigyor> kb 10 napja?! :-) valamink kb 1hete van róla iso-clone valóban már rég le kellett volna fordítani...<#nyes> sõt magyar szinkronnak kéne lenni már hozzá, ...nem? <#nyes>

Hassan B
Egy darabig nem lesz magyarítás....errõl már volt szó..<#nezze>
...nem öt perc ám az megcsinálni...ráadásul "hivatalosan még csak három napja jelent meg a játék...

Vki tud hozzá magyarítást????????????????????????????
Má tök rég megvan...Kéne már egy legalább 50%-os magyarítás
A magyaritasok.hu-n nincs semmi... csak egy trailer...VALAKI PLEASE<#worship>
(Lehet, hogy ezt nem itt kellene?)

Wingman Profilerbõl nem megy? Nekem ez van, több játék 3 axis joysticknek érzékeli, csak wingmanból indítva fogaddja el kormánynak. Ha azzal sem megy, megpróbálhastod még frissíteni a profilert.

Magnumrolcsi
Sok mindent kellene benne kijavítani.
Fõleg a helyesírást.

Amiga
Érdekes, én úgy tudtam, hogy van ez a szabad vélemény-nyilvánítás, vagy szólásszabadság, vagy mi...

Mellesleg szerintem egy topikon belül igenis a csalódottságunknak is hangot adhatunk, ez nem az EA reklámkampány-oldala.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Hassan B
Igen de nem azért van(szerintem<#smile>), ho folytom azt nyögjétek ho mien szar ez a game...

Hassan B
Akkor fogalmam sincs...n<#fejvakaras>ekem Logitech WingMan van és ezzel megy...

Amiga
Hm... talán mert ez a Godfather fóruma?

vezérszuszu
Logitech momo racing kormányom van!
Nem crack-eltem a játékot!
Valami megoldás hogy mûködjön?

Hassan B
Ha nem tetszik, és utálod, minek jössz ide?<#confused>

Amiga
Teljesen egyetértek. Ez a játék egy szégyen, totális technikai bukás a Mafia után 80 millió dollárból (!). Adták volna ezt a pénzt az Illusion Softworks-nak a Mafia 2-re, most az állunkat keresgélnénk a földön. A Godfather egy budget-kategóriás játék, amit a teljes leégéstõl egyedül az eredeti zene és a karakterek modellezése ment meg.

Az autók kinézete és fizikája viszont az Italian Job színvonalán van... egyszerûen nem is értem, hogyan engedhették ezt meg maguknak.

Hassan B
valósínüleg crack el játszol, ha pedig nem akkor nem támogatja a jaték a cuccodat...

vezérszuszu
Hello!
Hogyan tudok kormánnyal játszani?
A controlba észleli. de halvány fehér marad és nem lehet beállítani.

dienesoft
Hunor1, próbálj meg egy olyat, hogy az internetet, miközbel jáccol, tiltsd le! Lehet, hogy avval van a baja, velem már fordult elõ, hátha sikerül.

dienesoft
Lécci javítsátok a FAQ-t mert torrent helyett "torrnet" van beleírva, és így sokan félreérthetik 😊

Hello mindenki
Az a problémám , hogy a játék folyton kivág a wifosba,kb 5 percenként....Nem krekkeltem, hanem a daemonos imagét használom, müxik minden(kocsiból kiszállás stb ) De nézem a feladatkezelõt, hát a cpu-használat 100 % amikor fut a játék !!!!!!
Csak azt nem értem hoyg miért ??!! A gépem bõven tudja a rendszerkövetelményt, rendszerigényt...Valami használható jótanács ?,
Köszi gengszterek
Hassan B
na látom elcsendesedett minden...<#miaz>
Én is megyek aludni...<#smile>Jóccakát mindenkinek, még a <#lama>-nak is!<#wave>

nem poénnak szántam , figyelmeztetésnek az olyanok számára, amilyen én is vagyok. vagyis hogy nem bírják megállni hogy egy játékot ne töltsenek le és próbáljanak ki, kivéve ha már más megtette elõttük és õszinte feltáró kritikát gyakorolt a fórumban. sok idõt lehet ezzel megspórolni, de sajnos némely játékoknál nem járható út csak a saját tesztelés, mivel eleve a topicját csak azok látogatják akiknek tetszik

az irányítást korábban szidtam, de akkor azért mert még a nodvd-vel indítottam és úgy fordított volt az egér. a belinkelt image nem jó, a gameburnrõl viszont letölthetõ

a grafikára sem tettem korábban megjegyzést, mindenesetre feltûnõ hogy egy maffia színvonalát közel el nem érõ alkotás rosszabul fut mint a mafia

a játékélményt szintén most jellemeztem elõször

jó hír azok számára akiknek bejön a game hogy utolsó hozzászólásom a topicban, rossz hír azoknak akik optimistán várták a gémet hgoy iylen gyenge lett, és javallom nem letöltését és kipróbálását

Hassan B
Bomát lehet utcai árusoktól venni, de találsz a robbantés helyszínén is...televan fegyverrel meg mindennel a pince, és van közte bomba is...

