7267
The Godfather
-
#4882 Ha használnád a keresőt akkor találnál választ is. Már vagy 100x megkérdezték hogy miért nem indul, nem száll ki a kocsiból stb. Már mindenki qrvára unja az ilyen nyomorékokat akik nem bírják elolvasni se a FAQ-t se a keresőt nem tudják használni. -
Neoncsoves #4881 ,,Öntörvényű személyiségem révén, a warezos hsz-ek törölve lesznek, továbbá nincs OFF, flém, spam...
Ja, és megnekérdezd, hogy honnan tudnád letölteni a játékot." -
Neoncsoves #4880 LoL. Láma vagy. Letöltöd, nem crackeled, hanem szerzel egy SD4Hide nevu progit elrejtés és kész! Persze Daemon Toolsba be legyen mountolva és a daemon lehetoleg legyen 4.03-as!!! -
agyaggalamb #4879 Köszi fiúk a segítséget.Semmire nem haladtam ez egésszel ugyh les....om.
Az az igazság hogy nem csak én küszködöm hasonló problémákkal jó lett volna ha már itt ez a fórum hogy egyszer veszi a fáradságot hogy leirja mit tegyen az a sok hülyegyerek aki nem tud játszani mert .... a játék.
Ugyh következő utam a boltba visz és megveszem a többiek meg ki.......ják.
Köszöntem
By -
#4878 A mini image nem kell a crackeléshez. A mini image a crackelés helyett van. gamecopyworld.com -
agyaggalamb #4876 Hová tűnnek a hozzászólásaim :@ ?? -
busman001 #4875 hi!
na az a problémám hogy végig nyomtam mindent, minden 100% kivéve az overall, mert az 91%. megvan minden safehouse meg minden fegyverből a legjobb. 48 repektem van és nem vagyok még don of nyc. a kérdés hogy mivel lehet még respektet szerzni hogy meg legyen az 50.respekt szint -
#4873 A küldetésnek Fireworks a neve? Mert ha igen akkor biztos hogy a tetőn kell a rendőrfőnökkel verekedni.
daxan:
A kemencébe kell belökni -
#4872 Sziasztok én ott tartom ahol ki kell írtani a "sárga" bandát a temetkezési vállalatnál... fent van az emeleten az az emberke aki amikor kimegyek a liftből felrug meg minden... aztán lövöldözés tör ki! mit tegyek hogyan gyilkoljak???? -
mephisto11 #4871 De nem a tetőn vagyunk hanem egy udvarba... -
#4870 Nem lehet, ez nem san andreas. -
Headers #4869 Nem tudja valaki hogy hogyan kell tetováltatni magamat? Vagy a game-hoz egy modot? -
#4868 le kell lökni a tetőröl hogy balesetnek látszódjon -
mephisto11 #4867 Amikor a rendőrfőnökkel verekszel az elején mit kell nála alkalmazni???minden kombóra mission failed-et ir ki... -
Headers #4866 Nem tudja valaki hogy hogyan kell tetováltatni magamat. (a game-ben) :> -
Danton #4865 CSÁCSÁ!!!
Most lettem Don of NYC.
NAszal az a kérdésem, tudtok-e olyan térképet a neten vagy valamit ami jelöli a filmtekercsek helyét?
Meg valami "mod"-ot ami olyan kis szmokingot rak be ami az öreg vitonak van az elején:D, vagy csokornyakkendőt stb.
Tetszett ez a játék nagyon, szerintem marhajó volt. Vezetni meg kellett tanulni, dehát, nincsen rózsa....
Respekt!!!!
-
mephisto11 #4864 Nos.Ugyan ez a problémám!Nekem dvd verzióm van.Ezt a mini Imaget hol tudom megszerezni?És ha megvan mi a teendő vele?Kösz a segítséget! -
Monyó007 #4863 már tudok néhány kivégzést... -
#4862 Az .mds a crack helyett van. De ha a játékot úgy kaptad meg hogy csak berakod a DVD-t és feltelepíti akkor ahoz nem jó az mds, ahoz a mini image kell. -
jaster #4860 Monyó007: csak bírd megcsinálni mindet! -
#4857 Én már majdnem végig toltam a gamet nagyon ász!!! -
#4856 Ha nem virtuális meghajtóról raktad fel akkor tippem sincs. Bocs -
Monyó007 #4855 sz.tem nagyon jó kis játék a godfather!! tudom hogy elég sok kivégzést osztottak meg velünk de csak ennyi van a játékban vagy még van több is??? -
jaster #4852 Itt vannak a kivégzési stílusok:
Blackhand: Simán csak verd halálra.
Bombs away!: Öld meg Dinamittal vagy Bombával.
Cocktail hour: Használj Molotov koktélt.
Grandslam: Használj Baseball-ütőt.
Blackhand grapple: Lökdösd a földre míg meghal.
Hard head: Verd a fejét a pultba (A) vagy (D).
Last gasp: Fojtsd meg (X).
Overcocked: Lökd be a kemencébe (W).
Road Rage: Menj át rajta autóval.
Silent Assassin: Használj Zongorahúrt a fojtáshoz.
