7267
The Godfather
-
#4987 ja, csak ugy, hogy égigvitted alig van $
-
#4986 miután megvédtem a mentöautot a hidon mi a feladat? -
Monyó007 #4985 sziasztok! annyit akarok megtudni hogy sok küldi van a játékban? bár én csaka 2. szinten vagyok de a missions-nál azt írja hogy 47%! ezek szerint már nemsok van hátra??? -
Vlala #4984 Valószínűleg a Don of NYC kinevezéshez még kell néhány gyűjtögetés, páncélszekrények, üzletek, safehouse-ok, esetleg kivégzési módok. -
Dévids #4983 hello
van egy kérdésem mióta megkapom a Don címet nem mutatja hogy hovA menjek a térképen nem jelzi hogy hol van.mi lehet a baJ vagy ez hiba vagy nállatok is ilyen? -
Vlala #4982 én igen, bár még lehet a városban szenvedni :) -
#4981 Ti végigvittétek már? -
Monyó007 #4975 sziasztok! annyit akarok megtudni hogy sok küldi van a játékban? bár én csaka 2. szinten vagyok de a missions-nál azt írja hogy 47%! ezek szerint már nemsok van hátra??? -
forgoszek66 #4973 Nagyon állat! Nekem nagyon tetszik! Még csak a 8-as levelnél járok, de már most baróóóóóóó! -
magozoli #4971 Hali, abba kéne nekem segíteni, hogy egy családnál felmegy az a piros csík(sok emberjüket megöltem és gondolom pikkelnek rám:D), és akkor elindük egy óra visszafelé, na és akkor mit kell csínálni azzal a családdal? Van magyarítás hozzá?
KÖszi a válaszokat előre is. Üdv -
Nagyzo92 #4970 most már megnéztem a faq-ban (te hülye vagyok) nem kell mondani
-
#4968 Köszi! -
#4967 Safehouse-nál van. Némelyikkben baseball üt, némelyikben cső. ÁLtalában az olcsó kategóriás sefahouseknnál (pl amilyenben kezdesz is) hátal a sikátor résznél, ahol a kocsi áll, ott van oldalt. -
Monyó007 #4966 sajna lövésem sincs!!!!!!!! bocsi!!!!
-
NAAAZOOO #4965 Semmit se ír ki, kétszer körbefordul a homokóra és ennyi! -
#4964 Nem kell ordibálni. Odamész a sárga pöttyhöz, kapsz egy célpontot és azt kell eltenned láb alól. Ha a megadott feltétel szerint nyírod ki (pl. fejlövés, puszta kézzel, dobd le egy hídról, gyújtsd föl stb.), akkor plusz pénzt és respectet is kapsz. -
Monyó007 #4963 mit írki ki miután másodszorra indítod el?????? -
Dévids #4962 KÖSSZ A SEGITSÉGET DE MIKOR MEGCSINÁLOM UTÁNNA CSAK AZ A KÜLDETÉS VAN HOGY:Get a Hit Contract és egy sárga kör na itt mit kell csinálni.kössz -
NAAAZOOO #4961 HELP!!! #4919 -
#4960 Ott van a Corleone villától pontosan északra. Kimész a villától a nagy kereszteződésig, onnan meg tovább észak felé, amíg egy hatalmas parkolóhoz nem érsz. Térképen egy bazinagy szürke/fekete négyzet. -
Vlala #4959 A térkép oldalán mutat egy kis legördülő menüt, Points of Interest felirattal. Azt átváltod Tattaglia-ra (asszem az ő kezükben van), és megkeresed Little Italy-ban a Verona warehouse-t, odamész, és átveszed, nem fogják könnyen adni, de megoldható, használj sok fedezéket. -
Dévids #4958 nem lesz ott a kék célpont most akkor mit csináljak? -
Dévids #4957 de nem mutatja a cálpontot
-
Vlala #4956 megnézed a térképet, rajta lesz a célpont. -
Dévids #4955 itt mit kell csinálni mert nem mutatja hova menjek:Take down Verona warehouse
to regain control of Little Italy.lécci segítsetek!!! -
#4954 ma nincs olyan rossz kedvem mint akkor amikor #4339-et írtam..:P
-
#4953 ha crackelsz olyan mellékhatások is keletkeznek mint nálad + nem tudsz kiszállni az autóból..
