The Godfather
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ami a FAQ-ban volt megcsináltam de ugyanojan maradt!
kívánom hogy másnak is jó legyen
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
2. Vége lesz a játéknak.
3.Eddig még nem jöttem rá, hogy lehetne.
4. Nem lehet lõni kcosiból.
Hello,több kérdésem lenne:
1.:Hogyan kell Mob háborúzni?A háború már elindult,csak nem tudom,hogy mit kel csinálni olyankor.
2.Mi lesz ha elérem a Don of NYC rankot?
3.És lehet embereket bérelni magunk mellé?Hogy ne egyedül keljen mindent csinálni.
4.Kocsiból ugye nem lehet lõni?
ennyi😄
\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"
\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"
már kivégeztem a fõküldit a mellékküldiket, és felrobbantottam a cuneok villáját.Márcsak üzleteket szerzek, és gyilkolom a villájukat😄
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
már kicsit unalmas/idegesítõ...
Egy kérdés!
Mielött Don-t beviszem a korházba kellenne lennie egy olyan küldetésnek ami egy lófejjel kapcsolatos! NEM?
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
AKKORÁBA KI VAN ÍRVA H NEM IGAZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!<#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent>
P4P800 E-DELUXE | 1024K Kingston | P4 3,0 GHz 1MB CACHE 800Mhz FSB | ATI 9600 PRO 256Mb
RAP4EVER The Best Rapper is 50 cent
ezt mi is tudtuk...
de hála neked még1 amit törölhetek
NEHÉZ MEGÉRTENI HOGY NINCS WAREZ?
nálam csak így megy normálisan 😊
1. game feldob.
2. nem crack-el meg 😊
3.EZT LETÖLTÖD.( kb 2 mega ,de kicsomagolva 2,6 Gb 😄DD)
4. mountolod.
5. tolod neki a gémet 😊
kössz mindenkinek.
#4083 : nem ment el a monitor. <#vigyor2>#vigyor2>
MSI K8N SLI Fi, A64 3700+ San Diego, Inno 3D 7600GST + Zalman VF-700 AlCu LED, 768 MB DDR 400 RAM. A tapasztalat jó iskola, csak a tandíj magas!!