7267

The Godfather

• Gerbill
    Fegyver upgradeket is tudsz belőle venni, a gépfegyverhez 500.000-be kerül
  • Vlala #4830
    Ha van pénzed, az nem baj, abból tudsz safehouse-kat és fegyvereket venni.
    A hit contract küldetéseket (narancssárga) meg kell csinálni a Don of NYC szinthez, célszerű minél több kivégzési módot alkalmazni, boltot átvenni és filmtekercset összegyűjteni.
  • hentesferi
    hi all

én is most lettem Don.Most mit kell csinálni ? mert még a game complitation a felénél sincs :S már csak boltokat kell elfoglalni ? vagy lent a pincébe a Corleone házzban van egy ember az ad még 1-2 küldit már csak az van ? :O
    ja meg van 1 millió doláárom de minek ? :D mit lehet belőle venni ?
  • Vlala #4828
    Na, a végén tartok, már Don vagyok, egy important meetingre kellene mennem, gondolom, ott avatnak Don of NYC-vé. Azzal még várok, először gyűjtögetek... vagy utána is lehet?

Q2: Hallott valaki alternatív befejezésről?
  • Vlala #4827
    El lehet húzni... pl. próbálj, amikor nem sietsz, megállni a piros lámpánál, és nyugisan közlekedni, a zene is ezt sugallja. Az első nap 3,5 órát autózgattam benne koccanás nélkül :) (tudom, beteg vagyok, már van beutalóm :):):) )
  • Nemcso
    Elolvasod fennt a FAQ-ot, vagy a lap alján lévő keresővel rákeresel a crack szóra és elolvasod pl. a #4086 -os hozzászólást.
  • WartHogSon
    Hello!

A bejátszásokat kötelező végignézni?
    Nem lehet skippelni valahogyan?
  • Mr Spock
    Létezik olyan, hogy esetleg az ellenséges banda tagja kivégzi a racket vezetőt, amikor elfoglalom a boltot éppen? Mert volt már úgy kétszer is, hogy benyitottam és éppen kivégzett egy csávót. És nem volt senki más már bent. Csak nem figyeltem meg, hogy volt-e backdoor open felirat. :S
  • Mr Spock
    Csak azután tudsz, hogy párat beleereszettél és kiszálltak belőle az ellenséges bandatagok. Lemészárolod őket. Felveszed a pénzeszsákot. Esetleg kikérdezed a sofőrt kis ráhatás után. Aztán mehetsz vele, de nem érdemes, mert már füstöl. De egyébként vannak vadiújak , pl városrészek közötti alagutakban állnak és kint vannak belőle az emberek. Lelövöd őket és mehetsz az autóval.
  • Dave9214
    Történet 10/10
    Élmény 10/5
    Hangulat 10/3
    Irámyitás 10/7
    Grafika 10/8 (akár hisziek akárnem nagy grafika buuzi vok, de vhogy megfogott a grafika 1280-ba nyomom, és midenn cool, csak a kocsik nem!)
    Nah ez lenne az én értékelésem, remélem a The Godfather 2: The Game jobban sül el!
  • Dency
    Ti betudtok szállni egy teherszállító autóba? Mert én nem és nincs MEG CRACK-ELVE!
  • Dency
    Nem 1 hosszú játék! Mármint a küldetéses részeket mondom! Már megcsináltam mindegyiket! Már csak a boltokat kell elfoglalni! Vagy még kellesz valamit csinálni??
  • Speedway
    Nagyon nagy a játék!!
  • zeki
    THX
  • Gerbill
    Oda mész a falhoz és megnyomod a Caps Lockot
  • zeki
    Sziasztok amikor a csávó tanit lőni akkor villog a tégla fal de nem tudom mit csináljak! HELP
  • Bonapart
    De ez egyik egy játéknál sem volt probléma
  • Bonapart
    Aham, infrás az egerem
  • Gerbill
    Infrás egered van?
  • Bonapart
    Én nekem se egyik sem másik. Kitudok szállni a kocsiból meg minden, csak momdom néha beakad az egér, meg nem váltja mindig a célpontokat
  • Curesz
    OLVASS vissza, már 2szer volt ez a téma
  • Gerbill
    Nekem nem volt hasonló problémám, esetleg nem crackelted?
  • Curesz
    csak nálad ilyen az iráényítás, mindenki másnak jó!!nemtom mi lehet a probléma
  • Vlala #4804
    teljesen más a két sztori, ez a filmből készült, az fiktív, de meg nem mondanám, hogy Tommy Angeloval vagy (oops, itt hogy hívják a főszereplőt?) na, szóval vele tudtam-e jobban azonosulni. Fogalmam sincs, melyik a jobb, két külön játékként kezelem.
  • Csacsi
    Azért mindent lehet rá mondani, de hogy jobb a Mafia története, az azért erős túlzás. A film amiből a játék készült, elég sok elismerést kapott. Szóval a történetre nem lehet egy rossz szava sem az embernek. Főleg, aki látta a filmet. Aki meg nem....az minek játszik ? :D
  • Bonapart
    Lenne egy kérdésem.

