The Godfather
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2200+ AMD
1 giga ram
és club 3d 6600 gt-vel 😞
nem tudja vki mit kellene levenni vagy felvenni ? esetleg egy win resintal ? 😄
Amugy Tattaglia
][ ВАЗ ][
, mert hibát észlelt, ezért leáll. Viszont ha crackelem,
hibás az irányítás és nem lehet kiszállni a kocsiból, mi a teendõ?Használd a .mds filet, töltsd le innen(vagy)Ha, ez nem mûködik (aminek okda eddid ismeretlen számomra), akkortöltsd leinnen
][ ВАЗ ][
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
jah..neee...mégse...ahhoz meg kéne erõltetnet a ppici szemecskédet...<#mf3>#mf3>
][ ВАЗ ][
Aki nem látta a filmet és mindenféle hülyeséget(pl.:tagaglia, tagaliga stb.) ír azoknak a kedvéért leírtam.
nézd emg a faqot
nah már csak a barzinik házát kell felrobbantanom
nem tod vki valami oldalt a gameval kapcsolatban? Szal ahol patch-ek, leírások, stb. vannak?
][ ВАЗ ][
][ ВАЗ ][
][ ВАЗ ][
a négy rivális családot én itt tartok még 1 család kell:-P
#4315 Akkor lesz belõled az, ha te írányítod majd New York összes területét...vagyis felrobbantod a családok compundját
Elakatdat a gameban. 46os szinten vagyok, meg van az összes bolt 1 kivételével, de ott azt írja h meghaltak (gondolom a tulaj...), és a tattagia család kivételével már mind kampec. És nagyon nem tom h most mit kell csinálni. Van vmi piros pont a térképen, de oda megyek és nem történik semmi.
VKI PLS HELP!!!!!!
Egyébként a warehouse-ok védelme is gyengül, minnél kevsebb racketjük meg üzletük van? Meg ugye a compound-oké is.
-muszáj-
][ ВАЗ ][
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
<#vigyor1>#vigyor1><#eplus2>#eplus2><#nevetes1>#nevetes1><#violent>#violent>
][ ВАЗ ][
nekem is az volt és nem volt valami jó
ha teheted vegyél egy x700-ast v. egy x900-ast<#vigyor5>#vigyor5>
][ ВАЗ ][
Most így kéne 1100000$ a három fõ fegyver 3 upgrade-jához. MIvel gyûjtöm Safehouset nem is veszek. Mondjuk szerintem az akkori $ értékét nem siekrült belõniük.
-muszáj-
Ati 9500Pro-m van 1,5-ös PIV 512 rammal. Eddig semmi bajom nem volt és más körzetekben sem fordul elõ.
Valakinek ötlet?
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF