7267

The Godfather

• Gerbill
    Ha használnád a keresőt akkor találnál választ is. Már vagy 100x megkérdezték hogy miért nem indul, nem száll ki a kocsiból stb. Már mindenki qrvára unja az ilyen nyomorékokat akik nem bírják elolvasni se a FAQ-t se a keresőt nem tudják használni.
  • Neoncsoves
    ,,Öntörvényű személyiségem révén, a warezos hsz-ek törölve lesznek, továbbá nincs OFF, flém, spam...
    Ja, és megnekérdezd, hogy honnan tudnád letölteni a játékot."
  • Neoncsoves
    LoL. Láma vagy. Letöltöd, nem crackeled, hanem szerzel egy SD4Hide nevu progit elrejtés és kész! Persze Daemon Toolsba be legyen mountolva és a daemon lehetoleg legyen 4.03-as!!!
  • agyaggalamb
    Köszi fiúk a segítséget.Semmire nem haladtam ez egésszel ugyh les....om.
    Az az igazság hogy nem csak én küszködöm hasonló problémákkal jó lett volna ha már itt ez a fórum hogy egyszer veszi a fáradságot hogy leirja mit tegyen az a sok hülyegyerek aki nem tud játszani mert .... a játék.
    Ugyh következő utam a boltba visz és megveszem a többiek meg ki.......ják.
    Köszöntem
    By
  • Gerbill
    A mini image nem kell a crackeléshez. A mini image a crackelés helyett van. gamecopyworld.com
  • agyaggalamb
    Hová tűnnek a hozzászólásaim :@ ??
  • busman001
    hi!

na az a problémám hogy végig nyomtam mindent, minden 100% kivéve az overall, mert az 91%. megvan minden safehouse meg minden fegyverből a legjobb. 48 repektem van és nem vagyok még don of nyc. a kérdés hogy mivel lehet még respektet szerzni hogy meg legyen az 50.respekt szint
  • Gerbill
    A küldetésnek Fireworks a neve? Mert ha igen akkor biztos hogy a tetőn kell a rendőrfőnökkel verekedni.
    daxan:
    A kemencébe kell belökni
  • daxan
    Sziasztok én ott tartom ahol ki kell írtani a "sárga" bandát a temetkezési vállalatnál... fent van az emeleten az az emberke aki amikor kimegyek a liftből felrug meg minden... aztán lövöldözés tör ki! mit tegyek hogyan gyilkoljak????
  • mephisto11
    De nem a tetőn vagyunk hanem egy udvarba...
  • Mr Spock
    Nem lehet, ez nem san andreas.
  • Headers
    Nem tudja valaki hogy hogyan kell tetováltatni magamat? Vagy a game-hoz egy modot?
  • Gerbill
    le kell lökni a tetőröl hogy balesetnek látszódjon
  • mephisto11
    Amikor a rendőrfőnökkel verekszel az elején mit kell nála alkalmazni???minden kombóra mission failed-et ir ki...
  • Headers
    Nem tudja valaki hogy hogyan kell tetováltatni magamat. (a game-ben) :>
  • Danton
    CSÁCSÁ!!!

Most lettem Don of NYC.
    NAszal az a kérdésem, tudtok-e olyan térképet a neten vagy valamit ami jelöli a filmtekercsek helyét?

Meg valami "mod"-ot ami olyan kis szmokingot rak be ami az öreg vitonak van az elején:D, vagy csokornyakkendőt stb.

Tetszett ez a játék nagyon, szerintem marhajó volt. Vezetni meg kellett tanulni, dehát, nincsen rózsa....

Respekt!!!!

• mephisto11
    Nos.Ugyan ez a problémám!Nekem dvd verzióm van.Ezt a mini Imaget hol tudom megszerezni?És ha megvan mi a teendő vele?Kösz a segítséget!
  • Monyó007
    már tudok néhány kivégzést...
  • Gerbill
    Az .mds a crack helyett van. De ha a játékot úgy kaptad meg hogy csak berakod a DVD-t és feltelepíti akkor ahoz nem jó az mds, ahoz a mini image kell.
  • jaster
    Monyó007: csak bírd megcsinálni mindet!
  • matiasmax
    Én már majdnem végig toltam a gamet nagyon ász!!!
  • Gerbill
    Ha nem virtuális meghajtóról raktad fel akkor tippem sincs. Bocs
  • Monyó007
    sz.tem nagyon jó kis játék a godfather!! tudom hogy elég sok kivégzést osztottak meg velünk de csak ennyi van a játékban vagy még van több is???
  • jaster
    Itt vannak a kivégzési stílusok:

Blackhand: Simán csak verd halálra.
    Bombs away!: Öld meg Dinamittal vagy Bombával.
    Cocktail hour: Használj Molotov koktélt.
    Grandslam: Használj Baseball-ütőt.
    Blackhand grapple: Lökdösd a földre míg meghal.
    Hard head: Verd a fejét a pultba (A) vagy (D).
    Last gasp: Fojtsd meg (X).
    Overcocked: Lökd be a kemencébe (W).
    Road Rage: Menj át rajta autóval.
    Silent Assassin: Használj Zongorahúrt a fojtáshoz.
    Stained glass: Lökd át egy emeleti ablakon (W).
    Watch your step: Lökd le valahonnan (W).
    Taffic Accident: Lökd a mozgó jármű elé (W).
    Wallpaper: Kend fel a falra (W).
    Hats off: Használj egykezes fegyvert mikor térdel.
    Pistol: Ugyanaz mint a hats off de álljon.
    Faceoff: Használj kétkezes fegyvert mikor térdel.
    Gut shot: Ugyanaz mint a Pistol de kétkezes fegyverrel közelről.
    Disarm: Lődd vállon.
    Kneecapped: Lődd szét a térdkalácsát.
    Firearm: Ugyanaz mint a gut shot de távolabbról.
    Sureshot: Lődd fejbe.

Természetesen a halálos lövés legyen a leírt és csak bandatagoknál működik.
  • Monyó007
    köszi @jaster :D!!!!
  • agyaggalamb
    Hali!Én is most kezdtem el játszani a kereszapával,de nekem is hasonló gondjaim merültek fel.
    1. : Olvastam hogy a kocsiból való kiszálást egy az oldalon található .mds kiterjesztésű file-al lehet megoldani.Ez idáig rendben van,de hová kell másolni ezt a típusú file-t hogy működjön??Nem találtam könyvtárat ahol ilyesmi típus fordulna elő.Ez volt az egyik problémám.
    2. : az egér beállításával lenne,erről már tuti volt szó a korábbiakban,de nem találok ehhez kapcsolódó hozzászólást.Lehet esetleg megváltoztatni hogy ivert egerem legyen?És ha még bírjátok akkor lenne egy
    3. kérdésem is: Miután felteszem a játékot és crack-elem mindösszesen egyszer tudom elindítani a game-t és miután játszottam egy kiadósat (mivel nem tudok kiszálni a járműből :( )kilépés után ha újraakarom indítani nem fut.Csak fekete képernyővel találom szemben magam.
    Ha újrarakom (mivel muszáj vagyok mert nem fut), dettó.Egyszer jó aztán nem.
    Nos mindösszesen ennyi a problémám a játékkal.Aki tudna és hajlandó lenne esetleg segíteni,annak hálás lennék.
    Ja amugy szerintem annyira nem rosszul sikerült játék,bár mint ahogyan már irtátok, aki játszott a Mafia-val annak lehet hogy nem tetszik majd.....nos nincs annyira jó de azért ott van! :) Legalábbis nálam.
    Na remélem nem voltam túl fárasztó.Várom hozzáértők segítségét....
    Előre is köszönöm.
    By
  • jaster
    Nyugodtan ölj meg mindenkit, a következő küldi után nyitva lesz ismét a bolt. Aztán öld meg újra. És újra. És újra. És újra. És újra. És újra.:)
  • Monyó007
    sziasztok!még az a szitu hogy megöltem a pékes kiscsajt! bedobtam a kemencébe! de a bolt bezárt és nem tudok bemenni mert az ajtók zárva vannak! mikor fog megint kinyitni? köszi
  • Gbr
    Je végre megcsináltam végre azt amikor Sonny-t kicsinálják,1 hét kellett hozá,de nembirtam otthagyni ezt a remek játékot.
    Aprópo innen még mennyi vaan hátra?
  • theodor
    Én most már az összes család házát,boltját stb mindent elfoglaltam még van egy pár misszió és vége.
  • Dency
    Hy! Az nagy baj ha elakartam foglalni a BARZINIK elől egy boltot és lelőttem a bolt vezetőt véletlenül, és most már zárva van! Ezt még ellehetessz foglalni valamikor vagy cseszhetem az egészet és nem lesz 100% -os a game-em?
  • NAAAZOOO
    Nem tudja valaki, hogy hány rész jelent meg könyvben, mert nekem csak az első van meg?
  • Monyó007
    köszi szépen a választ!!:D
  • Vlala #4838
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Igen, még lehet. Kapsz egymillió dollárt és végtelen lőszert a fegyvreidbe, és kiélheted magadat New Yorkban.
  • Monyó007
    sziasztok! azt akarom megkérdezni hogy ha kijáccom a játékot és don leszek azután lehet még nyomulni mint a gta-ban?? vagy nem?? előre is köszi
  • Laca1985
    Koszi szepen a segitseget!
  • Vlala #4835
    HKEY_current_user - > software -> Electronic arts -> the godfather -> video settings.

Majd sizeX and sizeY bejegyzeseket allitsuk be pl a desktop felbontasara.
    Sizex=1024
    Sizey=768

Ezt a felbontást bírnia kell a monitorodnak.
  • Laca1985
    aha

es mit kell atirni pontosan mire?Elore is koszi
  • Vlala #4833
    Igen, engem is szívatott, a registryben kell mókolni. 1600x1200-ban akarja elindítani magát. (FAQ)
  • Laca1985
    Hali!

Lenne egy kis gondom.Feltelepitettem a jatekot de miutan megcrackeltem es elinditottam fekete kepernyo es semmi.Nem is tolt.Talalkozott valaki mar hasonloval?Letszi segitsetek!Elore is koszi!