The Godfather

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tom hogy warezos b*** vagyok de nekem nem müködik a kiszállás meg invert az egerem!
Ami a FAQ-ban volt megcsináltam de ugyanojan maradt!
Gyocsika
Ha vége van a küldetéseknek akkor lehet szabadon játszani?

Szevasztok Nem kell patch az inver egérhez meg a ki-be szálláshoz elég ha az action/talk gombot átállítjátok enter-re! Nekem bejött.
kívánom hogy másnak is jó legyen

The FlashBack
seemit mondó hsz...

<#pardon1>

hát nemtom én nem is igazán foglalkozok a warral.

És azt honnan tudjam,hogy hol van a "Compund"-ja??

The FlashBack
hanem jön rá magától h van FAQ, akkor mehet innen😛

bocs a capslockért

Gerbill
Amikor fedezékbe bújnak akkor becélzod a jobb gombal, de ekkor szürke lesz a kör. Ezután az egeret lassan elkezded felfelé mozgatni amíg fehérre nem változik és akkor lõsz(Ez csak akkor mûködik ha egy kis rész kilátszódik a fejébõl), vagy amikor felemeli a kezét akkor lõsz.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

1. Felkell robbantani az aott család "Compund"-ját.
2. Vége lesz a játéknak.
3.Eddig még nem jöttem rá, hogy lehetne.
4. Nem lehet lõni kcosiból.

Hello,több kérdésem lenne:

1.:Hogyan kell Mob háborúzni?A háború már elindult,csak nem tudom,hogy mit kel csinálni olyankor.

2.Mi lesz ha elérem a Don of NYC rankot?
3.És lehet embereket bérelni magunk mellé?Hogy ne egyedül keljen mindent csinálni.
4.Kocsiból ugye nem lehet lõni?

ennyi😄

Dave9214
Godfather 2-rõl hir van?

RAP4EVER The Best Rapper is 50 cent

Gyovai
CSásztok fasza a játék,nekem nagyon teccik.

misirulez
Mármint mire eldobom addigra lõnek szét.

\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"

misirulez
mire elõveszem szétlõnek...😞

\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"

megy a játék geforce mx 440-en?
LOL!!!
már kivégeztem a fõküldit a mellékküldiket, és felrobbantottam a cuneok villáját.Márcsak üzleteket szerzek, és gyilkolom a villájukat😄

I.C.ram
Sok mindenre költheted. Lehet fegyvereket venni, fegyver upgradeket, amik igencsak drágák (talán 50ezertõl kezdõdnek) lehet venni szobákat hotelekben, lelehet fizetni az FBI-ügynököket (3000 dollár), rendõröket is, lehet fogadni nehány helyen bokszolásra. Asszem ennyi.
Bucser
megvárom míg leguggol berontok és a tomy gunnal közelrõl nyomok egy TOMMY in the FACE kivégzést<#idiota>

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

I.C.ram
Molotov-koktél 😊
misirulez
Ti olyankor mit csináltok, ha egy szobába vannak 30-an mind1ik fedezék mögött, és csak a kezüket nyújtják, hogy lõjjenek ???

meg szállodákba szobákat is lehet vennih

misirulez
Jah, és én eddig nem vettem észre, hogy mire jó a pénz...lehet hülye vagyok, de csak fegyvert tudok venni a pénzemen.

vezérszuszu
ok!
köszi

misirulez
Az majd utána lessz nekem legalább is utána volt.

misirulez
Én mindjárt idegbajt kapok ugyanis az elmúlt 5 küldetést arról szól, hogy bemegyek egy épükletbe azon belül egy szobába és van 30 ellenséges ember akiket nekem kell elpusztítani, és õk is dfedezékben vannak és csak a kezüket nyújtják ki, hogy lõjjenek, így esélyem sincs eltalálni õket...

már kicsit unalmas/idegesítõ...