. -
#4952 #4924? -
#4951 Köszi, megpróbálom. -
Vlala #4950 Ez az, amire a topicgazda harap. :) Valószínűleg felcrackelted a régi crackkel, na azt nem szabad, inkább szedd le a maxiimaget, mountold be, és azzal futtasd a gamet az EREDETI .exe-vel. -
#4949 Sziasztok! Érdekelne, hogy csak nálam nem lehet átállítani az egeret invers-re?
Ez az irányítás idegrendszeri zavarokat fog nálam okozni :))
Valahogy nem természetes az, hogy ha jobbra mozgatom az egeret balra fordulok és fordítva. Célzásnál meg ideggörcsöt kapok:) Ha már volt szó róla akkor bocsi, nem sokat olvastam vissza. -
#4948 A safedisk elindítása után zárj be minden féle filemanager-t 8total commander sajátgép, egyéb). Mert különben nem tudja elrajteni! -
#4947 Laca1985!
Ne crackeld, és úgy próbáld meg. Ez is le van írva a FAQ-ban -
Laca1985 #4946 Aha ertelek.Leszedtem a codec pack legfrissebb verziojat.Megnezem a drivert is.Azert koszi a segitseget! -
Vlala #4945 Az a nagyobb baj, ha nem hallod alatta a zenét, ez azt jelentio, hogy esze ágában sem volt elindulni. Lehet, hogy az intronak kavar be a codecpack, első körben megpróbálnám anélkül.
Videodriverből ajánlott a legfrissebbet beszerezni, nem tudom, hogy a 78.01-nél van-e újabb, ati kártyám van. -
Laca1985 #4944 Szia!
Nem hallok alatta zenet sajna.K-lite codec packom van de mar kb 8 honapos.Nem tudom mi lehet a baja.Szerinted videokartyadriver lehet? -
Vlala #4943 Nem csak kiírta, megvetted a második szintű magnumot. Nézd a térképet, keress rajta egy magnum-formát három csillaggal, ott árulja a feketepiacos a 3. szintű revcolvert. (Az összes többi fegyverrel ugyanez a helyzet, fegyver-ikon csillag nélkül - lőszer, két csillag- lvl.2, három csillag - lvl.3. Bár elég drágán mérik, megéri, a 3. szintű shotgun már tízes tárral rendelkezik és igazi tömegpusztító. -
Headers #4942 Hello az a kérdésem, hogy egy idő után a magnumomhoz kiírta hogy externed (lvl2). Ezt hogy lehet tovább fejleszteni? -
Vlala #4941 Annak a vasnak bírnia kellene az 1024x768-at... Zenét hallasz alatta? Lehet, hogy butaság, de próbáld ki 800x600-ban, ha úgy is fekete a kép, akkor valami más, pl. codecpack vagy ilyesmi lesz a gond. -
Laca1985 #4940 Hali!
Lenne egy kerdesem.Mar vegigolvastam a FAQ-t meg legalabb 3 oldalt visszaolvastam de nem talaltam meg a gondomra a megoldast.Szoval.Megvan a jatek amihez van crackem is.(Ja mdf a kiterjesztese a fajlnak)Feltelepitem crackelem es elinditom de nem indul mert fekete kepernyo van es semmi mas.A Registryben atirtam a felbontast is de ugy sem jo.(1024*768)Ugyanaz tortenik.Ja a gepem P4 2800Mhz 512 Mb ram Geeforce 6600GT.A 6600GT-hez 78.01 es nvidia detonatort hasznalok.
Elore is koszi
Valaki segithetne nagyon megkoszonnem.