The Godfather

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gerbill
1. mob war
2. Már errõl is volt szó, le kell fizetni egy FBI ügynököt, vagy fel kell robbantani a szemben álló fél egyik üzletét

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Üres lol😄
ÖÖÖ ha megkeresed az FBI ügynököt(jelõlöli a térkép), akkor lefizeted és megnyered a MOB wart

kirol
A mod war okhoz tudna valaki valami tanácsot adni. Mindig elvesztem. Egy kis hiba, és shotgun -al ki is nyír valaki mindig.<#rinya>

Az elsõ bankrablásom (eddig egyetlen) is milyen volt, felrobbantom a széfet, erre üres.

aha már lógok a kötélen...

Hassan B
na mi az? fölkötötted magad?<#vigyor1>

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

akkor felkötöm magam

Gerbill
Szerintem mindjárt megint megkérdezi valaki hogy hogy kell kiszállni a kocsiból és miért van invert mouse

LOL, tényleg jobb hogy elõre leirtad😄

Gerbill
le kell lökni a tetõrõl. Azért hogy balesetnek látszódjon, és mielõtt megkérdeznéd Tatalgiat a kemencébe kell lökni

deh, lekell lökni a tetõrõl, hogy balesetnek tünjön.amugy ezt már 3szor megválaszoltuk

nem tudja valaki hogy mit kell csinálni azt a pályát amikor az öreg rendörel kell bunyozni

cseke peti

Hassan B
Én nem akarok senkit leszólni, de ehhez már fogyatékosnak kell leni, ho ne tudd megcsinálni...<#zavart2>

misirulez
Te milyen elsõ pályáról beszélsz ???
Elsõ küldetés ??? Az ott van a faq.-ban...

\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"

Gerbill
Nem tudom egyesek mit nem tudnak ott megcsinálni, szerintem minden egyértelmû. Ki van írva hogy mit kell nyomni.

Dave9214
ok, loál 😄

RAP4EVER The Best Rapper is 50 cent

CoolStuff
faq... jobb gomb és q... np, nm!

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

CoolStuff
Próbáld meg metálra is!<#idiota>

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

mért nem tudod megcsinálni az elsõ pályát?

Hali. Nem tudjátok honnan lehetne letölteni godfather mentéseket hiába probálkozom de az 1. pályát nem birom meg csinálni. Thx. Pls ? Pls ? Pls ?
Dave9214
faq

CoolStuff
Jézus... akkor én még ideges is lettem volna!😄D

Dave9214
nekem ettõl sose fájdult meg!, mert közbe vagy systemet vagy busta rhymest avgy 50 cent et halgattam 😄

CoolStuff
Nektek nem fájdul meg a fejetek a gémtõl? Lehet, hogy 1280*1024-ben, csak 60Hz-en fut?:S Mert nem látok ilyen Hz beállítást, pedig valamiért mindig kurvára megfájdul a fejem, ha ezzel játszom... lehet, hogy csak az állandó zene!😛

Dave9214
amugy, õszintén megszolva valahogy, nincs élmény benne, könnyû, csak megnyomod a jobb gombot és ,lösz, semmi nehézség, story az jó, de vhogy a hangulat nincs ott!

Van amikor, megjelenik a táncolo csajoknál egy választási lehetõség, de ott csak flörtölnih lehet, vagy rácsapn ia seggére😄. Amigy nem hiszem hogy lehet csajozni...deh én se tudom pontosan

KeKKSZike
Sorry, ha már foglalkoztatok ezzel a kérdéssel... De itt lehet vhogy csajozni? Mert ugye találkozni a játék folyamán csajokkal, akik táncolnak, de hiába nyomom a SPACE gombot, nem történik semmi! Köszi a helpet! 😊

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

Csacsi
Original exet? Minek, nincs rajta a lemezen?

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

hali, megint help kéne. mert kiugrik a játékból.
havalakinek van kedve segítsen.
[email protected]

msn címem. köszi
Hali!
Tényleg annyira gagyi a graf.?
Megnéztem az oldaladat!Jó lesz az sok sikert hozzá!Hajrá lelkes Fanok!
Nah ez szép volt Dani<#vigyor3>
Origingal
Helyett tehát Original
Sorry lehet sokat ittam<#wilting><#nyes><#vigyor2>
Origingal EXE-t pls!Valkaki ott lejjebb én rinyáltam érte valaki szánjon meg😊<#nezze><#worship><#wave>
Hassan B
háát ez baj, ha télleg így van<#szomoru1>

Bucser
szerintem ugyanazért mint amiért a kocsik ablaka fekete.. lcsesztek vaamit a készítõk az egyik textúránál vagy filternél. és ilyen lesz sajna😞

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Hassan B
Na-jó, mostmár nekem is van egy problémám...<#smile>
Nem tudjátok, ho az miért van, amikor "kimentek" egy képet a játékból és meg akarom nézni tök fekete a kép.Nincs rajta semmi.
PlS HeLp!

The FlashBack
ok
egyébként észrevettem, csak mindig elfelejtem😄
köszi a figyelmeztetést

The FlashBack
nincs reklám

Hassan B
Örülünk neki! <#smile><#smile><#smile>

Hali!

Köxönet mindenkinek, aki lassan, szájbarágósan segített elindítani a játékot, megérte!!!

A Maffiát is végignyomtam párszor, ezzel még nem tartok a végén, de nekem nagyon bejön!!!
Én is csodálkozom, hogy miért a #4196-ra postoltad? <#wow2>

Hassan B
ezt most miért írtad? éppen nem szólt be senki?<#wilting>

istenostora03
köszz<#alien2>

zaki
SPOILER
Ha olyan információkat akarsz megosztani egy játékról vagy filmrõl, ami rontaná a dolog élvezhetõségét azok számára, akik a késõbbiekben fogják megnézni, feltétlenül használd ezt a taget. A szöveg láthatatlanul, háttérszínnel fog megjelenni, így csak az olvashatja el, aki kijelöli.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler szöveg

Hassan B
Elõször is nem ölik meg, csak rálönek. Aztán: a hidnál ki kell nyírni pár faszit, de vigyáz mer a kijelöltet nem szabad...azt a végén ki kell "halgatnod".Utána már csak be kell vinni a mentõt a kórházba...<#smile>

Hali!

Tudna nekem küldeni valaki egy original EXE fájlt csak hogy ne kelljen ujra összeállítanom a gamét...Mert elfelejtettem biztonsági másolatot csinyáni😞

[email protected]

Kösz elõre is bye<#worship>
istenostora03
mit kell csinálni amikor a fodrásznál megölik a keresztapát követem a mentöt egy hidra érek, és ott mit kell csinálni?PLS

Tudod, egyesek a'helyett, hogy összetennék a kis kezüket, hogy a hivatalos megjelenés elõtt mûködõ iso-clone van róla meg cheat, meg minden... már magyarítást követelnek... brrrr mintha az teremne a fán...

Hassan B
Mondtam magamba: "most én vagyok hülye? vagy a többi <#lama> hülyült meg..."

Brrrrr... ne viccelj <#nevetes1> <#wave>

Hassan B
Elõször azt hittem te is komolyan gondolod a magyarítást...
<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>