Hassan B
Szerintem nagyon jó a játék, igaz a grafika lehetett volna jobb is.A játékélmény viszont felbecsûlhetetlen...Azt mondják ho a MAFIA jobb...Igen? És abban mit lehet csinálni az emberekkel?Háát semmit! Fejbelövöd azt kész...vagy verekszel(egy ponton ütöd a faszit/csajt azt kifekszik).Nah nem ragozom tovább, de gondoljátok meg mit mondtok...szerintem..<#smile>

Bucser
Ezt már egyszer beírtad.. miért ismétled magad? Mert poénosnak nem poénos.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

misirulez
HONNAN SZEREZZEK BOMBÁT AMIVEL A 4 FÕHADISZÁLLÁST KELL FELROBBANTANI ????
MEZEI DYNAMIT NEM JÖTT BE 😊))

\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"

misirulez
Nekem játék élmény u.o. mint az SA. és azt pedig nagyon kevesen szidják...

\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"

spoiler !
azoknak akik még nem töltötték le

grafika: éppenhogy még tûrhetõ
hangok: tök mindegy
irányíthatóság: imagéval elmegy mert normálba mozog az egér, de az a sokféle értelmetlen baromság amit bele tettek elbassza az egészet.vmi nagyon egyedi és újat akartak alkotni, sikerült, egy fos az irányítása
játékélmény:ha a videobetéteket meg lehetne nézni mint a driver 3-ban játszás nélkül akkor jó lenne esti mesének, de így hogy játszani is kellene egy nagy 0.

összesen: csak azért töltsd és telepítsd, hogy kipróbálva megundorodj tõle, és késõbb ne izgassa a fantáziádat hogy milyen is lett volna vajon

(ui:vajon miért kell 2006-ban ilyen vacakot kiadni? miért nem vásárolta már meg a mafia enginéjét és arra írta volna az amúgy jó sztorit?)

Hassan B
Jah...<#nevetes1>Vagy erre: Ha <#lama> vagy, ezt nézd meg!!!

Hassan B
Megnézhetnétek az oldalamat...<#rolleyes>
Bár még csak Coming soon...(vagy hogy sztokták írni<#smile>), de hamarosan elkészül, és remélem tetszeni fog nektek! <#awink>
The Godfather

misirulez
"The Godfather FAQ"-ot ár kéne nevezni:

"Ha nem tudsz kiszállni a kocsiból, katt ide"

😊))))))))))))))

misirulez
Nem hülyék csak lusták/önzõek.

Hassan B
Komolyan mondom néha öngyilkos tudnék lenni mikor látom ezt a sok hülye embert...<#falbav><#lama><#lama><#lama><#falbav>

misirulez
Légyszíves nézd meg a FAQ;-ot.

Jah és olvass vissza mert minden 2.-ik hsz. a te problémádról szól...

misirulez
Engem érdekelne én nemtudom...😊

misirulez
Biológia órán nem világosítottak fel ???

😊))))))))))))))

egy kérdés még hogy lehet életet tölteni?
misirulez
Én már mondtam, hogy szívesen segítenék az elkészítésében, de nem reagált rá senki.

misirulez
Helló!
A "baptism my fire" c. feladatnál azt írja ki, hogy :
"Find the brothel rocket."
nemvágom mivan? mit csináljak?
elõre is köszi a választ.

bon
Egyhamar sehonnét.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Hálásan köszönöm!
Vki tudja, hogy mikor lehet magyarítást szedni???????
És persze honnan...<#boxer>
Ittvan pár csít: (de csak a rosszabb idõkre!!!!!)
Úgy tod beírni, hogy játék közbe egy Esc-t nyomsz!
Ha minden ok egy különleges hangot hallasz...
Ha nem akkor is...
1. corleone- max élet
2. stracci- max fegyver (mindembõl ami van)
3.cunceo- 5000$

Puszi: DAFFY
Csacsi
másold vissza az ezeredti exet.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

nah megcsinaltam daemonnal és ugy se jó!
csak daemon jó? mer a file megvan alcoholba beraktam és megprószáltam de nem akart jó lenni! esetleg kezdjek új játékot?
Ezaz már felrobbantottam a Cuneo és a Tattaglia birtokot. Következõ célpont a straccik

createev
menj egy keresõbe, írd be ezt:MI-GTG.rar, töltsd le, csomagold ki és a daemon-ba töltsd be az mds file-t!

kisfigi
Szerintem már említették hogy igen...

Destiny. The design is clearly ancient.