7267

The Godfather

• Markez
    Már nem kell köszi nem crackeltem és oké..
  • heliosz007
    a mentőházban van !!!!
  • bobo11
    sziasztok
    hogy lehet életét felvinni ha lement
    elöre is köszi
  • Markez
    köszönöm elöre is
  • CJ33
    Sziasztok
    nekem is hiányzik még ilyen execution style. DE hiába verem a fejét a ládába pultba de semmi az összes bolt az enyém meg a mentési helyek és már csak mellékküldetések vannak hátra
    Szoval tud valaki segiteni????
  • zaki
    vedd meg eredetiben a játékot, az lenne a legegyszerűbb :p
  • Tordaj
    nah most lehet hülyének néztek:D , de az mds fáljlal mit csináljak mer ha jól gondolom az nem egy crack vagy mégis , akkor hova másoljam vagy mit csináljak:D:D?
  • Csacsi
    www.gamecopyworld.com

De csak azért mert nem tudsz olvasni. Jó játékot :D
  • Cápafogxy
    FAQ!!!!
  • Gerbill
    Most légyszi ne mond már meg nekem hogy mi a normális meg mi nem. Én azt sokkal normálisabbnak gondolom, ez saját vélemény, had döntsem én el milyennek gondolom a játékokat. A mafia SZERINTEM szar, alig vártam hogy befejezzem, mert szerintem unalmas és inkább viszem végig 3x a gta-t mint 1x a mafiát. Mégegyszer elmondom ez az én véleményem és légyszíves ne te mond meg hogy neklem mi tetszen
  • Vlala #4771
    Igen, a film jóval előbb volt, mint a játék.
    De azt ne mondja senki a játékra, hogy nem idézi fel a filmet, mert igazából azok tudják értékelni, akiknek szenvedélyei voltak a Keresztapa-filmek.
  • Csacsi
    Én csak a történetről beszéltem, mert a godfather története már akkor létezett, mikor még nem is volt semmilyen mafia készülőben.
  • Vlala #4769
    csak az időpont és talána helyszín, de játékmenet inkább GTA:SA, itt is terület - és megbecsülés-szerzés a cél.

De ha azt nézzük, hogy ez a game a Godfather, akkor kár hasonlítgatni.

Zeki: én is gyepáltam egy darabig... aztán megtudtam, hogy meg kell ragadni, és jól beleverni a fejét a sírkőbe :)
  • Csacsi
    Inkább A MAfia hajaz a godfather-re történet szempontjából.
  • mandm
    ha csak ránézel, akkor Mafia, de amint autót vezetsz, egyértelműen GTA. Én akkor is azt mondom ezzel az autózási stílussal sokat rontottak a játékon. Legalábbis nekem nem áll szándékomban minden gyalogoson átmenni (ez mind a GTA-ra volt jellemző: az öncélú gyilkolászás, akinél épp kedvem van azt lenyomom.) A Mafiában már azért rádugrottak a zsaruk, ha gyorsan mentél.

Egszóval: én szívesebben auózgatnék úri módon. Ráadásul így az autós küldetések és üldözések is sokkal nezebbek, és idegesítőek, mivel nem érzem, hogy kontrollálhatnám a járgányt.

Gerbill!: szvsz a GTA nem kifejezetten normális játék. Az olyan megyek, rohanok, ütök, vágok mint az ipariáram stílus. A Mafianak fényévekkel jobb és kultúráltabb hangulata volt. A története meg egyenesen "Oszkár dijas". A GF története egyenlőre (még az elején vagyok) jól alakul. Ebben inkább a Mafiára hajaz. És ez jó.
  • zeki
    Hy All!az első pályának mi a lényege már 20 perce ütöm a csávot de még semmi előre lépés! Help
  • Vlala #4765
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Most nyírtam ki a négy Dont, és már csak a lvl 3-as tommygun hiányzik a raktáramból. Irány a compoundok felrobbantgatása, egy már megvan, azt kedvtelésből pattintottam fel - útban volt.
  • jaster
    hi,
    ki tud nekem filmtekercs-lelőhelyes térképet mutatni? Kb 30-at találtam idáig. Vagy egyátalán bármilyen térképet.
    Előre is kösz.
  • Sland
    kösz. megtaláltam a f.a.q. ban is. nah mire ezt elmagyarazom neki... :)
  • Neoncsoves
    Nyilvan crackelte a gamet...
  • And 1 #4760
    király már felrobbantottam a barzini és a tattaglia házat :D nemsokára don lehetek
  • Vlala #4759
    Szedj egy MI_GTG.rar fájlt a Gamecopyworldről, azzal mennie kell.
  • VadKacsa
    Hallo!
    Meg tudná mondani nekem vallaki hogy hogyan inditom el? Fogom felteszem és betöltöm deamon toolssal a két mds filét deh egyikkel semm indul el mindig kér a CD-t :S
  • Mr Spock
    Egyébként küldetések közben nem számítanak a kivégzések? mert ugye tetőről már löktünk le embert, meg az egyik bérgyilkos melóban is a bónusz az volt, hogy lelököd a hídról! Más: egyre ritkábban esik ki az ellenfeleim kezéből a fegyver, pedig épp hogy egyre gyakrabban kéne ugye hisz maxon van az aim upgrade-am és vele a disarm chance is.