Egyre érdekesebb a játék, bár nem tudom, a Család mennyire támogatja a bankrablásaimat... egy bankból 4-5000 dollárt sikerül kihúzni, meg sem éri.

vezérszuszu
Hello!
Egy kérdés!
Mielött Don-t beviszem a korházba kellenne lennie egy olyan küldetésnek ami egy lófejjel kapcsolatos! NEM?

Checkerboy
2 nap alatt cheatek nélkül végigvittem!!!Nagyon állat játék!!!Nagyon tetszik és az is jó h a fedezék tényleg használ vmit.Az utolsó missziókat fedezék nélkül nem fogod végigvinni cheat nélkül sztem...Kocsik grafikája hát az szar de az emberek !!Mindenkinek csak ajánlani tudom a játékot!!!

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

nah elegem van. megin kezdõdik a crackes témah?

zulur
Te nem lehetsz ekkora láma! OLVASD MÁR EL A KIBEBA**OTT FAQ-OT!!!!!!
AKKORÁBA KI VAN ÍRVA H NEM IGAZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!<#violent><#violent><#violent>

P4P800 E-DELUXE | 1024K Kingston | P4 3,0 GHz 1MB CACHE 800Mhz FSB | ATI 9600 PRO 256Mb

Gerbill
És még te mondod másra hogy láma. HAHAHAHA.

Gerbill
A ruha cserélõ menüben, a ruhák felsorolása fölött van egy legördülõ menü, és onnan kell kiválasztani egy másikat.

olyan hajat nem lehet betenni, ami félkopasz, meg õsz hajú? mer öreg don akarrok lennih😄

Dave9214
pls segicsertek, nemtudom hogy hogy lehet öltönyöm, mer csak ingbe vagyok, és öltönyyt seholse találok, csak válpántot, segisetek pls!

The FlashBack
Doksik/GS

Gerbill
A FAQ-ban le van írva

most nemazé ,de nem találom télleg a mentést 😄 pedig tök jó karaktert csináltam. <#sir>

The FlashBack
énis örülök😄

bocs. akkor töröld a #4086 -os hsz-t. az a lényeg ,hogy megy 😊

The FlashBack
saveouse
ezt mi is tudtuk...
de hála neked még1 amit törölhetek
NEHÉZ MEGÉRTENI HOGY NINCS WAREZ?

amugy a játékban kell menteni? hol ? hogyan ? 😊

nah sikerült megoldani.

nálam csak így megy normálisan 😊

1. game feldob.
2. nem crack-el meg 😊
3.EZT LETÖLTÖD.( kb 2 mega ,de kicsomagolva 2,6 Gb 😄DD)
4. mountolod.
5. tolod neki a gémet 😊

kössz mindenkinek.

#4083 : nem ment el a monitor. <#vigyor2>

én mûr ezzel szopok péntek óta, játszom egy ideig aztán játék közben kikapcsol a monitorom. ha mázlimvan eltudom intézni egy ctrl+alt+deletel akkor leteszi a játékot és ha visszalépek akkor újra jó, de van amikor ne mtudom visszahozni és reseten kívül nem tudok mit csinálni.olyan idegesítõ, már frissítettem a videokártya driverét is. leszedtem újra raktam a játékot, de nem javúlt. És az a gáz amikor küldetés közbe akad, ki és ne mtudok mit csinálni kezdhetem elölrõl, már minden küldetést vagy háromszor kellett megcsinálnom. mire el is tudtam menteni. ha valakinek van valami ötlete please!
nekem 1x volt ien... ujraidítottam a gépet aztán ment..

MSI K8N SLI Fi, A64 3700+ San Diego, Inno 3D 7600GST + Zalman VF-700 AlCu LED, 768 MB DDR 400 RAM. A tapasztalat jó iskola, csak a tandíj magas!!

sötétség ÉS elmegy a monitorod? Állíts a felbontáson.

Gerbill
A filmtekercsekkel lehet az utolsó pár filmjelenetet feloldani. Azthiszem

Dave9214
Bonus videókat kapsz!

zolo
A film tekercseket már összeszedte vki??Mire jó ha megvan mind??

http://flickr.com/photos/zolika90/