Stained glass: Lökd át egy emeleti ablakon (W).
Watch your step: Lökd le valahonnan (W).
Taffic Accident: Lökd a mozgó jármű elé (W).
Wallpaper: Kend fel a falra (W).
Hats off: Használj egykezes fegyvert mikor térdel.
Pistol: Ugyanaz mint a hats off de álljon.
Faceoff: Használj kétkezes fegyvert mikor térdel.
Gut shot: Ugyanaz mint a Pistol de kétkezes fegyverrel közelről.
Disarm: Lődd vállon.
Kneecapped: Lődd szét a térdkalácsát.
Firearm: Ugyanaz mint a gut shot de távolabbról.
Sureshot: Lődd fejbe.
Természetesen a halálos lövés legyen a leírt és csak bandatagoknál működik. -
Monyó007 #4851 köszi @jaster :D!!!! -
agyaggalamb #4850 Hali!Én is most kezdtem el játszani a kereszapával,de nekem is hasonló gondjaim merültek fel.
1. : Olvastam hogy a kocsiból való kiszálást egy az oldalon található .mds kiterjesztésű file-al lehet megoldani.Ez idáig rendben van,de hová kell másolni ezt a típusú file-t hogy működjön??Nem találtam könyvtárat ahol ilyesmi típus fordulna elő.Ez volt az egyik problémám.
2. : az egér beállításával lenne,erről már tuti volt szó a korábbiakban,de nem találok ehhez kapcsolódó hozzászólást.Lehet esetleg megváltoztatni hogy ivert egerem legyen?És ha még bírjátok akkor lenne egy
3. kérdésem is: Miután felteszem a játékot és crack-elem mindösszesen egyszer tudom elindítani a game-t és miután játszottam egy kiadósat (mivel nem tudok kiszálni a járműből :( )kilépés után ha újraakarom indítani nem fut.Csak fekete képernyővel találom szemben magam.
Ha újrarakom (mivel muszáj vagyok mert nem fut), dettó.Egyszer jó aztán nem.
Nos mindösszesen ennyi a problémám a játékkal.Aki tudna és hajlandó lenne esetleg segíteni,annak hálás lennék.
Ja amugy szerintem annyira nem rosszul sikerült játék,bár mint ahogyan már irtátok, aki játszott a Mafia-val annak lehet hogy nem tetszik majd.....nos nincs annyira jó de azért ott van! :) Legalábbis nálam.
Na remélem nem voltam túl fárasztó.Várom hozzáértők segítségét....
Előre is köszönöm.
By -
jaster #4849 Nyugodtan ölj meg mindenkit, a következő küldi után nyitva lesz ismét a bolt. Aztán öld meg újra. És újra. És újra. És újra. És újra. És újra.:) -
Monyó007 #4847 sziasztok!még az a szitu hogy megöltem a pékes kiscsajt! bedobtam a kemencébe! de a bolt bezárt és nem tudok bemenni mert az ajtók zárva vannak! mikor fog megint kinyitni? köszi -
Gbr #4846 Je végre megcsináltam végre azt amikor Sonny-t kicsinálják,1 hét kellett hozá,de nembirtam otthagyni ezt a remek játékot.
Aprópo innen még mennyi vaan hátra? -
theodor #4844 Én most már az összes család házát,boltját stb mindent elfoglaltam még van egy pár misszió és vége. -
#4843 Hy! Az nagy baj ha elakartam foglalni a BARZINIK elől egy boltot és lelőttem a bolt vezetőt véletlenül, és most már zárva van! Ezt még ellehetessz foglalni valamikor vagy cseszhetem az egészet és nem lesz 100% -os a game-em? -
NAAAZOOO #4840 Nem tudja valaki, hogy hány rész jelent meg könyvben, mert nekem csak az első van meg? -
Monyó007 #4839 köszi szépen a választ!!:D -
Vlala #4838 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Igen, még lehet. Kapsz egymillió dollárt és végtelen lőszert a fegyvreidbe, és kiélheted magadat New Yorkban. -
Monyó007 #4837 sziasztok! azt akarom megkérdezni hogy ha kijáccom a játékot és don leszek azután lehet még nyomulni mint a gta-ban?? vagy nem?? előre is köszi -
Laca1985 #4836 Koszi szepen a segitseget! -
Vlala #4835 HKEY_current_user - > software -> Electronic arts -> the godfather -> video settings.
Majd sizeX and sizeY bejegyzeseket allitsuk be pl a desktop felbontasara.
Sizex=1024
Sizey=768
Ezt a felbontást bírnia kell a monitorodnak. -
Laca1985 #4834 aha
es mit kell atirni pontosan mire?Elore is koszi -
Vlala #4833 Igen, engem is szívatott, a registryben kell mókolni. 1600x1200-ban akarja elindítani magát. (FAQ) -
Laca1985 #4832 Hali!
Lenne egy kis gondom.Feltelepitettem a jatekot de miutan megcrackeltem es elinditottam fekete kepernyo es semmi.Nem is tolt.Talalkozott valaki mar hasonloval?Letszi segitsetek!Elore is koszi!