7267

The Godfather

• cicai
    ja, csak ugy, hogy égigvitted alig van $
  • Tatyla
    miután megvédtem a mentöautot a hidon mi a feladat?
  • Monyó007
    sziasztok! annyit akarok megtudni hogy sok küldi van a játékban? bár én csaka 2. szinten vagyok de a missions-nál azt írja hogy 47%! ezek szerint már nemsok van hátra???
  • Vlala #4984
    Valószínűleg a Don of NYC kinevezéshez még kell néhány gyűjtögetés, páncélszekrények, üzletek, safehouse-ok, esetleg kivégzési módok.
  • Dévids
    hello
    van egy kérdésem mióta megkapom a Don címet nem mutatja hogy hovA menjek a térképen nem jelzi hogy hol van.mi lehet a baJ vagy ez hiba vagy nállatok is ilyen?
  • Vlala #4982
    én igen, bár még lehet a városban szenvedni :)
  • cicai
    Ti végigvittétek már?
  • Monyó007
    sziasztok! annyit akarok megtudni hogy sok küldi van a játékban? bár én csaka 2. szinten vagyok de a missions-nál azt írja hogy 47%! ezek szerint már nemsok van hátra???
  • forgoszek66
    Nagyon állat! Nekem nagyon tetszik! Még csak a 8-as levelnél járok, de már most baróóóóóóó!
  • magozoli
    Hali, abba kéne nekem segíteni, hogy egy családnál felmegy az a piros csík(sok emberjüket megöltem és gondolom pikkelnek rám:D), és akkor elindük egy óra visszafelé, na és akkor mit kell csínálni azzal a családdal? Van magyarítás hozzá?
    KÖszi a válaszokat előre is. Üdv
  • Nagyzo92
    most már megnéztem a faq-ban (te hülye vagyok) nem kell mondani
  • Sadist
    Köszi!
  • Mr Spock
    Safehouse-nál van. Némelyikkben baseball üt, némelyikben cső. ÁLtalában az olcsó kategóriás sefahouseknnál (pl amilyenben kezdesz is) hátal a sikátor résznél, ahol a kocsi áll, ott van oldalt.
  • Monyó007
    sajna lövésem sincs!!!!!!!! bocsi!!!!
  • NAAAZOOO
    Semmit se ír ki, kétszer körbefordul a homokóra és ennyi!
  • Sadist
    Nem kell ordibálni. Odamész a sárga pöttyhöz, kapsz egy célpontot és azt kell eltenned láb alól. Ha a megadott feltétel szerint nyírod ki (pl. fejlövés, puszta kézzel, dobd le egy hídról, gyújtsd föl stb.), akkor plusz pénzt és respectet is kapsz.
  • Monyó007
    mit írki ki miután másodszorra indítod el??????
  • Dévids
    KÖSSZ A SEGITSÉGET DE MIKOR MEGCSINÁLOM UTÁNNA CSAK AZ A KÜLDETÉS VAN HOGY:Get a Hit Contract és egy sárga kör na itt mit kell csinálni.kössz
  • NAAAZOOO
    HELP!!! #4919
  • Sadist
    Ott van a Corleone villától pontosan északra. Kimész a villától a nagy kereszteződésig, onnan meg tovább észak felé, amíg egy hatalmas parkolóhoz nem érsz. Térképen egy bazinagy szürke/fekete négyzet.
  • Vlala #4959
    A térkép oldalán mutat egy kis legördülő menüt, Points of Interest felirattal. Azt átváltod Tattaglia-ra (asszem az ő kezükben van), és megkeresed Little Italy-ban a Verona warehouse-t, odamész, és átveszed, nem fogják könnyen adni, de megoldható, használj sok fedezéket.
  • Dévids
    nem lesz ott a kék célpont most akkor mit csináljak?
  • Dévids
    de nem mutatja a cálpontot
  • Vlala #4956
    megnézed a térképet, rajta lesz a célpont.
  • Dévids
    itt mit kell csinálni mert nem mutatja hova menjek:Take down Verona warehouse
    to regain control of Little Italy.lécci segítsetek!!!
  • The FlashBack
    ma nincs olyan rossz kedvem mint akkor amikor #4339-et írtam..:P
  • The FlashBack
    ha crackelsz olyan mellékhatások is keletkeznek mint nálad + nem tudsz kiszállni az autóból..
    .
  • Sadist
    #4924?
  • ROTI
    Köszi, megpróbálom.
  • Vlala #4950
    Ez az, amire a topicgazda harap. :) Valószínűleg felcrackelted a régi crackkel, na azt nem szabad, inkább szedd le a maxiimaget, mountold be, és azzal futtasd a gamet az EREDETI .exe-vel.
  • ROTI
    Sziasztok! Érdekelne, hogy csak nálam nem lehet átállítani az egeret invers-re?
    Ez az irányítás idegrendszeri zavarokat fog nálam okozni :))
    Valahogy nem természetes az, hogy ha jobbra mozgatom az egeret balra fordulok és fordítva. Célzásnál meg ideggörcsöt kapok:) Ha már volt szó róla akkor bocsi, nem sokat olvastam vissza.
  • Mr Spock
    A safedisk elindítása után zárj be minden féle filemanager-t 8total commander sajátgép, egyéb). Mert különben nem tudja elrajteni!
  • Gerbill
    Laca1985!
    Ne crackeld, és úgy próbáld meg. Ez is le van írva a FAQ-ban
  • Laca1985
    Aha ertelek.Leszedtem a codec pack legfrissebb verziojat.Megnezem a drivert is.Azert koszi a segitseget!
  • Vlala #4945
    Az a nagyobb baj, ha nem hallod alatta a zenét, ez azt jelentio, hogy esze ágában sem volt elindulni. Lehet, hogy az intronak kavar be a codecpack, első körben megpróbálnám anélkül.
    Videodriverből ajánlott a legfrissebbet beszerezni, nem tudom, hogy a 78.01-nél van-e újabb, ati kártyám van.
  • Laca1985
    Szia!

