The Godfather
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez tényleg egy lámagyûjtõ topic lesz lassan :-D
][ ВАЗ ][
...nem öt perc ám az megcsinálni...ráadásul "hivatalosan még csak három napja jelent meg a játék...
][ ВАЗ ][
Má tök rég megvan...Kéne már egy legalább 50%-os magyarítás
A magyaritasok.hu-n nincs semmi... csak egy trailer...VALAKI PLEASE<#worship>#worship>
Mellesleg szerintem egy topikon belül igenis a csalódottságunknak is hangot adhatunk, ez nem az EA reklámkampány-oldala.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
][ ВАЗ ][
][ ВАЗ ][
Az autók kinézete és fizikája viszont az Italian Job színvonalán van... egyszerûen nem is értem, hogyan engedhették ezt meg maguknak.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
][ ВАЗ ][
Hogyan tudok kormánnyal játszani?
A controlba észleli. de halvány fehér marad és nem lehet beállítani.
Az a problémám , hogy a játék folyton kivág a wifosba,kb 5 percenként....Nem krekkeltem, hanem a daemonos imagét használom, müxik minden(kocsiból kiszállás stb ) De nézem a feladatkezelõt, hát a cpu-használat 100 % amikor fut a játék !!!!!!
Csak azt nem értem hoyg miért ??!! A gépem bõven tudja a rendszerkövetelményt, rendszerigényt...Valami használható jótanács ?,
Köszi gengszterek
Én is megyek aludni...<#smile>#smile>Jóccakát mindenkinek, még a <#lama>#lama>-nak is!<#wave>#wave>
][ ВАЗ ][
az irányítást korábban szidtam, de akkor azért mert még a nodvd-vel indítottam és úgy fordított volt az egér. a belinkelt image nem jó, a gameburnrõl viszont letölthetõ
a grafikára sem tettem korábban megjegyzést, mindenesetre feltûnõ hogy egy maffia színvonalát közel el nem érõ alkotás rosszabul fut mint a mafia
a játékélményt szintén most jellemeztem elõször
jó hír azok számára akiknek bejön a game hogy utolsó hozzászólásom a topicban, rossz hír azoknak akik optimistán várták a gémet hgoy iylen gyenge lett, és javallom nem letöltését és kipróbálását
][ ВАЗ ][
][ ВАЗ ][
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
MEZEI DYNAMIT NEM JÖTT BE 😊))
\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"
\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"
azoknak akik még nem töltötték le
grafika: éppenhogy még tûrhetõ
hangok: tök mindegy
irányíthatóság: imagéval elmegy mert normálba mozog az egér, de az a sokféle értelmetlen baromság amit bele tettek elbassza az egészet.vmi nagyon egyedi és újat akartak alkotni, sikerült, egy fos az irányítása
játékélmény:ha a videobetéteket meg lehetne nézni mint a driver 3-ban játszás nélkül akkor jó lenne esti mesének, de így hogy játszani is kellene egy nagy 0.
összesen: csak azért töltsd és telepítsd, hogy kipróbálva megundorodj tõle, és késõbb ne izgassa a fantáziádat hogy milyen is lett volna vajon
(ui:vajon miért kell 2006-ban ilyen vacakot kiadni? miért nem vásárolta már meg a mafia enginéjét és arra írta volna az amúgy jó sztorit?)
][ ВАЗ ][
Bár még csak Coming soon...(vagy hogy sztokták írni<#smile>#smile>), de hamarosan elkészül, és remélem tetszeni fog nektek! <#awink>#awink>
The Godfather
][ ВАЗ ][
"Ha nem tudsz kiszállni a kocsiból, katt ide"
😊))))))))))))))
][ ВАЗ ][
Jah és olvass vissza mert minden 2.-ik hsz. a te problémádról szól...
😊))))))))))))))
A "baptism my fire" c. feladatnál azt írja ki, hogy :
"Find the brothel rocket."
nemvágom mivan? mit csináljak?
elõre is köszi a választ.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
És persze honnan...<#boxer>#boxer>
Úgy tod beírni, hogy játék közbe egy Esc-t nyomsz!
Ha minden ok egy különleges hangot hallasz...
Ha nem akkor is...
1. corleone- max élet
2. stracci- max fegyver (mindembõl ami van)
3.cunceo- 5000$
Puszi: DAFFY
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.