Problémáim vannak a játék irányításával. Ez abból fakad, hogy az irányítást kegyetlenül elcseszték, vagy vmi más lehet a hiba?
    Az irányítással úgy általában nincsen gond, olyan mint más hasonló játékban (GTA, Mafia, stb.), de ammikor pl. verekedek, néha nem akar célpontot váltani, néha a 3.-ik, 4.-edik embert már nem lehet megtámadni, hiába ver agyon engem, néha amikor az emberem szorít vkit, nem engedi el, nyomogatni kell össze-vissza mindent, hogy ez megtörténjen, sőt ritka esetben már az is volt, hogy az egér egyszerűen megállt, és ki kellett menni a menübe, hogy magához térjen...
    Erre van vmi recept, vagy legyen kapásból egy uninstall, és vmi színvonalasabban megcsinált játékhoz nyúljak?
    Mert maga a film egyik kedvenc filmem, és úgy éreztem vmit ebből a hangulatból a játék is képes átadni, de ha irányíthatatlan, akkor sajnos nincs mit tenni...
  • Balumann
    Most elvittem egy darabig ezt a játékot, nem olyan rossz. De Maffia sztem sokkal jobb volt - történetben, és autok is jobban megvoltak (nem ment mindjárt az első auto 100-al kb. ^^)
    De azért nem játszhatatlen ez sem vészes ez sem.
  • mandm
    A történet hasonlósága valóban így va, de a játéké pont fordítva
  • Danton
    csácsá, a kivégzéseket mindenkin "ér" végrehajtani, vagy csak a gangstereken?
    Ha igen akkor szarban vok, mer minden biznisz az enyim.
    MInden mission teljesítve, most széfeket robbantgatok, tekercset szedek, meg hasonló dolgok

pls help!!!!!
  • Gerbill
    Kilövöd a kezét, vagy a lábát és akkor nem fog lelőni, vagy csak simán lerohanod és megvered
  • KisPaksi
    de vazze ha lerakom a fegyvert leereszt egyből a kis buzi az a baj, amúgy gondoltam hogy azt kell csinálni csak mindig kinyír a faszi az a gond!!! hogy tom megcsinálni azt hogy ne löjjön le vagy vmi??
  • Hassan B
    Bocs, nem szimpla v hanem w!
  • Hassan B
    Csak odaráncigálod a kemencéhez, és a V-vel beleba**od!
  • KisPaksi
    Csá emberek! Valaki segítsen már nekem, nem tom pontosan hol tartok asszem vmi olyasmi van hogy kinyírták Frankie-t azt a csajt, és az a küldetés hogy el kell menni a krematóriumba! Ott is vok meg minden fennt lenyirom az összes köcsögöt azzal nincs gond, utánna le kell menni liftel az alagsorba azt mikor kiszállok a liftből leüt egy fekete öltönyös csávó azt utánna le kell írtani a két gépfegyverest aki ott van vele! Az meg is van lenyírom mindkét buzit aztán utánna marad az az öltönyös csákó akit ha kinyírok vége a küldetésnek, szóval nem tom hogy mi a xart kell csinálni azzal a buzival, vki ha tud segítsen PLEASE!!!!

Előre is kösz Kis_Paksi!
  • jaster
    Nem tudom miért sírtok a kiszállással, nekem ilyen gondom nem volt sose. Pedig black version a játék. Viszon kéne egy rendes térkép a városról. De nem az a pergamenre firkált valami amit az EA honlapján találni; az szar. Vagy tud valaki olyan progit amivel ki tudom szedni a játékból? Olyasmire gondolok mint a GTA-nál.
  • Gerbill
    Ezaz, aki annyira retardált hogy nem tudja elolvasni a FAQ-t az nyugodtan crackelje. Meg is érdemli.
  • Gerbill
    A szöveg azt jelenti hogy nem működik rendesen, mert gondok vanna az irányítással, és az autóból kiszállással. Először talán angolul kéne megtanulnod
  • Karez
    JÓ HÍR MINDEN KREKRE VÁGYÓ JÁTÉKOSNAK!!!!
    Végre valami nromális megcsinálta a fixed.exe-t a godfather-hez is.
    Ahogy a leírás is írja:
    This Fixed EXE does not work properly. There are issues with the controls and getting out of cars!
    fix krek, szal nemlesz gond mostmár az autó kiszálásal :P
  • Gerbill
    A rolls royce-t csak a sznob parasztok veszik, míg a BMW-t normális emberek is, hozzáteszem sznobok is. Ha az Illusion hatalmas világcég lesz ott sem fognak másként menni a dolgok. SZERINTEM
  • hiba
    csupan annyit kozolt hogy igenyesebben es jobban ki volt dolgozva mind story mind megvalositas szempontjabol, a gta meg mar futoszallagon jon, durva hasonlat de kb mint egy rolls royce vs bmw...