The Godfather

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ChevyG work
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<#banplz>

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

Gerbill
A mafiához képest a grafikája jó, csak maga idejében a mafia szép volt de mostmár nem hiszem hogy felülmúlná ezt

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

ChevyG work
erre, mit írjak? hogy a MAFIába is voltak golyonyomok a kocsiba?!

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

ChevyG work
mért ebben mit csinálsz? a maffiozok szedik a virágokat a réten..-ugye?

ChevyG work
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a játtékkal kb 2 percet jáccotam, a dialogusok jol néznek ki, de a többi.. hát szoval, 2006ot irunk tuttomal. nem vagyok grafika- meg videokártyabuzi, de a mafiához képest xar a grafja, és az irányitás is több mint rossz. (4 éve volt mafia...) de a 7n még belemélyülök, hogy milyen igazábol a játékélménye

Gerbill
De a mafiában mit kell csinálni? Auókázol egy kicsit a küldetés helyszínére, mindenkit lemészárolsz, visszaautókázol a fõhadiszállásra. Amafia kb. ennyi + egy elég gyenge sztori keresztapa hangulat nincs tovább

ChevyG work
a mafiaba van és külön auto szimulátornak is elmenne ez mellé

Kezdd el fosztogatni a dobozos teherautókat (megállítod, rálõsz, amíg ki nem száll a két nehézfiú, lelövöd, sofõrt kifaggatod), és láss csodát, új warehouse-k lesznek láthatóak a térképen. Nem elhanyagolandó szempont, hogy teherautónként 2000$-t is kapsz.

ChevyG work
off
tsak azt irtam, hogy jo lenne a MAFIAhoz egy küldetés lemez

on

elütöd.

Az tényleg érdekes mert nekem nincsenek pedig nincs szar gépem.
Csacsi
Nekem is vannak golyónyomok. Mondjuk én ps2-n nyomom.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

És hogy vannak neked golyónyomok ha senki másnak nincs.
Az lehet de az nfs-be nincs egy egész városnyi kocsi.
És a kamionokkal mit kell csinálni?
hi
Traffic accidentkivegzest hogykellcsinalni?

Önmagam paródiája vagyok.

üdv,

Nem tudja vki a hogy kell megszerezni az összes warehause-t, ami a többi családé volt az már megvan, de még vannak azokon kívül is, és üresen állnak. azokkal mit kell kezdeni?
Nem értem, azt írtad, sikerült elhárítani a problémádat.

Ha még mindig fekete a képernyõ, akkor
a) vedd még lejjebb a felbontást (ugyanott, a regeditben width=800, height=600);
b) nézd meg, jó-e a videokártyád a játékhoz.

buldozer99
Mert ahonan irsz onnan jelentkezz ki szerintem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Forca Barca

HY srácok!Én próbálkoztam a regedittel,mert fekete volt a képernyõ,de sikerült a felbontás állításával elhárítani a problémát és visszaolvasva sem találtam hasonlót,akinek nem sikerült volna!MI lehet a baj?Lécci írjatok,mert nagyon játznak.<#violent><#gun>
Elõre is kösszi!

JA meg az miért lehet hogy otthon nemtok bejelentkezni forumba?Se explorerrel se firefox-al
NA ennyi kérdés,meg kérés elég mára thx!
buldozer99
Teljesen igazad van!!!!!A hangulata nagyon király,nekem bejön a game

Forca Barca

buldozer99
Milyen küldetés lemez vagy mi bajod???????

Forca Barca

Könyörgöm, azért egy szimulátorhoz ne hasonlítgassuk már! Mikor lesz az NFS sorozatban olyan élményed, hogy ha valaki elédmászik, akkor kiránthatod az autójából és jól elgyepálhatod?

