7267
The Godfather
-
#5031 figyeljetek...én már megcsináltam az összes execution style-t, de viszont, egyetlen egy nem sikerül soha, pedig már annyi féleképpen próbáltam :(
ti hogycsináltátok???
ez a Traffic Accident izé...mikor az autó elé kell kilökni...de én már mindenhogy próbáltam, hogy odavetem, vagy odatolom...meghalt, és semmi! :(
segítsetek legyetek szívesek, hogy ti hogy is csináltátok ezt meg! köszi előre is! -
#5030 Az kemmmény. -
#5029 nagyon nagyon szépen köszönöm a kedves segítségedet! -
#5028 THX -
#5027 gamefaqs.com
http://www.1up.com/do/feature?cId=3148980 -
#5026 Bombát beraksz az épületbe és spuri. -
#5025 A lebombázás mit jelent? Csak ki kell nyirni mindenkit, meg védelmi pénzre kötelezni a boltost, vagy *sszak be dinamitot? Eddig csak a lefizetést probáltam. -
#5024 Sziasztok ! van valahol olyan,hogy leírás az egyes küldetésekhez? mert nem lenne rossz! -
#5023 sziasztok!Godfathernél nekem az a problémám akadat hogy mikor inditanák ezt az űzenetet kapom:CD/DVD emulation software has been detected.Please disable all CD/DVD emulation software
and re-start the game.....aztán crackelek úgy indul de szagat meg a jó kurva életbe sem száll ki aból a redvás kocsibol....és ne legyek ideges!!HELP!!!!
-
Vlala #5022 Az az! A zösszes széf, safehouse megvan? -
#5021 Hali! Már minden 100%-on van csak a COLLECTIBLES nem! Ez micsoda? Azok a filmtekercsek amiket össze kell gyűjteni? Vagy mi? -
Vlala #5020 Ha letelik, akkor asszem, elveszted az egészet. Ha nincs FBI-masus a közelben, akkor keress egy épületet, amelyik az ellenfél tulajdonában van és bombázd le :) -
#5019 #4852 by jaster! -
#5018 A Tom's reports-nál fent kiválasztod a az execution styles-t és ott kiírjaa hogy melyiket csináltad már meg és melyik kellenek. Nekem Külön egyedül a Grand Slamat kellett megcsinálni meg a Hard Headet! Az egyik baseballütővel kell szétverni, másiknál meg pultba avgy valami alacsony objektumba beleverni a fejét! Csak ellenséges bandatagok számítanak. De valaki már leírta az összeset, hogy mi. Olvass vissza vagy írd be az egyik kivégzési módszer nevét a keresőbe! -
#5017 Ha lefizeted az FBI ügynököt akkor megnyered a bandaháborút. -
mephisto11 #5015 Srácok.Ha 1000re felmegy a vendetta és letellik a 45 perc akkor mi várható?Mert eddig mindig lefizettem az FBIos ürgét és törlődött...Amugy már én is Capo vagyok és nekem nagyon bejön a game... -
#5014 az mdf mellé kell rakni
de nem tudtam, hogy ez ennyire problémás...
Óvodások is tudják már...
-
#5013 gyerekek ne Creackejétek be és akkor jo lex ez neked szol:Somi1
NA probáld meg ha nem jo akkor nem tudom de most ted ujra és ne Crackelj
-
#5012 Egy érdekesség :)
-
#5011 Visszamásoltad az eredeti exe-t???Mert csak úgy müxik... -
Monyó007 #5010 szisztok! én még csak a 2,szinten vagyok de a küldetéseknél mégis 47%ot ír ki! télleg ennyire kevés küldi van benne???? -
Johny5 #5008 Nekem is ez volt a gondom!
http://thepiratebay.org/details.php?id=3465103
ezzel próbáld! -
#5006 őöő...én most vittem el a Don fokozatig, most Don of NYC-hez való dolgokat kell megtennem...
de van ilyen, hogy "Earn all execute style", vagy vmi ilyensmi...
na azt hogy? :D
mert én már annyiszor próbáltam a V-vel kivégzéseket, de szinte mindig ugyanaz az 1-2 van...szóval akkor itt hogy is, meg mit is kéne?
azért kérdezlek téged, mert láttam, te már ezt túlvitted :)
köszi előre is a segítséget! -
#5005 a véleményem a játékrol annyi hogy a HANGULAT mindenért kárpotol és az elsöosztályu... -
#5004 hát pedig a FAQ-ban lévöt kicsomizod bemountolod a Daemonba és inditod a játékot...
de te tul agressziv vagy ez nem neked való játék... -
Nagyzo92 #5003 hát megvenni tutkó nem fogom de azért kösz a tippet
-
#5002 Bemész hiperszuperbe és leveszed a polcról. Az tuti menni fog.
