7267
The Godfather
-
#4831 Fegyver upgradeket is tudsz belőle venni, a gépfegyverhez 500.000-be kerül -
Vlala #4830 Ha van pénzed, az nem baj, abból tudsz safehouse-kat és fegyvereket venni.
A hit contract küldetéseket (narancssárga) meg kell csinálni a Don of NYC szinthez, célszerű minél több kivégzési módot alkalmazni, boltot átvenni és filmtekercset összegyűjteni. -
hentesferi #4829 hi all
én is most lettem Don.Most mit kell csinálni ? mert még a game complitation a felénél sincs :S már csak boltokat kell elfoglalni ? vagy lent a pincébe a Corleone házzban van egy ember az ad még 1-2 küldit már csak az van ? :O
ja meg van 1 millió doláárom de minek ? :D mit lehet belőle venni ? -
Vlala #4828 Na, a végén tartok, már Don vagyok, egy important meetingre kellene mennem, gondolom, ott avatnak Don of NYC-vé. Azzal még várok, először gyűjtögetek... vagy utána is lehet?
Q2: Hallott valaki alternatív befejezésről? -
Vlala #4827 El lehet húzni... pl. próbálj, amikor nem sietsz, megállni a piros lámpánál, és nyugisan közlekedni, a zene is ezt sugallja. Az első nap 3,5 órát autózgattam benne koccanás nélkül :) (tudom, beteg vagyok, már van beutalóm :):):) ) -
#4826 Elolvasod fennt a FAQ-ot, vagy a lap alján lévő keresővel rákeresel a crack szóra és elolvasod pl. a #4086 -os hozzászólást. -
WartHogSon #4825 Hello!
A bejátszásokat kötelező végignézni?
Nem lehet skippelni valahogyan? -
#4823 Létezik olyan, hogy esetleg az ellenséges banda tagja kivégzi a racket vezetőt, amikor elfoglalom a boltot éppen? Mert volt már úgy kétszer is, hogy benyitottam és éppen kivégzett egy csávót. És nem volt senki más már bent. Csak nem figyeltem meg, hogy volt-e backdoor open felirat. :S -
#4822 Csak azután tudsz, hogy párat beleereszettél és kiszálltak belőle az ellenséges bandatagok. Lemészárolod őket. Felveszed a pénzeszsákot. Esetleg kikérdezed a sofőrt kis ráhatás után. Aztán mehetsz vele, de nem érdemes, mert már füstöl. De egyébként vannak vadiújak , pl városrészek közötti alagutakban állnak és kint vannak belőle az emberek. Lelövöd őket és mehetsz az autóval. -
Dave9214 #4821 Történet 10/10
Élmény 10/5
Hangulat 10/3
Irámyitás 10/7
Grafika 10/8 (akár hisziek akárnem nagy grafika buuzi vok, de vhogy megfogott a grafika 1280-ba nyomom, és midenn cool, csak a kocsik nem!)
Nah ez lenne az én értékelésem, remélem a The Godfather 2: The Game jobban sül el! -
#4820 Ti betudtok szállni egy teherszállító autóba? Mert én nem és nincs MEG CRACK-ELVE! -
#4819 Nem 1 hosszú játék! Mármint a küldetéses részeket mondom! Már megcsináltam mindegyiket! Már csak a boltokat kell elfoglalni! Vagy még kellesz valamit csinálni?? -
#4818 Nagyon nagy a játék!!
-
#4817 THX -
#4816 Oda mész a falhoz és megnyomod a Caps Lockot -
#4815 Sziasztok amikor a csávó tanit lőni akkor villog a tégla fal de nem tudom mit csináljak! HELP -
Bonapart #4814 De ez egyik egy játéknál sem volt probléma -
Bonapart #4813 Aham, infrás az egerem -
#4812 Infrás egered van? -
Bonapart #4811 Én nekem se egyik sem másik. Kitudok szállni a kocsiból meg minden, csak momdom néha beakad az egér, meg nem váltja mindig a célpontokat -
Curesz #4809 OLVASS vissza, már 2szer volt ez a téma -
#4806 Nekem nem volt hasonló problémám, esetleg nem crackelted? -
Curesz #4805 csak nálad ilyen az iráényítás, mindenki másnak jó!!nemtom mi lehet a probléma -
Vlala #4804 teljesen más a két sztori, ez a filmből készült, az fiktív, de meg nem mondanám, hogy Tommy Angeloval vagy (oops, itt hogy hívják a főszereplőt?) na, szóval vele tudtam-e jobban azonosulni. Fogalmam sincs, melyik a jobb, két külön játékként kezelem. -
#4803 Azért mindent lehet rá mondani, de hogy jobb a Mafia története, az azért erős túlzás. A film amiből a játék készült, elég sok elismerést kapott. Szóval a történetre nem lehet egy rossz szava sem az embernek. Főleg, aki látta a filmet. Aki meg nem....az minek játszik ? :D
-
Bonapart #4802 Lenne egy kérdésem.