Amikor egy Barzini-t kellett megölni még mielőtt elvinnék a Pike islandre, ott a rendőrkapitányságnál írta, hogy lőjjem térden az ellenfelemet ha azt akarom, hogy ne tudjon mászkálni. Hát ez sem működik nekem. Ugye magnummal egyből kinyekken a subnoise-sal próbálom de attól feláll. Pedig szépen bepirosodik a célkereszt és úgy lövök.

Szóval ezekkel kapcsolatban tud mondani nekem valaki valamit?
  • Gyocsika
    Hogyha kész lesz az összes főküldi akkor milyen rangba leszek?
  • And 1 #4755
    én most ott tartok hogy kinyírtam az 5 főnököt nem volt könnyű mert mindig űldöztek kocsikkal az ellenfelek.sok van még onnan hátra a küldetésekből ?
  • McKalton
    Egyébként pont most lettem Don of NYC. A vége intro elég rövid és nem tartogat sok újdonságot. 92%-ra már megatta nekem, de csak úgy hogy még összekellett gyűjtögetnem filmeket, mert 90%-ra lett meg minden feladat + mellékküldetések.

Tipp: filmeket találni lehet könnyen mindhárom alagútban plussz hidaknál és vasuti raraktároknál. De a kikötői dokkokban is.
  • Kupo
    A 4687-es hsz-embe leírtam, hogy kell beozni, de nem 100%, hogy jók.
  • McKalton
    Pár napja még én se tudtam ezeket megcsinálni, de mára már tudom.
    Szal:
    -Hard head: az ellenfél fejét neki kell vágni A vagy D gombokkal pultnak vagy ládának
    -Watch your step: az ellenfelet kapd el egy híd vagy egy párkány közelében majd a W -vel taszítsd a mélybe
    -Wallpappered: a W folyamatos nyomásával cipeld fal elé az ellenfeled és neki paszírozza míg meg nem hal
  • SoS zolesz
    1.HARD HEAD, 2.WATCH YOUR STEP, 3.WALLPAPERED ezeket az executionokat kéne még megcsinálnom
    Direkt nem foglaltam be egy helyet addíg!
    Valaki segítsen mit is kell ezeknél csinálni?
  • hendrX
    LOL
  • Gus92
    nem értem :SS
  • hendrX
    Egyet értek ennek a játéknak inkább a mafia felé kellett volna húznia minthogy a GTA felé. Persze poén volt a GTAban h elütöttél meg át mentél mindenkin de itt nem hiszem h ezt kéne előtérbe hozni hanem inkább a realitást és egyben vissza hozni a film hangulatát (mondjuk az azért sikerült) nah meg az autók "törése" is elég ratyi lett tehát tel vok negatív és ugyanakkor pozitív élményekkel is. Mindezek ellenére mély nyomot hagy/ott bennem ez a a játék
  • Gerbill
    FAQ!!!
  • Gerbill
    Szerintem meg jobb hogy nem a mafiát vették alapul, hanem egy gta stílusú normális játékot csináltak
  • Cápafogxy
    Biztos crackelted a játékot.
  • Tordaj
    Vki segitsen please
  • Danton
    ja bocs a nagy betűért csak be volt nyomva a capslock
  • Curesz
    csak úgy érdekesség képpen...te honnan tudod hogy a fejlesztők mit vettek alapul?
  • mandm
    Pár nap játék után....
    Az autók írányítása egyszerűen förtelmes: nem lehet őket finoman kormányozni, és ráadásul ez GTA és Carmageddon stílus szörnyű. Miért kell nekem midnenkit elütni, mindenkin átmenni. Azért annak idején Al Caponéék sem így közlekedtek - ennyire nem volt zsebükben a rendőrség. de, hát ezzel a zirányítással és fizikával máshogy nem megy. Nagyons sokat ront a játékon - emlékszem, a Mafiában ez mekkora feeling volt. Sajan a fejlesztők nem a Mafiát vették alapul, hanem a GTA-t!