Vagy szedd le az alcohol clone-os verziót! -
#5000 Nem azt, mondtam, hogy nem bukás csakhogy elviselhető. De egy ea gameshez képest gyenge! -
#4999 Hogy a grafikában szerinted mi jó. Ez a grafika még 2002ben elment, de most 2006ot írunk! Nagyon szarok a fények, az effektek (robbanás, koccanás kocsival), a karkterek is elég gyengék. A kocsik grafikáj meg egyszerüen botrány. Az ablak az valami matt izé, tükrözödés a kocsin egy szál sem(valami fény azért van). És ha mindent maxra rakok, akkor meg frames a 6600GT-men. Szoval szerintem grafika terén ennél nagyobbat nem lehet bukni.
Egyébként jol lehet vele lenni, jo a történet az tény. Meg nekem tetszenek a bunyos modszerek is. -
#4998 Szerintem nagyon szar az auto célzás. Sokkal hatékonyabb számomra, hogyha manuálisan célzok, mert az auto az nagyon vánszorog, és pontatlanabb is. Mondjuk én Call of Dutyn nevelkedtem, lehet, hogy azért látom így :) -
Nagyzo92 #4997 tatyla te milyen nagyobb image-ről dumálsz?? egy fájl van:Svagyis nekem csak egy iso fájl van -
#4996 Így, hogy DON of NY lettem egy kis összegzés:
A játék a beépített célzás miatt igen csak könnyű. Mondhatni gyerekjáték! Viszont mégis izgalmas, ugyanis ha az ember nagyon elsajátítja és kitapasztalja szép kis aciókat és sozatokat lehet nyomni vele. Néha olyan érzésem volt, hogy akciófilmet látok! Szóval végülis tetszett! Történet és küldetések jók! Jó mondjuk a történetről el sem kell ezt mondani! Amit hiányoltam a főhősünk gondolatai. Tehettek volna bele pár hangos gondolatot az átvezetőkbe, vagy valahogy. (lsd Mafia) Így a don of ny után sajnos nincs semmi, ami arra késztetne, hogy újra játszak vele, ugyanis az autóvezetés az A pontból B pontba való eljutás szempontjából nem annyira rossz, mint ahogy mindenhol lehordják. A célnak megfelel. Viszont így a végigjátszás után, hogy csak úgy körbekörbe karikázzak a városban és élvezzem az úthálózat és a város jelzőtáblákkal való ellátottságának élvezetét nem jó sajnos! Megintsak a Mafiát hoznám fel. Viszont a grafika jó. Nekem tetszett, pedig nem nyomtam túl nagyban a kis 9600om. Az emberek arca nagyon szép, viszont a ruhák valahogy kicsit furcsák, olyan mosottak. A melléküldetéseknél viszont figyelhettek volna arra, hogy ne lehessen hamarabb elfoglalni a rivális família összes mindenét, mielőtt ugye megöljük a Donok fiait. Frappáns megoldásnak tartom a készítők részéről, hogy a hülye AI miatt ne bosszankodjunk, amikor társat kapunk egy küldetésre, hogy nincs élete, jobban mondva halhatatlan, na meg persze egyszer kétszer hasznos volt, hogy mi sem sebezhetjük meg, mert szeret beállni elém! Összességében tetszett a játék, igen lelkesen foglalgattam el az üzleteket, mondjuk ösztönöztek a drága fegyver upgrade-ok, na meg egy egy hub vagy warehouse után a jó sok respect. Biztos végig fogom nyomni megint valamikor pár hónap múlva de lehet, hogy nem don of ny-ig!
Ajánlani tudom mindenkinek! Én azt modnanám, hogy 88%!
A Gamestar leírása nagyon nem tetszett. Mármint szerintem sok hülyeséget írtak bele! Én tudtam hasznosítani a pénzt pl.! -
#4995 Letőlteni letudod viszont elindítani már nem!!?? -
#4994 figy nekem iso és nem crackeltem csak azt a nagyobb image fájlt használom daemon 4.3-al és primán fut... -
Nagyzo92 #4993 Na csösztök!
Attól az embertől szeretnék MSn címet kérni akinek ISO-ban van meg a game és ki bír szállni a kocsiból
pls!!!!!!!
Várom az MSN címeket
Hali -
XeroX #4992 Belehet valahogy konfigurálni azt, hogy az irányításban a W,A,S,D -nél A,D-nél ne forogjon hanem oldalra lépjen ? Ez így elég gáz defaultban :( ÉS a jump az hiányzik az irányításból ? :O:
Egyékbént hangulatos kis játék :D -
Nagyzo92 #4991 igen azt tudom hogy az sd4hide-al csak úgy mehet ha még nem crackeltem ki
hát én így csináltam de ígysem megy :S légyszi segítsetek már rajtam PLS! -
Nagyzo92 #4990 segítsetek pls!!!!
nem sikerül sehogy sem
iso ban van meg de már átírtam alcohollal és ami a faqban van azzal az .mds sz*rral is megpróbáltam de azzzal sem sikerült
10 féle cracket töltöttem le de egyik sem jó
a sd4 hide-al is próbáltam de úgy sem bírok kiszállni abból a kib**szott kocsiból
pls segítsetek
-
#4989 de legalább magadtól rájöttél....
-
#4988 ja megvan csak bambáskodtam...