Problémáim vannak a játék irányításával. Ez abból fakad, hogy az irányítást kegyetlenül elcseszték, vagy vmi más lehet a hiba?
Az irányítással úgy általában nincsen gond, olyan mint más hasonló játékban (GTA, Mafia, stb.), de ammikor pl. verekedek, néha nem akar célpontot váltani, néha a 3.-ik, 4.-edik embert már nem lehet megtámadni, hiába ver agyon engem, néha amikor az emberem szorít vkit, nem engedi el, nyomogatni kell össze-vissza mindent, hogy ez megtörténjen, sőt ritka esetben már az is volt, hogy az egér egyszerűen megállt, és ki kellett menni a menübe, hogy magához térjen...
Erre van vmi recept, vagy legyen kapásból egy uninstall, és vmi színvonalasabban megcsinált játékhoz nyúljak?
Mert maga a film egyik kedvenc filmem, és úgy éreztem vmit ebből a hangulatból a játék is képes átadni, de ha irányíthatatlan, akkor sajnos nincs mit tenni... -
#4801 Most elvittem egy darabig ezt a játékot, nem olyan rossz. De Maffia sztem sokkal jobb volt - történetben, és autok is jobban megvoltak (nem ment mindjárt az első auto 100-al kb. ^^)
De azért nem játszhatatlen ez sem vészes ez sem. -
#4800 A történet hasonlósága valóban így va, de a játéké pont fordítva
-
Danton #4799 csácsá, a kivégzéseket mindenkin "ér" végrehajtani, vagy csak a gangstereken?
Ha igen akkor szarban vok, mer minden biznisz az enyim.
MInden mission teljesítve, most széfeket robbantgatok, tekercset szedek, meg hasonló dolgok
pls help!!!!! -
#4798 Kilövöd a kezét, vagy a lábát és akkor nem fog lelőni, vagy csak simán lerohanod és megvered -
#4797 de vazze ha lerakom a fegyvert leereszt egyből a kis buzi az a baj, amúgy gondoltam hogy azt kell csinálni csak mindig kinyír a faszi az a gond!!! hogy tom megcsinálni azt hogy ne löjjön le vagy vmi?? -
#4796 Bocs, nem szimpla v hanem w! -
#4795 Csak odaráncigálod a kemencéhez, és a V-vel beleba**od! -
#4794 Csá emberek! Valaki segítsen már nekem, nem tom pontosan hol tartok asszem vmi olyasmi van hogy kinyírták Frankie-t azt a csajt, és az a küldetés hogy el kell menni a krematóriumba! Ott is vok meg minden fennt lenyirom az összes köcsögöt azzal nincs gond, utánna le kell menni liftel az alagsorba azt mikor kiszállok a liftből leüt egy fekete öltönyös csávó azt utánna le kell írtani a két gépfegyverest aki ott van vele! Az meg is van lenyírom mindkét buzit aztán utánna marad az az öltönyös csákó akit ha kinyírok vége a küldetésnek, szóval nem tom hogy mi a xart kell csinálni azzal a buzival, vki ha tud segítsen PLEASE!!!!
Előre is kösz Kis_Paksi! -
jaster #4793 Nem tudom miért sírtok a kiszállással, nekem ilyen gondom nem volt sose. Pedig black version a játék. Viszon kéne egy rendes térkép a városról. De nem az a pergamenre firkált valami amit az EA honlapján találni; az szar. Vagy tud valaki olyan progit amivel ki tudom szedni a játékból? Olyasmire gondolok mint a GTA-nál. -
#4792 Ezaz, aki annyira retardált hogy nem tudja elolvasni a FAQ-t az nyugodtan crackelje. Meg is érdemli. -
#4790 A szöveg azt jelenti hogy nem működik rendesen, mert gondok vanna az irányítással, és az autóból kiszállással. Először talán angolul kéne megtanulnod -
#4789 JÓ HÍR MINDEN KREKRE VÁGYÓ JÁTÉKOSNAK!!!!
Végre valami nromális megcsinálta a fixed.exe-t a godfather-hez is.
Ahogy a leírás is írja:
This Fixed EXE does not work properly. There are issues with the controls and getting out of cars!
fix krek, szal nemlesz gond mostmár az autó kiszálásal :P -
#4788 A rolls royce-t csak a sznob parasztok veszik, míg a BMW-t normális emberek is, hozzáteszem sznobok is. Ha az Illusion hatalmas világcég lesz ott sem fognak másként menni a dolgok. SZERINTEM -
#4787 csupan annyit kozolt hogy igenyesebben es jobban ki volt dolgozva mind story mind megvalositas szempontjabol, a gta meg mar futoszallagon jon, durva hasonlat de kb mint egy rolls royce vs bmw...