(ebben a játékban nemz autózás a lényeg 😊 )

buldozer99
Az irányitás nekem kurva könnyü az autokon meg nekem vannak golyónyomok!!!!
Tehát nálam 96%

Forca Barca

ChevyG work
<#eplus2><#eplus2>

ChevyG work
ahhoz kéne egy küldetés lemez

buldozer99
<#mf1><#mf1><#mf1><#mf3><#mf3><#mf3><#mf1><#mf1><#mf3><#mf3>

Forca Barca

ChevyG work
az irányítás felér egy kib@szással

az nfs3ba komojjabban néztek kia járgányok... (8 éves gém!!!)

de a 7n ha lessz idöm kicsit jáccok vele, csak lehet benne valami, ha ennyi hozzászólást megért

buldozer99
De mindenki jácott vele

Forca Barca

ChevyG work
mi van veletek, itt senki se jáccot a MAFIA-val???!!!

buldozer99
Sorry valamiért 2* ment

Forca Barca

ChevyG work
kicsit jobb mint az aláírásomba<#mf1>

buldozer99
Neked nem tom milyen géped van de nekem teccik a grafikája!!!!

Forca Barca

ChevyG work
tipikus ijjés dolog, valamiröl megint sikerült lehúzni pár $-t

Hyder
nekem DT4.03 -al nem kell elrejtenem a maxiimage -et

de ha jol emlékszem sd4hider kell hozzá ha nem megy

Steam: [HUN]Feriggno

Hello! A virtuális meghajtót mivel rejtettétek el? Mert nekem ez miatt nem indul el.
kisfigi
Olyat láttam hogy egy teher auto átmant egy másik kicsi fölött ami belesüllyedt a földbe szóval a grafikában csak az arcok a jók...
:-D

Destiny. The design is clearly ancient.

jó...köszönjük a véleményed

dienesoft
szerintem akik cheatelnek,azok egyenlõek az óvódában található kisgyerekek szellemi képességeivel, kõrözöttes kenyérrel a kezükben rohangálnak és mondják, hogy:
-Piijúúú, nekem van varázspáncélom ami kikerül minden lövést,és örök rakétám is van, és te te most meghalsz,pityiúúú-pittyiúúú-bawaaanGGh...

Na csak ennyi...igazából én csak röhögök ezeken a szánalmas embereken...na de az már más mikor végigviszel egy játékot és csak azutánkipróbálod a cheateket, de akkor se túl komoly játék céljából...ez csak egy szubjektív vélemény, valakinek tetszeni fog,valakinek nem...<#nemtudom>

ChevyG
hát ez a grafika egy vicc
Gerbill
Ja tényleg, de egyre több fegyvered van ahogy haladsz elõre, mert az elsõtöl elszeded a pisztolyt aztán mindig egyre jobb fegyverek lesznek. Elvbõl nem játszok kóddal, csak hát már elég rég csináltam azt a küldetést.

Hassan B
akkor te kóddal jáccol, mert a kórházban elveszik a fegyvereid és csak egy 9mm-es pistolt tucc szerezni...

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

Gerbill
A kórházban miért nem volt fegyvered? Nekem volt egy csomó. Ez nem olyan mint a mafia, itt annyi fegyvert veszel amennyire pénzed van, és a küldetéseknél is szabadon használható akármelyik fegyver

Szerintem könnyû game... Csak ott kiakadtam amikor a korházos rész vagy 5ödszörre nem sikerült... Már azon goondolkodtam letöröljem-e... Hát ma uninstalláltam... Szép a graf jó a story... Teccik de nem teljesen az én mufajom (marmint ez a korhazban verekedos fegyveres ellen puszta kézzel)

Gerbill
És így mostmár a The Godfather topic a tizedik a legnépszerûbb fórumok listáján

Hassan B
Ez így nem jó...mindenkit elküldtünk a pi**ába a hülye kérdéseivel most meg nincs téma...<#crazya><#circling><#vigyor5>

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

Gerbill
Hát van ez így. 😄

A fonetikusod jó, de te se tudod helyesen leírni. Tattaglia!!! Így ni! Tehét a gl-t mondják lj-nek. Most remélem rendet raktam a fejekben.
Gerbill
Fuck You, akarom mondani FAQ😄

Huhh...