Nem hallok alatta zenet sajna.K-lite codec packom van de mar kb 8 honapos.Nem tudom mi lehet a baja.Szerinted videokartyadriver lehet?
  • Vlala #4943
    Nem csak kiírta, megvetted a második szintű magnumot. Nézd a térképet, keress rajta egy magnum-formát három csillaggal, ott árulja a feketepiacos a 3. szintű revcolvert. (Az összes többi fegyverrel ugyanez a helyzet, fegyver-ikon csillag nélkül - lőszer, két csillag- lvl.2, három csillag - lvl.3. Bár elég drágán mérik, megéri, a 3. szintű shotgun már tízes tárral rendelkezik és igazi tömegpusztító.
  • Headers
    Hello az a kérdésem, hogy egy idő után a magnumomhoz kiírta hogy externed (lvl2). Ezt hogy lehet tovább fejleszteni?
  • Vlala #4941
    Annak a vasnak bírnia kellene az 1024x768-at... Zenét hallasz alatta? Lehet, hogy butaság, de próbáld ki 800x600-ban, ha úgy is fekete a kép, akkor valami más, pl. codecpack vagy ilyesmi lesz a gond.
  • Laca1985
    Hali!

Lenne egy kerdesem.Mar vegigolvastam a FAQ-t meg legalabb 3 oldalt visszaolvastam de nem talaltam meg a gondomra a megoldast.Szoval.Megvan a jatek amihez van crackem is.(Ja mdf a kiterjesztese a fajlnak)Feltelepitem crackelem es elinditom de nem indul mert fekete kepernyo van es semmi mas.A Registryben atirtam a felbontast is de ugy sem jo.(1024*768)Ugyanaz tortenik.Ja a gepem P4 2800Mhz 512 Mb ram Geeforce 6600GT.A 6600GT-hez 78.01 es nvidia detonatort hasznalok.
    Elore is koszi
    Valaki segithetne nagyon megkoszonnem.