The Godfather
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2. Már errõl is volt szó, le kell fizetni egy FBI ügynököt, vagy fel kell robbantani a szemben álló fél egyik üzletét
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
ÖÖÖ ha megkeresed az FBI ügynököt(jelõlöli a térkép), akkor lefizeted és megnyered a MOB wart
Az elsõ bankrablásom (eddig egyetlen) is milyen volt, felrobbantom a széfet, erre üres.
cseke peti
][ ВАЗ ][
Elsõ küldetés ??? Az ott van a faq.-ban...
\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
RAP4EVER The Best Rapper is 50 cent
RAP4EVER The Best Rapper is 50 cent
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
havalakinek van kedve segítsen.
[email protected]
msn címem. köszi
Tényleg annyira gagyi a graf.?
Origingal
Helyett tehát Original
Sorry lehet sokat ittam<#wilting>#wilting><#nyes>#nyes><#vigyor2>#vigyor2>
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Nem tudjátok, ho az miért van, amikor "kimentek" egy képet a játékból és meg akarom nézni tök fekete a kép.Nincs rajta semmi.
PlS HeLp!
][ ВАЗ ][
Köxönet mindenkinek, aki lassan, szájbarágósan segített elindítani a játékot, megérte!!!
A Maffiát is végignyomtam párszor, ezzel még nem tartok a végén, de nekem nagyon bejön!!!
Ha olyan információkat akarsz megosztani egy játékról vagy filmrõl, ami rontaná a dolog élvezhetõségét azok számára, akik a késõbbiekben fogják megnézni, feltétlenül használd ezt a taget. A szöveg láthatatlanul, háttérszínnel fog megjelenni, így csak az olvashatja el, aki kijelöli.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
][ ВАЗ ][
Tudna nekem küldeni valaki egy original EXE fájlt csak hogy ne kelljen ujra összeállítanom a gamét...Mert elfelejtettem biztonsági másolatot csinyáni😞
[email protected]
Kösz elõre is bye<#worship>#worship>
][ ВАЗ ][